Μετάβαση σε περιεχόμενο

Mamounitsa

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  1759
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  11

Βαθμός Δημοφιλίας

762 Excellent

4 Ακόλουθοι

Σχετικά με Mamounitsa

 • Ιδιότητα
  Platinum Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

5098 προβολές προφίλ
 1. Mamounitsa

  Χοριακη

  Κανονικά λένε 13 ημέρες μετά την ωορρηξία τότε σου δείχνει και το τεστ δηλαδή τη μέρα που περιμένεις περίοδο αλλά μπορείς και μια δυο μέρες νωρίτερα!!!! Εύχομαι το καλύτερο!!
 2. Κορίτσια μου να ευχαριστείτε το Θεό που δεν νιώθετε τίποτα!! Ήμουν και εγώ από τις τυχερές που πέρασαν οι εγκυμοσύνες τόσο εύκολα αν και φυσικά και εγώ είχα άγχος ότι κάτι δε πάει καλά λόγο έλλειψης συμπτώματων αλλά δεν υσχιει!!!! Όσο για την συχνοουρια είναι νωρίς όσο περνάει ο καιρός αυξάνετε με αποτέλεσμα στον 9ο να μην υπάρχει λόγος να μετακινήσετε εκτός μπάνιου χαχα!! Με το καλό τα μωρακια σας!!!!!
 3. Χωρίς να θέλω να σου φουσκοσω τα μυαλα όντος όταν το τεστ αυτές τις μέρες βγαίνει έντονη γραμμή τότε η εγκυμοσύνη είναι η πιο μεγάλη πιθανότητα πες μας νέα με το καλό η χοριακη
 4. Καλημέρα κορίτσι μου είναι φυσιολογικό το συναίσθημα που νιώθεις όσες προσπαθούμε η προσπαθούσαμε καιρό περνούσαν διάφορες σκέψεις και απογοητεύσεις ιδικά όταν κάποιο κοντινό μας πρόσωπο ανακοίνωνε εγκυμοσύνη!!! Δεν υπάρχει στις μέρες μας πρόβλημα γυναικολογικό όλα μπορούν να διορθώθουν μπορεί να αργεί αλλά σίγουρα έχει το λόγο του ! Μη σκέφτεσαι άσχημα πράγματα εστίασε στη προσπάθεια σου όπως είπαν τα κορίτσια και σύντομα θα έρθει!! Σου εύχομαι σύντομα ένα γερό μωράκι!
 5. Καλησπέρα κορίτσια με το καλό το μωράκι σού δεν έχω προσωπική εμπειρία από δημόσιο αλλλα έχω ακούσει από συγγενείς φίλους κλπ! Σωστά στο ιδιωτικό είναι πολλά τα χρήματα και αρκετές οι παροχές που σε δημόσιο δε θα έχεις!! Εγώ λέω σαν πρώτο παιδί καλύτερα είναι το ιδιωτικό από κει και πέρα σημασία έχει να έχεις ένα καλό γιατρό που να εμπιστεύεσαι και όπου γεννάει αυτός να πας!! Έτυχε δύο φορές να γεννήσω σε ιδιωτικό και θα το ξανά έκανα αν όμως είχα γιατρό δημόσιου εκεί θα πήγαινα !! Με το καλό τα μωρακια σας
 6. Mamounitsa

  Μελλοντική βάφτιση!!!!

  Με το καλό το μωράκι σού και με το καλό να του δώσετε όνομαπολύ ωραίο το Μαριάννα! Αλλά ο παπάς θα πρέπει να τα προφέρει κανονικά και τα δύο στο μυστήριο Μαρία Ιωάννα δηλαδή!!
 7. Τι να πω μπορεί το πιο πιθανό!!! Δε πειράζει την επόμενη!!!
 8. Σε ευχαριστώ κορίτσι μου αλλά ήταν αρνητικη η χοριακη!
 9. Άσε ευχάριστω πάρα πολύ!! Με το καλό το μωράκι σού!!!
 10. Σε ευχαριστώ κορίτσι μου το τέστ είναι 5 ημέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο
 11. Εδώ νομίζω φαίνεται καλύτερα!!
 12. Χαχχαα είναι τα μόνα τεστ που τόσες μέρες πρίν κάτι φαίνεται και είσαι σε δίλημμα φαίνεται η δε φαίνεται!!!??? Πόσο είσαι το μικρό σου πόσο είναι??? Έκανα έχουν μόνο ένα μισό χρόνο διάφορα και όλη μέρα τρέχω........
 13. Χαχαα!!! Είναι νωρις ακόμα για 3ο ήδη τα έχω παίξει!! Απλά φαίνεται κάτι έτσι δεν είναι?
 14. Καλημέρα κορίτσι μου γλυκό!!!! Σε ευχαριστώ για την απάντηση!!! Αλλά δόξα το Θεό δεν είναι δικό μου χαχα είναι μιας φίλης και είναι αρκετές μέρες πριν την περίοδο!!!
×
×
 • Προσθήκη...