Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δωρεά ομφαλικων βλαστοκυττάρων του μωρού !


Recommended Posts

Καλησπέρα είμαι 27 εβδ και πρόσφατα άκουσα για την φύλαξη βλαστοκυττάρων μέσω ομφαλικου αίματος του μωρού σας Αν είσαι μέλλουσα μητέρα και επιθυμείς να δωρίσεις τα ομφαλικά βλαστοκύτταρα / ομφαλοπλακουντιακό αίμα, ο «Ορίζοντας» αναλαμβάνει εξολοκλήρου τη ασφαλή μεταφορά τους στις Δημόσιες Τράπεζες.
Το ομφαλοπλακουντιακό αίμα (ΟΠΑ) είναι το αίμα που παραμένει στον ομφάλιο λώρο και τον πλακούντα, αμέσως μετά τη γέννηση ενός παιδιού. Όπως και ο μυελός των οστών, το αίμα αυτό είναι πλούσιο σε αρχέγονα αιμοποιητικά κύτταρα και σε μικρότερο βαθμό σε μεσεγχυματικά κύτταρα.
Τα κύτταρα αυτά χρησιμοποιούνται με μεγάλη επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια σε μεταμοσχεύσεις, κυρίως σε ασθενείς με αιματολογικές κακοήθειες (πχ λευχαιμίες) ή άλλα αιματολογικά νοσήματα (αναιμίες κ.α.).βρήκα αυτό το άρθρο https://www.orizondas.gr/δωρητής-ομφαλικών-βλαστοκυττάρων/ το σκέφτεται καμιά σας? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι κάτι πολύ συνηθισμένο.. Δινεις τα δικά σου σε δημόσια τράπεζα και αν χτυπά ξύλο χρειαστείς στην πορεία σου δίνουν από την τράπεζα..  Πριν  γεννήσεις κάνεις μια συνεννόηση μαζί τους και σου δίνουν ένα κουτί, ενημερώνεις τον γιατρο σου και εκεί μέσα βάζει τα βλαστοκύτταρα και πρέπει να τους το πας την ίδια η μέχρι την επόμενη ημέρα; Κάτι τέτοιο.. είναι απλή διαδικασία γενικά. 
 

66CD3296-B26F-4224-8A03-F78D2885AF02.jpeg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 16 ώρες, ο/η Sofi_94 είπε:

Kai exei Kai ston volo mhpws kserete?

Δεν ξέρω! Μπορείς να το ψάξεις! Καλή συνέχεια της εγκυμοσύνης σου! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...