Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΑΝΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ 2 ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΥΠΕΡΔΙΕΓΕΡΣΗ (ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΡΟ) .

ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΠΑΛΙ ΥΠΕΡΔΙΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ 4 ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΥΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.

ΠΡΩΤΑ ΕΨΑΞΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΝ, ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ!!

ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η satya είπε:

Εγώ είχα κάνει στο Institute of Life Iaso εαν λέμε το ίδιο. Έχει πολύ καλό εμβρυολογικό, αλλά δεν είχα μείνει ευχαριστημένη από τον γιατρό.

Θα ηθελες να μ πεις το κοστος? Και με ποιον γιατρο ησουν σε πμ? Τ αποτελεσμα είχες? 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η satya είπε:

Εγώ είχα κάνει στο Institute of Life Iaso εαν λέμε το ίδιο. Έχει πολύ καλό εμβρυολογικό, αλλά δεν είχα μείνει ευχαριστημένη από τον γιατρό.

Καλησπερα κοριτσια Θα ήθελα και εγώ να μάθω το κοστος; και τον γιατρό!σε πμ! Γιατί πρόκειται να κάνω σπερματεγχυνση!Ευχαριστώ!

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η ΝΑΚΑ είπε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΑΝΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ 2 ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΥΠΕΡΔΙΕΓΕΡΣΗ (ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΡΟ) .

ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΠΑΛΙ ΥΠΕΡΔΙΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ 4 ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΥΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.

ΠΡΩΤΑ ΕΨΑΞΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΝ, ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ!!

ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ.

Ευχομαι ολα να πανε καλα κ αυτη η προσπάθεια σου να ειναι η τυχερη! Σε ευχαριστω πολυ για τα ομορφα λογια σου! Ο γιατρός μ ειναι εκει μ προτεινε βεβαια σπερματενχυση αλλα εγω λεω να παω κατέυθειαν σε εξωσωματικη γιατι παιζουν κιαλλα θεματα! Αν θες στειλε μ τον γιατρο σε πμ. 

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

εχω κανει εξωσωματικη στο ιασω σε ημιφυσικο κυκλο κ εμεινα πολυ δυσαρεστημενη.......και απο το γιατρο και τη γενετιστρια,,,,,,ασε που μου πηραν μια περιουσια......δεν σεβονται τιποτα...καιβεβαιως απετυχα γιατι υπηρχε μεγαλη προχειροτητα...η πιο καλοστημενη φαμπρικα ever!! αλλα η καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη....καλη σου επιτυχια 

Δημοσίευση

Γειά σου κορίτσι μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το Ιασώ και από το γιατρό μου! Αν και έχουμε μεγάλο πρόβλημα εγώ κι ο άντρας μου, τα καταφέραμε με τη 2η προσπάθεια με φάρμακα. Είμαι 14 εβδομάδων έγκυος.Ενδιάμεσα έκανα δύο φορές σε φυσικό κύκλο με επιθυμία δική μου. Στον ίδιο γιατρό έμεινε και η φίλη μου σε δίδυμα με την πρώτη προσπάθεια. Το κόστος πολύ πιο κάτω από αυτά που ακούω από κοπέλες, μόνο που δέ μπορώ να το αναφέρω, αλλά ο γιατρός μου είναι ο Ψαθάς και μια γνώμη καλό θα ήταν να είχες από αυτόν .

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσι μου!Κ γω έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το Ιασώ!Κ απ τις μαιες κ απ τους εμβρυολογους!ο γιατρός μου που επέλεξα συνεργαζόταν εκεί κ πήγα!πετύχαμε την πρώτη κ ελπίζω να συνεχίσει η κύηση μου καλά!σου εύχομαι ότι κ να επιλέξεις να σου πάνε όλα υπέροχα!

Δημοσίευση

Κορίτσια διαβάζοντας γενικά τις απαντήσεις σας έχω τελικά την εντύπωση ότι στο ίδιο κέντρο μπορεί μια να πει τα καλύτερα κ άλλη τα χειρότερα κ είναι περισσότερο θέμα γιατρού...

@Χαρα123 Τελικά προχώρησες με τη σπερματέγχυση; Αν φυσικά θες να πεις την εμπειρία σου. Σε ρωτάω επειδή το σκέφτομαι κ δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για τα ποσοστά επιτυχίας... ( @Nancaki88 επειδή ξέρω ότι ενδιαφέρεσαι...)

• 2 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 12/6/2019 at 12:21 ΜΜ, ο/η Tokyo είπε:

Κορίτσια διαβάζοντας γενικά τις απαντήσεις σας έχω τελικά την εντύπωση ότι στο ίδιο κέντρο μπορεί μια να πει τα καλύτερα κ άλλη τα χειρότερα κ είναι περισσότερο θέμα γιατρού...

@Χαρα123 Τελικά προχώρησες με τη σπερματέγχυση; Αν φυσικά θες να πεις την εμπειρία σου. Σε ρωτάω επειδή το σκέφτομαι κ δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για τα ποσοστά επιτυχίας... ( @Nancaki88 επειδή ξέρω ότι ενδιαφέρεσαι...)

Γεια σου κορίτσι μου ! Ναι προχώρησα! Με ενέσεις χάπια! Ουσιαστικά διέγερση ελαφρού τύπου! Αλλά δεν ήρθε νινακι! Που θα πάει θα το πετύχουμε! Απλώς δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω αλη σπερματεγχυνση!Εσύ τι έκανες τελικα;

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Χαρα123 είπε:

Γεια σου κορίτσι μου ! Ναι προχώρησα! Με ενέσεις χάπια! Ουσιαστικά διέγερση ελαφρού τύπου! Αλλά δεν ήρθε νινακι! Που θα πάει θα το πετύχουμε! Απλώς δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω αλη σπερματεγχυνση!Εσύ τι έκανες τελικα;

Μίλησα με το γιατρό κ είπαμε για Σεπτέμβρη. Να δωσουμε λιγο χρόνο ακόμα κ επίσης να μην τρέχουμε καλοκαιριάτικα! Κ γω θεωρω οτι 1 το παααρα πολύ 2 αλλιώς μετα καλύτερα να παει κανείς παρακάτω. 

Εμεις είμαστε στην ανεξήγητη υπογονιμότητα, όλες μας οι εξετάσεις ειναι πολυ καλές (απο τη μια καλο απο την αλλη εκνευριστικο). Εσεις αν επιτρέπεται έχετε κάποιο θέμα;

Δημοσίευση
στις On 12/6/2019 at 12:21 ΜΜ, ο/η Tokyo είπε:

@TokyoΔε με ξεχνάς ποτέ κοριτσάκι μου! Σε ευχαριστώ! :) 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

Μίλησα με το γιατρό κ είπαμε για Σεπτέμβρη. Να δωσουμε λιγο χρόνο ακόμα κ επίσης να μην τρέχουμε καλοκαιριάτικα! Κ γω θεωρω οτι 1 το παααρα πολύ 2 αλλιώς μετα καλύτερα να παει κανείς παρακάτω. 

Εμεις είμαστε στην ανεξήγητη υπογονιμότητα, όλες μας οι εξετάσεις ειναι πολυ καλές (απο τη μια καλο απο την αλλη εκνευριστικο). Εσεις αν επιτρέπεται έχετε κάποιο θέμα;

Εγώ έκανα λαπαροσκόπηση λόγο ενδομητρίωσης αλλά όλες οι άλλες οι εξετάσεις τέλειες! Τώρα προς το παρών θα προσπαθήσουμε φυσιολογικά και από Σεπτέμβρη βλέπουμε! Έχει ο Θεός!

Δημοσίευση
στις On 9/6/2019 at 1:46 ΜΜ, ο/η antzy9 είπε:

εχω κανει εξωσωματικη στο ιασω σε ημιφυσικο κυκλο κ εμεινα πολυ δυσαρεστημενη.......και απο το γιατρο και τη γενετιστρια,,,,,,ασε που μου πηραν μια περιουσια......δεν σεβονται τιποτα...καιβεβαιως απετυχα γιατι υπηρχε μεγαλη προχειροτητα...η πιο καλοστημενη φαμπρικα ever!! αλλα η καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη....καλη σου επιτυχια 

Καλημέρα,  είναι εύκολο να γράψεις λεπτομέρειες ή ονόματα γιατρών, αν θες και σε πμ,καθώς πρόκειται να κάνω το ίδιο στο Ιασω.

Δημοσίευση

Και εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα για το εμβρυολογικο κομμάτι του Ιασώ...Δεν έχω ακούσει καθόλου καλά για τον Βασ.....Ενώ αντιθέτως για τον ψα....αρκετά καλά ....άμα γνωρίζει κάποια θα ήθελα και εγώ να μάθω περισσότερα για το κόστος ...Σας ευχαριστώ καλά επιτυχία σε όλες 

• 2 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 30/6/2019 at 6:32 ΜΜ, ο/η Sunset13 είπε:

Και εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα για το εμβρυολογικο κομμάτι του Ιασώ...Δεν έχω ακούσει καθόλου καλά για τον Βασ.....Ενώ αντιθέτως για τον ψα....αρκετά καλά ....άμα γνωρίζει κάποια θα ήθελα και εγώ να μάθω περισσότερα για το κόστος ...Σας ευχαριστώ καλά επιτυχία σε όλες 

συμφωνω απολυτα....σου ευχομαι τα καλυτερα

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 4/8/2019 at 12:03 ΠΜ, ο/η ElektraGr είπε:

Κοριτσια θα ηθελα να μου πειτε κ μενα σε πμ για Ιασω με ποιον γιατρο ησασταν κ εμπειρια

Κορίτσια καλημέρα! Γνωρίζει κάποια από εσάς τις βιταμίνες Ovamax, FertiliMax και Metriomed; Από που μπορώ να τις προμηθευτώ για να τις πάρω πιο οικονομικά από τα φαρμακεια;

• 2 months later...
Δημοσίευση
στις On 25/6/2019 at 12:46 ΜΜ, ο/η Χαρα123 είπε:

Εγώ έκανα λαπαροσκόπηση λόγο ενδομητρίωσης αλλά όλες οι άλλες οι εξετάσεις τέλειες! Τώρα προς το παρών θα προσπαθήσουμε φυσιολογικά και από Σεπτέμβρη βλέπουμε! Έχει ο Θεός!

Καταρχήν να σ πω ότι ελπίζω να είσαι ήδη έγκυος, αλλιώς με το καλό! Κ να σε ρωτήσω, σε ποιον γιατρό έκανες τη λαπαροσκοπηση στο ιασω κ την εμπειρία σου σε αυτό, γτ έχω κ εγώ ενδομοιτριωση κ γιατρό στο ιασω αλλά μάλλον θα τον αλλάξω. Ευχαριστώ πολύ! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω ο Ιανουάριος μόνο σε μένα φαίνεται ατελείωτος ή το ίδιο κι εσείς; Κάθε Ιανουάριο έχω αυτή την αίσθηση αλλά φέτος νομίζω ότι δε λέει να φύγει. Εχει συμπέσει και 5ος μήνας να είναι όλος ο Ιανουάριος και κάπως μου φαίνεται...  @ElkΚαλή τύχη με το γιατρό, ελπίζω να τον βρεις και να έχεις περισσότερο χρόνο για να δεις το μωρό. 
    • Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...