Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναστασία31

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  44
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

14 Good

Σχετικά με Αναστασία31

 • Ιδιότητα
  Advanced Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Καλησπέρα κορίτσι μου κ με το καλό εύχομαι! Εγώ δεν έχω παιδάκι αλλά γνωρίζω από την νύφη μου γτ ήμουν σε όλα μαζί της. Γέννησε στο Αλεξάνδρας τη πρώτη μπουμπού μας φυσιολογικα κ της δώσανε κατευθείαν ξένο το almiron απ το μεαυτηριο κ μετά την φέρανε να τη θηλάσει.κ τώρα το καλοκαίρι στη δεύτερη μπουμπού που γεννήθηκε με καισαρική της δώσανε πάλι ξένο κ μετά τη θήλαζε κιόλας παράλληλα. Σε ποιο νοσοκομείο θα γεννήσεις? Πιστεύω ότι πρέπει να συνεννοηθεις με τον γιατρό σου.
 2. Ε ναι σίγουρα, μπορεί εμένα να μη μου κάνει κλικ αν κ είμαι εύκολη σαν άνθρωπος κ συμπαθώ εύκολα κάποιον. Ελπίζω να είναι αυτός που χρειάζομαι. Αν μου κάνει δε θα ψαχτω αλλού γτ θα μπερδεύω. Το πολύ μια γνώμη ακόμη 😉 κ τέλος. Θσ δείξει. Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια
 3. Τέλεια μπράβο να σου ζήσει κορίτσι μου! Αν εξαιρέσεις το άγχος για το ότι δεν ξέρω που θα πάω κ πότε θα ξεκινήσω κατά τ άλλα δεν ξέρω αλλά δεν αγχώνομαι, ότι είναι να γίνει θα γίνει λέω κ πιστεύω θα βγάλω τη διαδικασία καλά. Σε ευχαριστώ πολύ!
 4. Νομίζω πως θα πάω στο μητέρα γτ μου πε κ η άλλη κοπέλα πολύ καλά λόγια για τον γιατρό που μου είχαν συστήσαν κ ελπίζω να πετύχει με την πρώτη αλλιώς βλέπουμε μετά. Εσύ έκανες παιδάκι ή είστε στην προσπάθεια?
 5. Κάτσε δεν κατάλαβα, σου πήγε γύρω στα 5000 η εξωσωματική? Γτ είναι μεγάλη η διαφορά από τα 2500, σίγουρα είναι ανάλογα τον γιατρό. Τι σου χρέωσαν τόσο? Σκέφτομαι να κάνω την πρώτη σε ιδιωτικό κ συγκεκριμένα στο μητέρα κ αν δεν πετύχει βλέπουμε μετά.
 6. Μήπως μ είπε μαζί με τα φάρμακα? Τεράστια διαφορά. Αν μπορείς πες μου ποιον γιατρό έχεις στο μητέρα σε παρακαλώ. Σε ποια φάση είσαι τώρα? Ελπίζω με ένα θετικό τεστ.
 7. Κορίτσια μου γειά σας!!! Ξεκίνησα κ μαζεύω εξετάσεις για εξωσωματική. Έκανα πρόσφατα κ την υστεροσαλπιγγογραφια κ αρχίζω να μαζεύω χαρτιά κ βεβαίωσεις. Το θέμα μου είναι που να την κάνω. Ο γιατρός μου πρότεινε έναν γιατρό στο μητέρα. Έχω ψιλό τρελαθεί για το αν θα πάω σε αυτόν η θα επιλέξω δημόσιο. Ο άντρας μου έχει ολιγοασθενοσπερμία κ εγώ ενδομοιτριωση (τι άλλο θέλουμε). Απ ότι έχω ακούσει στο μητέρα για μικρογονιμοποιηση θέλουν περίπου 5000.τα χρήματα υπάρχουν βέβαια για μια προσπάθεια αλλά κ πάλι είναι πάρα πολλά. Πείτε μου τις εμπειρίες σας από δημόσια κ πόσα δώσατε σε ιδιωτικό κ τι διαφορά υπάρχει αν κάποια από εσάς γνωρίζει. Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο 😔 απλά δε ξέρω τι να κάνω 😪
 8. Κορίτσια μου γειά σας! Μακάρι να έρθει σε όλες φέτος το μωράκι, πείτε μου κ μένα αν πονάει έχω ραντεβού στο ιασω σε 14 μέρες κ ψιλό φοβάμαι λιιιιγο. Κάνατε κάποια από εσάς μεθη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 9. Κορίτσι μου σε καταλαβαίνω κ σε νιώθω απόλυτα. Κ εμείς έχουμε πρόβλημα με το σπέρμα περίπου την ίδια ποσότητα αλλά χαμηλή κινητικότητα. Κ ο ανδρολογος κ ο γυναικολόγος μας είπαν μόνο με εξωσωματική. Είσαι μικρή βέβαια οπότε μην αγχώνεσαι τόσο. Έχεις χρόνο κ να το ψάξεις. Εγώ δεν έχω ξεκινήσει καν τις εξετάσεις γτ φοβάμαι την όλη διαδικασία αλλά θα πρέπει να γίνει. Τώρα που ξεκίνησες τα φάρμακα πως είσαι? Πρέπει να είσαι χαλαρή κ να χεις θετική ενέργεια όσο γίνεται κ όλα θα πάνε καλά. Που θα την κάνεις?
 10. Μπράβο τέλεια!!! Να είσαι χαλαρή κ όλα θα πάνε καλά!!! Να μας πεις νέα σου.. 🤗
 11. Ναι σίγουρα απλά μάλλον δεν είμαι τώρα τώρα έτοιμη ψυχολογικά. Θα το ψάξω λίγο πρώτα για το που κ όλα αυτά. Ευχαριστώ
 12. Οχι δεν έκανα,ο πρώτος γιατρός μ έλεγε να κάνω κ αυτός που εχω τώρα λέει όχι κ με βάση το σπερμοδιαγραμμα του άντρα μου μας είπε εξωσωματική κατευθείαν. Αύριο έχω ραντεβού για να πούμε από κοντά κ θα δείξει. Αν κ να σου πω δεν θέλω νομίζω να μπω στη διαδικασία της εξοσωματικης τώρα, δηλ μία λέω ναι μία όχι. Πολύ μπερδεμένη.
 13. Ωχ κατάλαβα.. Δεν έχω φτάσει σ αυτό το σημείο ενημέρωσης ακομη😉 ελπίζω την επόμενη φορά να είναι η τυχερή!
 14. Εγώ έχω θέματα με το έντερο πολλά χρόνια λόγω άγχους ξεκάθαρα κ όταν με πιάνει με χτυπάει κάτω δεξιά κ στη μήτρα κ παντού αφού περνάει από παντού έτσι κ αλλιώς. Πιστεύω δεν είναι κάτι αλλά να το αναφέρεις σε γιατρό, η άτιμη η ενδομοιτριωση προκαλεί πολλά αλλά το άγχος ακόμη περισσότερα. μην αγχώνεσαι δε νομίζω πως είναι κάτι σοβαρό
 15. Γειά σου κορίτσι μου, γτ έκανες εξοσωματικη? Υποτίθεται πως μετά την επέμβαση κ τη θεραπεία της είναι πολύ πιο εύκολη η φυσιολογικη σύλληψη.
×
×
 • Προσθήκη...