Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Bebe36 είπε:

@Bou30 @sofiefin1982...Με το καλο κοριτσιαα?

@Ροζ εγω εχω κατι εντερικες ενοχλησεις αλλα οχι κατι φοβερο..

@Geo2009 σημερα 2000 η χοριακη παω για υπερηχο?...επειδη ειμαι καινουργια επιτρεπεται εδω να προτεινουμε ονομα γιατρου επειδη το ζηταει η @Angel44;;

Γιατί να μην μπορούμε, αν ειναι να βοηθήσουμε. Αν δες θες δημόσια στειλε της προσωπικο μνμ

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα! Είμαι λιγο αγχωμενη σήμερα!γιατι απο χτες εχω εναν πόνο αριστερα κατω από την κοιλιά. Ενω εχω κ τα κλασσικά τραβηγματα, εστιαζεται πολυ εντονα σε εκεινο το σημείο, αυτο μου κανει εντύπωση. Δε ξερω αν εκει ειναι σαλπιγγα παντως ειναι σα μια καρδια που κανει ενα ντουπ κ σταματαει κ μετα παλι απο την αρχη ή σαν τσιμπημα αλλα γιατι εστιάζεται αριστερά.  Εχει καμια σας κάτι παρόμοιο?

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Geo2009 είπε:

Γλυκό μου κοριτσάκι! Για όλες θα έρθει η δικαίωση! Με όποιον τρόπο! Επίμονη χρειάζεται! Δεν λέω υπομονή γιατί όλες ξέρω έχουμε περίσσευμα! ??????

Όλες έχουμε περάσει από πολύ δύσκολες καταστάσεις!!! Μην το βάζετε κάτω κορίτσια!!! Με πίστη κ υπομονή θα έρθει το παιδάκι σας!!! Σας μιλάω εγώ που απέτυχα κ στα δύσκολα είχα πίστη κ πείσμα!!! Με τη βοήθεια του Θεού όλες οι κοιλίτσες θα ευλογηθουν με αυτό το θείο δώρο 

Δημοσίευση

Καλημέρα!!! @Ροζ μήπως είναι έντερο;; Με πιάνουν συχνά κατι περιεργοι πόνοι λες και κλωτσαει κάτι από μέσα προς τα έξω αλλά έχω χρόνια θέμα κολίτιδας, ειδικά όταν στρεσαρομαι.

Άσχετο, κορίτσια, αλλα σας έχουν πει πόσα ωάρια θα σας βαλουν στην εμβρυομεταφορα;; Χτες ο γιατρός μου είπε για 3 και φρικαρα!!! ???

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η konstantinaVE είπε:

Καλημέρα!!! @Ροζ μήπως είναι έντερο;; Με πιάνουν συχνά κατι περιεργοι πόνοι λες και κλωτσαει κάτι από μέσα προς τα έξω αλλά έχω χρόνια θέμα κολίτιδας, ειδικά όταν στρεσαρομαι.

Άσχετο, κορίτσια, αλλα σας έχουν πει πόσα ωάρια θα σας βαλουν στην εμβρυομεταφορα;; Χτες ο γιατρός μου είπε για 3 και φρικαρα!!! ???

Καλημέρα! 1ον γιατί φρικαρες? Και 2ον σου είπαν γιατί θα σου βάλουν 3? 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Liveloula88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!Πώς είστε;

Καλημέρα κορίτσι μου! Είμαστε καλά και όλες προσπαθούμε για τον ίδιο στόχο...Εγώ σε αναμονή να ξεκινήσω την 4η μου προσπάθεια όπως και άλλα κορίτσια και τα κορίτσια που πήραν θετικές χοριακές πετάνε στα σύννεφα με τις δικές τους βέβαια αγωνίες για το μέλλον! Εσύ πως εισαι;

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Geo2009 είπε:

Καλημέρα! 1ον γιατί φρικαρες? Και 2ον σου είπαν γιατί θα σου βάλουν 3? 

Καλημέρα, κοπέλα μου!!!

Όχι, προφανώς είναι πρωτόκολλο. Απλώς φρικαρα στο ενδεχομενο να παραμείνουν και τα τρία. Θα κρασαρει ο οργανισμός μου, το βλέπω. Ήδη επεξεργάζομαι τα δίδυμα κάποιες μέρες τώρα... 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η konstantinaVE είπε:

Καλημέρα, κοπέλα μου!!!

Όχι, προφανώς είναι πρωτόκολλο. Απλώς φρικαρα στο ενδεχομενο να παραμείνουν και τα τρία. Θα κρασαρει ο οργανισμός μου, το βλέπω. Ήδη επεξεργάζομαι τα δίδυμα κάποιες μέρες τώρα... 

Δεν γίνεται να τους ζητήσεις να βάλουν 2?

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Ριρίκα είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Είμαστε καλά και όλες προσπαθούμε για τον ίδιο στόχο...Εγώ σε αναμονή να ξεκινήσω την 4η μου προσπάθεια όπως και άλλα κορίτσια και τα κορίτσια που πήραν θετικές χοριακές πετάνε στα σύννεφα με τις δικές τους βέβαια αγωνίες για το μέλλον! Εσύ πως εισαι;

Κοριτσάκι μου πότε ξεκινάς?! ❤️❤️❤️

Δημοσίευση

Μπορώ. Είναι φορές όμως που πιστεύω ότι καλά θα ηταν να μην επεμβαίνω στο έργο των γιατρών. Μπορεί να βάλω δύο, να μην πετύχει και να λέω "αχ και να είχα βάλει τρία". Θα δούμε. Ούτως ή άλλως την εμβρυομεταφορα θα την κάνω στο μεθεπόμενο κύκλο. Τώρα πάμε για ωοληψια τη Δευτέρα. ??

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η konstantinaVE είπε:

Μπορώ. Είναι φορές όμως που πιστεύω ότι καλά θα ηταν να μην επεμβαίνω στο έργο των γιατρών. Μπορεί να βάλω δύο, να μην πετύχει και να λέω "αχ και να είχα βάλει τρία". Θα δούμε. Ούτως ή άλλως την εμβρυομεταφορα θα την κάνω στο μεθεπόμενο κύκλο. Τώρα πάμε για ωοληψια τη Δευτέρα. ??

Ότι θέλεις κοριτσάκι μου, συζήτησέ το παρ'ολα αυτά, ποτέ δεν ξέρεις! Με το καλό ή ωοληψία σου! Πολλά τέλεια έμβρυα εύχομαι να μαζέψεις! ❤️❤️❤️❤️❤️??????????

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Ότι θέλεις κοριτσάκι μου, συζήτησέ το παρ'ολα αυτά, ποτέ δεν ξέρεις! Με το καλό ή ωοληψία σου! Πολλά τέλεια έμβρυα εύχομαι να μαζέψεις! ❤️❤️❤️❤️❤️??????????

Ευχαριστώ πολύ!!!

Εσύ πώς είσαι;;

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ριρίκα είπε:

Το Σεπτέμβριο με το καλό... Εσύ πότε πας για τον πρώτο σου υπέρηχο;

Εγώ αύριο θα κάνω τη δεύτερη χοριακή και θα μου πει ο γιατρός πότε θα κάνουμε τον υπέρηχο! Είμαι πολύ καλά γενικά πάντως! Προχτές είχα λίγο ροζ αιματακι στο σκούπισμα και πιο έντονο πόνο περιόδου, αλλά ήταν για πολύ λίγο! Νομίζω όλα καλά προς το παρόν! ❤️❤️❤️❤️?????

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Εγώ αύριο θα κάνω τη δεύτερη χοριακή και θα μου πει ο γιατρός πότε θα κάνουμε τον υπέρηχο! Είμαι πολύ καλά γενικά πάντως! Προχτές είχα λίγο ροζ αιματακι στο σκούπισμα και πιο έντονο πόνο περιόδου, αλλά ήταν για πολύ λίγο! Νομίζω όλα καλά προς το παρόν! ❤️❤️❤️❤️?????

Όλα καλά θα πάνε θα το δεις...θετική σκέψη και ηρεμία!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ριρίκα είπε:

Καλα είμαι.και εγώ σε αναμονή για την 2η προσπάθεια...

Για να δούμε θα βρεθούμε στη θέση τους σύντομα;;; ?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η konstantinaVE είπε:

Καλημέρα!Με το καλό η ωοληψία!Νομίζω πως πρεπει να εμπιστευτείς τον γιατρό σου.Για να στο είπε κάτι θα ξέρει ?

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Liveloula88 είπε:

Καλα είμαι.και εγώ σε αναμονή για την 2η προσπάθεια...

Για να δούμε θα βρεθούμε στη θέση τους σύντομα;;; ?

Μακάρι να γίνει και για εμάς και όσο πιο σύντομα γίνεται...! Πότε ξεκινάς εσυ; Εγώ αν όλα πάνε καλά Σεπτέμβρη! 

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Ριρίκα είπε:

Μακάρι να γίνει και για εμάς και όσο πιο σύντομα γίνεται...! Πότε ξεκινάς εσυ; Εγώ αν όλα πάνε καλά Σεπτέμβρη! 

Μακάρι ❤❤❤

Αν είναι εντάξει η υστεροσκόπηση που θα κάνω τον Σεπτέμβρη, θα ξεκινήσω τον Οκτώβρη...

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Liveloula88 είπε:

Μακάρι ❤❤❤

Αν είναι εντάξει η υστεροσκόπηση που θα κάνω τον Σεπτέμβρη, θα ξεκινήσω τον Οκτώβρη...

Όλα καλά εύχομαι να πάνε κορίτσι μου...εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ριρίκα είπε:

Όλα καλά εύχομαι να πάνε κορίτσι μου...εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!

Σε ευχαριστώ και σε σένα  εύχομαι να πάνε όλα καλά....εννοείται πως θα τα λέμε από εδώ,μόνο εμείς που τα έχουμε περάσει ή τα περνάμε καταλαβαινόμαστε....

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Liveloula88 είπε:

Σε ευχαριστώ και σε σένα  εύχομαι να πάνε όλα καλά....εννοείται πως θα τα λέμε από εδώ,μόνο εμείς που τα έχουμε περάσει ή τα περνάμε καταλαβαινόμαστε....

Αυτή είναι η αλήθεια!!! ???

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η konstantinaVE είπε:

Καλή επιτυχία! Όλα θα πάνε καλά! Σου εύχομαι τρίτεκνη !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...