Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανουλες 2020 με εξωσωματική

Recommended Posts

@Niki94 @peacock ακριβώς τα ίδια έχω κ γω (έχω όμως salospir αντί ασπιρίνης που ουσιαστικά είναι το ίδιο) αλλά εγώ έχω κ τις ενέσεις γιατί έχω κάνει εξετάσεις θρομβοφιλίας κ είμαι θετική σε κάποιους παράγοντες. Αντίστοιχα θα χρειαστώ κ όταν με το καλό μείνω έγκυος! Plus έχω κ βιταμίνες Ε, C & φολικό. Αυτά! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

@Niki94 @peacock ακριβώς τα ίδια έχω κ γω (έχω όμως salospir αντί ασπιρίνης που ουσιαστικά είναι το ίδιο) αλλά εγώ έχω κ τις ενέσεις γιατί έχω κάνει εξετάσεις θρομβοφιλίας κ είμαι θετική σε κάποιους παράγοντες. Αντίστοιχα θα χρειαστώ κ όταν με το καλό μείνω έγκυος! Plus έχω κ βιταμίνες Ε, C & φολικό. Αυτά! 

Ααα κατάλαβα κοπέλα μου εγώ δεν έχω κάνει αλλά δεν έχω και ιστορικό στην οικογένεια μου..! Το plus τι είναι ..??? Εγώ περνώ d3 από από Σίδηρο λόγο στίγμα τος λογικά θα μου δώσει.! Αλλά ως τώρα έχω αποθέματα έκανα τώρα εξετάσεις. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Tokyo είπε:

Εγω εχω αλλεργία στην ασπιρίνη οπότε αναγκαστικά κάνω ενέσεις ηπαρίνης αν και δεν εχω βγει θετική σε θρομβοφιλία καμία από τις δυο φορές που τα είχα τσεκάρει.

Από βιταμίνες παίρνω κι εγω τις ova max που έχει διάφορα μεσα, antioxidant της solgar, filicine και βιταμίνη D... σε δουλεια να βρισκόμαστε δηλαδη... δε θυμαμαι πως είναι να μην παίρνω τιποτα απολύτως!

στις πριν 4 λεπτά, ο/η peacock είπε:

Εγω εχω αλλεργία στην ασπιρίνη οπότε αναγκαστικά κάνω ενέσεις ηπαρίνης αν και δεν εχω βγει θετική σε θρομβοφιλία καμία από τις δυο φορές που τα είχα τσεκάρει.

Από βιταμίνες παίρνω κι εγω τις ova max που έχει διάφορα μεσα, antioxidant της solgar, filicine και βιταμίνη D... σε δουλεια να βρισκόμαστε δηλαδη... δε θυμαμαι πως είναι να μην παίρνω τιποτα απολύτως!

Α απο φάρμακα άλλο πράγμα δεν θυμάμαι πως είναι χωρίς να περνώ..!! Τώρα με Άγχοςες λες να έχω κι εγώ καμία απεργία στην ασπιρίνη..; Δεν έχω πάρει και ποτέ.! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Tokyo είπε:

Μπορώ να σε ρωτήσω κτ; Σε ποιόν γιατρό είσαι; Και με ποιό γνώμονα τον διαλεξες; Αν θες φυσικά το μοιράζεσαι...?

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Jesabell είπε:

Μπορώ να σε ρωτήσω κτ; Σε ποιόν γιατρό είσαι; Και με ποιό γνώμονα τον διαλεξες; Αν θες φυσικά το μοιράζεσαι...?

Γεια σου κορίτσι! Φυσικά, το έχω ξαναγράψει άλλωστε μιας κ έχω να πω μόνο καλά λόγια. Για το αντίθετο θα ήμουν πιο επιφυλακτική ?. Λέγεται Παρτσινέβελος Γιώργος (https://www.google.com/search?q=παρτσινεβελοσ+γεωργιοσ&rlz=1C1GCEU_elGR819GR819&oq=&sourceid=chrome&ie=UTF-8) και είναι στο Μητέρα. Είχα την τύχη να είναι ο γιατρός μου από πολύ παλιά (10  χρόνια τώρα) οπότε όταν μου έτυχε το θέμα της υπογονιμότητας ήμουν ήδη στο ειδικό που με κατεύθυνε σωστά και δεν χάσαμε χρόνο. Τον εμπιστευόμουν πάντα (είναι γιατρός και φίλων και των 2 αδερφών μου κ έχω δει τη δουλειά του και σε εγκυμοσύνες / γέννες) και τώρα ακόμα περισσότερο βλέποντας την αντιμετώπιση και τον επαγγελματισμό του. Είναι εξαιρετικός γιατρός και επίσης ανθρώπινος, χωρίς ποτέ όμως να ξεπερνά τα όρια. Φυσικά θα πω αυτό που λέω πάντα, ότι αυτό είναι η καθαρά προσωπική μου εμπειρία και άποψη κ δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ταιριάζει σε όλους, παρόλα αυτά εφόσον με ρωτάς μπορώ να πω ότι τον συστήνω ανεπιφύλακτα. 

ΥΓ: αυτός "τσίμπησε" και το θέμα της θρομβοφιλίας καθαρά από μια αναφορά σε περιστατικό στην οικογένεια. Αν δεν ήταν αυτός γύρευε πόσες αποβολές θα μπορούσαμε να περάσουμε οικογενειακώς... κ άσε εμένα αλλά οι αδερφές μου που συνέλαβαν κανονικά θα μπορούσαν να έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ!

Γειά σας κορίτσια!!!!!Πολλά φάρμακα ακούω για την εμβρυομεταφορά.....εμενα μου έδωσε προς το παρόν τα cyclacur....Πέμπτη πάω για υπέρηχο κ εξέταση προγεστερόνη πάλι κ θα πάρω εκ νέου οδηγίες....εσείς όλα αυτά που γράφεται τα παίρνεται όλα τώρα πριν την εμβρυομεταφορα??

στις πριν 3 λεπτά, ο/η kppm είπε:

Γειά σας κορίτσια!!!!!Πολλά φάρμακα ακούω για την εμβρυομεταφορά.....εμενα μου έδωσε προς το παρόν τα cyclacur....Πέμπτη πάω για υπέρηχο κ εξέταση προγεστερόνη πάλι κ θα πάρω εκ νέου οδηγίες....εσείς όλα αυτά που γράφεται τα παίρνεται όλα τώρα πριν την εμβρυομεταφορα??

Αααα εγώ Τετάρτη πάω για υπέροχο..!!! Και εμένα τώρα μόνο cyclacur μου έδωσε και λογικά θα μου πει..!! Ναι φυσικά γράφονται..!! Εμένα μου τα έδωσε όταν κάναμε ωοληψια και της συνταγές και τα πήρα.! 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η kppm είπε:

γεια σου κορίτσι! δεν έχω ξεκινήσει ακόμα όμως από ότι βλέπω θα πρέπει σχεδόν όλα να αρχίσουν τουλάχιστον 3 μέρες πριν (για έμβρυα 3 ημερών). Όμως κάθε κοπέλα είναι διαφορετική οπότε ο γιατρός κανονίζει και τα φάρμακα. Ίσως σου δώσει κάτι παραπάνω στην πορεία.

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

γεια σου κορίτσι! δεν έχω ξεκινήσει ακόμα όμως από ότι βλέπω θα πρέπει σχεδόν όλα να αρχίσουν τουλάχιστον 3 μέρες πριν (για έμβρυα 3 ημερών). Όμως κάθε κοπέλα είναι διαφορετική οπότε ο γιατρός κανονίζει και τα φάρμακα. Ίσως σου δώσει κάτι παραπάνω στην πορεία.

Και εδώ το στομάχι θα χορεύει πεντοζάλι..!! 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η kppm είπε:

@Niki94 , @Tokyo Ευχαριστώ κορίτσια μου...... @Niki94 είμαστε κοντά εμείς......άντε καλή μας επιτυχία......??

Τέλεια..!!! Να πάνε όλα καλά κοπέλα μου θα περιμένω νέα σου 

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Γεια σου κορίτσι! Φυσικά, το έχω ξαναγράψει άλλωστε μιας κ έχω να πω μόνο καλά λόγια. Για το αντίθετο θα ήμουν πιο επιφυλακτική ?. Λέγεται Παρτσινέβελος Γιώργος (https://www.google.com/search?q=παρτσινεβελοσ+γεωργιοσ&rlz=1C1GCEU_elGR819GR819&oq=&sourceid=chrome&ie=UTF-8) και είναι στο Μητέρα. Είχα την τύχη να είναι ο γιατρός μου από πολύ παλιά (10  χρόνια τώρα) οπότε όταν μου έτυχε το θέμα της υπογονιμότητας ήμουν ήδη στο ειδικό που με κατεύθυνε σωστά και δεν χάσαμε χρόνο. Τον εμπιστευόμουν πάντα (είναι γιατρός και φίλων και των 2 αδερφών μου κ έχω δει τη δουλειά του και σε εγκυμοσύνες / γέννες) και τώρα ακόμα περισσότερο βλέποντας την αντιμετώπιση και τον επαγγελματισμό του. Είναι εξαιρετικός γιατρός και επίσης ανθρώπινος, χωρίς ποτέ όμως να ξεπερνά τα όρια. Φυσικά θα πω αυτό που λέω πάντα, ότι αυτό είναι η καθαρά προσωπική μου εμπειρία και άποψη κ δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ταιριάζει σε όλους, παρόλα αυτά εφόσον με ρωτάς μπορώ να πω ότι τον συστήνω ανεπιφύλακτα. 

ΥΓ: αυτός "τσίμπησε" και το θέμα της θρομβοφιλίας καθαρά από μια αναφορά σε περιστατικό στην οικογένεια. Αν δεν ήταν αυτός γύρευε πόσες αποβολές θα μπορούσαμε να περάσουμε οικογενειακώς... κ άσε εμένα αλλά οι αδερφές μου που συνέλαβαν κανονικά θα μπορούσαν να έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ!

Σε υπερευχαριστώ παρα πολυ! Σου εύχομαι παρα πολλη καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!????????

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Τέλεια..!!! Να πάνε όλα καλά κοπέλα μου θα περιμένω νέα σου 

Και εγω θα περιμενω να ακουσω τα δικα σου!!!!!Σε όλες μας να πάνε καλά!!!Και φέτος τα Χριστούγεννα ας είναι αυτό το δώρο μας!!!!!❤❤❤

στις πριν 10 λεπτά, ο/η kppm είπε:

Και εγω θα περιμενω να ακουσω τα δικα σου!!!!!Σε όλες μας να πάνε καλά!!!Και φέτος τα Χριστούγεννα ας είναι αυτό το δώρο μας!!!!!❤❤❤

Ακριβός κοπέλα μου για πες μου έχεις καθόλου άγχος..;;; Εγώ παρά πολύ και όλο βαράει στομάχι.!! Ειδικά αγχώνομαι για τα φάρμακα μην έχω καμία παρενέργεια..! Ειδικά με την Προγεστερονη 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Ακριβός κοπέλα μου για πες μου έχεις καθόλου άγχος..;;; Εγώ παρά πολύ και όλο βαράει στομάχι.!! Ειδικά αγχώνομαι για τα φάρμακα μην έχω καμία παρενέργεια..! Ειδικά με την Προγεστερονη 

Επειδή γενικότερα δεν με πείραξε κάτι μέχρι τώρα....δεν αγχώνομαι...τουλάχιστον στη φάση που είμαι φαντάζομαι ότι όταν θα περιμένω τα αποτελέσματα θα με πιάσει.....Και επειδή είχα ένα άλλο θέμα υγείας μιλάω και με τους δύο μου γιατρούς για τα φάρμακα που είναι να πάρω...γι αυτό ρώτησα και πριν...Μην αγχώνεσαι....ξέρεις τι λέω όταν ειμαι έτσι χαλαρή... αν είναι να γίνει θα γίνει.....το άγχος μόνο κακο μπορεί να μας κάνει.....θετική σκέψη!!!!!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η kppm είπε:

Επειδή γενικότερα δεν με πείραξε κάτι μέχρι τώρα....δεν αγχώνομαι...τουλάχιστον στη φάση που είμαι φαντάζομαι ότι όταν θα περιμένω τα αποτελέσματα θα με πιάσει.....Και επειδή είχα ένα άλλο θέμα υγείας μιλάω και με τους δύο μου γιατρούς για τα φάρμακα που είναι να πάρω...γι αυτό ρώτησα και πριν...Μην αγχώνεσαι....ξέρεις τι λέω όταν ειμαι έτσι χαλαρή... αν είναι να γίνει θα γίνει.....το άγχος μόνο κακο μπορεί να μας κάνει.....θετική σκέψη!!!!!

καλά κι εγώ ρωτάω τουσ πάντες πριν πάρω κατι φοβαμαι μην πάθω τίποτα σκέψου πονοκέφαλο εχω και δεν περνώ κατι για να μην πάθω τιποτα (υπολείμματα απο τισ κρίσεις πανικου) εγω ήμουν χαλαρή αλλα τωρα αγχονομαι πιο πολυ και εχω και ολα τα αρνητικά στο μυαλό μου...εδω ρωτισα την καρδιολογο αν μείνω έγκυος αν θα μπορεί να πεθάνω φυσικά γέλαγε

στις On 22/11/2019 at 6:07 ΜΜ, ο/η Tokyo είπε:

Βρε κορίτσι ο γιατρός μου σε μια περίπτωση σαν εσένα με πολλές βλαστοκυστες δηλώνει σίγουρος πως θα βγάλει 4  Παιδιά αν θέλει... δε λεω πως θα γίνει αλλά οι τέλειες βλαστ έχουν 70% πιθανότητα ΑΝ είναι χρωμοσωμικα υγιείς. Έχετε ψάξει αυτό το ενδεχόμενο; γιατί δεν χωράει το μυαλό μου ότι 9 βλαστ δεν έπιασαν! Πρέπει να σου έδωσαν μια εξήγηση... 

@Sugarmam το ίδιο θα σκεφτόμουν κ με εσας, δεν εχει λογική τελειες βλαστ να μην εμφυτευονται επανειλημμένα... εφόσον κ το περιβάλλον είναι καλό... σε σένα έδωσαν ποτέ εξήγηση;

Καλή επιτυχία κορίτσια, μακάρι η ταλαιπωρία όλων μας να τελειώσει εδω...

Κορίτσια μάλλον κάτι δεν έγραψα σωστά έκανα 10 αυγουλάκια χαχα μεταφέραμε τα 2 που ήταν 2ημερων κ δεν πετυχα εγκυμοσύνη μετά από 4μηνες πήγα κ έβαλα 4τα οποία αφήσαμε κ φτάσανε κ τ 4 σε βλαστοκυστες αλλά πάλι δεν τα κατάφερα τώρα έχω κατάψυξη αλλά 4 που δεν ξέρω τ ν κάνω κ πότε έχω αδιαθετησει μόλις καθαρίσω θ πάω στον γιατρό ν τ πούμε από κοντά παντός ο ίδιος ήτανε σίγουρος αλλά δυστυχώς τίποτα παλι

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

καλά κι εγώ ρωτάω τουσ πάντες πριν πάρω κατι φοβαμαι μην πάθω τίποτα σκέψου πονοκέφαλο εχω και δεν περνώ κατι για να μην πάθω τιποτα (υπολείμματα απο τισ κρίσεις πανικου) εγω ήμουν χαλαρή αλλα τωρα αγχονομαι πιο πολυ και εχω και ολα τα αρνητικά στο μυαλό μου...εδω ρωτισα την καρδιολογο αν μείνω έγκυος αν θα μπορεί να πεθάνω φυσικά γέλαγε

Σίγουρα επειδή προέκυψαν και άλλα θέματα στην πορεία....είναι λογικό το άγχος που έχεις....Αλλά σκέψου ότι τώρα ετοιμάζεσαι τα υποδεχτεις μεσα σου τα μωράκια σου και αυτά θέλουν ένα ήρεμο περιβάλλον και αμέσως θα νοιώσεις καλύτερα....θα σκεφτόμαστε μόνο θετικά πράγματα.....Εγώ και στην σπερματεγχυση που είχα κάνει μου είχε δώσει την vasclor την προγεστερόνη που την βάζεις κολπικα κ δεν είχα κανένα σύμπτωμα....

στις πριν 1 λεπτό, ο/η kppm είπε:

Σίγουρα επειδή προέκυψαν και άλλα θέματα στην πορεία....είναι λογικό το άγχος που έχεις....Αλλά σκέψου ότι τώρα ετοιμάζεσαι τα υποδεχτεις μεσα σου τα μωράκια σου και αυτά θέλουν ένα ήρεμο περιβάλλον και αμέσως θα νοιώσεις καλύτερα....θα σκεφτόμαστε μόνο θετικά πράγματα.....Εγώ και στην σπερματεγχυση που είχα κάνει μου είχε δώσει την vasclor την προγεστερόνη που την βάζεις κολπικα κ δεν είχα κανένα σύμπτωμα....

mou tin exei dwsei kai authn kai apo to stoma

στις πριν 2 ώρες, ο/η Sugarmam είπε:

Κορίτσια μάλλον κάτι δεν έγραψα σωστά έκανα 10 αυγουλάκια χαχα μεταφέραμε τα 2 που ήταν 2ημερων κ δεν πετυχα εγκυμοσύνη μετά από 4μηνες πήγα κ έβαλα 4τα οποία αφήσαμε κ φτάσανε κ τ 4 σε βλαστοκυστες αλλά πάλι δεν τα κατάφερα τώρα έχω κατάψυξη αλλά 4 που δεν ξέρω τ ν κάνω κ πότε έχω αδιαθετησει μόλις καθαρίσω θ πάω στον γιατρό ν τ πούμε από κοντά παντός ο ίδιος ήτανε σίγουρος αλλά δυστυχώς τίποτα παλι

Βρε συ εξαιρετικά τα έχεις παει! 10 στα 10 γονιμοποίηση είναι τέλεια! Κ προχωράνε κ σε βλαστοκύστες! Θεωρώ ότι πλέον κατι θα πρέπει να συζητήσετε παραπάνω για το τι γίνεται... Πάντως με τόσο καλά έμβρυα σίγουρα θα πιάσει κάποιο, θα το δεις!

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Η χωριακη σήμερα έδειξε 880 από 150 την Παρασκευή!!!! Όλα πάνε καλά!!!! Εύχομαι και τα καλύτερα σε όλες!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ ❤️ ❤️ ανταποδίδω τις καλύτερες ευχές!!!😍 Ναι το κουτσουνι μου γίνεται 1😍😍 σαν χθές μου φαίνεται που πήγα στην κλινική να γεννήσω...  Είπαμε μήπως πάμε καμία εκδρομή (αν κ μάλλον θα βρέχει) γιατί μένουμε σε μικρό σπίτι, το καινούργιο δεν είναι έτοιμο και αυτή τη στιγμή ζοριζομαστε λίγο με τα έξοδα για να το κάνουμε σε κάποιο παιδότοπο (γιατί θα πρέπει να πούμε σε αρκετούς)!  Αν πάλι βρέχει, θα δούμε τι θα κάνουμε!!
    • Έγραψα και το στο άλλο το ποστ αλλά θα γράψω και σε αυτό😊 Και εγω είχα θέμα με την προλακτινη πήρα χάπι και έμεινα έγκυος   η προλακτινη εμποδίζει την ωορρηξια και δυσκολεύει στην σύλληψη μπορείς να μιλήσεις με ενδοκρινολόγο για τα άλλα που έγραψες δεν γνωρίζω 
    • Να ζήσετε κοπέλα μου να γερασετε μαζί και να καμαρώνετε τις κορούλες σας!!Κάθε ευτυχία και να σας ζήσει και η μικρή με το όνομα!!Αχ πολύ όμορφη ιδέα για μονοήμερη!! Το πρώτο μωράκι Δεκεμβρίου 23 που γίνεται ένα!!Τι όμορφο χρόνο περάσαμε..
    • Ε αν ξυπνήσεις τρείς φορές άντε μετά να έχεις κουράγιο να πας στο κρεβάτι σου χαχα εγώ τον θηλάζω ακόμα και δεν μπορώ ούτε καν να σκεφτώ να αλλάζω και δωμάτιο..😛οταν η μεγάλη μου κοιμάται στο δικό της μου φαίνεται το κρεβατι μας τεράστιο και άδειο!χαχαχα
    • εσεις τι ακριβώς κάνει και λες είστε σ αυτή τη φάση;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...