Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η sofiefin1982 είπε:

Κορίτσια επιτέλους την πήρα υπερδιπλασιαστηκε 1986 πήγε!!!! ????

Συγχαρητήρια!εύχομαι κ σε σένα κορίτσι μου τα καλυτερα!μπράβο κοριτσια να μείνετε όλες εγκυουλες!Εγώ περιμένω σε κάνα μισάωρο θα με πάρει!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Συγχαρητήρια!εύχομαι κ σε σένα κορίτσι μου τα καλυτερα!μπράβο κοριτσια να μείνετε όλες εγκυουλες!Εγώ περιμένω σε κάνα μισάωρο θα με πάρει!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!! Επειδή έχω χαθεί εσύ σε τι φάση είσαι τώρα? ????

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η sofiefin1982 είπε:

Εμείς είμαστε μαζί παρεουλα θα γεννησουμε!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους!!! 

Ναι παρεούλα είμαστε. Μαζι θα γεννησουμε. Και έχουμε και την @marillia η οποια προηγειται 6 ημερες. Αθήνα θα γεννησεις; Για υπερηχο πότε πας;

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Σε περιμένω με πολύ αγωνία!!???

Δημοσίευση

Κορίτσια αν και δεν είμαι στην ομάδα σας, διαβάζω καμιά φορά τα νέα σας κ θέλω να πω συγχαρητήρια σε όσες είχατε ήδη θετικό αποτέλεσμα κ ό,τι καλύτερο σε όσες περιμένετε! Μακάρι να ακούμε μόνο ευχάριστα από όλα τα κορίτσια του φόρουμ  σε ό,τι φάση και αν είναι η κάθε μία! Τα τελευταία σας νέα μόνο χαμόγελα έχουν σκορπίσει σε όλες μας :-) 

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Kit1982 είπε:

Ναι παρεούλα είμαστε. Μαζι θα γεννησουμε. Και έχουμε και την @marillia η οποια προηγειται 6 ημερες. Αθήνα θα γεννησεις; Για υπερηχο πότε πας;

Αααα είμαστε 3!!!Τέλεια θα λέμε τα νέα μας!!! ΜΗΤΕΡΑ θα γεννήσω!!!! Εσύ??? 

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Κορίτσια αν και δεν είμαι στην ομάδα σας, διαβάζω καμιά φορά τα νέα σας κ θέλω να πω συγχαρητήρια σε όσες είχατε ήδη θετικό αποτέλεσμα κ ό,τι καλύτερο σε όσες περιμένετε! Μακάρι να ακούμε μόνο ευχάριστα από όλα τα κορίτσια του φόρουμ  σε ό,τι φάση και αν είναι η κάθε μία! Τα τελευταία σας νέα μόνο χαμόγελα έχουν σκορπίσει σε όλες μας :-) 

Καλησπερα! Ναι μακάρι να ακούμε μόνο καλά. Εύχομαι τα καλύτερα και σε εσένα σε ό τι και αν θέλεις στην ζωή σου.????

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kit1982 είπε:

Καλησπερα! Ναι μακάρι να ακούμε μόνο καλά. Εύχομαι τα καλύτερα και σε εσένα σε ό τι και αν θέλεις στην ζωή σου.????

Ευχαριστούμε πολύ!!! Να σου πω ότι λίγο πολύ όλες έχουμε συναντηθεί σε κάποιο θεματακι!!! Εγώ ήμουν μαζί σας αρκετούς μήνες όταν προσπαθούσα φυσιολογικά!!! Χαίρομαι που είμαστε όλες μαζί κ η μία δίνει κουράγια στις άλλες!!! ???@Kit1982 από συχνοουρια πως πας? Εγώ ειμαι συνέχεια τουαλέτα!!! Σου είπε κ τριτη χοριακη σε 2 μέρες? 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η sofiefin1982 είπε:

Ευχαριστούμε πολύ!!! Να σου πω ότι λίγο πολύ όλες έχουμε συναντηθεί σε κάποιο θεματακι!!! Εγώ ήμουν μαζί σας αρκετούς μήνες όταν προσπαθούσα φυσιολογικά!!! Χαίρομαι που είμαστε όλες μαζί κ η μία δίνει κουράγια στις άλλες!!! ???@Kit1982 από συχνοουρια πως πας? Εγώ ειμαι συνέχεια τουαλέτα!!! Σου είπε κ τριτη χοριακη σε 2 μέρες? 

Συχνοουρια πάρα πολύ!! Και τη νύχτα 2 φορές σίγουρες. Τρίτη χοριακη δεν θα κάνω. Θα κάνω την Πέμπτη υπέρηχο. Εσύ έχεις και άλλη χοριακη; Υπέρηχο πότε σου ειπε;??

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Kit1982 είπε:

Συχνοουρια πάρα πολύ!! Και τη νύχτα 2 φορές σίγουρες. Τρίτη χοριακη δεν θα κάνω. Θα κάνω την Πέμπτη υπέρηχο. Εσύ έχεις και άλλη χοριακη; Υπέρηχο πότε σου ειπε;??

Εγω μιλάω μόνο με τη μαία!!! Μου είπε την Τετάρτη κι άλλη χοριακη κ αύριο θα με πάρει να μου πει ποτέ είπε ο γιατρός υπέρηχο!!! Ένα είχες βάλει η δύο? Όλοι μου λένε πως έχω διδυμακια αλλά εγώ είμαι προσγειωμενη κ περιμένω 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sofiefin1982 είπε:

Εγω μιλάω μόνο με τη μαία!!! Μου είπε την Τετάρτη κι άλλη χοριακη κ αύριο θα με πάρει να μου πει ποτέ είπε ο γιατρός υπέρηχο!!! Ένα είχες βάλει η δύο? Όλοι μου λένε πως έχω διδυμακια αλλά εγώ είμαι προσγειωμενη κ περιμένω 

Δύο έχω βάλει, τριών ημερών. Σου εύχομαι να είναι και τα δύο!!?? Και εγώ τα θέλω και τα δύο???? 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου είδαμε σπορακι να πάλλεται!ραντεβού σε δύο βδομάδες πάλι!Είμαι Τώρα 5 βδομ και 2 μερες!ο ντοκ λεει με την καλή έννοια εχει πάρει φορά!Όλα καλά τα πρώτα μαξιλαράκια που λέω!

Σας βλέπω κ με διδυμάκια κουστούμια απ τον διπλασιασμό!εύχομαι σαν νεράκι να περάσουν οι μέρες για τον υπέρηχο!

Καλή επιτυχία σε όλα τα κουστούμια κ να γεμίσει θετικές οριακές το θέμα!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η marillia είπε:

Κορίτσια μου είδαμε σπορακι να πάλλεται!ραντεβού σε δύο βδομάδες πάλι!Είμαι Τώρα 5 βδομ και 2 μερες!ο ντοκ λεει με την καλή έννοια εχει πάρει φορά!Όλα καλά τα πρώτα μαξιλαράκια που λέω!

Σας βλέπω κ με διδυμάκια κουστούμια απ τον διπλασιασμό!εύχομαι σαν νεράκι να περάσουν οι μέρες για τον υπέρηχο!

Τα κορίτσια ηθελα πω χαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Μπράβο κουκλίτσα μου! Να είναι γερό το σποράκι σου και με το καλό να το πάρετε στην αγκαλιά σας!!! ????❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Τι όμορφα νέα είναι αυτά!!! Πόσο χαίρομαι!!! Με το καλό σε όλες μας!! Ακούσατε καρδούλα δηλαδη; ??❤❤

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Kit1982 είπε:

Τι όμορφα νέα είναι αυτά!!! Πόσο χαίρομαι!!! Με το καλό σε όλες μας!! Ακούσατε καρδούλα δηλαδη; ??❤❤

Την είδαμε να αναβοσβήνει!σαν βδομάδες μου είπε ειναι νωρίς για ήχο!με το καλό φίλη κ συ την Πέμπτη!πάνω από 1500 μονάδες βλέπουμε μόνο σάκο!Τώρα για σπορι δηλ κουκίδα μες στον σάκο δν ξέρω για χοριακη!συνήθως 5 εβδομάδων συν βλέπεις σπορι κ πάνω από 6-8 βδομάδες ακούς καρδιά!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marillia είπε:

Την είδαμε να αναβοσβήνει!σαν βδομάδες μου είπε ειναι νωρίς για ήχο!με το καλό φίλη κ συ την Πέμπτη!πάνω από 1500 μονάδες βλέπουμε μόνο σάκο!Τώρα για σπορι δηλ κουκίδα μες στον σάκο δν ξέρω για χοριακη!συνήθως 5 εβδομάδων συν βλέπεις σπορι κ πάνω από 6-8 βδομάδες ακούς καρδιά!

Σου εύχομαι με το καλό, μια τελειομηνη εγκυμοσύνη, φίλη μου!!! ????

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η marillia είπε:

Μπραβο κοριτσι μου!!! Να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!! Ολα καλα θα πάνε ❤️❤️❤️

Δημοσίευση

Μπράβο κορίτσια πολλά πολλά συγχαρητήρια!! Εύχομαι τα ίδια και σε μας τις υπόλοιπες!! Είχατε καθόλου συμπτώματα περιόδου ;;; Εγώ είμαι στη 3η μέρα έμβρυο μεταφοράς κι έχω κάτι πόνους χαμηλά που μου θυμίζουν πόνους περιόδου 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Skiouros83 είπε:

Μπράβο κορίτσια πολλά πολλά συγχαρητήρια!! Εύχομαι τα ίδια και σε μας τις υπόλοιπες!! Είχατε καθόλου συμπτώματα περιόδου ;;; Εγώ είμαι στη 3η μέρα έμβρυο μεταφοράς κι έχω κάτι πόνους χαμηλά που μου θυμίζουν πόνους περιόδου 

Kαλημερα!!! Να μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικα αυτα τα πονακια. Κ εγω ειμαι στην 8η μερα κ εχω ακομα που κ που χαμηλα δεξια κ αριστερα. Επειδη πλησιαζει η μερα της χοριακης μου παω τουαλετα κ φοβαμαι μην δω αιμα περιοδου. Αλλα ελπιζω να πανε ολα καλα κ να ερθει ξανα μετα την εγκυμοσυνη. Μακαρι να μας ερθει κ σε εμας αυτη η μεγαλη χαρα❤️

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η anna5190 είπε:

Kαλημερα!!! Να μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικα αυτα τα πονακια. Κ εγω ειμαι στην 8η μερα κ εχω ακομα που κ που χαμηλα δεξια κ αριστερα. Επειδη πλησιαζει η μερα της χοριακης μου παω τουαλετα κ φοβαμαι μην δω αιμα περιοδου. Αλλα ελπιζω να πανε ολα καλα κ να ερθει ξανα μετα την εγκυμοσυνη. Μακαρι να μας ερθει κ σε εμας αυτη η μεγαλη χαρα❤️

Καλημέρα κορίτσι μου το ίδιο ελπιζω κι εγώ!! Εσύ είσαι κοντά για τη χοριακη εγώ έχω δρόμο ακόμα. Εγώ έχω και συχνοουρία αλλά νομίζω ότι είναι πολυ νωρίς ακόμα!! Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει απλά είναι η πρώτη μου φορά και δεν ξέρω καθόλου τι παίζει 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η anna5190 είπε:

Καλημέρα!!! Εγώ είχα πονάκια περιόδου κ έχω ακόμη να ξέρετε!!!Θέλει ηρεμία χαλάρωση κ όχι φωνές κ άγχος!!! Εκείνο που είχα εγώ περισσότερο ήταν το πρησμενο στηθος, συχνοουρια κ δυσκοιλιοτητα ????Ευχομαι κ στις δύο σας θετικά αποτελέσματα μέσα από την καρδιά μου!!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...