Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΑΚΑ

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  122
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  1

ΝΑΚΑ last won the day on 20 Ιουνίου 2019

ΝΑΚΑ had the most liked content!

Βαθμός Δημοφιλίας

116 Excellent

Σχετικά με ΝΑΚΑ

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Καισαρική εκανα ναι απο επιλογή μου, κι απλά συμφωνησε μαζί μου . Επειδή έχω στην κατάψυξη ακόμα εμβρυακια που δεν χρησιμοποίησα τον ρώτησα ποτέ μπορώ να κάνω έμβρυομεταφορά και μου είπε σε ένα χρόνο από τοτε που γέννησα . Τα πάντα εξηγεί αν τον ρωτήσεις , εγώ του έχω τυφλή εμπιστοσύνη, έχει ξεγεννησει πολλούς από το κοντινό μου περιβάλλον με μεγάλη επιτυχία!!!
 2. Αρχές Φεβρουάριος είμαστε εμείς !!! Λες να ήμασταν στα διπλα δωμάτια ??????
 3. Κι εγώ κάπως έτσι είμαι, στην διαδικασία της εξωσωματικης έμεινα έγκυος από μόνη μου. Όταν τον είδα τυχαία στο δρόμο τον Αντωνάκη πριν πάω στο πρώτο ραντεβού και του το ανέφερα το θετικό τεστ , χάρηκε πολύ μιας και ήξερε την προϊστορία μου, στο αναφέρω ότι έχει και τις καλές του στιγμές . Χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω αλλά πάνω από όλα έχει σημασία ο γιατρός σαν επιστήμονας κι όχι να έχεις φιλικές σχέσεις μαζί του, χωρίς να σημαίνει πως αν γίνει είναι και κακο, γνώμη μου πάντα ετσι. Εγώ ας πούμε έλεγα ότι όσα λιγότερα μου λέει και ξέρω είναι και καλύτερα γιατί με έπιανε και άγχο
 4. Καλημέρα !!! Με το καλό να έρθει το μωράκι σου !!! Μια φίλη μου γέννησε στο καπερωνη Αντρέα κι είναι πολύ ευχαριστημένη. Και η κλινική σαν δωμάτια και καθαριότητα είναι άψογη, είναι καινούριο το τμήμα . Εγώ γέννησα πριν 6 μήνες στο πανεπιστημιακό του Ρίου στον κ. Αντωνάκη τον συστήνω ανεπιφύλακτα σαν γιατρό κι επιστήμονα. Να έχει μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!
 5. Κορίτσια καλημέρα Αυτές τις ημέρες θα έπρεπε να πάρω τα πρώτα χρήματα από το 6μηνο μητρότητας του ΟΑΕΔ, αλλά δεν πιστώθηκε τπτ στο λογαριασμό μου. Έχει κάποια παρόμοια εμπειρία? Στον ΟΑΕΔ που παίρνω τηλ δεν βγάζω άκρη , ο υπάλληλος λένε λείπει με άδεια . Δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα αν το δικαιούμαι καν. Μπήκαν σε κάποια ?
 6. Καλησπέρα Εμείς πριν περίπου 2 χρόνια μετά από εξωσωματική και αποτυχία των γονιμοποιημένων ωαρίων να προχωρήσουν σωστα στις διαιρέσεις, ο γυναικολόγος μας προέτρεψε σε μια καινούρια σειρά ειδικών εξετάσεων του σπέρματος , το οποίο μέχρι τότε ήταν άψογο, το πρόβλημα μέχρι τοτε το είχα μονο εγώ με σύνδρομο πολυκυστικων ωοθηκών. Το αποτέλεσμα 42% κατακερματιση dna του σπέρματος , όχι απλά απογοητευτικό αλλά κάτι παραπάνω . Πήγαμε σε πολύ γνωστό ουρολόγο των Αθηνών που του βρήκε και κιρσοκήλη, αλλάξαμε λίγο το τρόπο ζωής μας σύμφωνα με τις οδηγίες του και του έδωσε βιταμίνες και το συνένζυμο
 7. Εγώ δεν θήλασα, γιατί γάλα δεν είχα,γιατί δεν το πάλεψα ίσως όσο θα έπρεπε, γιατί 2 μέρες που το πάλεψα πλανταξα στο κλάμα από το πόνο και από τον εκνευρισμό του παιδιού μου , γιατί το παιδάκι μου από 20 ημερών χορταινει και δεν ξυπνάει το βράδυ , και είμαι κι εγώ κι αυτή ξεκούραστες και περνάμε πολύ ωραία την ημέρα. Και δεν με νοιάζει αν κάποιος μου πει αν είμαι ή αν δεν είμαι καλή μάνα , ίσως και να μην είμαι , αλλά είμαι και γυναίκα και σύζυγος κι εγώ εκρινα ότι για την ψυχική μου ηρεμία δεν το αντέχω !!!!! Και επίσης δεν θα κάτσω ένα χρόνο από την δουλειά μου , αλλά στους 3 μήνες θα πάω γ
 8. ΝΑΚΑ

  Υπνος

  Ναι σίγουρα τπτ δεν είναι απόλυτο και δεν ξέρω και αν και ποσο θα κρατήσει . Ίσως να μην υπάρχει χρυσός κανόνας αλλά ανάλογα το πώς είναι το κάθε παιδί .
 9. ΝΑΚΑ

  Υπνος

  Καλησπέρα! Σε λίγες μέρες η μπέμπα μου κλείνει τους πρώτους 3 μήνες της ζωής της !!! Κορίτσια νιώθω τυχερή γιατί από σχεδόν 20 ημερών δεν ξυπνάει καθόλου βράδυ, αλλά μια πριν μια φορά ξυπνουσε. Πιστεύω ότι έχει να κάνει ότι δεν θήλασα καθόλου μιας και δεν είχα γάλα το προσπάθησα και με μαια ποναγα πολύ το μωρό εκνευρίζουν έκλαιγε δεν έπινε και το σταμάτησα χωρίς καν να πάρω χάπι μιας γάλα δεν κατέβηκε ποτέ. Πιστεύω ότι ίσως το μωρό χορταινει καλύτερα με το μπιμπερο. Κοιμάται κατά τις 10παρα με πολύ λίγη γκρίνια την βάζω στο κρεβάτι της θα στριφογυρίζει λίγο θα γκρινιάζει προσπαθώ όσο
 10. Έχει να κάνει με τις πόσες μέρες έκατσες . Εγώ πέρσυ τον Αύγουστο που είχα πάρει άδεια ένα μηνα λόγω αποκόλληση είχα αιμορραγία, ήμουνα στον 3-4 μήνα είχα πάρει από το ΙΚΑ αν θυμάμαι καλά περίπου στα 150€, κι εγώ σε γιατρο δημοσίου νοσοκομείο ήμουνα και μου είχε γράψει άδεια και πέρασα επιτροπή.
 11. Όταν θα γεννήσεις είναι από το νόμο υποχρεωτικά να κάτσεις 63 μέρες. Μετά τις 63 μέρες σε συμφωνία με τον εργοδότη σου παίρνεις το 6μηνο από τον ΟΑΕΔ εννοώ δεν είναι υποχρεωτικό να το πάρεις αν θες το παίρνεις αν θέλει στο δίνει , ενώ οι 63 μέρες τις παίρνεις θες δεν θες. Στον ιδιωτικό τομέα τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, στο δημόσιο τα παίρνουν όλα αυτόματα . Από ότι ξέρω για εμάς που είμαστε 4ωρο βγαίνει περίπου το μήνα στα 270€ η πληρωμή του οαεδ που γίνεται κάθε μήνα. Αυτό με τους 3 μήνες μετά δεν το ξέρω δεν το έχω ξανακουσει.
 12. Καλησπέρα κοπέλα μου Σου εύχομαι με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου και όλα να σου πάνε κατ ευχήν. Στις σναρρωτικες άδειες πλέον τα λεφτά δεν είναι τόσα όσο και ο μισθός μας αλλά πολύ λιγότερα , συνήθως μέσα στις 15 μέρες από την ημέρα που θα περάσεις επιτροπη, στα έχουν βάλει στην τράπεζα. 56 μέρες πριν την πητ βγαίνεις σε άδεια και 63 μέρες μετά τον τοκετό πρέπει να πας για δουλειά . Εγώ γέννησα 5/02 και είμαι κι εγώ 4ωρη και ο μισθός μου είναι 256€ το μήνα. Πριν γεννήσω πήρα 600€ περίπου και την αίτηση την έκανα όταν ξεκίνησε η άδεια των 56 ημερων, και
 13. Όλα μια χαρά είναι !!! Δεν έχω κάνει και φυσιολογικό για να μπορώ να συγκρίνω. Γενικά όλα είναι μια πάρα πολύ. Όλη η διαδικασία είναι τέλεια !!!
 14. Γέννησα στο δημόσιο νοσοκομείο στο Ρίο στην Πάτρα .
 15. Σε ευχαριστώ πολύ !! Η μικρή μου γεννήθηκε 3440. Η καισαρική πονάει ναι, εγώ έβγαλα το καθετήρα όσο πιο γρήγορα μπορούσα και είναι σχετικά καλύτερα. Σήμερα μια μερα μετά πονάω,με δυσκολία σηκώνομαι κάθομαι, αλλά η διπλανή μου κορίτσια πετάει , είναι στον οργανισμό ίσως .
×
×
 • Προσθήκη...