Μετάβαση σε περιεχόμενο

Fwtaki

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  121
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

47 Excellent

Σχετικά με Fwtaki

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Όχι μετά από δύο εβδομάδες από τη μέρα που πήρα μου έκλεισαν. Εγώ είμαι στο Λητώ και την ίδια βοήθεια είχε και μια γνωστή μου στο Ιασώ! Να σου βάλουν όμως τη σφραγίδα ΕΟΠΥΥ σίγουρα επάνω!
 2. Ω ναι...όχι εγώ αλλά γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις..
 3. 2104198286 πάρε εδω για Πειραιά...δεινοπαθησα για να το βρω...υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου κλείσουν ραντεβού για το Μαρούσι, σε μένα έτσι έγινε πήρα Πειραιά που ανήκω και μου έκλεισαν Μαρούσι. Εμεις είχαμε το πρώτο και δεύτερο μας το έφτιαξαν από το κέντρο για να μην χάνουμε χρόνο...γενικά γίνεται να ξέρεις..καλή επιτυχία εύχομαι!!!
 4. Δεν είχα τον ίδιο γιατρό στην πρώτη προσπάθεια...αλλά δεν θα σχολιάσω καν την πρώτη προσπάθεια ήταν ότι να ναι η κατάσταση γενικά... Στο Λητώ είμαι και ο δεύτερος γιατρός μου είπε για τις εξετάσεις τώρα τι σκατα έχει γίνει δεν ξέρω...θα πάω την άλλη εβδομάδα να τα ξαναδούμε και να τα ξαναπούμε ξεκάθαρα..
 5. Ρε γμτ μετά την πρώτη προσπάθεια που να σημειώσω ότι δεν είχα κάνει ούτε αμη ούτε ορμονικές εξετάσεις πριν γιατί εμείς ξεκινήσαμε για το σπέρμα την τύχη μου και για να μου έρθει κανονική περίοδος πέρασαν 3 μήνες αλλαξα γιατρο και εκείνος μου είπε να πάω να κάνω αυτές τις εξετάσεις και δεν έπεφτε το ενδομήτριο για να έχω φουλ ροή δεν μπορούσα να υπολογίσω σωστά τις μερες περιόδου γιατί είχα λίγο λίγο...όλο το πήγαινα από μήνα σε μήνα μπας και έρθει φυσιολογικά και πάω και τις κάνω και δεν ερχόταν και έπρεπε να πάω μου τις είχε γράψει 2 φορές ο άνθρωπος και πάλι λίγο λίγο αίμα πήγα την τρίτη μέρα και που θεώρησα και μετα από 2 μέρες ήρθε μια καλή ροή για μια μέρα και μετά τέλος! Αν δεν έπεφτε το ενδομήτριο με την περίοδο δεν θα έκανα την 2η προσπάθεια και τελικά τον 4ο μήνα έπεσε με απίστευτη ροή και έτσι ξεκινήσαμε...έχω πάθει πανικό αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω αν θα καταλάβετε τι γράφω...θα ζητήσω επανάληψη οπωσδήποτε...έχω πάθει πανικό ειλικρινά...
 6. Και εμείς δεν περιμεναμε αυτά τα αποτελέσματα μας το είχαν πει από την αρχή αλλά να που έγινε σημαντική βελτίωση..τι να πω.
 7. Ναι μου το είπε δεν θα ξανακάνω διεγερση! Fsh 8,2 και ε2 266.
 8. Πάντως κορίτσια τι να πω τόσες μέρες εδώ και ελεγα ότι είμαι η μόνη με αυτό το θέμα...υπομονή και επιμονή εύχομαι σε ολες μας!!!
 9. Για την πρώτη φορά το ίδιο μου είπαν και μένα...θα δείξει κοπέλα μου ναι. Υπομονή!
 10. Καλησπέρα! Στην πρώτη προσπάθεια και μενα ο δεύτερος γιατρός που πήγα για να πάρω γνώμη αρχικά μου είπε ότι πολύ πιθανό να είναι τυχαίο γεγονός και του φάνηκαν και πολύ μικρές οι δόσεις που πήρα menopur 225. Και ξεκινήσαμε τη δεύτερη με το ίδιο φάρμακο αλλά πριν το πάρω έκανα μια έξτρα ένεση για καλύτερη προετοιμασία και μετά τις έκανα ταυτόχρονα με το menopur 300. Και εκανε και άλλες αλλαγές στα φάρμακα. Στην πρώτη είχα κάνει citrotide και στη δεύτερη prolutex. Αλλά χειρότερα! Όταν με το καλό πάω θα σου πω!!!
×
×
 • Προσθήκη...