Μετάβαση σε περιεχόμενο

Mamounitsa

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  865
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  3

Βαθμός Δημοφιλίας

318 Excellent

3 Ακόλουθοι

Σχετικά με Mamounitsa

 • Ιδιότητα
  Gold Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

2165 προβολές προφίλ
 1. Το ίδιο έπαθα και εγώ στον κύκλο του Ιουλίου! Είχα ελπίδες για μια εγκυμοσύνη αλλά Δυστηχος ήταν μια ανωμαλια του κύκλου δεν είναι κάτι ανυσηχιτικο!!!
 2. Mamounitsa

  Clear blue

  Αρνητική κορίτσια μου!!!! Την επόμενη φορά!!!! Σας ευχαριστώ όλες!!! Εύχομαι σύντομα γεμάτες κοιλίτσες όλες μας!!! Φιλάκια!!!
 3. Mamounitsa

  Clear blue

  Σε ευχαριστω και πάλι κορίτσι μου!
 4. Mamounitsa

  Clear blue

  Τίποτα ακόμα περιμένω πείρα τηλ και μου είπαν ότι λόγο καθυστέρησης θα αργήσουν λίγο όλα σε εμένα συμβαίνουν χάχα! Όσο περνάει η ώρα πιστεύω πως θα είναι αρνητική!!! Περιμένω με αγονια θα σας στείλω τα νέα μου κατευθείαν!!!
 5. Mamounitsa

  Clear blue

  Τι να πω όντος πωλούνται σαν τα καλύτερα του εμπορίου! Αν και εγώ στο παρελθόν είχα κάνει ένα άλλο τεστ iq λέγετε και είχε βγει αρνητικό ενώ ήμουν έγκυος άσχετα αν δε προχώρησε έπειτα φαρμακοποιός μου είπε πως τα συγκεκριμένα δεν είναι αξιόπιστα οπωτε για κανένα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι
 6. Mamounitsa

  Clear blue

  Σε σου έβγαλε καμία γραμμή ούτε άχνη?
 7. Mamounitsa

  Clear blue

  Σε ευχαριστώ αλλά εγώ το έκανα αυτό με τρις μέρες καθηστεριση και είναι τόσο αχνό οπωτε θα δείξει!! Μακάρι αύριο θα δείξει σίγουρα η χοριακη 6η μέρα σήμερα καθυστέρηση!
 8. Mamounitsa

  Clear blue

  Σε ευχαριστώ κορίτσι μου μακάρι και σε εσένα το ίδιο εύχομαι σύντομα!!!
 9. Mamounitsa

  Clear blue

  Καλημέρα κορίτσια! Δε κρατήθηκα πήγα για χοριακη μόλις! Βέβαια το δυστυχες γεγονός είναι πως τα αποτέλεσματα θα βγουν Δευτέρα γύρο στη μία! Οπωτε αναμονηηηηηηη!!!
 10. Mamounitsa

  Τεστ ωορηξιας

  Καλημέρα αυτό ακριβώς που σου είπε το κορίτσι από πάνω θα σου πω κ εγώ! Είναι πιο σημαντική η επαφή πριν την ωορριξια και στο λέω με βεβαιότητα είμαι μια από αυτές που περιγράφει πιο πάνω ενώ άλλους μήνες είχαμε επαφές συχνές και με το θετικό ωορριξιας κλπ έπιασα τον μικρό μου μπόμπιρα με μια επαφή τρις μέρες πριν το θετικό ωορριξιας!!! Οπωτε αν μπορείς πριν και τη μέρα που θα δεις θετικό το τεστ!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι και σύντομα με γεμάτη κοιλίτσα!!!
 11. Mamounitsa

  Clear blue

  Σε ευχαριστω κορίτσι μου δεν θα κάνω άλλο μάλλον γιατί δεν έχω και δεύτερων μόνο άγχος μου προκαλεί Δευτέρα κατευθείαν χοριακη πρώτα ο Θεός! Η αλήθεια είναι πως από κοντά φαίνεται λίγο καλύτερα από φώτο χανει αλλά πολύ λίγο! Μόλις έχω νέα θα σας πω ευχαριστώ και πάλι!!!!
 12. Mamounitsa

  Clear blue

  Σε ευχαριστώ ναι θυμάμαι είχαμε μιλήσει! Δεν ξέρω αλλά νομίζω κ εγώ ότι θα είναι κάτω του 5 αλλά η καθυστέρηση με κάνει κ ελπίζω μαζί με τη γραμμή
 13. Mamounitsa

  Clear blue

  Σε ευχαριστώ μακάρι και εσύ τη βλέπεις αυτή τη γραμμή?
 14. Mamounitsa

  Clear blue

  Σε ευχαριστώ πολύ πολύ μακάρι!!!! Έχω καταμπερδευτει με αυτά τα τεστ
 15. Mamounitsa

  Clear blue

  Σχεδόν άμεσος σίγουρα 7-10 λεπτά
×
×
 • Προσθήκη...