Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιωάννα γερ

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  29
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Ιωάννα γερ

 1. Κ εγώ κορίτσια γέννησα με καισαρική πριν 1μιση μήνα και δεν έχω καμία ενόχληση από τις δέκα μέρες και μετά δεν νιώθω ούτε ένα μικρό τσιμπηματακι και σηκώνω βάρη και γενικά κάνω βαριες δουλειές στο σπίτι..κάθε περίπτωση και διαφορετική..
 2. Καλή χρονιά να έχουμε και με το καλό να υποδεχτεις το μωράκι σου! Γέννησα κ εγώ πριν 18 μέρες τον γιο μου 39 και 3.. στις 17 θα μπαίναμε με πρόκληση κανένα απολύτως σύμπτωμα τοκετού..στις 12 του μήνα αργά το βράδυ ένιωθα τον μπέμπη μου να κινείται πολύ έντονα πολύ διαφορετικά από τις άλλες φορές και για πολλές ώρες συνεχόμενα στις 13 το πρωί εκανα το τελευταίο καρδιοτοκογραφημα όπου έκανα κάποιες συσπάσεις αλλά τίποτα το σπουδαίο και ούτε καν που τις ένιωθα , το ίδιο απόγευμα ελεγα στον άντρα μου ότι δεν θέλω να μπω με πρόκληση και ότι θέλω να γίνουν όλα φυσικά να βγει το μωράκι μου όποτε θέλει εκείνο και πραγματικά δεν πέρασε ένα τέταρτο και έσπασαν τα νερά μου..νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη που έζησα και αυτή την εμπειρία!! μέσα σε μισή ώρα με έπιασαν και οι πόνοι, στην αρχή 20λεπτοι και μέσα σε λίγη ώρα 3λεπτοι! Όλα έγιναν πολύ γρήγορα αν και γέννησα τελικά με καισαρική γιατί το μωράκι μου είχε περιτυληξη και δεν κατέβαινε.. είναι ο πιο γλυκός πόνος της γέννας που θα νιώσεις να ευχαριστηθεις την κάθε στιγμή!
 3. Αγοράκι!! Μια χαρά είναι τα μωράκια μας!! Υγιέστατα και γερά να είναι!
 4. Ναι πραγματικά! Εσένα πόσο είναι το μωράκι σου;
 5. Ναι ευτυχώς το μωράκι μου όλα καλά παραμεγαλωνει είπε ο γιατρός τώρα είμαι 30 εβδομάδων! Κ εγώ σαν πιάσιμο ένιωθα στον προσαγωγό δεν ξέρω πως αυτό μπορεί να σχετίζεται με την μήτρα και τις συσπάσεις..όση ώρα κράτησε η εξέταση έκανα 6 συσπάσεις, υπερβολικό για τις εβδομάδες που είμαι..εσύ σε ποια εβδομάδα είσαι;
 6. Λοιπόν ο πόνος που νιώθω εγώ είναι όντως από την μήτρα κάνω πολλές συσπάσεις και νιώθω τον πόνο εκεί , ακινησία .. βέβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική ελπίζω εσάς να είναι από την λεκάνη! Με το καλό τα μωράκια σας!
 7. Κορίτσια ευχαριστώ πολύ και τις δύο για τις απαντήσεις! Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μιλήσει τηλεφωνικά με τον γιατρό μου και μου είπε ότι οφείλεται στη μήτρα..σε λίγο έχω ραντεβού οπότε θα μάθω σίγουρα αν σχετίζεται ή όχι..
 8. Βρε κορίτσια μου έχω μια απορία είμαι 7 μηνών ακριβώς και από χθες το απόγευμα έχω πολύ έντονο πόνο στον δεξί προσαγωγό και ο πόνος πάει και λίγο λίγο πιο μπροστά (καταλαβαίνετε που ).. σήμερα αφού είδα ότι δεν περνάει ο πόνος ενημέρωσα τον γιατρό μου και που είπε ότι οφείλεται στην μήτρα, μου αύξησε τα ουτροτζεσταν και μου είπε ξεκούραση..έχει συμβεί σε κάποια από εσάς; Μου φαίνεται παράξενο ο προσαγωγος να σχετίζεται με την μήτρα και την εγκυμοσύνη!
 9. Με το καλό το μωράκι σου εύχομαι! εμένα ο γιατρός μου στο πρώτο ραντεβού μου είπε ότι το βάψιμο το νυχιών δεν πειράζει αυτό που μου είπε είναι να μην βάφω τα μαλλιά μου και να μην έχω επαφές στο πρώτο τρίμηνο! Εγώ από φόβο βέβαια μέχρι να περάσει το πρώτο τρίμηνο δεν είχα βάψει ούτε τα νύχια! Μην αγχώνεσαι γι αυτό λοιπόν!
 10. Με το καλό το μωράκι σου! Μην αγχώνεσαι για τίποτα και να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου! Ας είναι καλά τα μωράκια μας και χαλάλι το κρεβάτι!
 11. Έβλεπα αρκετά συχνά καφέ στο χαρτί κάποιες φορές λιγότερο κάποιες άλλες πιο πολύ..μπορεί και μια φορά την εβδομάδα να έβλεπα μόλις μπήκα στην 13η εβδομάδα σταμάτησε..εγώ βέβαια έκανα συσπάσεις από την αρχή κ είχα και μια αποκόλληση...με υπομονή και ξεκούραση όλα φτιάχνουν!
 12. Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου κ εγώ γύρω στην 6 εβδομάδα είδα καφε αίμα κ είχα αγχωθει πολύ ,ξεκούραση και ουτροτζεσταν μου είπε ο γιατρός! Μέχρι να περασουν οι μέρες να πάμε να ακούσουμε καρδούλα δεν μπορούσα να ησυχάσω..εμένα βέβαια συνεχίστηκε το καφέ αίμα ανά διαστήματα μέχρι που είδα και κόκκινο αίμα.. έκατσα κοντά δύο μήνες στο κρεβάτι αλλά τώρα αισίως εχω μπει στον 5ο μήνα και όλα πηγαίνουν μια χαρά! Προσπάθησε να αποβάλλεις το άγχος γιατι μόνο κακό κάνει! Εύχομαι και σε εσένα να πάνε όλα καλά!
 13. Κοριτσι μου καλησπέρα έκανα κ εγώ ένα μήνα πριν ληψη τροφοβλάστης επειδή σύμφωνα με τον γιατρό μου ήταν λίγο τσιμπημενη η αυχενική μου.. στην αρχή με είχε πάρει από κάτω σκέψου όμως ότι με αυτή την εξέταση θα ξέρεις ότι το μωράκι σου θα είναι υγιέστατο 100% και τα πρώτα αποτελέσματα θα τα έχεις μόλις σε 3 μέρες! Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα είναι!
 14. Είμαι 23χρ..πιστεύω πως είναι πολύ υπερβολικός ο δικός μου γιατρός..
 15. Τι να σου πω κορίτσι μου με έχει προβληματίσει πολύ το θέμα της αυχενικής..πριν την κάνω είχα ψάξει κάποια πράγματα πάνω στην εξέταση , δεν είχα ψάξει όμως τιμές επομένως όταν ο γιατρός μου είπε ότι είναι τσιμπημενη έπεσε ο ουρανός και με πλάκωσε..όταν γύρισα σπίτι και άρχισα να κοιτάω τιμές διάβασα αυτό που λες κ εσύ γι αυτό και ζήτησα μια δεύτερη γνώμη που είχε τεράστια απόκλιση βέβαια..λογικά γιατρός από γιατρό διαφέρει ίσως παίζει ρόλο η ηλικία..τι να πω δεν ξέρω!
 16. Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου εύχομαι και σε σένα σύντομα άψογα αποτελέσματα!
 17. Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τις δύο σας..είμαι μόλις 23 ετών..του πρότεινα κ εγώ τον μη παρεμβατικό έλεγχο αλλά σαν εξέταση προτιμάει την λήψη τροφοβλάστης γιατί δείχνει πολλά περισσότερα από την άλλη εξέταση.. το θεώρησα λίγο υπερβολικό και πήρα και μια δεύτερη γνώμη γιατρού ο οποίος μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω ούτε καν την αιματολογική εξέταση..έχουν μεγάλη απόκλιση οι δυο γιατροί όμως μου μπήκε το μικρόβιο..
 18. Κορίτσια καλησπέρα..την προηγούμενη Πέμπτη έκανα την αυχενική διαφάνεια 12w & 2d όλα πήγαν πολύ καλά ρινικό οστό ορατό κλπ κλπ το μόνο που προβλημάτισε τον γιατρό μου είναι η τιμή της αυχενικής που ήταν 2.3 και την θεώρησε τσιμπημενη έτσι λοιπόν μου έκλεισε ραντεβού για να κάνω λήψη τροφοβλάστης την τέταρτη.. εσείς με αυχενική διαφάνεια 2.3 και με συνδυασμένο κίνδυνο για τρισωμια 21 1/2094 θα κάνετε αυτή την εξέταση;
 19. Κορίτσια ευτυχώς και σε μένα πήγαν όλα καλά μια μικρή αποκόλληση ξεκούραση και όλα θα πάνε καλά! Εύχομαι σε όσες δεν έχετε μωράκια σύντομα να αποκτήσετε αυτό το δώρο και σε όσες έχετε παιδάκια να τα χαίρεστε και να τα δείτε όπως επιθυμείτε!
 20. Από το στόμα σου και στου Θεού το αφτί! Μέχρι την Πέμπτη που έχω ραντεβού με τον γιατρό θα σκάσω..να χαίρεσαι την μπουμπού σου να την δεις οπως επιθυμείς!!
 21. Ναι είναι φυσιολογική σύλληψη και τις δύο φορές..
 22. Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου..το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ενημερώσω τον γιατρό μου ο οποίος μου είπε ξεκούραση και να παρακολουθώ την ροή αν και ήταν της στιγμής δεν ξανά ειδα και πιο αργά το απόγευμα να τον ενημερώσω παλι..3 φορές την μέρα παίρνω ουτροτζεσταν απλά είχα κ εγώ μια ατυχία στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και το παραμικρό που θα δω με ανησυχεί πολύ..εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα και για τις δυο μας και μακάρι να κρατήσεις κ εσύ στην αγκαλιά σου σύντομα ένα νινι..
 23. Κορίτσια καλησπέρα.. βρίσκομαι στην 11η εβδομάδα της κύησης μου και σήμερα το μεσημέρι είδα αίμα στο χαρτί όχι όμως μεγάλη ροή. Να σημειώσω ότι 2-3 φορες είχα καφέ υγρά αλλά δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα.. υπάρχει καμία κοπέλα με παρόμοια εμπειρία που συνεχίστηκε καλά η εγκυμοσύνη της;;
 24. Νομίζω κ εγώ πως δεν υπάρχει πρόβλημα για να σου φύγει το άγχος όμως κάνε μια ενόχληση στον γιατρό σου!! Με το καλό το μωράκι σου!!
×
×
 • Προσθήκη...