Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χαρα123

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  158
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

29 Excellent

Σχετικά με Χαρα123

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Εγώ έκανα λαπαροσκόπηση λόγο ενδομητρίωσης αλλά όλες οι άλλες οι εξετάσεις τέλειες! Τώρα προς το παρών θα προσπαθήσουμε φυσιολογικά και από Σεπτέμβρη βλέπουμε! Έχει ο Θεός!
 2. Γεια σου κορίτσι μου ! Ναι προχώρησα! Με ενέσεις χάπια! Ουσιαστικά διέγερση ελαφρού τύπου! Αλλά δεν ήρθε νινακι! Που θα πάει θα το πετύχουμε! Απλώς δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω αλη σπερματεγχυνση!Εσύ τι έκανες τελικα;
 3. Καλησπερα κοριτσια Θα ήθελα και εγώ να μάθω το κοστος; και τον γιατρό!σε πμ! Γιατί πρόκειται να κάνω σπερματεγχυνση!Ευχαριστώ!
 4. Μακάρι κορίτσι μου! Ναι είναι πολύ δύσκολο αλλά τι να κάνουμε!!Και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα!
 5. Τελευταία ένεση ήταν 18 Νοεμβρίου!για σπερματεγχυνση Επειδή ο άντρας μου είναι ναυτικός!Και τώρα λείπει!
 6. Εγώ είμαι σε φάση αφασιααααα!!Δεν αντέχω άλλο είμαι 6 μήνες είδη χωρίς περίοδο! Και ακόμα τίποτα! Δεν παλεύετε τόσο καιρό! Με κούρασε! Περιμένω την περίοδο και μετά σπερματεγχυνση! Θα πάρω κάτι καπάκια για να κάνω πιο πολλά αυγά! Και μόλις γίνουν θα πάω να την κάνω! Πως και πως το περιμένω!
 7. Καλησπέρα κορίτσι μια χαρά! Αυτή είναι για πιο λόγο καιρό γ αυτο!εγώ έκανα για 4 μήνες!Καλή επιτυχία λοιπόν και στις δύο μας!και σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούν! Με λίγη υπομονή όλα περνούν!
 8. Σου εύχομαι τα καλύτερα!! Και πολύ υπομονηηηηηη!!!
 9. Όχι χωρίς ασφάλεια.. με το ΙΚΑ δεν ξέρω πόσα είναι η συμμετοχή!
 10. Νομίζω γύρω στα 180 με 200ευρω..άστα εγκεφαλικό μου είχε έρθει! Αφού κανεις διατροφή μια χαρά τότε!
 11. Διακοπή περιόδου τρίμηνη.. απλά βάζεις και 1με2 μήνες ακόμα!Ανάλογα τον κάθε οργανισμό! Αυτό που θα σου πω να προσέχεις είναι την διατροφή σου! Γιατιβκαποιες κοπέλες περνούν κιλά!Επίσης θα έχεις και λίγα νεύρα!από δική μου εμπειρία!
 12. Θυμάσαι το ονομα;Μήπως ήταν η arvekap 11.25?
 13. Ναι κορίτσι μου 5 θα υπολογίζεις...για να σου έρθει η περίοδος.. τελικά τι έγινε με τον γιατρο;
 14. Καλησπέρα! Οι ενέσεις είναι για 4 μήνες αλλά βάζουμε συν δύο μήνες παραπάνω για να επανέλθει η περίοδος δηλαδή σύνολο 6 μήνες!Πολύ δύσκολη περίοδος!
 15. Μακάρι!!Κ εμείς πεδευομαστε σχεδόν δύο χρόνια.. Και είναι πολύ θλιβερό να βλέπω στην τηλεόραση που τα πετάνε από μπαλκόνια στα σκουπίδια και ζευγάρια που το θέλουν τόσο πολύ να πεδευονται!
×
×
 • Προσθήκη...