Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ampempa

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  71
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

77 Excellent

Σχετικά με Ampempa

 • Ιδιότητα
  Advanced Member
 • Γενέθλια 11 Ιανουαρίου

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Και εγώ το ίδιο νομίζω σε μια εβδομάδα μεγάλωσε πάρα πολύ!!!! Θέλω να δω που θα φτάσουμε!!!!! ❤️❤️❤️
 2. Καλά επιτυχία κορίτσι μου!!!!! Μπήκα στην 18 εβδομάδα και κορίτσια μου εδω και λίγες μερες φουσκωνω επικυνδινα!!!! Πως είστε εσείς???
 3. Έτσι κι αλλιώς το τεστ αυτό δεν γίνεται στην Ελλάδα περνούν το αίμα και το στέλνουν στο εξωτερικό εγώ ξέρω για Αμερική! Σε ποια χώρα είσαι? Και μένα μου το σύστησε ο γυναικολόγος μου λόγο ηλικίας γιατι είμαι 38 αλλά είχα πολύ καλή αυχενική! Και εγώ είμαι της γνώμης εννοείται να το κάνεις!
 4. Καλημέρα!!! Και εγώ έχω λίγα πονακια!!! Και το κακό με μένα είναι ότι πονάνε πολύ τα ποδαράκια μου!!! Πόσο είσαι???
 5. Καλώς ήρθες!!! Με το καλό να τα πάρουμε όλες αγκαλιά!!!! ❤️
 6. Είδες!!!! Να μην απελπίζεσαι!!! Να πας και σε άλλο γυναικολόγο να είσαι σίγουρη!! Προσπάθησε να ξεκουράζεται!!! Περιμένουμε νέα!!
 7. Δεν σου είπε κάποιο τρόπο, κάτι να βοηθήσει την κατάσταση???? Και εννοείται να πας και αλλού να σου πουν! Υπομονή κορίτσι μου ειλικρινά εύχομαι να πάνε όλα καλα
 8. Να μην ανησυχείς!! Να πας πάλι αύριο να δεις μην σε διακατέχει το ανχος!!! Και εμένα μου είπε ότι είναι πολύ χαμηλά ο πλακούντας να πάω πάλι 18 του μήνα να δούμε! Να σκέφτεσαι θετικά!!! Όλα καλά θα πάνε..
 9. Καλημέρα!!!!! Περαστικά κοριτσαρα!!! Πήγα στον γυναικολόγο μου την Παρασκευή και με ενημέρωσε ότι έχω χαμηλό πλακούντα!!! Είμαι σε παρακολούθηση!!! Και εννοείται να μην σηκώνω βαρη και τα σχετικά!!!! Μακάρι να ανέβει!!! Δεν είναι αργά για το εμβόλιο???
 10. Να μην χάνεις τις ελπίδες σου να σκέφτεσαι θετικά!!! Εύχομαι με όλη μου την καρδιά τα καλύτερα!
 11. Τα ποσοστά είναι καλά! 1:3746 1:20000 1:20000 Μου είπε ότι πάμε μια χαρά! Ήθελε ο γιατρός μου να πάω σε αυτήν! Αναμένουμε μονο το αίμα, αλλά μου είπε να μην ανησυχώ!!!
 12. Καλησπέρα όλα πολύ καλά!!! Η papp - a θα αργήσει μόνο θα μάθω την Τετάρτη γιατί θα λείπει η γιατρός στο εξωτερικό! Αλλά μου είμαι όλα σούπερ! Και κατά 99% είναι αγοράκι!!! ❤️❤️❤️Ειμαι πολύ χαρούμενη!! Όλα πάνε καλά! 😍
 13. Καλησπέρα!!! Θα κάνω και εγώ αύριο το πρωί!!! Εχω πολύ αγωνία!! Τα αποτελέσματα βγαίνουν κατευθείαν!!??? Να μην τρομάζεις!!! Όλα καλά θα πανε❤️❤️
×
×
 • Προσθήκη...