Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sofia35 είπε:

@Tokyo ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου....

έχω δει λίγο την ιστορία σου από άλλο θέμα κ πραγματικά σου εύχομαι κάθε καλό! Είδα ότι μετέφερες κατεψυγμένα, αν θες να πεις πόσα έμβρυα έβαλες κ ποιας ημέρας; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sofia35 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!!!!! Εγώ ξαπλωμένη στο κρεβάτι μετά την πρώτη μου έμβρυομεταφορα....!!!!

Καλή επιτυχία!Να απολαύσεις την ξεκούρασή σου με τηλέφωνα,περιοδικά, βιβλία κ ο,τι σε ευχαριστεί!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sofia35 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!!!!! Εγώ ξαπλωμένη στο κρεβάτι μετά την πρώτη μου έμβρυομεταφορα....!!!!

Με το καλό κοροτσι μου !!  Να είναι και η τυχερη σου .εγω εκανα την Κυριακή την 7 .....

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sofia35 είπε:

Με το καλο κοπέλα μου!!! Θετική σκέψη και πίστη και όλα θα πάνε καλά!!!!!!??

Δημοσίευση

κοπελες μου γεια σας αρχισα την εξωσωματική με μακρυ  προτοκολο 26 Οκτώβριου και βαζω serpafact(καταστολή όπως μου είπαν )  κανονικά έπρεπε να δω περίοδο στις 4 του μηνά ( εχω ακανόνιστο κύκλο 30-35 ημέρες) είχε συμβεί σε κάποιαν να είχε καθυστερήσει και να συνεχίζει της ενέσεις μέχρι να δει περίοδο ?

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η nektaria17 είπε:

κοπελες μου γεια σας αρχισα την εξωσωματική με μακρυ  προτοκολο 26 Οκτώβριου και βαζω serpafact(καταστολή όπως μου είπαν )  κανονικά έπρεπε να δω περίοδο στις 4 του μηνά ( εχω ακανόνιστο κύκλο 30-35 ημέρες) είχε συμβεί σε κάποιαν να είχε καθυστερήσει και να συνεχίζει της ενέσεις μέχρι να δει περίοδο ?

Καλή αρχή και καλά αποτελέσματα σου εύχομαι! Έχω κάνει στο παρελθόν μακρύ πρωτόκολλο, καθυστέρηση δεν είχα αλλά απ' ότι γνωρίζω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να παραταθεί η καταστολή για αρκετές μέρες...οπότε μην αγχώνεσαι και περίμενε με το καλό να αδιαθετήσεις για να ξεκινήσεις διέγερση! Είναι η πρώτη σου προσπάθεια;

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!Να κάνω μια ερώτηση οι ορμονολογιξες εξετάσεις και του θηροειδη που ζητάνε στην επιτροπή γράφονται; Η τα πληρώνω όλα εγώ; 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η kppm είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!@Karamela! τι έγινε κορίτσι μου με τη χοριακη σου που ανέβαινε????

γεια σου κορίτσι! τι κάνεις εσύ; πήγες για εμβρυομεταφορά;;; καλά αποτελέσματα!

@Karamela! όντως χάθηκες! πως τα πας;;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ριρίκα είπε:

Καλή αρχή και καλά αποτελέσματα σου εύχομαι! Έχω κάνει στο παρελθόν μακρύ πρωτόκολλο, καθυστέρηση δεν είχα αλλά απ' ότι γνωρίζω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να παραταθεί η καταστολή για αρκετές μέρες...οπότε μην αγχώνεσαι και περίμενε με το καλό να αδιαθετήσεις για να ξεκινήσεις διέγερση! Είναι η πρώτη σου προσπάθεια;

ναι καλή μου πρώτη προσπάθεια είναι η 13η ήμερα που κανω καταστολή καιι περιμενω περιοδοο..ο γιατρος μου ειπε ότι μολις δω περιοδο θα κανω αναλυσεις την 3ημεραα αν είναι κυριακη μπορω να κανω την 2η ημερα? αυριο θα ρωτισο και τον γιατρο :) ευχαριστωω

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η nektaria17 είπε:

ναι καλή μου πρώτη προσπάθεια είναι η 13η ήμερα που κανω καταστολή καιι περιμενω περιοδοο..ο γιατρος μου ειπε ότι μολις δω περιοδο θα κανω αναλυσεις την 3ημεραα αν είναι κυριακη μπορω να κανω την 2η ημερα? αυριο θα ρωτισο και τον γιατρο :) ευχαριστωω

εμένα μου ζήτησε αναλύσεις 2η μέρα -6η-8η-10η κ μου κάθεται μια Κυριακή και η 28η... τα έσκασα στο Λητώ... άσε!

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

εμένα μου ζήτησε αναλύσεις 2η μέρα -6η-8η-10η κ μου κάθεται μια Κυριακή και η 28η... τα έσκασα στο Λητώ... άσε!

ελπιζω να εν ανοιχταα στην κληνικη και εμαας το χυμειο

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ViKcy είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!Να κάνω μια ερώτηση οι ορμονολογιξες εξετάσεις και του θηροειδη που ζητάνε στην επιτροπή γράφονται; Η τα πληρώνω όλα εγώ; 

Καλησπέρα. Γράφονται όλες μην αγχώνεσαι. 

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια πως ειστε..;;;

Καλώς το!Σε αναμονή των αποτελεσματων των εξετάσεων του καλού μου.Σήμερα αρχισαν και πονάκια και μαλλον σε λίγο θα αδιαθετήσω...Εσυ;;;

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλώς το!Σε αναμονή των αποτελεσματων των εξετάσεων του καλού μου.Σήμερα αρχισαν και πονάκια και μαλλον σε λίγο θα αδιαθετήσω...Εσυ;;;

Καλά κοπέλα μου μόλις γύρισα από γυναικολόγο πηγα για ένα τσεκ απ... και αναμονή να βγουν η εξετάσεις... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...