Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρώτες προσπάθειες

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Mari84 είπε:

Σοφακι μου εισαι εγκυουλα !!!!!!

Μπραβο κοριτσι μου να έχεις μια υπεροχη εγκυμοσύνη❤❤❤❤   

Καθε φορα που μπαίνω κ βλεπω θετικο τεστακι νιωθω λες κ ειναι δικο μου!!!!

Μπραβο κοριτσια μου!!!

@Dimitra91 εγω λεω να ξεκουραστεις λιγο εε... 😉😉😉  

Θα σε μαλωσω ...😘😘😘😘

Εγω κοριτσια μου θα το παρω χαλαρα πλεον κ οτι γινει..

Αν και σημερα ποναω αρκετα ειδικα απο την δεξια μερια.

Αρα θα μου ερθουν σύντομα🙄 

αγάπη μου κ εγώ ένιωθα πολύ έντονο πόνο αλλά στα αριστερά και έλεγα πάει μόλις τελειώσω με περίοδο θα πάω στην γυναικολόγο να με δει κάτι έχω...Ελπίδα υπάρχει, πάρτο χαλαρά ναι, αλλά αν δε δούμε την κοκκινούλα δεν πτοούμαστε!!!

Δημοσίευση

@Sofia33 τι τέλεια νέα είναι αυτά ;;;; Συγχαρητήρια κορίτσι μου !!!! Με το καλό να πάρεις μια μεγάλη χοριακη!!! Εννοείται περιμένουμε και από σένα συμβουλές σύλληψης 😋 πολύ χάρηκα !!! 
Και στις υπόλοιπες κορίτσια μου ! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sofia33 είπε:

Κοριτσιαααα. Εκανα το τεστακι. Σας το ανεβαζω. Δεν μπορω να το πιστεψω! Θα παω να κανω χοριακη αυριο γιατι θελω να σιγουρευτω. 

F04BC663-4EA5-49BD-974E-65F32D06AFED.jpeg

Καλα ε? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τι γουρλιδικο που ειναο το πινακακι μας! Μα ρι υπέροχα! Η χαρα μου δεν περιγραφεται! Μπραβο ρε κοριτσι μου μπραβο! Αντε να μαζευομαστε πολλές!  Να ειναι και τα νινακια μας κοντά  🤗🤗🤗🤗🤗

Περιμενουμε  υπςροχα νεα απο τη χοριακη και τον γιατρο σου!

@Elenikon Ναι πρεπει να ξεκουραζομαι το εμπεδωσα σημερα αυτο!😅😅

Δημοσίευση

(Kατά ημερομηνία που δεν περιμένουμε να αδιαθετήσουμε)

@Dimitra91 : Θετικό 🤰

@toulipa8 :   Θετικό 🤰

@Sofia33 :    Θετικό 🤰

@Mari84: 1/2

@LadyP: 6/2

@Dimitra24: 16/2

@Elenikon :  21/2

@Elenitsa92 : 22/2

@St33: ?

@tzina819 : 12/5

Δημοσίευση

Λοιπόν κορίτσια μου η χοριακη βγήκε, 289 θαρρώ καλή τιμή για την ημέρα που είμαι, η γιατρός μου ήταν ευχαριστημένη βέβαια μου είπε να ξανά μιλήσουμε Δευτερα που αν όλα πάνε καλά θα έχει πάει 1000 ώστε να κλείσουμε ραντεβού! 

Μου έδωσε προγεστερόνη, κ μου είπε όχι βαρη, όχι μηχανάκι (χωριστά θα κυκλοφορώ από δω κ πέρα με τον αντρα μου) κ όχι σεξ.Στα υπόλοιπα ναι!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η toulipa8 είπε:

Λοιπόν κορίτσια μου η χοριακη βγήκε, 289 θαρρώ καλή τιμή για την ημέρα που είμαι, η γιατρός μου ήταν ευχαριστημένη βέβαια μου είπε να ξανά μιλήσουμε Δευτερα που αν όλα πάνε καλά θα έχει πάει 1000 ώστε να κλείσουμε ραντεβού! 

Μου έδωσε προγεστερόνη, κ μου είπε όχι βαρη, όχι μηχανάκι (χωριστά θα κυκλοφορώ από δω κ πέρα με τον αντρα μου) κ όχι σεξ.Στα υπόλοιπα ναι!!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!
Θύμισε μου αν θες σε ποια μέρα του κύκλου είσαι και αν ξέρεις πότε έκανες ωορρηξία.
΄Σου εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη!!

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!
Θύμισε μου αν θες σε ποια μέρα του κύκλου είσαι και αν ξέρεις πότε έκανες ωορρηξία.
΄Σου εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη!!

Λοιπόν έχω κύκλο 28 ημερών, τώρα είμαι στην 26η και ωορρηξία έκανα την 12 ημέρα (το τεστ ωορρηξίας βγήκε θετικό την 11η)

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η toulipa8 είπε:

Λοιπόν έχω κύκλο 28 ημερών, τώρα είμαι στην 26η και ωορρηξία έκανα την 12 ημέρα (το τεστ ωορρηξίας βγήκε θετικό την 11η)

Σε ευχαριστώ που μου απάντησες...
Εγώ είμαι στην 28 και έκανα ωορρηξία την 18η. Άρα καλά κάνω και περιμένω μέχρι τη Δευτέρα, 14 μέρες από την ωορρηξία! Αν κρατηθώ! λαλαλαλαλ!
Με το καλο ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Sofia33 είπε:

Κοριτσιαααα. Εκανα το τεστακι. Σας το ανεβαζω. Δεν μπορω να το πιστεψω! Θα παω να κανω χοριακη αυριο γιατι θελω να σιγουρευτω. 

F04BC663-4EA5-49BD-974E-65F32D06AFED.jpeg

Μπραβοοοοο!!! Τέλεια νέα κορίτσι! Να σου πάνε όλα καλά και να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη! Αν θες πες μας λίγο σε ποια μέρα είσαι και αν είχες σύμπτωματα πριν! Μπορεί να τα έχεις ξαναγράψει αλλά είμαστε γλωσσουδες και κάπου θα έχει χωθεί αν τα έχεις ξαναγράψει 😂

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η toulipa8 είπε:

Η χοριακη σου είναι τέλεια κορίτσι! Σκέψου ότι είσαι πριν την καθυστέρηση! Σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα το δεις κιόλας! Θα είναι μια τόσο δα μικροσκοπική πανέμορφη κουκιδιτσα! Η πιο όμορφη που θα έχεις δει ποτέ!😘

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

Εγώ είμαι στην 28 και έκανα ωορρηξία την 18η. Άρα καλά κάνω και περιμένω μέχρι τη Δευτέρα, 14 μέρες από την ωορρηξία! Αν κρατηθώ! λαλαλαλαλ!
Με το καλο ❤️ 

Καλέ τι ευχαριστείς?? Γι'αυτό είμαστε εδώ!!!κρατήσου οσο μπορεσεις, αν κ να σου πω εμένα η γιατρός με μπέρδεψε γιατί όταν της είπα ότι έιχα νωριτερα ωορρηξία μου είπε εγώ θα σε πάω με την τελευταία περίοδο..τώρα τι εννοούσε δεν το έπιασα!!εύχομαι να έχεις δυο κατακόκκινες γραμμές στο τεστακι σου!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Η χοριακη σου είναι τέλεια κορίτσι! Σκέψου ότι είσαι πριν την καθυστέρηση! Σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα το δεις κιόλας! Θα είναι μια τόσο δα μικροσκοπική πανέμορφη κουκιδιτσα! Η πιο όμορφη που θα έχεις δει ποτέ!😘

Χίλια ευχαριστώ!!προσπαθώ να κρατηθώ στην γη γιατί είναι νωρίς ακόμα, αλλά έχουν πάρει τα μυαλά μου αέρα με τα γλυκά σας λόγια!!♥️

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η toulipa8 είπε:

Καλέ τι ευχαριστείς?? Γι'αυτό είμαστε εδώ!!!κρατήσου οσο μπορεσεις, αν κ να σου πω εμένα η γιατρός με μπέρδεψε γιατί όταν της είπα ότι έιχα νωριτερα ωορρηξία μου είπε εγώ θα σε πάω με την τελευταία περίοδο..τώρα τι εννοούσε δεν το έπιασα!!εύχομαι να έχεις δυο κατακόκκινες γραμμές στο τεστακι σου!!!!

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!! Και στην άλλη την κοπέλα @Sofia33 !!

Η γιατρός εννοούσε ότι θα μετρήσει την εγκυμοσύνη σου από τη πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου..άσχετα με το σε ποια μέρα έκανες ωορρηξία..πάντα έτσι το μετράνε στην αρχή.αν είναι λίγο πιο μικρό ή λίγο πιο μεγάλο θα φανεί μετά!αλλά η διαφορά κ πάλι θα είναι ελάχιστες μέρες. βάσει της τελευταίας περιόδου μετριούνται οι εβδομάδες πάντα..δηλαδή αν είχες τελευταία περίοδο 1η Ιανουαρίου και ωορρηξία τη 12η ενώ άλλες φορές κάνεις τη 14η πχ, η κύηση θα μετράει από 1η Ιανουαρίου και θεωρείται ότι είσαι 4 εβδομάδων, γιατί η κύηση ποτέ δε μετριέται από τη μέρα της ωορρηξίας αλλά από την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου!

Δημοσίευση

Μολις βγηκα απο τη γυναικολογο και διαβασα τα ευχαριστα!!! @Sofia33 πολλα συγχαρητηρια κοριτσι μου!!! Υγιεις και τελειομηνες εγκυμοσυνες και στις 3 σας ευχομαι κοριτσια.. Αντε να γεμισει μονο με θετικα το πινακακι μας!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η toulipa8 είπε:

Τελεια κοριτσι μου!!!!!

Να εχεις μια ομορφη εγκυμοσύνη!!!!!!!

Δικια μου εισαι εσυ μου φαινεται ..... μηχανοβια 😘😘😘😘😘 

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

Με το καλο ❤️ 

@Αννια27 μην γελάς καθόλου!! Δεν ξέρεις πως κρατιέμαι... Δεν ξέρεις!! 
Είμαι και κοντά στην Τρίπολη!
Μέχρι και παράθεση στο μήνυμα μου κάνω, σε λίγο θα μου απαντάω για συμπαράσταση! 

[smilie=wave.gif]

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!! Και στην άλλη την κοπέλα @Sofia33 !!

Η γιατρός εννοούσε ότι θα μετρήσει την εγκυμοσύνη σου από τη πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου..άσχετα με το σε ποια μέρα έκανες ωορρηξία..πάντα έτσι το μετράνε στην αρχή.αν είναι λίγο πιο μικρό ή λίγο πιο μεγάλο θα φανεί μετά!αλλά η διαφορά κ πάλι θα είναι ελάχιστες μέρες. βάσει της τελευταίας περιόδου μετριούνται οι εβδομάδες πάντα..δηλαδή αν είχες τελευταία περίοδο 1η Ιανουαρίου και ωορρηξία τη 12η ενώ άλλες φορές κάνεις τη 14η πχ, η κύηση θα μετράει από 1η Ιανουαρίου και θεωρείται ότι είσαι 4 εβδομάδων, γιατί η κύηση ποτέ δε μετριέται από τη μέρα της ωορρηξίας αλλά από την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου!

Ααααα οκ!!έτσι κ αλλιώς 2 μέρες πάνω κάτω δεν κάνουν μεγάλη διαφορά υποθέτω!οπότε εγώ θεωρητικά είμαι στην 4η εβδομάδα με περίοδο 5/1 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η toulipa8 είπε:

Ααααα οκ!!έτσι κ αλλιώς 2 μέρες πάνω κάτω δεν κάνουν μεγάλη διαφορά υποθέτω!οπότε εγώ θεωρητικά είμαι στην 4η εβδομάδα με περίοδο 5/1 

Ναι είσαι 3εβδ και 4ημ βάσει τελευταίας περιόδου! Αν είσαι 2 μέρες πάνω κάτω θα φανεί μετά, αλλά όντως δεν κάνει κ μεγάλη διαφορά😋 κι εγώ είμαι 2-3 μέρες περισσότερο γιατί κάνω μικρό κύκλο οπότε και νωρίς ωορρηξία!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Mari84 είπε:

Τελεια κοριτσι μου!!!!!

Να εχεις μια ομορφη εγκυμοσύνη!!!!!!!

Δικια μου εισαι εσυ μου φαινεται ..... μηχανοβια 😘😘😘😘😘 

Ευχαριστώ γλυκό μου κοριτσάκι!!!εχω μηχανοβιο άντρα,οπότε κ εγώ μαζί του, αλλά προκειμένου να πάνε όλα καλά θα τον αφήσω κ θα πηγαίνω τσουκου τσουκου με το αμαξάκι μου το κουτσικο χιχιχι

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Ναι είσαι 3εβδ και 4ημ βάσει τελευταίας περιόδου! Αν είσαι 2 μέρες πάνω κάτω θα φανεί μετά, αλλά όντως δεν κάνει κ μεγάλη διαφορά😋 κι εγώ είμαι 2-3 μέρες περισσότερο γιατί κάνω μικρό κύκλο οπότε και νωρίς ωορρηξία!

Ααααα μετράμε κ μέρες; μάλιστα!! Είμαι τελείως άσχετη!!με το καλό κ σε εσένα να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη!!

Να ρωτήσω η γιατρός μου είπε να πάρω utrogestan αλλά λέει ότι είναι κ χάπι κ κολπικό υποθετο, εμένα η γιατρός δεν μου διευκρινίσε από ποια είσοδο να το βάλω!! 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η toulipa8 είπε:

Ααααα μετράμε κ μέρες; μάλιστα!! Είμαι τελείως άσχετη!!με το καλό κ σε εσένα να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη!!

Να ρωτήσω η γιατρός μου είπε να πάρω utrogestan αλλά λέει ότι είναι κ χάπι κ κολπικό υποθετο, εμένα η γιατρός δεν μου διευκρινίσε από ποια είσοδο να το βάλω!! 🤣

Σε ευχαριστώ!! Ναι μετράμε και μέρες χαχα δεν πειράζει θα τα μάθεις όλα!! πόσο καιρό προσπαθείτε; τώρα ξεκινήσατε;

Καλύτερα κολπικά θα έλεγα, αλλά ρώτα κ τη γιατρό σου!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η toulipa8 είπε:

Τέλεια!!! Όλα τέλεια ξεκίνησαν! Σου εύχομαι ότι καλυτερο από εδώ και στο εξής! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!❤️Τώρα θα προσέχεις κορίτσι μου άσε το μηχανάκι! Εγώ που έχω μηχανάκι και μόνο με αυτό κυκλοφορώ;;; Χαχα !! Αλλά ας έρθει αυτή η ευλογημένη ώρα και με τα πόδια θα πηγαίνω δεν με νοιάζει!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Elenikon είπε:

Τέλεια!!! Όλα τέλεια ξεκίνησαν! Σου εύχομαι ότι καλυτερο από εδώ και στο εξής! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!❤️Τώρα θα προσέχεις κορίτσι μου άσε το μηχανάκι! Εγώ που έχω μηχανάκι και μόνο με αυτό κυκλοφορώ;;; Χαχα !! Αλλά ας έρθει αυτή η ευλογημένη ώρα και με τα πόδια θα πηγαίνω δεν με νοιάζει!!

Εσύ να ετοιμάζεσαι για αυτοκινητάκι γιατί σύντομα θα έρθει κ για σένα η απαγόρευση!!💕 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...