Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κατεριναπαπ

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  526
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  1

Κατεριναπαπ last won the day on 10 Οκτωβρίου

Κατεριναπαπ had the most liked content!

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

Κατεριναπαπ's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • Posting Machine Rare
 • One Month Later Rare
 • Very Popular Rare
 • Week One Done Rare
 • Reacting Well Rare

Recent Badges

185

Βαθμός Δημοφιλίας

 1. 14 μήνες κορίτσι μου, τόυς τελευταίους 7 με παρακολούθηση οωρηξιας και στοχευμένες επαφές.. Στις πολυκυστηκες λενε πως αμέσως πρέπει να απευθυνθείς σε γιατρό και δεν χρειάζεται να περιμένεις..
 2. Καλώς ήρθες κορίτσι μου, πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπετε? Θα συμφωνήσω με τον γιατρό σου! Θα σου πω το κοινότυπο μην αγχώνεσαι και θα έρθει δεν είναι εύκολο το ξέρω πολύ καλά, να κάνεις πράγματα να ξεχνιέσαι και σε ευχαριστούν! Έξαλλου δεν προσπαθείτε καιρό, αν είσαι κάτω των 35 ζητάς βοήθεια αππ τον γιατρό μετα απο ενα χρόνο προσπαθειών, όταν είσαι άνω των 35 τότε μετά από 6 μήνες ζητάς τη βοήθεια του.. Εύχομαι γρήγορα να έρθει το πλασματάκι σου!!!💗
 3. Άσε ήδη έχω φτάσει στην απόρριψη και σκέφτομαι τι να κάνω, πως να κινηθουμε.. και αυτό το ραντεβού αργεί με τον γιατρό, μπας και μας βρει μια λύση!
 4. 😂😂😂😂😂 η αλήθεια είναι αυτή!!! Καλά ολο γυρνάει στο μυαλό μου η περίπτωσή να μην εγκριθω από την Επιτροπή..
 5. Αυτό δεν το ξέρω εγω κορίτσι μου ούτε ο γιατρός το ξέρει με απλό υπέρηχο δεν μπορεί να ξέρει... ε δεν ξέρω τι άλλο να πω και απο που να πιαστώ
 6. Κορίτσια μου εγω εχω βάλει τα ραντεβού μου στη σειρά, πάει αυτό το άγχος, ήρθε το επόμενο άγχος όμως να περάσουν οι μέρες να δω τι θα μου πουνε και αυτοί.. εφόσον τους δω μετα θα έρθει άλλο άγχος σίγουρα!
 7. Και ο γιατρός μου λέει οτι είμαι μωρό 😂😂 βασικά πολλά λένε αυτοί Αλλά αποτέλεσμα δεν βλέπουμε!!
 8. Καλά ε κλαίωωω 😂😂😂 νομίζω πως τελικά ο εγκέφαλος σου είναι εντάξει 🤣🤣🤣 χτυπιεμαι στο γραφείο μόνη μου και με κοιτάνε 🤣🤣🤣 αχ με έκανες και γέλασα. Ευχαριστώ!!!
 9. Την διαφορά του ονόματος την αντιλαμβάνομαι 😂😂😂 πάλι καλά!!! Εννοώ κορίτσι μου ποια η διαφορά τούς στη δραστική ουσία? Είναι κάποιο πιο δυνατό από το άλλο? Η απλά η εταιρεία αλλάζει?
 10. Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες.. πολύ χαίρομαι που τα έχεις βάλει όλα στη σειρά τους και ηρέμησες! Όταν υπάρχει τάξη υπάρχει και ηρεμία! Εύχομαι κορίτσι μου γρήγορα το θαυματακι σου να έρθει!! Και να αγοράσεις τα μωρουδιακα Σου 💗
 11. Λογικό να έχεις χαρά και εγω την ίδια χαρά είχα.. Εντωμεταξύ δεν εχω καταλάβει ποια η διαφορά ανάμεσα στη κλομιφαινη σε σερπαφαρ και φεμαρα.. Εσύ που τα δοκίμασες τα 2 γνωρίζεις?
×
×
 • Προσθήκη...