Μετάβαση σε περιεχόμενο

Λίγο αίμα στην 6η εβδομάδα

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες! Διαβάζωντας πολλά απο τα άρθρα που γράφοντε στη σελίδα σας, είπα να γίνω και εγώ μέλος έτσι ώστε να μπορούμε να μοιραζόμαστε διάφορα.. Λοιπόν..είμαι στην 6η βδομάδα της πρώτης μου εγκυμοσύνης, έκανα 3 φορές την β χοριακη με το αποτέλεσμα της τελευταίας να είναι στα 1690 (9 Ιουλίου). Πήγα στον γιατρό μου στις 10 Ιουλίου όπου είδαμε τον σάκο και τον λεκιθικό ασκό όμως δεν είδαμε το έμβρυο. Ο γιατρός είπε πως δεν είναι ανυσηχιτικό. Μετά απο 2 μέρες, είδα μια σταγόνα καφέ αίμα στο σκούπισμα και φοβηθικα.. πήρα τηλέφωνο τον γιατρό μου, μου είπε να ξεκουράζομαι περισσότερο και να αφήσω να περασουν λίγες μέρες να δούμε αν θα ξανα έχω αίμα. Σήμερα τα ξημερώματα ξύπνησα για να πάω στην τουαλέτα και είδα πάλι λίγο αίμα. Πήγα πίσω στο κρεβάτι να ξανακοιμηθώ όμως δεν μπορούσα , στριφογύριζα μέχρι που κατάφερα να κοιμηθώ αν και με πολλούς εφιάλτες. Να τηλέφωνο το γιατρό μου σήμερα πρωί πρωί όμως μου είπανε ότι ήταν σε χειρουργείο και έτσι περιμένω το μεσημέρι τηλεφώνημα του. Πριν λίγο πήγα και έκανα ξανά την Β χοριακή για να δω μέχρι που βρισκόμαστε όμως έχω άγχος..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!! Ηρέμησε σε παρακαλώ και περίμενε να επικοινωνήσει ο γιατρός σου μαζί σου. Πολλές πολλές κοπέλες βλέπουν αίμα τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης τους, χωρίς να είναι κάτι ανησυχητικό. Σου εύχομαι να είναι όλα καλά και να έχεις ένα σπορακι στην κοιλίτσα σου που μεγαλώνει. Περιμένουμε νέα σου. 

Να ξέρεις επίσης οτι το καφέ αίμα είναι συνήθως παλιό αίμα που βγαίνει τώρα και όχι κατι καινούργιο.

Πιστεύω ότι ολα θα είναι κάλα!

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου κ εγώ γύρω στην 6 εβδομάδα είδα καφε αίμα κ είχα αγχωθει πολύ ,ξεκούραση και ουτροτζεσταν μου είπε ο γιατρός! Μέχρι να περασουν οι μέρες να πάμε να ακούσουμε καρδούλα δεν μπορούσα να ησυχάσω..εμένα βέβαια συνεχίστηκε το καφέ αίμα ανά διαστήματα μέχρι που είδα και κόκκινο αίμα.. έκατσα κοντά δύο μήνες στο κρεβάτι αλλά τώρα αισίως εχω μπει στον 5ο μήνα και όλα πηγαίνουν μια χαρά! Προσπάθησε να αποβάλλεις το άγχος γιατι μόνο κακό κάνει! Εύχομαι και σε εσένα να πάνε όλα καλά!

Καλησπερα!και εγω 6η βδομαδα μονο σακο ειχα δει.στην 8η εβδομαδα ακουσα καρδουλα.οσο για το αιμα συμβαινει αυτο σε πολλες κοπελες.εμμενα συνεβη στην 14η εβδομαδα κυησης.εκατσα στο κρεββατι λιγες μερες και πηρα utrogestan.μην αγνχωνεσε και ολα θα πανε καλα!

Καλησπέρα κορίτσια μου τυχενει κάτι παρόμοιο! Καταρχήν να πω στη nikol ολα να πάνε καλά! Έχω αίμα εδώ κ αρκετές μέρες είμαι 6 μέρες πριν την περίοδο κ έκανα ένα τεστ κ βγήκε θετικό έχει καμία παρόμοια εμπειρία κια πήγαν όλα καλά? 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Ιωάννα γερ είπε:

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου κ εγώ γύρω στην 6 εβδομάδα είδα καφε αίμα κ είχα αγχωθει πολύ ,ξεκούραση και ουτροτζεσταν μου είπε ο γιατρός! Μέχρι να περασουν οι μέρες να πάμε να ακούσουμε καρδούλα δεν μπορούσα να ησυχάσω..εμένα βέβαια συνεχίστηκε το καφέ αίμα ανά διαστήματα μέχρι που είδα και κόκκινο αίμα.. έκατσα κοντά δύο μήνες στο κρεβάτι αλλά τώρα αισίως εχω μπει στον 5ο μήνα και όλα πηγαίνουν μια χαρά! Προσπάθησε να αποβάλλεις το άγχος γιατι μόνο κακό κάνει! Εύχομαι και σε εσένα να πάνε όλα καλά!

Καλη συνεχεια στην κυηση και με τοο καλο το μωρακι σας!να ρωτησω ποσο διαστημα εβλεπες τις εκρισσεις?κ τους δυο μηνες που ησουν ξαπλα!

Να πω στην φιλη μας οτι στην 6 βδομαδα ειδα κ γω αιμα κ πιο πολυ απο περιοδου κ ακουσαμε καρδουλα!ολα καλα θα πανε!

στις πριν 1 ώρα, ο/η marillia είπε:

Καλη συνεχεια στην κυηση και με τοο καλο το μωρακι σας!να ρωτησω ποσο διαστημα εβλεπες τις εκρισσεις?κ τους δυο μηνες που ησουν ξαπλα!

Να πω στην φιλη μας οτι στην 6 βδομαδα ειδα κ γω αιμα κ πιο πολυ απο περιοδου κ ακουσαμε καρδουλα!ολα καλα θα πανε!

Έβλεπα αρκετά συχνά καφέ στο χαρτί κάποιες φορές λιγότερο κάποιες άλλες πιο πολύ..μπορεί και μια φορά την εβδομάδα να έβλεπα μόλις μπήκα στην 13η εβδομάδα σταμάτησε..εγώ βέβαια έκανα συσπάσεις από την αρχή κ είχα και μια αποκόλληση...με υπομονή και ξεκούραση όλα φτιάχνουν!

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Ιωάννα γερ είπε:

Έβλεπα αρκετά συχνά καφέ στο χαρτί κάποιες φορές λιγότερο κάποιες άλλες πιο πολύ..μπορεί και μια φορά την εβδομάδα να έβλεπα μόλις μπήκα στην 13η εβδομάδα σταμάτησε..εγώ βέβαια έκανα συσπάσεις από την αρχή κ είχα και μια αποκόλληση...με υπομονή και ξεκούραση όλα φτιάχνουν!

Οπως το λες κοριτσι μου υπομονη κ ξεκουραση!εγω ειχα αιματωμα κ επι ενα μηνα ειχα κοκκινο ροζ καφε καθε μερα!κ ειμαι ξαπλα ενα μηνα!τωρα ευτυχως εχω λιγο καφε ελπιζω να σταματησει κ αυτο!ειμαι 10 εβδομαδες και!

στις πριν 15 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Οπως το λες κοριτσι μου υπομονη κ ξεκουραση!εγω ειχα αιματωμα κ επι ενα μηνα ειχα κοκκινο ροζ καφε καθε μερα!κ ειμαι ξαπλα ενα μηνα!τωρα ευτυχως εχω λιγο καφε ελπιζω να σταματησει κ αυτο!ειμαι 10 εβδομαδες και!

Με το καλό το μωράκι σου! Μην αγχώνεσαι για τίποτα και να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου! Ας είναι καλά τα μωράκια μας και χαλάλι το κρεβάτι!

Νικολ με το καλο σου εύχομαι ολα.καλα.να πανε !! Και εγω πηγα στο.γιατρό μολις είχα κανει τεστ κ ειχε βγει θετικό..γυρω στην 6η εβδομάδα είδαμε σακο και γύρω απο το.σακο αιμάτωμα...δεν είχαμε ακούσει τίποτα ακόμη εννοείται...μετα απο μια εβδομάδα ειδα ροζ αιμα και είχα βαλει τα κλάματα ήμουν σίγουρη οτι.είχα χασει το μωράκι μου αλλα πηγα στο.γιατρό να με.δει καναμε υπέρηχο και ακούσαμε καρδούλα  .. Μετα απο μια.εβδομάδα ξανά ειδα ροζ αλλα.δεν ήταν τίποτα το.ανησυχητικό..ο.γιατρός μ ειπε.το κόκκινο αιμα το.ζωηρό να.φοβάσαι όχι το καφε ή ροζ! Έπαιρνα utrogestan και με βοήθησαν πολύ..έφυγε κ το αιμάτωμα και τώρα είμαι στην 20η εβδομάδα!! Εύχομαι σύντομα να ακούσεις το μωράκι σου ❤️

στις πριν 3 ώρες, ο/η Anthouli !!! είπε:

Νικολ με το καλο σου εύχομαι ολα.καλα.να πανε !! Και εγω πηγα στο.γιατρό μολις είχα κανει τεστ κ ειχε βγει θετικό..γυρω στην 6η εβδομάδα είδαμε σακο και γύρω απο το.σακο αιμάτωμα...δεν είχαμε ακούσει τίποτα ακόμη εννοείται...μετα απο μια εβδομάδα ειδα ροζ αιμα και είχα βαλει τα κλάματα ήμουν σίγουρη οτι.είχα χασει το μωράκι μου αλλα πηγα στο.γιατρό να με.δει καναμε υπέρηχο και ακούσαμε καρδούλα  .. Μετα απο μια.εβδομάδα ξανά ειδα ροζ αλλα.δεν ήταν τίποτα το.ανησυχητικό..ο.γιατρός μ ειπε.το κόκκινο αιμα το.ζωηρό να.φοβάσαι όχι το καφε ή ροζ! Έπαιρνα utrogestan και με βοήθησαν πολύ..έφυγε κ το αιμάτωμα και τώρα είμαι στην 20η εβδομάδα!! Εύχομαι σύντομα να ακούσεις το μωράκι σου ❤️

@Anthouli !!! @marillia για το αιματωμα τί σας συνέστησαν οι γιατροί σας; 

Έχει μια φίλη καφέ στην 10η εβδομάδα και δε βλέπει κάτι ο γιατρός αλλά λέει μήπως είναι μη ορατό αιμάτωμα. 

στις Just now, ο/η Πιου-πιου είπε:

Έχει μια φίλη καφέ στην 10η εβδομάδα και δε βλέπει κάτι ο γιατρός αλλά λέει μήπως είναι μη ορατό αιμάτωμα. 

Χαπια utrogestan , ξεκούραση και να μην σηκώνεις βάρη !!! Το απορρόφησε ο Οργανισμός μου !! 

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Anthouli !!! είπε:

Χαπια utrogestan , ξεκούραση και να μην σηκώνεις βάρη !!! Το απορρόφησε ο Οργανισμός μου !! 

Ναι μωρέ δεν είναι τίποτα αυτά ίσα να τρομάζουμε. Θυμάσαι πόσα utrogestan την ημέρα;

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Ναι μωρέ δεν είναι τίποτα αυτά ίσα να τρομάζουμε. Θυμάσαι πόσα utrogestan την ημέρα;

έπαιρνα 3 φορές την ημέρα μέχρι τον 3ο μήνα !!! Με.βοήθησαν πολύ !!! 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Anthouli !!! είπε:

έπαιρνα 3 φορές την ημέρα μέχρι τον 3ο μήνα !!! Με.βοήθησαν πολύ !!! 

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης εύχομαι. Τελειομηνο και γερό μωράκι!

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης εύχομαι. Τελειομηνο και γερό μωράκι!

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου να σαι καλα !!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Πιου-πιου είπε:

Kαλησπέρα γλυκιά μου!!Εμένα μου είπε ξάπλα! κ ξεκουράση!!Μπορούσα να κάτσω ή να περπατάω μες στο σπίτι αλλά όχι δουλειές,όχι περπάτημα έξω κ μου τόνιζε αιρκοντισιον μεσ στο σπίτι όταν είχαμε πολλή ζέστη!!Βέβαια μπορεί να εξαρτάται κ απ το μεγέθος του αιματώματος οι οδηγίες!!Επισης λόγω εξωσωματικής έπαιρνα κ προγεστερόνη δν αυξήσαμε παραπάνω ήταν ήδη αρκετή!!Εγω 1μήνα ήμουν με κόκκινο αίμα κ πλέον έχω καφέ!!Υπομονούλα στην φίλη,ξεκούραση κ θα περάσει!!!

στις On 16/7/2019 at 11:47 ΠΜ, ο/η Angelmammy είπε:

@Nikol19 όλα καλά;;; Τι σου είπε ο γιατρός;; Τι έδειξε η χοριακή;

Καλησπέρα! Ευτυχώς ναι.. ο γιατρός μου είπε οτι το αίμα προέρχεται απο τον τράχηλο (μάλλον απο κάποιο αγγείο). Έτσι ξανακάναμε υπέρηχο, είδαμε το έμβρυο και ακούσαμε την καρδούλα.. Η χοριακή έδειξε 9800. Απίστευτη ανακούφιση! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!

στις πριν 9 ώρες, ο/η Nikol19 είπε:

Καλησπέρα! Ευτυχώς ναι.. ο γιατρός μου είπε οτι το αίμα προέρχεται απο τον τράχηλο (μάλλον απο κάποιο αγγείο). Έτσι ξανακάναμε υπέρηχο, είδαμε το έμβρυο και ακούσαμε την καρδούλα.. Η χοριακή έδειξε 9800. Απίστευτη ανακούφιση! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!

Μπράβο!!!!!!!!! Με το καλό το μωράκι σου!! Να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη και έναν εύκολο τοκετό. 

• 1 year later...

Καλησπέρα Σε όλες! Μόλις πριν λίγο είδα.καφε ροζ αίμα στο σκούπισμα κ γέμισα μισό σερβιετακι. Είμαι 6εβδ +2 ήμερων. Μου είπε ο γιατρός να πάρω ultrogestan κ να είμαι ξάπλα. Αύριο απόγευμα θα πάω να με δει κ υποτίθεται ίσως να ακούγαμε καρδούλα. Πέρυσι είχα παλινδρομη.  Πείτε μου κάτι να ηρεμήσω έχω κατά αγχωθεί και έκλαιγα..  υγ παίρνω από την αρχή salospir λόγω θέματος στα αγγεία. Φυσικά αύριο δεν θα πάρω..Είμαι σε επαφή κ με τον αιματολογο..

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Argirw είπε:

Καλησπέρα Σε όλες! Μόλις πριν λίγο είδα.καφε ροζ αίμα στο σκούπισμα κ γέμισα μισό σερβιετακι. Είμαι 6εβδ +2 ήμερων. Μου είπε ο γιατρός να πάρω ultrogestan κ να είμαι ξάπλα. Αύριο απόγευμα θα πάω να με δει κ υποτίθεται ίσως να ακούγαμε καρδούλα. Πέρυσι είχα παλινδρομη.  Πείτε μου κάτι να ηρεμήσω έχω κατά αγχωθεί και έκλαιγα..  υγ παίρνω από την αρχή salospir λόγω θέματος στα αγγεία. Φυσικά αύριο δεν θα πάρω..Είμαι σε επαφή κ με τον αιματολογο..

Καλησπέρα κορίτσι μου, προσπάθησε να είσαι ηρεμη!! Παρα πολλες κοπέλες έχουμε δει αιμα στην αρχή της εγκυμοσύνης και όλα πήγαν καλά, σε εσένα ίσως ευθύνεται κ το salospir; σου ειπε ο αιματολογος;; αν δεν πονάει ειναι καλο σημαδι!! Εγω ειχα δει λιγο αιμα 10η εβδομάδα και για μερικές μέρες έβλεπα καφε, ήταν μια πολύ μικρή αποκόλληση αλλα ολα πήγαν κατ ευχην😊🙏 ευχομαι τα καλύτερα!!

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου, προσπάθησε να είσαι ηρεμη!! Παρα πολλες κοπέλες έχουμε δει αιμα στην αρχή της εγκυμοσύνης και όλα πήγαν καλά, σε εσένα ίσως ευθύνεται κ το salospir; σου ειπε ο αιματολογος;; αν δεν πονάει ειναι καλο σημαδι!! Εγω ειχα δει λιγο αιμα 10η εβδομάδα και για μερικές μέρες έβλεπα καφε, ήταν μια πολύ μικρή αποκόλληση αλλα ολα πήγαν κατ ευχην😊🙏 ευχομαι τα καλύτερα!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Πήρα τα ultrogestan κ μου έφερε πολύ υπνηλία κ κάπως ζάλη. Τώρα ξύπνησα. .

Αύριο θα πάω γιατρό το απόγευμα ελπίζω να είναι όλα καλά. Δεν έχω πόνο αλλά σταγόνες κάθε φορά που σκουπιζομαι. Θα διακόψω για λίγο το salospir κ βλέπουμε. .

στις Just now, ο/η Argirw είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Πήρα τα ultrogestan κ μου έφερε πολύ υπνηλία κ κάπως ζάλη. Τώρα ξύπνησα. .

Αύριο θα πάω γιατρό το απόγευμα ελπίζω να είναι όλα καλά. Δεν έχω πόνο αλλά σταγόνες κάθε φορά που σκουπιζομαι. Θα διακόψω για λίγο το salospir κ βλέπουμε. .

Νομίζω ότι υπάρχει και κολπικά να πάρεις το utrogestan για να μη σου κάνει αυτές τις παρενέργειες, πες το του γιατρού σου!! Αφού δεν έχεις πόνο πιστεύω ότι δεν είναι τπτ το ανησυχητικό!! Θα προσέξεις λιγο κ ολα καλα θα είναι!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...