Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα Κορίτσια! Εγώ κλασικά μόλις γυρησα σπίτι ολίγον χώμα. 

@kppm σε νιώθω απόλυτα...2 μέρες πριν την ωοληψία έχασα τον πατέρα μου οπότε καταλαβαίνω τι λες...  εύχομαι όλα να πάνε καλά και όπως τα θες! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η dimsea είπε:

Καλησπέρα Κορίτσια! Εγώ κλασικά μόλις γυρησα σπίτι ολίγον χώμα. 

@kppm σε νιώθω απόλυτα...2 μέρες πριν την ωοληψία έχασα τον πατέρα μου οπότε καταλαβαίνω τι λες...  εύχομαι όλα να πάνε καλά και όπως τα θες! 

Μανούλα πριν 11 μήνες....?

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Μανούλα πριν 11 μήνες....

Εμείς όπου να ναι κλείνουμε 6 μήνες! Πφφφφ άστα ρε κορίτσι..... σε τέτοια δεν υπάρχουν λόγια.... να είμαστε γερές και να τους κάνουμε περήφανους από εκεί ψιλά που μας βλέπουν και μας προστατεύουν! ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η dimsea είπε:

Εμείς όπου να ναι κλείνουμε 6 μήνες! Πφφφφ άστα ρε κορίτσι..... σε τέτοια δεν υπάρχουν λόγια.... να είμαστε γερές και να τους κάνουμε περήφανους από εκεί ψιλά που μας βλέπουν και μας προστατεύουν! 

Τα τελευταια της λόγια ήταν ποτε θα κάνουμε παιδι...

Δημοσίευση

Αφυστετο κορίτσια δεν φαντάζεστε τη έχω περάσει μετά και πριν που έχασα τον μπαμπά μου..!!!!! Αλλά ποτέ δεν έπαψα να προσπαθώ ακόμη και την ημέρα που τον έχασα θέλουν να μας βλέπουν καλά..!! 

Δημοσίευση

Κορίτσια Καλησπέρα έφαγα φλασιά τώρα και μου γεννήθηκε και άλλη απορία.. αν δεν πετύχει η εξωσωματική σου έρχεται περίοδος την αναμενόμενη ημερομηνία; οι κοπέλες δηλαδή που πήραν αρνητική χοριακή αδιάθετησαν στην ώρα τους;

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

Κορίτσια Καλησπέρα έφαγα φλασιά τώρα και μου γεννήθηκε και άλλη απορία.. αν δεν πετύχει η εξωσωματική σου έρχεται περίοδος την αναμενόμενη ημερομηνία; οι κοπέλες δηλαδή που πήραν αρνητική χοριακή αδιάθετησαν στην ώρα τους;

Εγω την πρώτη φορά Σάββατο πήρα την αρνητική χοριακη και Τετάρτη αδιαθετησα.. αλλά έχω ακούσει ότι μπορεί να καθυστερήσει γενικά.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

Όχι κοπέλα μου έρχεται μετά από 4 με 6 μέρες από την ημέρα που κόβεις φάρμακα εκτός να πως σε φυσικό κύκλο που εκεί δεν ξέρω 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Τα τελευταια της λόγια ήταν ποτε θα κάνουμε παιδι...

Εμένα με ρώτησε λίγες μέρες πρίν μπει στο νοσοκομείο..... κι όταν μπήκε άρχισα να τρέχω για τα χαρτιά της επιτροπής κλπ μήπως και προλάβαινα (γιατί οι γιατροί δεν μας είχαν δώσει και πολλές ελπίδες με την κολοαρρωστια) να τον κάνω να χαρεί.... δυστυχώς δεν..... τεσπα ας μην μαυρίζουμε άλλο τις ψυχές μας(όχι ότι είναι εύκολο). Μια τέτοια απώλεια πονάει πάντα όμως οφείλουμε στους εαυτούς μας και σε εκείνους να είμαστε αισιόδοξες και να προσπαθούμε...... αυτοί θα χαρούν μαζί μας όταν έρθει η ώρα.... γι αυτό να είσαι σίγουρη. 

Δημοσίευση

Κοριτσια μου σας Ευχαριστώ όλες για τα όμορφα λόγια σας!!!!!Μου τελείωσαν οι ❤...Θα ξεκινήσω αύριο με το καλό κ βλέπουμε!!!!!Ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!!!Λυπάμαι για τις απώλειες σας πολύ!!!!!Θα σας γράψω αύριο τα νέα μου!!!!Σας φιλώ!!!!!??

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

Εμένα προσωπικά μου ήρθε ακριβώς την 28η μέρα! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η dimsea είπε:

Εμένα με ρώτησε λίγες μέρες πρίν μπει στο νοσοκομείο..... κι όταν μπήκε άρχισα να τρέχω για τα χαρτιά της επιτροπής κλπ μήπως και προλάβαινα (γιατί οι γιατροί δεν μας είχαν δώσει και πολλές ελπίδες με την κολοαρρωστια) να τον κάνω να χαρεί.... δυστυχώς δεν..... τεσπα ας μην μαυρίζουμε άλλο τις ψυχές μας(όχι ότι είναι εύκολο). Μια τέτοια απώλεια πονάει πάντα όμως οφείλουμε στους εαυτούς μας και σε εκείνους να είμαστε αισιόδοξες και να προσπαθούμε...... αυτοί θα χαρούν μαζί μας όταν έρθει η ώρα.... γι αυτό να είσαι σίγουρη. 

Εχεις δικιο κοριτσι μου!Πάντα θα ζουν στην καρδια μας!

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η kppm είπε:

Κοριτσια μου σας Ευχαριστώ όλες για τα όμορφα λόγια σας!!!!!Μου τελείωσαν οι ❤...Θα ξεκινήσω αύριο με το καλό κ βλέπουμε!!!!!Ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!!!Λυπάμαι για τις απώλειες σας πολύ!!!!!Θα σας γράψω αύριο τα νέα μου!!!!Σας φιλώ!!!!!??

Καλή επιτυχία να σας συντροφεύουν οι καλύτερες ευχές μας...

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η kppm είπε:

Καλη επιτυχία για αυριο εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!!???

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η kppm είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!

@Χρυσάφω, @Niki94 Ευχαριστώ κορίτσια μου!!!!!Θα σας γράψω εννοείται!!!!!??

Τίποτα κοπέλα μου..!!!!!!! Σου στέλνω όλοι την θετική ενέργεια μου..!!! ??☃️❤️❄️??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...