Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανουλες 2020 με εξωσωματική

Recommended Posts

@Σταυρι να είσαι καλά κορίτσι μου. Γενικά εγώ έτσι θέλω να μου τα λένε κιόλας συνοπτικά .... δλδ μου έγραφε ένα σωρό οδηγίες ο γιατρός και του έλεγα: γιατρέ όχι πολλές εξηγήσεις αγχώνομαι πες μου αυτά 1,2,3 τάδε ώρες και τέλος το γιατί είναι δουλειά σου. Αν έχω απορίες θα σε ρωτήσω εγώ. 

Στην αρχή μπορεί να με πέρασε για τρελή ? δεν ξέρω (αγχώνομαι με τις πολλές λεπτομέρειες) στη συνέχεια πάντως επικοινωνουσαμε άψογα! Όντως πάντως έτσι όπως  έζησα εγώ όλη τη διαδικασία εάν αφήσουμε κυρίως το άγχος, την αγωνία και τα utrogestan (τα χειρότερα μου) δεν ήταν κάτι τρομερό δλδ τσάμπα φοβόμουν τόσο πολύ. Ίσα ίσα που έμαθα πολλά μέσα από όλο αυτό. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 3 ώρες, ο/η Kokotsalo είπε:

Κοψε το επιβαρυνει!!!μια αποφαση ειναι....κ εγω τα καταφερα...ολα ειναι στο μυαλο...μαχαιρι απο 01/04/2019!!!

Μπράβο σου σε τ φάση είσαι πέτυχες εγκυμοσύνη

στις πριν 18 ώρες, ο/η Sofia35 είπε:

@Dolphin λυπάμαι πολύ κοπέλα μου... προσπάθησε να ηρεμήσεις και εύχομαι η βλαστοκυστη σου να είναι και η τυχερή!!!!!

Πολύ γκαντεμια ο Νοέμβριος κορίτσια....

@Sugarmam είναι όντως περίεργη η δική σου περίπτωση...έψαξες τα πάντα; αίμα, ορμόνες κτλ;;;; σίγουρα το τσιγάρο δε βοηθάει αλλά λες να κάνει τόση ζημιά;;;σε ρωτάω γιατί κι εγώ στην ΕΤ το έκοψα ,και λέω πλέον μαχαίρι από τώρα....

Όλα ναι τ έχουμε κάνει αλλά τίποτα δεν έγινε πιστεύω πως φταίει αυτό δεν ξέρω τι ν πω εσύ σε τ φάση βρίσκεσαι τώρα κοπέλα μου

στις πριν 5 ώρες, ο/η dimsea είπε:

@Σταυρι να είσαι καλά κορίτσι μου. Γενικά εγώ έτσι θέλω να μου τα λένε κιόλας συνοπτικά .... δλδ μου έγραφε ένα σωρό οδηγίες ο γιατρός και του έλεγα: γιατρέ όχι πολλές εξηγήσεις αγχώνομαι πες μου αυτά 1,2,3 τάδε ώρες και τέλος το γιατί είναι δουλειά σου. Αν έχω απορίες θα σε ρωτήσω εγώ. 

Στην αρχή μπορεί να με πέρασε για τρελή ? δεν ξέρω (αγχώνομαι με τις πολλές λεπτομέρειες) στη συνέχεια πάντως επικοινωνουσαμε άψογα! Όντως πάντως έτσι όπως  έζησα εγώ όλη τη διαδικασία εάν αφήσουμε κυρίως το άγχος, την αγωνία και τα utrogestan (τα χειρότερα μου) δεν ήταν κάτι τρομερό δλδ τσάμπα φοβόμουν τόσο πολύ. Ίσα ίσα που έμαθα πολλά μέσα από όλο αυτό. 

Αχ να ειμουν κι εγώ έτσι...!! Δεν φαντάζεσαι ποσό άγχος έχω..!!!! Και όλο αυτό μου έχει βγάλει ψυχοσωματικά δλδ πόνο στο στομάχι αναγούλες αϋπνίες κτλ...!!!! Που όλα αυτά δεν είναι καθόλου μα καθόλου καλά...!!! Λέω ας γίνει ο υπέρηχος μπας και με χαλαρώσει...!!! Γιατί ούτε η ψυχοθεραπεία δεν με χαλάρωσε..!!

@Sugarmam εγώ προσπαθώ να το κόψω το άτιμο... περιμένω να τελειώσει η περίοδος να πάω στον γιατρό μου, στον αίμα μου να δω τι κάνω... εσύ τι σκέφτεσαι πέρα από τσιγάρο;

στις πριν 8 ώρες, ο/η dimsea είπε:

Λοιπόν εσύ είσαι πολύ φίλη μου! Όποτε ξεκίναγε τις πολλές λεπτομέρειες (κ παλιά όχι μόνο στην εξωσ) του έλεγα "εσύ τα ξέρεις; ε φτάνει αυτό, εμένα πες μου απλά τι να κάνω" ή όταν μου λέει να δω το μόνιτορ στον υπέρηχο του λέω κοίτα εσύ που καταλαβαίνεις κ τι βλέπεις, εγώ  είμαι καλά εδώ που κάθομαι! Με κοιτάει περίεργα ακόμα μετά από τόσα χρόνια αλλά ειλικρινά εφόσον δεν έχω τη γνώση κ την εμπειρία να αξιολογήσω σωστά τις πληροφορίες νομίζω ότι απλά θα αγχωθώ! Τι να κοιτάζω δλδ; μήπως ξέρω τι βλέπω; Για τον ίδιο λόγο δεν διαβάζω ποτέ και τις παρενέργειες στα φάρμακα... το κάνεις εσύ αυτό; :-) 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Sofia35 είπε:

@Sugarmam εγώ προσπαθώ να το κόψω το άτιμο... περιμένω να τελειώσει η περίοδος να πάω στον γιατρό μου, στον αίμα μου να δω τι κάνω... εσύ τι σκέφτεσαι πέρα από τσιγάρο;

Περισσότερες εξετάσεις κ ν μάθω τ φταίει τελικά πόσες φορές προσπάθησες ο γιατρός σ τ λέει γενικά γ τσιγαρο γ την σύλληψη π δεν έγινε

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Λοιπόν εσύ είσαι πολύ φίλη μου! Όποτε ξεκίναγε τις πολλές λεπτομέρειες (κ παλιά όχι μόνο στην εξωσ) του έλεγα "εσύ τα ξέρεις; ε φτάνει αυτό, εμένα πες μου απλά τι να κάνω" ή όταν μου λέει να δω το μόνιτορ στον υπέρηχο του λέω κοίτα εσύ που καταλαβαίνεις κ τι βλέπεις, εγώ  είμαι καλά εδώ που κάθομαι! Με κοιτάει περίεργα ακόμα μετά από τόσα χρόνια αλλά ειλικρινά εφόσον δεν έχω τη γνώση κ την εμπειρία να αξιολογήσω σωστά τις πληροφορίες νομίζω ότι απλά θα αγχωθώ! Τι να κοιτάζω δλδ; μήπως ξέρω τι βλέπω; Για τον ίδιο λόγο δεν διαβάζω ποτέ και τις παρενέργειες στα φάρμακα... το κάνεις εσύ αυτό; :-) 

Απλά θέα κορίτσι μου...!!!! Εμένα πάντα μου εξήγει..!! Έχω γίνει εξπερ σε όλα πλεων..!!! Άσε που κάνουμε και πολύ χαβαλέ...!!!!! Εγώ της διαβάζω πάντα όμως..!!!

Καλημέρα κορίτσια @Tokyo χαχαχαχαχα με έκανες και γέλασα ακριβώς έτσι είμαι και με τον γυναικολόγο μου και με τον εξωσωματικο χαχαχαχαχα! Στα φάρμακα κοιτάζω αρκετές φορές τον πάπυρο ? που έχουν μέσα για οδηγίες αλλά το κάνω απλά για να το κάνω...  σημασία μηδέν! Εμ άμα ασχολούμασταν και με αυτά.... ποιος ο λόγος να τους πληρώνουμε τους γιατρούς? Άσε καλά είμαστε ξέρουμε όσα θέλουμε και όσα πρέπει! ?

στις πριν 10 ώρες, ο/η dimsea είπε:

Utrogestan έπαιρνα και εγω στην εγκυμοσυνη( είχα διδυμακια και παλινδρόμησαν) όντως τα χειρότερα μου και εμένα.  Εύχομαι μια τεραστια χοριακη 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Σταυρι είπε:

Utrogestan έπαιρνα και εγω στην εγκυμοσυνη( είχα διδυμακια και παλινδρόμησαν) όντως τα χειρότερα μου και εμένα.  Εύχομαι μια τεραστια χοριακη 

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου! Εγώ από το νέο χρόνο τώρα πια νέα προσπάθεια.....μια τεράστια χωριακη για όλες μας! ❤️?

Καλησπέρα Εγώ περιμένω να με πάρει τηλέφωνο γιατρός να με ενημερώσει Τι έγινε με τα έμβρυα και αν θα πάω αύριο για εμβρυομεταφορά. τι άγχος και αυτό δεν παίρνει τηλέφωνο και αυτός ο χριστιανός...

στις πριν 1 ώρα, ο/η Taggeris είπε:

Καλησπέρα Εγώ περιμένω να με πάρει τηλέφωνο γιατρός να με ενημερώσει Τι έγινε με τα έμβρυα και αν θα πάω αύριο για εμβρυομεταφορά. τι άγχος και αυτό δεν παίρνει τηλέφωνο και αυτός ο χριστιανός...

Ευχομαι να σε παρει συντομα και να εχεις ευχαριστα νεα!

δε θέλω να αγχώσω αλλά δεν το βλέπω να παίρνει σήμερα! Τέτοια ώρα λογικά το εμβρυολογικό έχει ήδη κλείσει! Μήπως περιμένει να μάθει αύριο που είναι η 5ημέρα; πάντως λογικά πάντα αν τα έμβρυα είχαν σταματήσει ή καταστραφεί θα στο είχαν πει ήδη! Μάλλον προχωράνε και θα σε ενημερώσουν αύριο το πρωί! 

Πως θα βγει η νύχτα θα μου πεις... κουράγιο φίλη μου και σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου αυτά να είναι τα τυχερά σου!

Όλα καλά να πάνε κοπέλα μου...!!!!! Λογικά μπορεί να έχει ιατρείο και να σε πάρει το βράδυ έτσι κάνει εμένα..!! Ποιον ιατρό έχεις είπαμε..;

στις πριν 1 ώρα, ο/η Tokyo είπε:

δε θέλω να αγχώσω αλλά δεν το βλέπω να παίρνει σήμερα! Τέτοια ώρα λογικά το εμβρυολογικό έχει ήδη κλείσει! Μήπως περιμένει να μάθει αύριο που είναι η 5ημέρα; πάντως λογικά πάντα αν τα έμβρυα είχαν σταματήσει ή καταστραφεί θα στο είχαν πει ήδη! Μάλλον προχωράνε και θα σε ενημερώσουν αύριο το πρωί! 

Πως θα βγει η νύχτα θα μου πεις... κουράγιο φίλη μου και σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου αυτά να είναι τα τυχερά σου!

Λογικά πάντα..... ας ελπίσουμε ότι είναι έτσι και η νύχτα μία χαρά θα βγει θα κοιμηθώ... χαχαχαχα Απλά μου κάνει λίγο κουλό να μου τηλεφωνήσουν το πρωί στις 8:00 και να μου πουν Έλα σε μία ώρα... Αν είναι να μην πάω να το ξέρω να πάω δουλειά τουλάχιστον και εγώ και ο άντρας μου...

στις On 25/11/2019 at 10:37 ΜΜ, ο/η Niki94 είπε:

Τι είναι αυτό..;;;;;; Αχ Ζαχαρη δεν κάνει έτσι και αλλιώς 

Κορτιζονη ειναι κοριτσι μ κ δεν κανει μα τρως ζαχαρη κ αλατι καθολου! 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

Λογικά πάντα..... ας ελπίσουμε ότι είναι έτσι και η νύχτα μία χαρά θα βγει θα κοιμηθώ... χαχαχαχα Απλά μου κάνει λίγο κουλό να μου τηλεφωνήσουν το πρωί στις 8:00 και να μου πουν Έλα σε μία ώρα... Αν είναι να μην πάω να το ξέρω να πάω δουλειά τουλάχιστον και εγώ και ο άντρας μου...

έχεις ένα δίκιο αλλά νομίζω ότι όπως είπε κ η @Niki94 αυτός τώρα θα έχει δουλειά κ από τη στιγμή που δεν έχει κάτι να αναφέρει δεν σε πήρε. Αδυνατώ να φανταστώ ότι του έχουν πει ότι τα έμβρυα (φτου φτου) δεν τα κατάφεραν κ αυτός σε έχει να περιμένεις. Αν σου κάνει τέτοιο χουνέρι ειλικρινά άλλαξε γιατρό! Ίσως θεωρεί δεδομένο ότι εσύ αύριο θα πας κ μόνο σε αντίθετη περίπτωση θα σε έπαιρνε. 

Τα έμβρυα που είναι στο Λητώ; δεν ήξερα ότι έχει και εκεί τέτοια μονάδα, νόμιζα ότι ως όμιλος χρησιμοποιούσαν το Μητέρα...

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Karamela! είπε:

Κορτιζονη ειναι κοριτσι μ κ δεν κανει μα τρως ζαχαρη κ αλατι καθολου! 

Α ωραία σε ευχαριστώ...!!!!! 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

έχεις ένα δίκιο αλλά νομίζω ότι όπως είπε κ η @Niki94 αυτός τώρα θα έχει δουλειά κ από τη στιγμή που δεν έχει κάτι να αναφέρει δεν σε πήρε. Αδυνατώ να φανταστώ ότι του έχουν πει ότι τα έμβρυα (φτου φτου) δεν τα κατάφεραν κ αυτός σε έχει να περιμένεις. Αν σου κάνει τέτοιο χουνέρι ειλικρινά άλλαξε γιατρό! Ίσως θεωρεί δεδομένο ότι εσύ αύριο θα πας κ μόνο σε αντίθετη περίπτωση θα σε έπαιρνε. 

Τα έμβρυα που είναι στο Λητώ; δεν ήξερα ότι έχει και εκεί τέτοια μονάδα, νόμιζα ότι ως όμιλος χρησιμοποιούσαν το Μητέρα...

Εγώ θα έλεγα να τον πάρει το ίδιο θα έκανα στην θέση της θα έπαιρνα τηλ να μάθω δεν θα περιμένα άλλο..!! Κι εγώ δεν το ήξερα ότι το λητο έχει κέντρο εξωσωματικής..!! 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

Κοπέλα μου Πατρών ένα τηλ μπορεί με την δουλειά να ξεχάστηκε άνθρωπος είναι 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Niki94 είπε:

Α ωραία σε ευχαριστώ...!!!!! 

Εγώ θα έλεγα να τον πάρει το ίδιο θα έκανα στην θέση της θα έπαιρνα τηλ να μάθω δεν θα περιμένα άλλο..!! Κι εγώ δεν το ήξερα ότι το λητο έχει κέντρο εξωσωματικής..!! 

Ναι κ γω θα έπαιρνα! Από την άλλη την καταλαβαίνω... είναι τόση η αγωνία που ορισμένες στιγμές αισθάνεσαι ότι απλά δεν θέλεις να ξέρεις τίποτα... αχ πόσο δύσκολα είναι όλα αυτά...

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Tokyo είπε:

Ναι κ γω θα έπαιρνα! Από την άλλη την καταλαβαίνω... είναι τόση η αγωνία που ορισμένες στιγμές αισθάνεσαι ότι απλά δεν θέλεις να ξέρεις τίποτα... αχ πόσο δύσκολα είναι όλα αυτά...

Νομίζω κορίτσια ότι έχετε δίκιο δεν νομίζω να με είχε να περιμένω ενώ τα έμβρυα δεν προχωράνε...ωστόσο είχαμε πει να μου τηλεφωνήσει για το τι ώρα θα πάω αύριο... Εντάξει έχετε δίκιο είναι δεδομένο ότι θα πάω αλλά τι ώρα; Τον πήρα τηλέφωνο αλλά αυτή την ώρα έχει ιατρείο και γίνεται χαμός και δεν απάντησε λογικά θα το δει και θα με πάρει πίσω αργότερα. Το ΛΗΤΩ έχει μονάδα αναπαραγωγικής ιατρικής.... Κι Αν κρίνω από τις προηγούμενες φορές οι εμβρυομεταφορές γίνονται γύρω στις 11:00 το πρωί οπότε θα ξυπνήσω και θα δω τι θα μου πει το πρωί και αν είναι ξεκινάω και πάω... ας ελπίσουμε ότι αυτή τη στιγμή επικρατεί η λογική και τα έμβρυακια μου προχωράνε για να μην με έχει ενημερώσει κανείς για τίποτα

Καλησπέρα κορίτσια! Άλλη μια μέρα τρέλας στη δουλειά επιτέλους τελείωσε! @Taggerisθεωρώ ότι αν υπήρχε θέμα θα σε είχε ήδη ενημερώσει..... ξέρει ότι δουλεύεις και δεν έχεις όλη μέρα στη διαθεση σου για να κάνεις το οτιδήποτε. Αφού είπατε αύριο θα πας αύριο να παραλάβεις τα εμβρυακια σου! Τώρα αν ρωτάς εμένα παίζει να του είχα κάνει και 10 τηλέφωνα. ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έχω την εντύπωση ότι εξαρτάται από τον ΕΦΚΑ που ανήκεις κι επεξεργάζεται την αίτηση σου... Εμένα ο ΕΦΚΑ τα έκανε κατευθείαν (μάλλον κάποιος εκεί έχει όρεξη για δουλειά 😆), αλλά ο ΟΑΕΔ για τα συμπληρωματικά, μου είχε αργήσει ένα ολόκληρο χρόνο να επεξεργαστεί την αίτηση μου 😕 Ελπίζω να μη στα καθυστερήσουν πολύ ακόμα!!! 
    • Καλημέρα κορίτσι μου!! Ναι, με πλήρωσε ο εφκα και πολύ γρήγορα κιόλας. Έκανα την αίτηση 10/10 και τα λεφτά μπήκαν 18/10 στην τράπεζα. Συνήθως μπαίνουν στο τέλος του μήνα, στον οποίο θα έχει επεξεργαστεί η αίτηση και θα έχει πάει σε κατάσταση "προς πίστωση".  Όντως στον ΕΦΚΑ λέγεται επίδομα μητρότητας και χωρίζεται σε δύο σκέλη, το επίδομα κυοφορίας και το επίδομα λοχείας. Αν έχεις κάνει αίτηση για το επίδομα κυοφορίας τότε πληρώνεσαι για τους 2 αυτούς μήνες το 75% του μισθού σου. Δηλαδή αν παίρνεις 1000€ θα δεις να μπαίνουν 750€ * 2. Τα υπόλοιπα 25% θα τα πάρεις από τις "συμπληρωματικές παροχές μητρότητας" του ΟΑΕΔ μετά τη γέννα (προσπάθησα να το κάνω τώρα, αλλά θέλει το ΑΜΚΑ του νέου μέλους, οπότε υποθέτω ότι πρέπει να έχει γεννηθεί το παιδί πρώτα 😋). Επίσης, εγώ πληρώθηκα και από τον εργοδότη για τον μήνα Οκτώβριο κανονικά. Πήρα ολόκληρο μισθό. Στην πρώτη εγκυμοσύνη που δεν ήμουν 1 χρόνο στην εταιρεία είχα πληρωθεί μισό μισθό. Επειδή κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν έχεις κλείσει χρόνο, λογικά θα δεις το ίδιο.  Τώρα για το δώρο του Χριστουγέννων, δεν ξέρω τι παίζει... 🤔 Άμα ξέρει κάποια κοπέλα, ας μας κατατοπίσει... 
    • Στο Διαβαλκανικό στο Fivi θα πάω εγώ τον άλλο μήνα.
    • Καλημέρα!!! Πραγματικά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!!! Κι εγώ κοιτάζω τις φωτογραφίες του που ήταν μια σταλιά 🩵. Τέλεια! Αφού σου πήρε κ το μπουκάλι μια χαρά!!! Της είναι κ πιο εύκολο, γιατί τρέχει κ μόνο του, οπότε δεν κουράζεται για να τραβήξει!! Κ νομίζω πως η πιπίλα είναι πραγματικά στο παιδί! Η βαφτιστηρα μου την θέλει στον ύπνο. Χίλιες φορές να μην την ήθελε..αν της πέσεις από το στόμα το βράδυ, ξυπνάει με κλάμα κ δεν κοιμάται εύκολα ξανά αν δεν της την βάλουν απευθείας στο στόμα. Κι έχει φτάσει δύο ετών κ οι κουμπάροι κοιμούνται εναλλάξ μαζί της στο δωμάτιο για την πιπίλα. Οπότε μπορεί να είναι και καλύτερα που δεν τη θέλουν.
    • Γενικά κάθεται ξύπνιος περίπου στις δύο ώρες και μετά κοιμάται.. αλλά δεν είναι στάνταρ οι ώρες γτ δυσκολεύεται να κοιμηθεί όταν τον αφήνω κάτω, θέλει αγκαλιά, οπότε δεν κοιμάται και στάνταρ ώρες.. κοινώς δεν έχουμε ωράριο! Και κάπως καταλήγουμε να κοιμόμαστε πάντα γύρω στις 2 για βράδυ 😐
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...