Μετάβαση σε περιεχόμενο

Elenikon

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  194
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

62 Excellent

1 Ακόλουθος

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Αν είναι τεστ ωορρηξίας είναι αρνητικό.
 2. Κορίτσι μου πολύ θετικά μου ακούγονται ολα!! Σου εύχομαι να είσαι και σύντομα να μας πεις ευχάριστα!!
 3. Καλημέρα σε όλες! Δήμητρα, σε πόση ώρα έγινε έτσι; Πρέπει να είναι το ίδιο σκούρο με την πρώτη γραμμή ή πιο σκούρο για να είναι θετικό. Αν έγινε έτσι στα πρώτα 10 λεπτα πάει να πει ότι όπου να ναι έρχεται η ωορρηξια.Ξανακανε το σήμερα μέχρι να σκουρινει όσο η πρωτη. Μόλις σκουρυνει η ωορρηξία έρχεται το πολύ σε 36-48 ώρες.
 4. Αχ...κουκλάκια όλα τα σκυλάκια σας!! Μου φαίνεται ότι όλες έχουμε...!! Έτοιμες μάνες!!χαχα! Να και η δικιά μου...Η Έιντα...
 5. Θετική σκέψη λοιπόν και σύντομα να έχουμε ευχάριστα απο όλες μας! Αγχωτική διαδικασία αλλά θα μας ανταμοίψει το αποτέλεσμα.....
 6. Ναι! Σήμερα το έμαθα και εγώ..!
 7. Αλήθεια ;; Εμείς πήγαμε σε ένα ζωολογικό κήπο το αμαζον. Δεν ήξερα ότι είχαμε στην Κρήτη. Ωραία ήτανε!!!
 8. Να περάσετε όμορφα!! Και εμείς κοντά είμαστε....Νεάπολη!! Καλή Κυριακή σε όλες!!
 9. Elenikon

  Πρώτες προσπάθειες

  Σου εύχομαι να είσαι πραγματικά και να έχεις τα πιο όμορφα Χριστούγεννα εγγυούλα! Τελικά τα συμπτώματα δεν είναι απόλυτα, μπορεί να είσαι και να μην έχεις κανένα σύμπτωμα..Εύχομαι να έχουμε ευχάριστα σύντομα!!
 10. Elenikon

  Πρώτες προσπάθειες

  Πρέπει να χαλαρώσουμε ναι.ποσο εύκολο είναι βέβαια να μην το σκέφτεσαι δεν ξέρω. Να προσπαθούμε να ξεχνιόμαστε με άλλα πραγματα. Σκέφτομαι τον προηγούμενο μήνα που 4 μέρες πριν την περίοδο είχα λίγο ανοιχτό ροζ αίμα ( κάτι που ποτέ δεν μου είχε ξανασυμβεί) μήπως έγινε η εμφύτευση απλά δεν προχώρησε και μου ήρθε απλά η περίοδος.Δεν είχα κάνει τεστ εγκυμοσύνης.Πολυ τρελενομαι το ξέρω απλά σκέφτομαι μήπως ήταν αυτό ή ήταν διαταραχή απλά του κύκλου.
 11. Και αυτοί αγχώνονται φυσικά και ας μην το δείχνουν.Σου εύχομαι να έχεις το μωράκι σου με τη νέα χρονιά..Πίστη και θετική σκέψη!! Θα γίνει το θαύμα για όλες μας!!
 12. Elenikon

  Πρώτες προσπάθειες

  Ισχύει...αν έχεις επαφές ανά μέρα είναι το ίδιο.Οποία μέρα και να κάνεις την ωορρηξία θα υπάρχει σπερμα διαθέσιμο (λογικά). Το τεστ απλά σου επιβεβαιώνει ότι θα έχεις ωορρηξία κα εχεις ένα μπουσουλα όταν δεν έχεις και σταθερό κύκλο. Δεν ξέρω αν αυξάνεις τις πιθανότητες εγκυμοσύνης εχοντας επαφη κάθε μέρα αυτές τις μέρες κ όχι ανά μέρα....
 13. Γενικά αυτή η ορμόνη μάλιστα δεν μένει και πολύ στα ούρα. Για 10 ώρες περίπου γι'αυτό μπορείς να το κάνεις και δύο φορές τη μέρα ανά 10 ώρες διαφορα. Αλλά όχι με τα πρωινά ούρα.
 14. Να τα χιλιάσετε κορίτσι μου!! Σου εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σε βρει διπλή και να έχετε ακόμα πιο υπέροχα χρόνια!!!
×
×
 • Προσθήκη...