Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απο Magda


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΙΔΥΜΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΓΕΝΝΑ Η ΜΟΝΟ ΕΓΩ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MAGDA MOU ti fodase?

kaisariki ekana kai egw logo isxiakis provolis, den katalva ponous katholoy oute prin oute meta. ola mia xara, kanw 15 me thn idia diadikasia provlima kanena!!! epla stenaxorethika giati ithela na genisw fusiologika gia na dw to paidi moy, na ponesw na katalavw gena.

alla ti na kanw afoy h svouritsa moy den ithela na parei thesi.

tipota den einai tha deis.

me to kalo ta didimakia.

ti einai?????

an xreiasteis kati steile pm

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ax magdoula mou.....anti na xairesai...pou perimeneis 2 paidakia agxwnesai gia tin genna?????????na skeftesai oti exoun gennisei xiliades kopeles....then tha ta kataferw egw?????????tha pas tha ksaplwseis tha se koimisoun...kai molis anoikseis ta matakia sou...tsoup...2 mwrakia:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

....εγώ πάντως φοβόμουν τη γέννα! Και για να είμαι πιο συγκεκριμένη φοβόμουν την ολική αναισθησία της καισαρικής! Φοβόμουν μήπως δεν ξυπνήσω.....και τι θα κάνει σε αυτήν την περίπτωση η μεγάλη μου κόρη χωρίς την μανούλα της.....!!!!! Το αντιμετώπισα με την επισκληρίδιο!!

...Τι φοβάσαι εσύ;;; Μήπως τους πόνους τις καισαρικής;;;

Εγώ δεν ένιωσα κανέναν πόνο, ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκεια του χειρουργείου αλλά ούτε και μετά! Μόνο ένα τρέμουλο ένιωσα μετά το χειρουργείο, και κατά τη διάρκεια της επέμβασης μία ελαφρά πίεση! Είδα το μωρό μου που γεννήθηκε και ένιωθα ένα συναίσθημα ευτυχίας που δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια!

...Επειδή τα πέρασα πριν από σένα, πίστεψέ με, δεν αξίζει τον κόπο να "χαλιέσαι" με τους φόβους αυτούς! Όλα θα γίνουν τόσο φυσικά εκείνη τη στιγμή, που το μόνο που θα νιώθεις θα είναι αγωνία και ανυπομονησία να κρατήσεις αγκαλίτσα τα παιδάκια σου και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να τα γνωρίσεις!

Καλή συνέχεια....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Magda μου όπως σου είπαν οι κοπέλες, μην ανησυχείς! Έχεις διπλή χαρά! Τί όμορφη εμπειρία να φέρνεις 2 ζωούλες στον κόσμο! Συγχαρητήρια ! Όλα θα πάνε καλά! Με το καλό να γεννήσεις τα μωράκια σου! Αλήθεια κοριτσάκια-αγοράκια ή ένα και ένα; Αχ και εγώ ήθελα να έχω διδυμάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαγδα καλημερα και απο μενα και θελω να σου πω να μην φοβασαι καθολου να το ξεπερασεις γιατι η καισαρικη ειναι το πιο ευκολο πραγμα.και εγω με καισαρικη και ολικη ναρκωση (εγω το ζητησα) γεννησα και δεν καταλαβα τιποτα.τις πρωτες μερες θα σου δειξουν πως να μην χρησιμοποιεις τους μυες της κοιλιας καθολου γιατι θα εχεις λιγες ενοχλησεις απο τα ραματα.κατα τα αλλα ερχονται ολα βολικα θα δεις. με το καλο να γεννησεις !!:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalispara magda mou...

Sou euxwme mia kali egkumwsini,,,Kai na min anxwnesai KATHOLOU...

Mia genna einai pou krataei gia ligo kai meta FEUGEI kai den tha to thumasai kan meta...

Epidi tha kratas ta MWRAKIA sou...

Ola ta kala apo mena sou euxwme...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Magda μου με το καλό να φέρεις στον κόσμο τα μωράκια σου!!!

Πωπω... διπλλη χαρά!! Σε ζηλεύω!!

Όσο για την καισαρική, μη φοβάσαι καθόλου.

Κι εγώ καισαρική έκανα λόγω μη εξέλιξης τοκετού.. Όλα πήγαν καλά, απλά εγώ ταλαιπωρήθηκα τσάμπα πριν την καισαρική για πολλές ώρες με τεχνητούς πόνους.

Καισαρικές κάνανε και πριν πολλά πολλά χρόνια και χωρίς τα μέσα που χρησιμοποιούν σήμερα. Με την επισκλιρίδιο δε θα καταλάβεις τίποτα. Ίσως να πονάς ελαφρά μετά την επέμβαση, για λίγες ώρες θα είναι όμως.. Και το βασικότερο... Όταν θα κρατάς τα νινάκια σου αγκαλιά θα τα ξεχνάς όλα!!

Σου εύχομαι όλα με το καλό να σου πάνε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΓΔΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΕΝΝΗΣΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΚΑΝΑ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...