Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιωάννα γερ

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  19
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

8 Neutral

Σχετικά με Ιωάννα γερ

 • Ιδιότητα
  Member
 • Γενέθλια 01/26/1996

Στοιχεία Προφίλ

 • Φύλο
  Γυναίκα

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Ιωάννα γερ

  Λίγο αίμα στην 6η εβδομάδα

  Με το καλό το μωράκι σου! Μην αγχώνεσαι για τίποτα και να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου! Ας είναι καλά τα μωράκια μας και χαλάλι το κρεβάτι!
 2. Ιωάννα γερ

  Λίγο αίμα στην 6η εβδομάδα

  Έβλεπα αρκετά συχνά καφέ στο χαρτί κάποιες φορές λιγότερο κάποιες άλλες πιο πολύ..μπορεί και μια φορά την εβδομάδα να έβλεπα μόλις μπήκα στην 13η εβδομάδα σταμάτησε..εγώ βέβαια έκανα συσπάσεις από την αρχή κ είχα και μια αποκόλληση...με υπομονή και ξεκούραση όλα φτιάχνουν!
 3. Ιωάννα γερ

  Λίγο αίμα στην 6η εβδομάδα

  Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου κ εγώ γύρω στην 6 εβδομάδα είδα καφε αίμα κ είχα αγχωθει πολύ ,ξεκούραση και ουτροτζεσταν μου είπε ο γιατρός! Μέχρι να περασουν οι μέρες να πάμε να ακούσουμε καρδούλα δεν μπορούσα να ησυχάσω..εμένα βέβαια συνεχίστηκε το καφέ αίμα ανά διαστήματα μέχρι που είδα και κόκκινο αίμα.. έκατσα κοντά δύο μήνες στο κρεβάτι αλλά τώρα αισίως εχω μπει στον 5ο μήνα και όλα πηγαίνουν μια χαρά! Προσπάθησε να αποβάλλεις το άγχος γιατι μόνο κακό κάνει! Εύχομαι και σε εσένα να πάνε όλα καλά!
 4. Ιωάννα γερ

  Λήψη τροφοβλάστης

  Κοριτσι μου καλησπέρα έκανα κ εγώ ένα μήνα πριν ληψη τροφοβλάστης επειδή σύμφωνα με τον γιατρό μου ήταν λίγο τσιμπημενη η αυχενική μου.. στην αρχή με είχε πάρει από κάτω σκέψου όμως ότι με αυτή την εξέταση θα ξέρεις ότι το μωράκι σου θα είναι υγιέστατο 100% και τα πρώτα αποτελέσματα θα τα έχεις μόλις σε 3 μέρες! Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα είναι!
 5. Ιωάννα γερ

  Αυχενική διαφάνεια

  Είμαι 23χρ..πιστεύω πως είναι πολύ υπερβολικός ο δικός μου γιατρός..
 6. Ιωάννα γερ

  Αυχενική διαφάνεια

  Τι να σου πω κορίτσι μου με έχει προβληματίσει πολύ το θέμα της αυχενικής..πριν την κάνω είχα ψάξει κάποια πράγματα πάνω στην εξέταση , δεν είχα ψάξει όμως τιμές επομένως όταν ο γιατρός μου είπε ότι είναι τσιμπημενη έπεσε ο ουρανός και με πλάκωσε..όταν γύρισα σπίτι και άρχισα να κοιτάω τιμές διάβασα αυτό που λες κ εσύ γι αυτό και ζήτησα μια δεύτερη γνώμη που είχε τεράστια απόκλιση βέβαια..λογικά γιατρός από γιατρό διαφέρει ίσως παίζει ρόλο η ηλικία..τι να πω δεν ξέρω!
 7. Ιωάννα γερ

  Αυχενική διαφάνεια

  Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου εύχομαι και σε σένα σύντομα άψογα αποτελέσματα!
 8. Ιωάννα γερ

  Αυχενική διαφάνεια

  Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τις δύο σας..είμαι μόλις 23 ετών..του πρότεινα κ εγώ τον μη παρεμβατικό έλεγχο αλλά σαν εξέταση προτιμάει την λήψη τροφοβλάστης γιατί δείχνει πολλά περισσότερα από την άλλη εξέταση.. το θεώρησα λίγο υπερβολικό και πήρα και μια δεύτερη γνώμη γιατρού ο οποίος μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω ούτε καν την αιματολογική εξέταση..έχουν μεγάλη απόκλιση οι δυο γιατροί όμως μου μπήκε το μικρόβιο..
 9. Κορίτσια καλησπέρα..την προηγούμενη Πέμπτη έκανα την αυχενική διαφάνεια 12w & 2d όλα πήγαν πολύ καλά ρινικό οστό ορατό κλπ κλπ το μόνο που προβλημάτισε τον γιατρό μου είναι η τιμή της αυχενικής που ήταν 2.3 και την θεώρησε τσιμπημενη έτσι λοιπόν μου έκλεισε ραντεβού για να κάνω λήψη τροφοβλάστης την τέταρτη.. εσείς με αυχενική διαφάνεια 2.3 και με συνδυασμένο κίνδυνο για τρισωμια 21 1/2094 θα κάνετε αυτή την εξέταση;
 10. Ιωάννα γερ

  Αίμα στο πρώτο τρίμηνο

  Κορίτσια ευτυχώς και σε μένα πήγαν όλα καλά μια μικρή αποκόλληση ξεκούραση και όλα θα πάνε καλά! Εύχομαι σε όσες δεν έχετε μωράκια σύντομα να αποκτήσετε αυτό το δώρο και σε όσες έχετε παιδάκια να τα χαίρεστε και να τα δείτε όπως επιθυμείτε!
 11. Ιωάννα γερ

  Αίμα στο πρώτο τρίμηνο

  Από το στόμα σου και στου Θεού το αφτί! Μέχρι την Πέμπτη που έχω ραντεβού με τον γιατρό θα σκάσω..να χαίρεσαι την μπουμπού σου να την δεις οπως επιθυμείς!!
 12. Ιωάννα γερ

  Αίμα στο πρώτο τρίμηνο

  Ναι είναι φυσιολογική σύλληψη και τις δύο φορές..
 13. Ιωάννα γερ

  Αίμα στο πρώτο τρίμηνο

  Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου..το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ενημερώσω τον γιατρό μου ο οποίος μου είπε ξεκούραση και να παρακολουθώ την ροή αν και ήταν της στιγμής δεν ξανά ειδα και πιο αργά το απόγευμα να τον ενημερώσω παλι..3 φορές την μέρα παίρνω ουτροτζεσταν απλά είχα κ εγώ μια ατυχία στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και το παραμικρό που θα δω με ανησυχεί πολύ..εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα και για τις δυο μας και μακάρι να κρατήσεις κ εσύ στην αγκαλιά σου σύντομα ένα νινι..
 14. Κορίτσια καλησπέρα.. βρίσκομαι στην 11η εβδομάδα της κύησης μου και σήμερα το μεσημέρι είδα αίμα στο χαρτί όχι όμως μεγάλη ροή. Να σημειώσω ότι 2-3 φορες είχα καφέ υγρά αλλά δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα.. υπάρχει καμία κοπέλα με παρόμοια εμπειρία που συνεχίστηκε καλά η εγκυμοσύνη της;;
 15. Ιωάννα γερ

  Απορία!!

  Νομίζω κ εγώ πως δεν υπάρχει πρόβλημα για να σου φύγει το άγχος όμως κάνε μια ενόχληση στον γιατρό σου!! Με το καλό το μωράκι σου!!
×
×
 • Προσθήκη...