Μετάβαση σε περιεχόμενο

zouzouna79

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  175
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

95 Excellent

Σχετικά με zouzouna79

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

469 προβολές προφίλ
 1. Κορίτσι τελικά ναι δόξα το θεό!!! ήρθε το θαυματακι που πίστευα τόσο πολύ ότι θα τα καταφέρει να βγει γερό! εύχομαι απ' την καρδιά μου σύντομα να πραγματοποιηθεί κ το δικό σου!!
 2. Εμείς έχουμε κ τον ίκτερο μαζί Μ αυτά,αλλά θα το παλέψουμε κ αυτό!!! ευχαριστούμε πολύ κορίτσι ,τώρα θα τα λέμε για τα καμώματα των μπουμπουκιων!
 3. Γεννησαμ εεεε, σπάσανε τα νερά στα γενέθλια μου το βράδυ της Τρίτης κ χορό πηδούσα από τη χαρά μου!!όλα καλά, φυσιολογικό τοκετό κ αποκλειστικό θηλασμό που θέλει γερά νεύρα ,υπομονή κ αποφασιστικό τητα για να εφαρμοστεί στο νεογέννητο.Παμε καλά κ αύριο βγαίνουμε ελπίζω!!
 4. Αχ τι τέλειος τοκετός,μπράβο το μωράκι!!!να το χαίρεστε ,τι ωραιαααα!!εγώ περιμένω ακόμα ,η πητ είναι 21 οπότε έχουμε ακόμα λίγο χρόνο αλλιώς θα μπω με πρόκληση.Μςσα μου ομως θέλω πολυυυ να σπάσουν τα νερά!πώς είναι η αίσθηση Σοφάκι ,το καταλαβαίνει σίγουρα κάποιος ε;
 5. Κορίτσι μας πώς πάει;;;;γεννησαμε;;;
 6. Αυτό με το γάλα κ μένα να αγχωνει,θα έχω δεν θα χω,για να δούμε...38 κ 1 σήμερα!
 7. Με το καλό κορίτσι μου!! περιμένουμε νέα σου!!! πώς νιώθεις;
 8. Εγώ περιμένω από μερα σε μέρα να γεννησουμε,είμαι στο μήνα μου!!αχ δεν θέλω να τελειώσει η εγκυμοσύνη ,θα μου λείψει η περίοδος που ένιωθα τη μικρουλα μέσα μου!!😍
 9. μήπως να μιλήσεις με σύμβουλο θηλασμού;
 10. Νομίζω από την τρίτη μέρα κ μετά κατεβαίνει ,στην αρχή είναι το πρωτογαλα...θηλασατε καθόλου;
 11. Γιατί καισαρική κορίτσι;άντε με το καλό κ όλα να πάνε σούπερ!!!
 12. Ωωω να σου ζήσει!εγώ 37 κ 5 σήμερα,μακάρι να μου σπάσουν κ μένα τα νερά!!ελπίζω να μην είχε θέματα η μικρούλα!! πώς πήγε ο τοκετός;θηλάζετε;πωπω πολλές απορίες!!
 13. Τι κάνετε κορίτσια;ακόμα περιμένουμε;εγώ ταλαιπωρουμαι δύο μέρες με τρομερούς πονοκεφάλους,μίλησα με το γιατρό κ με αφήνει να πάρω ντεπονακι...είχε καμία το ίδιο πρόβλημα στο μήνα της;
 14. Κ μένα το τεστ ήταν θετικό κ πηγα στο γιατρό να μου γράψει τη χοριακη!!Με το καλό να ρθει το μωράκι σου,είναι υπέροχη περίοδος η εγκυμοσύνη !!!
×
×
 • Προσθήκη...