Μετάβαση σε περιεχόμενο

Doritoula11

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  189
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

437 προβολές προφίλ

Doritoula11's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Reacting Well Rare
 • One Month Later Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

47

Βαθμός Δημοφιλίας

 1. Χαχαχ ισχύει!χαπακι για συσπάσεις και νάνι! Καλό ξημέρωμα να έχουμε !
 2. Μαζί θα το σταματήσουμε με το καλό! Έπαιρνα και στον γιο μ γτ είχα ένα μικρό θέμα με μητριαια αρτηρία αλλά όλα καλά και τότε μια εβδομάδα πριν την γεννά την είχα κόψει και όλα καλά!
 3. Για να καταλάβεις και με αιμορραγίες κοπέλες στο νοσοκομείο τις έκαναν τις βόλτες τους ! Τι να πω αλλά συστήματα!
 4. Παίρνω και ασπιρίνη την οποία με το καλό θα σταματήσω σε δυο εβδομάδες! Γενικά εδώ στα νοσοκομεία δεν είναι τόσο υπέρ της κατάκλισης το αντίθετο μάλιστα! Απλά η γυναικολόγος μ είναι ελληνίδα και μ είπε να κάνω ότι και στο πρώτο παιδί ! ΔΕν δίνουν εύκολα ασπιρίνες κλπ γτ φόβουνται τις αιμορραγίες !
 5. Κορίτσια για εμένα είναι απαγορευτικό λόγω της κατάστασης ! Απλά λόγω φόβου θρόμβωσης σηκώνομαι κάθε δυο ώρες ξαι περπατώ μες στο σπίτι δέκα λεπτά!γενικα όμως ξέρω ότι κάνει καλό ειδικά προς το τέλος !
 6. Καλή δύναμη ακριβώς! Δεν ξέρω πως μπορεί να είναι αλλά και εγώ με τον νεκταριο που είναι σχεδόν δυο πιστεύω αρχικά θα δυσκολευτώ απλά επειδή είμαι σε αδρανεία αρκετό καιρό πρώτα ο θεός μετά πιστεύω θα θα κάνω όλα με μεγαλύτερη ευχαρίστηση! Το θυμάμαι και από την πρώτη εγκυμοσύνη δεν χρειάστηκα βοήθεια από κανέναν με ένα πρόωρακι δεν ήταν εύκολο αλλά το πάλεψα είχα πολύ ενέργεια και ανυπομονησία για όλα αυτά και με βοήθησε! Ως δασκάλα θα σου πω ότι το δυωρο είναι ιδανικό ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο
 7. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια ! Με το καλό να πάρουμε τα μωράκια μας αγκαλιά !!
 8. Εγώ καναπέ κρεβάτι τα ίδια κορίτσι! Σε δυο εβδομάδες θα κόψω τα χάπια πρώτα ο θεός μου είπαν και από την κλινική και από την γιατρό και βλέπουμε! Αρχές του μήνα με το καλό έχω ραντεβού στην κλινική για συζήτηση περί γεννάς κλπ! Κάθε μέρα είναι κέρδος από εδώ και πέρα!
 9. Κορίτσια επειδή έχω τα θέματα μου εμένα ανά μια εβδομάδα με βλέπει πλέον και είναι και η μοναδική έξοδος μου!! Αλλά κανονικά νομιζω μετά τις 32 είναι ανά δυο εβδομάδες!!! Όμως ναι ο κάθε γιατρός ξέρει !
 10. Μαζί είμαστε και εγώ αύριο πρώτα ο θεός 32 κλειστή! Εγώ κορίτσια δεν έχω κάνει τίποτα ακόμη λογικά μου μένει με το καλό ένας μήνας μέχρι την γεννά όπως το υπολογίζουν οι γιατροί !περιμενω την μαμά μου από Ελλάδα να έρθει γτ δεν μπορώ να κάνω τίποτα είμαι την περισσότερη ώρα στο κρεβάτι!! Όσο για καρότσι και λίκνο τα έφερε μεταφορική από Ελλάδα του γιου μου που είχα ! Το καρότσι είναι joie παίζουν και εδώ Γερμανία παρά πολύ και το λίκνο το είχα πάρει από kiddo! Ρουχακια πρώτα ο θεός θα πάρουμε σε λίγες μέρες !εχει εδώ πολύ πραγμα στα μαγαζιά !
 11. Καλησπέρα κορίτσια!! Αχ χαιρόμαστε και εμείς αλλά αυτοί πιο πολυ!! Από καούρες πως τα πάτε;;
 12. Doppler με το καλό θα κάνω την επόμενη εβδομάδα εγώ!
 13. καλημέρα κορίτσια!και εγώ ξυπνάω αλλά επειδή κάνω σύσπαση και εκείνη την στιγμή πρέπει να πάω τουαλέτα επειγόντως!να περάσει και η 32 εβδομάδα πρώτα ο θεός να πάρω μια ανάσα! Σήμερα έχω και γυναικολόγο να δούμε την μικρούλα !
 14. Κορίτσια καλημέρα! Επειδή έβλεπα τις συζητήσεις σχετικά με τα θερμόμετρα υδραγυρου έχει εδώ στην Γερμανία που είμαι αλλά προτιμώνται τα ηλεκτρονικά και μες στην κλινική που είχαν πει ότι η πιο αξιόπιστη μέθοδος είναι στο πωπουδακι του μωρού !δεν ξέρω εγώ αν μπορώ να το κάνω αυτό στον γιο μου είχα πάρει αυτό που μετράει και από αυτί και από κεφάλι νομιζω της braun
 15. Ναι κάπως έτσι ήταν και απλά κάνανε τσεκ τον τράχηλο μόνο με κολποδιαστολεα γτ έχω κάνει περιδεση ! Πρώτα ο θεός ευχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες μας!!
×
×
 • Προσθήκη...