Μετάβαση σε περιεχόμενο

zouzouna79

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  196
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

103 Excellent

Σχετικά με zouzouna79

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

549 προβολές προφίλ
 1. Κ μένα τότε η χοριακη ήταν 100 κ κάτι,μην αγχώνεσαι , συγχαρητήρια!! εύχομαι μια ομορφη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!!
 2. Συγχαρητήρια κορίτσι μου ,όλα τα πάνε καλά,λογικά σε μια δυο εβδομάδες θα ακούτε κ καρδούλα!!Να σκέφτεσαι θετικά γιατί θα είναι μεγάλο το ταξίδι της εγκυμοσύνης,αλλά με ψυχραιμία κ αίσιοδοξια είναι το πιο ονειρεμένο ταξίδι!!!Και κοιμήσου τώρα όσο μπορείς,αχχχχ μου λειψεεε
 3. Δεν πειράζει,κ εγώ από το ίντερνετ παρήγγειλα,αφού το έψαξα πρώτα.
 4. Στο μάρσιπο!!!δεν θα κουραστω να το λέω ότι είναι το ριγκ σλιγκ η σωτηρία μου!
 5. Πάρε τηλέφωνο κ στη Βιοκλινικη αν θες για σύγκριση τιμων,νομίζω για πολύ λίγο πιο οικονομική ήταν η τιμή στο Γένεσις (βέβαια βγήκε πάνω ;πο 2.500 χιλιάρικα,ήμουν σε δίκλινο,σούπερ τα δωμάτια όλα ,το νοσηλευτικό προσωπικό κ το φαγητό).
 6. Γνώμη μου να μην αναλώσεις χρόνο σε μπιμπερο θηλες κτλ όσο στην ενημέρωση για το θέμα του θηλασμού.Εμενα πήγαν όλα στραβά αλλά χάρη στα σεμινάρια θηλασμού κ την πίστη στην αξία του μητρικού γάλακτος και την επιμονή μου , καταφέραμε από την αρχή να θήλασουμε αποκλειστικά Είναι δύσκολο το ταξίδι στην αρχή κ Θέλει εκπαίδευση από συμβούλους θηλασμού.
 7. Οι ψευδοθηλες και τα μπιμπερο μπορούν να δημιουργήσουν σύγχυση θηλων στο βρέφος και να μην πιάνει μετά αποτελεσματικά στη θηλή,μιλάω για αποκλειστικό θηλασμό .
 8. Στην αρχή θέλει το ριγκ σλιγκ αρκετές απόπειρες με και χωρίς το μωρό,αλλά όταν πάρεις τον αέρα του ειναι Σωτήριος!!η πιο καλή επένδυση απ' όλα τα μωρουδιακα για μένα αποδείχθηκε,τώρα παρήγγειλα κ άλλον εργονομικό από εξωτερικό με κλιπς ,για όταν μεγάλωσει κ βαρύνει η μπέμπα.
 9. Αυτοί που ειναι σαν πανί με κρίκο ,έχει πολλές εταιρείες κ από εξωτερικό κ από Ελλάδα(Αστεράκια).
 10. Εγώ Γένεσις γέννησα ,δεν θυμάμαι από έξω αλλά ισχύουν οι τιμές που μου είχαν πει τηλεφωνικά.Αργοτερα πήγα κ από κοντά να δω τα δωμάτια , πληροφορίες για rooming in ktl κ ίσχυαν όσα μου είχαν πει Βέβαια έξτρα σίγουρα χρεώνουν χάπια , παυσίπονα, οπότε να είσαι προετοιμασμένη.Το καλο είναι ότι παρέχουν τα πάντα στο παιδί,μόνο ρουχαλακια τελευταία ς μέρας πήρα για το εξιτήριο
 11. Τι μάρσιπο δοκίμασες;με έσωσε ο μάρσιπος ρίγκ σλιγκ ειδικά τώρα στους κολικούς!!Έτσι μόνο μπορώ κ κάνω καμιά δουλειά,να βγω βόλτα κτλ ένιωσα επιτέλους ότι λύθηκαν τα χέρια μου!!μόνο σ αυτό το μάρσιπο της αρέσει , μάλλον κουλουριάζεται σα να είναι στη μήτρα (στην πλαϊνή θέση ,όπου κ θηλάζει κιολας)
 12. Εμένα στις 40 ημέρες μου είπε ο γιατρός να πάω να με δει, καλύτερα μίλησε μαζί του κορίτσι μου.
 13. Έτσι είναι κ η κόρη μου αυτοκόλλητο 50, ημερών αλλά με έσωσε ο μάρσιπος ρίγη σλιγκ ειδικά τώρα στους κολικούς!!Έτσι μόνο μπορώ κ κάνω καμιά δουλειά,να βγω βόλτα κτλ ένιωσα επιτέλους ότι λύθηκαν τα χέρια μου!!μόνο σ αυτό το μάρσιπο της αρέσει , μάλλον κουλουριάζεται σα να είναι στη μήτρα (στην πλαϊνή θέση ,όπου κ θηλάζει κιόλας)
 14. Στις 15/3 κ η δικιά μου κλείνει 2 μήνες , επίσης υποφέρει από κολικούς .Από την αρχή δεν έτρωγα όσπρια κ πράσινα μόνο αλλά έχει δυο μέρες που μου είπε ο παιδίατρος να κόψω κ γαλακτοκομικά να δούμε αν θα υπάρξει βελτίωση.Αν αυτά ευθύνονται τότε νου είπε σιγά σιγά να ξεκινήσω πράσινα κ μετά τα όσπρια Για να δούμε ... κουράγιο,εμένα μόνο στο μάρσιπο ηρεμεί η γλυκουλα
×
×
 • Προσθήκη...