Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανουλες 2020 με εξωσωματική

Recommended Posts

στις πριν 9 ώρες, ο/η Niki94 είπε:

Θα σου πω άμεσος..!! Εμένα μου έδωσε ένα χαρτί πως θα τα περνώ μου ξεκίνησε 2η μέρα 2 άσπρα cyclacur γι προετοιμασία..! Τώρα το χαρτί λέει utrogestan 200 3 την ημέρα ως το τεστ vasclor 2 φορές την ημέρα Ως το τεστ  prezolon 5 την ημέρα για 5 μέρες και μετά 2 για 3 μέρες (δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό) vibramysin 2 την ημέρα για 8 μέρες και cyclacur 3 την ημέρα ως το τεστ και παιδική ασπιρίνη 1 την ημέρα Αυτά 

5 prezolon? Οντως? Προσεχε πολυ την ζαχαρη κ το αλατι καθολου. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσια.Γνωριζει καμμια αν με  ολιγοασθενοτερατοσπερμια μπορει να πετυχει εξωσωμτικη;;Ειμαι να σκασω..

;;;;

στις πριν 57 λεπτά, ο/η Ampempa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Η χωριακη σήμερα έδειξε 880 από 150 την Παρασκευή!!!! Όλα πάνε καλά!!!! Εύχομαι και τα καλύτερα σε όλες!!! 

Είσαι σούπερ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλησπερα κοριτσια.Γνωριζει καμμια αν με  ολιγοασθενοτερατοσπερμια μπορει να πετυχει εξωσωμτικη;;Ειμαι να σκασω..

Βεβαιως μπορει! Με μικρογονιμοποιηση λογικα σε τετοια περιπτωση! 

Μην αγχωνεσαι...οσο μπορεις...σκεψου οτι περιπτωσεις με αζωοσπερμια καταφερνουν κυηση και δε θα τα καταφερετε εσεις με ολιγοασθενοτερατοσπερμια; Επισης εχε υποψιν σου οτι στην εξωσωματικη το θεμα σπερμα θεωρειται παιχνιδακι! 

στις Just now, ο/η peacock είπε:

Βεβαιως μπορει! Με μικρογονιμοποιηση λογικα σε τετοια περιπτωση! 

Μην αγχωνεσαι...οσο μπορεις...σκεψου οτι περιπτωσεις με αζωοσπερμια καταφερνουν κυηση και δε θα τα καταφερετε εσεις με ολιγοασθενοτερατοσπερμια; Επισης εχε υποψιν σου οτι στην εξωσωματικη το θεμα σπερμα θεωρειται παιχνιδακι! 

αααα σε ευχαριστω παρα πολυ!Στενοχωρηθηκα τοσο μολις ειδα το αποτελεσμα ...Μεχρι τωρα δεν ειχε θεμα ...

στις πριν 59 λεπτά, ο/η Ampempa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Η χωριακη σήμερα έδειξε 880 από 150 την Παρασκευή!!!! Όλα πάνε καλά!!!! Εύχομαι και τα καλύτερα σε όλες!!! 

Αυτα ειναι νεα! Ολα τα καλα σου ευχομαι! ?

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Χρυσάφω είπε:

αααα σε ευχαριστω παρα πολυ!Στενοχωρηθηκα τοσο μολις ειδα το αποτελεσμα ...Μεχρι τωρα δεν ειχε θεμα ...

Θα μιλησετε με ουρολογο; 

Μην στενοχωριεσαι...με την μικρογονιμοποιηση ολα αυτα ξεπερνιουνται! 

Ας μας πει και καποια κοπελα που εχει παρομοια εμπειρια πως προχωρησε η πως προκειται να προχωρησει. 

Το σημαντικο ειναι οτι εγιναν εξετασεις και τωρα μενει να βρειτε λυσεις! 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η peacock είπε:

Θα μιλησετε με ουρολογο; 

Μην στενοχωριεσαι...με την μικρογονιμοποιηση ολα αυτα ξεπερνιουνται! 

Ας μας πει και καποια κοπελα που εχει παρομοια εμπειρια πως προχωρησε η πως προκειται να προχωρησει. 

Το σημαντικο ειναι οτι εγιναν εξετασεις και τωρα μενει να βρειτε λυσεις! 

Δεν εχω μιλησει ακομα με τον γιατρο..Περιμενω...Τοσο καιρο προσπαθουσαμε ματαια..Πριν ενα χρονο που ειχε κανει σπερμ/μα ηταν μια χαρα..Μεσα σε ενα χρονο τετοια αλλαγη...Φυσικα θα παμε και σε ουρολογο και οπου χρειαστει.Οτι μας πει ο γιατρος.Να εισαι καλα για τις απαντησεις σου..

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Δεν εχω μιλησει ακομα με τον γιατρο..Περιμενω...Τοσο καιρο προσπαθουσαμε ματαια..Πριν ενα χρονο που ειχε κανει σπερμ/μα ηταν μια χαρα..Μεσα σε ενα χρονο τετοια αλλαγη...Φυσικα θα παμε και σε ουρολογο και οπου χρειαστει.Οτι μας πει ο γιατρος.Να εισαι καλα για τις απαντησεις σου..

Ειχατε κανει σπερμοδιαγραμμα σε εξειδικευμενο εργαστηριο; Σε ρωταω γιατι πολλες φορες τα κοινα εργαστηρια που κανουμε αιματολογικες κτλ καποιες φορες δεν βγαζουν εγκυρα αποτελεσματα. 

στις πριν 59 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

;;;;

Γενικά πάντα χρειάζονται δυο σπερμοφιαγραμματα προκειμένου ένας άντρας να αξιολογηθεί ... το σπερμα δημιουργείται κάθε τρεις μήνες ....

σε ποια εργαστήρια δώσατε δείγμα ;;;

να μην σε απόσχολει καθόλου κοροτσι μου γλυκό ....  αυυα είναι αστεία για την εξωσωματική ... γενικά όταν έχει το πρόβλημα ο άντρας για εμένα είναι ευλογία ..... 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η peacock είπε:

Ειχατε κανει σπερμοδιαγραμμα σε εξειδικευμενο εργαστηριο; Σε ρωταω γιατι πολλες φορες τα κοινα εργαστηρια που κανουμε αιματολογικες κτλ καποιες φορες δεν βγαζουν εγκυρα αποτελεσματα. 

Σε εξειδικευμενο...Αν και εκ των υστερων μαθαμε οτι αμφισβητείται η εγκυροτητα του και η αξιοπιστια του...Σε ολους βρισκουν μικροβια κλπ...Τι να πω ...Θελει ψαξιμο

στις πριν 6 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

Γεια σου κορίτσι! Φυσικά, το έχω ξαναγράψει άλλωστε μιας κ έχω να πω μόνο καλά λόγια. Για το αντίθετο θα ήμουν πιο επιφυλακτική ?. Λέγεται Παρτσινέβελος Γιώργος (https://www.google.com/search?q=παρτσινεβελοσ+γεωργιοσ&rlz=1C1GCEU_elGR819GR819&oq=&sourceid=chrome&ie=UTF-8) και είναι στο Μητέρα. Είχα την τύχη να είναι ο γιατρός μου από πολύ παλιά (10  χρόνια τώρα) οπότε όταν μου έτυχε το θέμα της υπογονιμότητας ήμουν ήδη στο ειδικό που με κατεύθυνε σωστά και δεν χάσαμε χρόνο. Τον εμπιστευόμουν πάντα (είναι γιατρός και φίλων και των 2 αδερφών μου κ έχω δει τη δουλειά του και σε εγκυμοσύνες / γέννες) και τώρα ακόμα περισσότερο βλέποντας την αντιμετώπιση και τον επαγγελματισμό του. Είναι εξαιρετικός γιατρός και επίσης ανθρώπινος, χωρίς ποτέ όμως να ξεπερνά τα όρια. Φυσικά θα πω αυτό που λέω πάντα, ότι αυτό είναι η καθαρά προσωπική μου εμπειρία και άποψη κ δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ταιριάζει σε όλους, παρόλα αυτά εφόσον με ρωτάς μπορώ να πω ότι τον συστήνω ανεπιφύλακτα. 

ΥΓ: αυτός "τσίμπησε" και το θέμα της θρομβοφιλίας καθαρά από μια αναφορά σε περιστατικό στην οικογένεια. Αν δεν ήταν αυτός γύρευε πόσες αποβολές θα μπορούσαμε να περάσουμε οικογενειακώς... κ άσε εμένα αλλά οι αδερφές μου που συνέλαβαν κανονικά θα μπορούσαν να έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ!

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο γιατί μα μην αναφέρεις  σε ποιον γιατρό είσαι !!! Για αυτό είμαστε εδώ μέσα για μα συζητάμε για την διαδικασία μας .... καλά έκανες κοροτσι μου γλυκο .... σε λίγο και θα έχεις και Εσυ εμπειρία γεννάς μαΙ του όχι μόνο οι αδερφές .... 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Sugarmam είπε:

Κορίτσια μάλλον κάτι δεν έγραψα σωστά έκανα 10 αυγουλάκια χαχα μεταφέραμε τα 2 που ήταν 2ημερων κ δεν πετυχα εγκυμοσύνη μετά από 4μηνες πήγα κ έβαλα 4τα οποία αφήσαμε κ φτάσανε κ τ 4 σε βλαστοκυστες αλλά πάλι δεν τα κατάφερα τώρα έχω κατάψυξη αλλά 4 που δεν ξέρω τ ν κάνω κ πότε έχω αδιαθετησει μόλις καθαρίσω θ πάω στον γιατρό ν τ πούμε από κοντά παντός ο ίδιος ήτανε σίγουρος αλλά δυστυχώς τίποτα παλι

Πολύ θετικό ότι έγιναν βκαστοκυστες .... το τυχερό είναι ανάμεσα στα επόμενα 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Ampempa είπε:

Τέλεια !!!!!!!!!!! Άντε επιτέλους καλά νέα 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

Γενικά πάντα χρειάζονται δυο σπερμοφιαγραμματα προκειμένου ένας άντρας να αξιολογηθεί ... το σπερμα δημιουργείται κάθε τρεις μήνες ....

σε ποια εργαστήρια δώσατε δείγμα ;;;

να μην σε απόσχολει καθόλου κοροτσι μου γλυκό ....  αυυα είναι αστεία για την εξωσωματική ... γενικά όταν έχει το πρόβλημα ο άντρας για εμένα είναι ευλογία ..... 

Το πρωτο σε ιδιωτικο κεντρο εξωσωματικης και τωρα το δευτερο σε ιδιωτικο κέντρο ελέγχου γονιμότητας..πιστοποιημενο.

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Ampempa είπε:

όλα καλά να πάνε..!!!! 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Το πρωτο σε ιδιωτικο κεντρο εξωσωματικης και τωρα το δευτερο σε ιδιωτικο κέντρο ελέγχου γονιμότητας..πιστοποιημενο.

Περίεργο περιμένω να ακούσω βιοτρικη η κάτι τέτοιο το ένα από τα δυο ..... να μην σε νοιάζει πάντως όπως και μα έχει. Πραγματικά του άντρα είναι Ότι ποοο εύκολα με την μικρογονιμοποοηση έλυσαν Στην ουσία το πρόβλημα του άντρα 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

Περίεργο περιμένω να ακούσω βιοτρικη η κάτι τέτοιο το ένα από τα δυο ..... να μην σε νοιάζει πάντως όπως και μα έχει. Πραγματικά του άντρα είναι Ότι ποοο εύκολα με την μικρογονιμοποοηση έλυσαν Στην ουσία το πρόβλημα του άντρα 

Μακαρι μακαρι!!!Σε ευχαριστω παρα πολυ κοριτσι μου!Θα περιμενω τις εξελιξεις..Ευχομαι να πανε ολα καλα σε ολες μας !!!!!!

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

όλα καλά να πάνε..!!!! 

στις πριν 52 λεπτά, ο/η peacock είπε:

Αυτα ειναι νεα! Ολα τα καλα σου ευχομαι! ?

Ευχαριστώ κορίτσια μου!, ?

@Papadakis συμφωνώ απόλυτα κ γι'αυτό όποτε μου ζητήθηκε έδωσα στοιχεία κ σε μνμ κ στο φόρουμ, γιατί να μην βοηθήσουμε; απλά πάντα λεω ότι είναι η προσωπική γνώμη μου αυτη, δεν μου αρέσει να είμαι απόλυτη γιατί δε σημαίνει ότι ταιριάζουν όλοι με κάποιο γιατρό...

Επίσης να σου πω οτι πρόσφατα μου ανέφερε ότι κάνει κ φυσικούς κ γενικά δίνει όσες ευκαιρίες μπορεί... στο αναφέρω μηπως θες να πάρεις μια γνώμη! Καλή επιτυχία κορίτσι μου!

Κορίτσια μου εγώ δυστυχώς απέτυχα κ στη 2η εμβρυομεταφορα μου με βλαστοκυστη. Εύχομαι θετικά αποτελέσματα στις υπόλοιπες.

στις πριν 1 ώρα, ο/η Χρυσάφω είπε:

;;;;

Καλησπέρα. Τίποτα δεν είναι κι εμας έτσι έγραφε και μόλις το είδε ο ουρολόγος και ο γυναικολόγος μου μου είπαν ότι δεν είναι τίποτα... ένα μικρό θέμα στην κινητικότητα μόνο είχε και πείρε βιταμίνες. Μικρογονιμοποιηση κάναμε εμείς. Δεν το είχαμε συζητήσει αυτό με τον γιατρό ποτέ... προφανώς ήταν αυτό που οι εμβρυολόγοι θεώρησαν καλύτερο. Να πω ότι το έκανε στη βιοιατρικη το σπερμοδιαγραμμα . Όπως και να χει.... είναι από τα πολύ απλά στην εξωσωματική όπως είπαν και τα κορίτσια όλα καλά θα πάνε. 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Dolphin είπε:

Κορίτσια μου εγώ δυστυχώς απέτυχα κ στη 2η εμβρυομεταφορα μου με βλαστοκυστη. Εύχομαι θετικά αποτελέσματα στις υπόλοιπες.

Λυπάμαι κοπέλα μου....μην το βάζεις κάτω! 

@Ampempa συγχαρητήρια κορίτσι μου να το χαρείς όσο δεν πάει!!!

@Dolphin τέτοιες ώρες δεν υπάρχουν λόγια....ότι και να λέμε πονάει υπάρχει απογοήτευση. Μίλησες με τον γιατρό σου? 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Karamela! είπε:

5 prezolon? Οντως? Προσεχε πολυ την ζαχαρη κ το αλατι καθολου. 

Τι είναι αυτό..;;;;;; Αχ Ζαχαρη δεν κάνει έτσι και αλλιώς 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η dimsea είπε:

Καλησπέρα. Τίποτα δεν είναι κι εμας έτσι έγραφε και μόλις το είδε ο ουρολόγος και ο γυναικολόγος μου μου είπαν ότι δεν είναι τίποτα... ένα μικρό θέμα στην κινητικότητα μόνο είχε και πείρε βιταμίνες. Μικρογονιμοποιηση κάναμε εμείς. Δεν το είχαμε συζητήσει αυτό με τον γιατρό ποτέ... προφανώς ήταν αυτό που οι εμβρυολόγοι θεώρησαν καλύτερο. Να πω ότι το έκανε στη βιοιατρικη το σπερμοδιαγραμμα . Όπως και να χει.... είναι από τα πολύ απλά στην εξωσωματική όπως είπαν και τα κορίτσια όλα καλά θα πάνε. 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.Με βοηθήσατε όλα τα κορίτσια κ να είστε καλά.Θα δούμε τι θα πει κ ο γιατρός.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...