Μετάβαση σε περιεχόμενο

Nikol19

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  3
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

1 Neutral

Σχετικά με Nikol19

 • Ιδιότητα
  Newbie

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Καλησπέρα! Ευτυχώς ναι.. ο γιατρός μου είπε οτι το αίμα προέρχεται απο τον τράχηλο (μάλλον απο κάποιο αγγείο). Έτσι ξανακάναμε υπέρηχο, είδαμε το έμβρυο και ακούσαμε την καρδούλα.. Η χοριακή έδειξε 9800. Απίστευτη ανακούφιση! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!
 2. Πήρα το διπλό, δεν είχα θέμα.. απλά η θετική γραμμή ήταν πάρα πολύ θολή (όσο που φαινόταν) έτσι πηγα αμέσως για χοριακή.. καλή τύχη!
 3. Καλημέρα σε όλες! Διαβάζωντας πολλά απο τα άρθρα που γράφοντε στη σελίδα σας, είπα να γίνω και εγώ μέλος έτσι ώστε να μπορούμε να μοιραζόμαστε διάφορα.. Λοιπόν..είμαι στην 6η βδομάδα της πρώτης μου εγκυμοσύνης, έκανα 3 φορές την β χοριακη με το αποτέλεσμα της τελευταίας να είναι στα 1690 (9 Ιουλίου). Πήγα στον γιατρό μου στις 10 Ιουλίου όπου είδαμε τον σάκο και τον λεκιθικό ασκό όμως δεν είδαμε το έμβρυο. Ο γιατρός είπε πως δεν είναι ανυσηχιτικό. Μετά απο 2 μέρες, είδα μια σταγόνα καφέ αίμα στο σκούπισμα και φοβηθικα.. πήρα τηλέφωνο τον γιατρό μου, μου είπε να ξεκουράζομαι περισσότερο και να αφήσω να περασουν λίγες μέρες να δούμε αν θα ξανα έχω αίμα. Σήμερα τα ξημερώματα ξύπνησα για να πάω στην τουαλέτα και είδα πάλι λίγο αίμα. Πήγα πίσω στο κρεβάτι να ξανακοιμηθώ όμως δεν μπορούσα , στριφογύριζα μέχρι που κατάφερα να κοιμηθώ αν και με πολλούς εφιάλτες. Να τηλέφωνο το γιατρό μου σήμερα πρωί πρωί όμως μου είπανε ότι ήταν σε χειρουργείο και έτσι περιμένω το μεσημέρι τηλεφώνημα του. Πριν λίγο πήγα και έκανα ξανά την Β χοριακή για να δω μέχρι που βρισκόμαστε όμως έχω άγχος..
×
×
 • Προσθήκη...