Μετάβαση σε περιεχόμενο

Dona90

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  598
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  1

Βαθμός Δημοφιλίας

316 Excellent

Σχετικά με Dona90

 • Ιδιότητα
  Gold Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

343 προβολές προφίλ
 1. Ναι το σκέφτομαι πολύ να σ πω την αλήθεια κ όλο λέω μήπως πέρασει κ είναι φυσιολογικό.γιατι δεν θέλω να την βλέπει κ.πολις κόσμος με τον κορονοιο κ όλο βάζω προθεσμίες στον εαυτό Μ αλλά θα σκάσω.ειπα άμα μέχρι το εμβόλιο δεν ηρεμισει λίγο.θα το ψάξω .
 2. Κορίτσια Μού τι κάνετε ?πως τα πάνε τα μωράκια μας?εμείς εδώ προσπαθούμε να δούμε τι φταίει κ σφίγγεται πολύ όταν ρευεται κ ρευεται συνέχεια πήγαμε κ σε άλλον παιδίατρο κ μου είπε ότι δεν είναι κάτι κ ότι άμα ήταν κάτι δεν θα έβαζε κιλά.κ εμένα έφτασε 4500 από 2650 σε 50 μέρες .εμένα όμως με τρώει ρε κορίτσια κ κλαίω ολοήμερα νιώθω ότι ταλαιπωρείται η μικρή κ δενμπορ. Να κάνω κάτι ξυπνάει για να ρευτει η να βγάλει γάλα συνέχεια δεν μένει καθόλου ήσυχη ούτε μια βόλτα δεν μπορώ να την βγάλω γιατί η θα τρώει ανά μία η 2 ώρες η θα ρευεται κ θα βογγαει η θα κλαίει για να φάει.πειτε Μ εσείς υπάρχει
 3. Ναι κορίτσι μμ με το. Θηλασμό μην φοβάσαι είναι πολύ σπάνιο να μην έχεις γάλα.οσο το βάζεις στήθος τόσο αυξάνεται η παραγωγή σ.γιατι έχεις κάποιο θέμα??
 4. Ναι εγώ θηλάζω αποκλειστικά!
 5. Εμείς δεν έχουμε στάνταρ πρόγραμμα μπράβο σας που έχετε από τώρα εγώ δε. Μπορώ με τπτ γιατί με τον θηλασμό δεν έχει συγκεκριμένες ώρες που τρώει οπότε άμα πάει 8 9 κ έχει φάει κ δεν κοιμάται την κάνω μπάνιο όχι πάντα όμως!!
 6. Αχχ κορίτσι Μ σε καταλαβαινω έτσι εμένα ειναι από την 2 εβδομάδα κ δεν έχει σταματήσει.αλμα πρέπει να κάνει ο δικός σου.οσο για τον λαιμό κ εγώ δεν τον ενυδατονα πολύ κ εβγαλε κοκκινίλα σε τρεις μέρες με ενυδάτωση έφυγε.δενβθαναι κάτι!
 7. Ναι μωρέ σταλιτσες είναι ακόμα.εδω τα αδέρφια μας δεν την έχουν δει ακόμα λόγο παιδιών κ στεναχωριέμαι θα φέρω ξένο άνθρωπο.εστειλα στην μαμά Μ την προσευχή κ την διαβάσε αυτή τουλάχιστον
 8. Εχθές να μην το ματιςξω κοιμηθήκαμε από την αρχή του γεύματος 3.30ωρες δεν το πίστευα ελπίζω να συνεχιστεί.κωεδωβπολυ κρύο Θεσσαλονίκη.κ θέλω να βγω πολύ έξω.μσ σας ρωτήσω ρε κορίτσια θα τα σαραντησετε τα μωράκια σάς.γιατι εγώ δεν το έκανα το φοβάμαι ν πω τη αλήθεια με τον ιό.σκεφτομουν άμα φοράει μάσκα ο παπάς αλλά ο άντρας Μ δεν θέλει καθόλου.
 9. Έχει μια ελαφριά γοπ αλλά δεν είναι κάτι ακόμα ανησυχιτικο Μ είπε ο παιδίατρος αφού τρώει αλλιώς δεν θα ήθελε θα την ενοχλούσε κ αυτό.μαλλον έτσι θα κάνω ξ εγώ γιατί δεν παλεύεται άλλο. Η θα γρινιαζει για να φάει η θα κοιμάται η θα τρώει.το πολύ 2 ώρες την ημέρα συνολικά να κάθεται ήσυχη στην αγκαλιά μας πάλι.
 10. Έχω δοκιμάσει τα πάντα ρευεται απλά ζοριζεται πολύ μέχρι να γίνει.στην αρχή νόμιζα ότι έτρωγε.πολυ αλλά ο παιδίατρος μου είπε όσο θέλει ότι ώρα θέλει για να εδραιωθεί ο θηλασμός.ασε που άμα δεν φάει τσιριζει δεν μπορώ να τη σταματήσω.υπομονη θα κάνω κάτι άλλο δεν μπορώ!! Κ την μέρα το ίδιο πρόβλημα έχουμε μην νομίζεις ότι κοιμάται το πολύ μισή ώρα στα 5 γεύματα από τα 10.μονο άμα την βάλω πάνω Μ κ την σηκώνω για να ρευτει κοιμόμαστε αλλά το φοβάμαι πολυ
 11. Κ εμείς χαλιά εχθές δεν μπορούσε να ρευτει κ έκανε 2 εμετό.δεν μπορούσε να κοιμηθεί κ ήταν μέσα στην γκρίνια μία ώρα πρόλαβα να κοιμηθώ.
 12. Ερώτηση κορίτσια μ.με την περιποίηση πως τα πάτε ? κρεμουλες όρους τα ματάκια κ μασάζ?εμένα μετά το μπάνιο πλανταζει κ την ντύνω γρήγορα κ δεν την κάνω αυτά που μου είπε ο γιατρός.ποτε τα κάνετε??
 13. Ενώ ο μικρός είναι πιο ήσυχος?κ εμένα μόνη της σπάνια θα καθήσει θέλει να της μιλάμε συνέχεια.ποσους θηλασμός κάνετε την ημέρα??πως τα πας εσύ πού έχεις 2?
 14. Υπομονή πρέπει να κάνουμε μέχρι να φτιάξουν τα μέσα τους.ναι συνέχεια στήθος.πειναει στήθος πονάει στήθος νυστάζει στήθος έχει λοξιγγα στήθος.κανουμε περίπου 15 θηλασμός την ημέρα.το θέμα είναι ότι ακόμα δεν μπορεί να ρευτει καλά κ αυτό το κάνει χειρότερα.
 15. Χχαχαχαχα μια φορά έβαλα πιστολάκι κ τρελάθηκε ο άντρας Μ δεν μπορούσε καθόλου αλλά εγώ μόνο που ηρρμισε η μικρή κοιμήθηκα!!
×
×
 • Προσθήκη...