Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πασχαλινά Αυγουλάκια

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2019 at 6:05 ΠΜ, ο/η Ginaak είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, καλή εβδομάδα! 

Γραφτήταν τόσα χθες , τι να πρωτο σχολιάσω

@Tokyoμε έκανες και γέλασα αλλά και σκεφτηκαι αυτό που έγραψες κι εγώ με κάποιες κοπέλες είμαι πιο κοντά, θες λόγω ηλικίας θες λόγω βιωμάτων. ...δεν θέλω να αδικήσω καμιά αλλά σήμερα μπήκα με αγωνία να δω τα νέα της @Γιάννα 36.Μπορώ να μην την σκέφτομαι,  η εσένα ή την @Χρυσάφω που ξεκινήσαμε προσπάθεια πιο μεγάλες?  Την @Niki94 που έχει τραβήξει τόσα?  Την @ViKcy που αντιμετωπίζουμε σχεδόν το ίδιο πρόβλημα.  Την @Thunder πουπάρχει προσπαθεί δύο χρόνια η το @lactakiπου μολις έκανε χειρουργείο? Η το @Σταυρι που κάθε μήνα ανοίγει θέμα θέλω να γίνω μαμά. 

Ίσως ακουστεί άσχημο αλλά 3 μήνες εδώ μέσα εχω μοιραστει αγωνίες με τα συγκεκριμένα άτομα.Φυσικά για όλες τις κοπέλες εύχομαι το πολυπόθητο κάποιες όμως τις παρακολουθώ με περισσότερη αγωνία. 

@Γιάννα 36 Άσε την θερμοκρασία και συνέχισε να σκέφτεσαι αισιόδοξα.Πάντως σε νιώθω κι εγώ έχω πει θα περιμένω μια καλή καθυστέρηση πριν το τεστ.Εν τω μεταξύ οι βιταμίνες μου μεγάλωσαν τον κύκλο κ πάω στα τυφλά. 

@Thunderκι εγώ κατθα αχνοβλεπω και πιθανόν επειδή το κάνες νωρίς να μην έχει ανέβει αρκετά η ορμόνη. Από την άλλη αν τα φάρμακα σου την περιέχουν δυστυχώς μπορεί το αποτέλεσμα να μην ισχύει.Πρέπει να ρωτήσεις το γιατρό τι ποσότητα περιείχε η ένεση και πότε την αποβάλλει ο οργανισμός. Μπορεί πχ στις δύο μέρες να έχει φύγει. 

Expand  

Καλημερα κοριτσι μου!Καλη εβδομαδα!!!!!Και σε ολα τα κορίτσια !!

Δημοσίευση

@Tokyoμε έκανες και γέλασα αλλά και σκεφτηκαι αυτό που έγραψες κι εγώ με κάποιες κοπέλες είμαι πιο κοντά, θες λόγω ηλικίας θες λόγω βιωμάτων. ...δεν θέλω να αδικήσω καμιά αλλά σήμερα μπήκα με αγωνία να δω τα νέα της @Γιάννα 36.Μπορώ να μην την σκέφτομαι,  η εσένα ή την @Χρυσάφω που ξεκινήσαμε προσπάθεια πιο μεγάλες?  Την @Niki94 που έχει τραβήξει τόσα?  Την @ViKcy που αντιμετωπίζουμε σχεδόν το ίδιο πρόβλημα.  Την @Thunder πουπάρχει προσπαθεί δύο χρόνια η το @lactakiπου μολις έκανε χειρουργείο? Η το @Σταυρι που κάθε μήνα ανοίγει θέμα θέλω να γίνω μαμά. 

Ίσως ακουστεί άσχημο αλλά 3 μήνες εδώ μέσα εχω μοιραστει αγωνίες με τα συγκεκριμένα άτομα.Φυσικά για όλες τις κοπέλες εύχομαι το πολυπόθητο κάποιες όμως τις παρακολουθώ με περισσότερη αγωνία. 

@Γιάννα 36 Άσε την θερμοκρασία και συνέχισε να σκέφτεσαι αισιόδοξα.Πάντως σε νιώθω κι εγώ έχω πει θα περιμένω μια καλή καθυστέρηση πριν το τεστ.Εν τω μεταξύ οι βιταμίνες μου μεγάλωσαν τον κύκλο κ πάω στα τυφλά. 

@Thunderκι εγώ κατθα αχνοβλεπω και πιθανόν επειδή το κάνες νωρίς να μην έχει ανέβει αρκετά η ορμόνη. Από την άλλη αν τα φάρμακα σου την περιέχουν δυστυχώς μπορεί το αποτέλεσμα να μην ισχύει.Πρέπει να ρωτήσεις το γιατρό τι ποσότητα περιείχε η ένεση και πότε την αποβάλλει ο οργανισμός. Μπορεί πχ στις δύο μέρες να έχει

Expand  

Καλημερούδια και μπραβο σου που μας θυμάσαι όλες..  γελαω μ αυτό που έγραψες για μένα ?????

Δημοσίευση

@Thunderκι εγώ κατθα αχνοβλεπω και πιθανόν επειδή το κάνες νωρίς να μην έχει ανέβει αρκετά η ορμόνη. Από την άλλη αν τα φάρμακα σου την περιέχουν δυστυχώς μπορεί το αποτέλεσμα να μην ισχύει.Πρέπει να ρωτήσεις το γιατρό τι ποσότητα περιείχε η ένεση και πότε την αποβάλλει ο οργανισμός. Μπορεί πχ στις δύο μέρες να έχει φύγει. 

Expand  

Αχ τι όμορφα τα είπες με συγκινείς βρε κορίτσι! ?

Η αλήθεια είναι πως έκανα χάλια ύπνο ξύπνησα και 5.30 κι ίσως γι αυτό έδειξε 2 δέκατα πιο κάτω η θερμοκρασία. Θα φανεί αύριο! Γενικά νιώθω χάλια το στομάχι μου, μόνο αυτό, ούτε πόνο ούτε τίποτα. Κ λίγη ζάλη αλλά είμαι υποτασικη με αναιμία. Ο αντρουλης μου θα μου πάρει ένα τεστ να κάνω αύριο, αν χρειαστεί. Αν έρθει αύριο, όντως έκανα πολυυυυυ αργά ωορρηξία. 

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2019 at 4:48 ΠΜ, ο/η Tokyo είπε:

Καλημέρα! Σε είχα στο μυαλό μου κ μπήκα να δω τι γίνεται! Κάτσε ρε παιδι μου να δεις... αν οντως αδιαθετησεις αύριο σημαίνει οτι έκανες ωορρηξία αργα όπως σου βγήκε με τη θερμοκρασία; εγω δεν την εχω παρακολουθήσει σωστα, τις μισές μέρες εχω σηκωθεί γιατι το ξεχνάω... οποτε δεν την εμπιστεύομαι. Βασικά ειναι κ το ηλεκτρονικό θερμόμετρο λιγο άκυρο αλλα βαριέμαι να κάθομαι τόση ωρα με το άλλο. Τελοσπαντων κατσε να δεις μπορεί αυτη τη φορα να πέσει εξω

Κατά τα άλλα αισθάνομαι ακριβώς όπως κάθε άλλη φορά! οπότε δεν περιμένω κάτι...

Expand  

Θέλει τακτική παρακολούθηση είναι η αλήθεια.. Και περίπου ίδια ώρα να την κοιτάς και να έχεις κοιμηθεί καλά! 

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2019 at 6:22 ΠΜ, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Η αλήθεια είναι πως έκανα χάλια ύπνο ξύπνησα και 5.30 κι ίσως γι αυτό έδειξε 2 δέκατα πιο κάτω η θερμοκρασία. Θα φανεί αύριο! Γενικά νιώθω χάλια το στομάχι μου, μόνο αυτό, ούτε πόνο ούτε τίποτα. Κ λίγη ζάλη αλλά είμαι υποτασικη με αναιμία. Ο αντρουλης μου θα μου πάρει ένα τεστ να κάνω αύριο, αν χρειαστεί. Αν έρθει αύριο, όντως έκανα πολυυυυυ αργά ωορρηξία. 

Expand  

Μακάρι να μας ανακοινώσεις ευχαριστα!!!!!πιστεύω εφόσον έχεις καθυστέρηση ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα!!!Το Εύχομαι μέσα από την ?!!!!???

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2019 at 6:22 ΠΜ, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Expand  

Ολα καλα να πανε!Εγω περιμενω απλα να αδιαθετησω μερα την μερα..Πρισμενο στηθος και τα σχετικα..Ξύπνησα με ενα παραξενο όνειρο...Εκλαιγε το μικρός βαφτισιμιός μου και πηγα να τον αλλάξω και γελούσε...

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2019 at 6:25 ΠΜ, ο/η ViKcy είπε:

Μακάρι να μας ανακοινώσεις ευχαριστα!!!!!πιστεύω εφόσον έχεις καθυστέρηση ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα!!!Το Εύχομαι μέσα από την ?!!!!???

Expand  

Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!! ❤️❤️

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2019 at 6:28 ΠΜ, ο/η Χρυσάφω είπε:

Ολα καλα να πανε!Εγω περιμενω απλα να αδιαθετησω μερα την μερα..Πρισμενο στηθος και τα σχετικα...

Expand  

You never know! Εμένα κοριτσια το στήθος, δεν ξέρω αν φταίει ότι είναι μικρό, δεν πρήζεται ποτέ. Μόνο λίγο σαν να πονάει και να το νιώθω πιο '' γεμάτο ''. 

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2019 at 6:34 ΠΜ, ο/η Γιάννα 36 είπε:

You never know! Εμένα κοριτσια το στήθος, δεν ξέρω αν φταίει ότι είναι μικρό, δεν πρήζεται ποτέ. Μόνο λίγο σαν να πονάει και να το νιώθω πιο '' γεμάτο ''. 

Expand  

Καλο σημαδι..

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2019 at 6:34 ΠΜ, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Expand  

Κ μένα ποτέ... ένα ελάχιστο φούσκωμα όπως τα λες!

Λοιπόν για δες εδώ, υπολογίζει τη θερμοκρασία ανάλογα την ώρα  https://www.whenmybaby.com/basalbodytemperature.php  Εύχομαι πραγματικά να κάνεις εσύ την αρχή για την τριάδα των δεσποινίδων ετών 37!!! χαχαχαχαχα

Κορίτσια σας αφήνω γιατί έχω αρκετή δουλειά κ εγώ χαζεύω!!! Θα μπω όμως να δω τα νέα σου!

@Ginaak τα είπες πολύ ωραία! έτσι ακριβώς είναι, για όλες μα όλες τις κοπέλες εύχομαι τα καλύτερα αλλά κάποιες όσο κ να το κάνεις περάσαμε κάπως μαζί τις φάσεις!

Δημοσίευση

Κλασσικά δεν έχω αλλά λαικ. 

Λαικ λοιπόν σε όλες για να τελειώνουμε. 

Γιάννα σε ποια μέρα του κύκλου είσαι?Είχες γράψει πώς δεν έχεις ξανά τέτοια καθυστέρηση αυτό είναι καλό. 

Τώρα 5.30 θερμοκρασία εγώ δεν θα έδινα βάση. Με το σκεπτικό πως αν τις άλλες μέρες την μετραγες 7.30 η 8 η 9 το 5.30 είναι σαν να μετράς μέσα στον ύπνο σου που πάντα πέφτει η θερμοκρασία. 

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2019 at 6:41 ΠΜ, ο/η Ginaak είπε:

Κλασσικά δεν έχω αλλά λαικ. 

Λαικ λοιπόν σε όλες για να τελειώνουμε. 

Γιάννα σε ποια μέρα του κύκλου είσαι?Είχες γράψει πώς δεν έχεις ξανά τέτοια καθυστέρηση αυτό είναι καλό. 

Τώρα 5.30 θερμοκρασία εγώ δεν θα έδινα βάση. Με το σκεπτικό πως αν τις άλλες μέρες την μετραγες 7.30 η 8 η 9 το 5.30 είναι σαν να μετράς μέσα στον ύπνο σου που πάντα πέφτει η θερμοκρασία. 

Expand  

35η.. Ναι τη μέτρησα νωρίτερα, με 5 ώρες ύπνο. Βασικά πιστεύω θα μου έρθει γιατί ζαλίζομαι κι όταν ζαλίζομαι έρχεται!!!! 

@Tokyoπου το βρήκες πάλι αυτό! Αα τελικά υπάρχει απάντηση για όλα τα ερωτήματα σ αυτό το ίντερνετ!

Αύριο θα σας έχω νέα.. 

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2019 at 6:34 ΠΜ, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλο σημαδι..

Expand  

Εμένα από την οωρηξια Κάι μετά το στήθος είναι τουμπανε'ι'σον αφου φανταστειτε ο αντρας μου λεει "το στηθος σου μεγαλωσε η μου φαινετε?? Μηπως εισσι εγκυουλα?? Ελπιζει ο καημενος . τα υγρα ευτυχως σταματησαν .. στην αναμονη και εγω

Δημοσίευση

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ που με θυμάσαι...!!! Τι ωραία που τα είπες...!!!! Εύχομαι τα καλύτερα σύντομα κοπέλα μου..

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2019 at 6:44 ΠΜ, ο/η Γιάννα 36 είπε:

35η.. Ναι τη μέτρησα νωρίτερα, με 5 ώρες ύπνο. Βασικά πιστεύω θα μου έρθει γιατί ζαλίζομαι κι όταν ζαλίζομαι έρχεται!!!! 

@Tokyoπου το βρήκες πάλι αυτό! Αα τελικά υπάρχει απάντηση για όλα τα ερωτήματα σ αυτό το ίντερνετ!

Αύριο θα σας έχω νέα.. 

Expand  

35η ε?  Πάντως εγώ τις pregnacare θα της κόψω. Νομίζω σε αυτές οφείλεται η τόσο αργά ωορρηξία. Θα δοκιμάσω ινοφερτ από τον αλλο μήνα. 

Τώρα αν είσαι τόσο σίγουρη πως θα αδιαθετησεις τι να πω αύριο θα ξέρουμε. Αλλά 36 μέρες κύκλος είναι πολυ βρε καλή μου για κάποια που ήταν στις 32 μέρες. Τι να πω αύριο θα λυθούν οι απορίες μας,μπράβο πάντως για την αυτοσυγκρατηση στα τεστ.

@Niki94ότι έγραψα το εννοώ κι ας ακούστηκε μελό. ...

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2019 at 6:44 ΠΜ, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Αύριο θα σας έχω νέα.. 

Expand  

Google! Ο καλύτερος φίλος τους ανθρώπου!

(κ εξακολουθώ να χαζεύω ενώ έχω δουλειά...)

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2019 at 6:57 ΠΜ, ο/η Ginaak είπε:

35η ε?  Πάντως εγώ τις pregnacare θα της κόψω. Νομίζω σε αυτές οφείλεται η τόσο αργά ωορρηξία. Θα δοκιμάσω ινοφερτ από τον αλλο μήνα. 

Τώρα αν είσαι τόσο σίγουρη πως θα αδιαθετησεις τι να πω αύριο θα ξέρουμε. Αλλά 36 μέρες κύκλος είναι πολυ βρε καλή μου για κάποια που ήταν στις 32 μέρες. Τι να πω αύριο θα λυθούν οι απορίες μας,μπράβο πάντως για την αυτοσυγκρατηση στα τεστ.

Expand  

Κι εγώ τις τελειώνω και δεν παίρνω άλλες. Μα ο κύκλος μου φθινόπωρο ήταν 29-30! Μετά έγινε 32 έναν μήνα 33, τώρα high score! Μην εχω μόνο καμία κύστη σκέφτομαι 

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2019 at 7:08 ΠΜ, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Κι εγώ τις τελειώνω και δεν παίρνω άλλες. Μα ο κύκλος μου φθινόπωρο ήταν 29-30! Μετά έγινε 32 έναν μήνα 33, τώρα high score! Μην εχω μόνο καμία κύστη σκέφτομαι 

Expand  

κορίτσια εμένα δεν μου εκαναν καμια αλλαγη... τις παιρνω βεβαια μονο 2ο μηνα (κ δεν παιρνω αλλες δεν βλεπω το λογο) αλλα δεν με πειραξαν... βεβαια εχω μικρο κυκλο ίσα ίσα που τους 2 αυτους μηνες ειχα 14η σταθερα ενω πχ μπορουσα κ 13η. Δεν ξερω ισως ειναι εντελως τυχαιο...

Δημοσίευση
  στις On 14/4/2019 at 8:28 ΜΜ, ο/η Soulful είπε:

Κορίτσια εγώ μόλις αδιαθετησα.Δυστυχως☹️☹️Ηλπιζα αυτόν τον μήνα,μόνο κ μόνο γιατί είχαμε πολύ στοχευμένες επαφές,αν κ λίγες.Ειχα πάει για υπέρηχο στην γιατρό μου.Τωρα θα πάω για εξετάσεις μες τη βδομάδα.Τι απογοήτευση για ακόμα μια φορά..

Expand  

@Soulful σε καταλαβαίνω, κι εγώ έχω ξενερωσει πάρα πολλές φορές! Τουλάχιστον τώρα επακολουθούν ελπίδες και όνειρα από την αρχή!!

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2019 at 7:00 ΠΜ, ο/η Mantarini είπε:

κορίτσια μου Καλημέρα!! Σήμερα πήγαμε στο γιατρό για υπέρηχο.. είδαμε μια μικρή κουκιδιτσα!! Σε δυο βδομάδες ξανά για να ακούσουμε καρδούλα!! 

Expand  

Μπράβο κορίτσι!Όλα καλά λοιπόν!??

Δημοσίευση

Expand  

Σε ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον! ? η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να «τρελανω» το γιατρό μου με τέτοιες ερωτήσεις και θα συγκρατηθώ να μην τον ενοχλήσω. Εχεις δίκιο ομωσ όπως το σκέφτεσαι! Από ότι έχω καταλάβει έκανα ένεση με 250 μικρογραμμάρια και το τεστ της self clear ανιχνεύει πάνω από 10! Που σημαίνει ότι όντως μπορεί να φταίει η ένεση που ανιχνεύτηκε η hcg στα ουρα. Επίσης χθες διάβασα αρκετές που κοπέλες που είχαν θετικό της self clear ή ακόμα και άλλων εταιριών και βρέθηκε πως είχαν ψευδώς θετικό τεστ. Χωρίς να έχουν κάνει τη δίκη μου ένεση!! Anyway, ξύπνησα κάπως απογοητευμένη σήμερα γιατί είδα κι ένα απαίσιο όνειρο ότι μου έφυγαν 5-6 δόντια! Δεν πιστεύω στα όνειρα που βλέπω αλλά πιστεύω ότι το είδα από το πολύ άγχος μου. Σημαδι πως πρέπει να χαλαρώσω!! Παρόλα αυτά!! Καλή μέρα να έχετε κορίτσια!

Δημοσίευση

@Soulful k @Thunder Γεια σας κορίτσια! Επειδή κάποια στιγμή που εγώ άρχισα να μην πολυμπαίνω, εσείς γίνατε τακτικές στο παρεάκι μας έχω λίγο χάσει τις ιστορίες σας! Πόσο καιρό προσπαθείτε; αν επιτρέπεται πόσο είστε;

εμείς 7μήνες κ είμαι 37 κ ο άντρας μου επίσης! έχω κάνει τα πάντα από εξετάσεις  κ ευτυχώς τίποτα, οπότε ελπίζω να είναι θέμα χρόνου :-) 

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2019 at 7:33 ΠΜ, ο/η Thunder είπε:

@Soulful σε καταλαβαίνω, κι εγώ έχω ξενερωσει πάρα πολλές φορές! Τουλάχιστον τώρα επακολουθούν ελπίδες και όνειρα από την αρχή!!

Expand  

Καλημέρα @Thunder! Τώρα θέλω να πάω για περαιτέρω ψάξιμο.Θα το συζητήσω με τον άντρα μου κ θα δούμε τις επόμενες κινήσεις μας.Ευχομαι να είσαι εγκυούλα εσύ κ να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!? 

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2019 at 6:57 ΠΜ, ο/η Ginaak είπε:

Expand  

Το ξέρω κοπέλα μου ότι δεν το είπες για μέλο.... Ελπίζω να έχεις σύντομα ευχάριστα εκτως αν τα έχεις ιδη...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Με το σφακ ήμουν.  Ναι ήταν το τυχερο μου. Τα έβαλα κ 3ης μέρας γιατί για βλαστοκυστες δε μπορούσα να ρισκάρω να τα χάσω.  Κ μάλιστα εμφυτευτηκαν κ τα 2 κ προχώρησε το ένα. Εντάξει έτσι είναι εφόσον αποκτήσεις παιδί είναι δύσκολο να αρχίσεις το παιδεμα από την αρχή. Έχουμε δει όμως να έρχεται φυσικά ακόμα κ στις δικές μας ηλικίες όταν πια χαλαρώνεις κ δεν ζοριζεις καταστασεις. Μακάρι να έρθει εκεί που δε το περιμένεις αφού το λέει η περδικουλα σου
    • Άστο μεγάλο άγχος περάσαμε με τηβ ίωση..  κι εσείς όντως είστε με πολλά ανοιχτά μέτωπα... εμένα δεν πάει κ σχολείο κ πάλι κάτι άρπαξε κάπου δεν ξέρω..   Πιπίλα του δίνω από την αρχή όπως έκανα κ στον μεγάλο μου πάρα τα όσα λένε.  Ειδικά στον μεγάλο μου επειδή μου είχε καταπλήξει το στήθος στον θηλασμο κ ήταν συνέχεια εκεί το έκανα γιατί έπρεπε ν γλιτώσω όσο περισσότερο πιπιλισμα μπορούσα γιατί ειλικρινά έκλαιγα από τον πόνο... Τώρα στον μικρό δεν έχω τέτοιο θέμα κ ο ίδιος άλλες φορές τη θέλει άλλες την πετάει την πιπίλα. Αλλά την έδωσα για να παρηγοριεται κάποιες φορές γιατί κ εγώ κατάλαβα ότι πολλές φορές δεν ήθελε γάλα απλά να πιπιλαει κ εκνευριζοταν με το γάλα ...  Σαραντισμο κ εμείς θα κάνουμε. Σαραντιζουμε τρίτη του Πάσχα αλλά είπα στον πάτερ να πάμε λίγο νωρίτερα την μεγάλη εβδομάδα μπας κ πάμε καμιά βόλτα παραπάνω καμιά εκκλησία λίγο τη μεγάλη εβδομάδα έτσι επιταφιο πχ ... Κ είπε να πάμε ..
    • Σ' ευχαριστώ πολύ - πολύ. Ναι, ένα κοριτσάκι έχουμε, τρισήμιση χρονών τώρα. Εγώ στα 38 ξεκίνησα με FSH γύρω στο 11-12. Κι εγώ είχα πάντα λίγα ωάρια. Κι έκανα συνήθως τροποποιημένους με λίγα φάρμακα. Σε μία μόνο διέγερση πετύχαμε 6 κι έκανα ας πούμε φουλ διέγερση. Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν με έπιαναν τα φάρμακα, πάντοτε τα μεγάλωναν αυτ΄α τα λίγα που είχα, δεν περίμενα θαύματα. Συνήθισα έτσι να πορεύομαι. Φτιάχναμε όμως καλές βλαστοκύστες. Μία ήταν τυχερή και πέτυχα με την πρώτη ετ. Για το 2ο παιδάκι έχω κάνει άλλες δύο διεγέρσεις και δύο ετ (πρώτα με το απόθεμα και μετά με νέες βλαστο). Εσύ σε εντελώς φυσικό, κατάφερες να πάρεις δύο ωάρια; Έλα ρε συ! Ήταν τυχερό σου τελικά!❤️ Τώρα δεν συνεχίζω... Τελευταία προσπάθησα τον περασμένο Ιούνιο, αλλά είχα πάλι δύο και δεν ήθελα να ρισκάρω πάλι με τόσο λίγα. Λίγο η fsh, λίγο η ηλικία μου...Τους εντελώς φυσικο΄ύς τους έχω αποκλείσει. Είναι κ ο άντρας μου επιφυλακτικός πλέον, εφόσον έχουμε παιδί. Αλλά εγώ το σκέφτομαι συνεχώς. Αναγκάστηκα να αλλάξω γιατρό και δεν έμεινα ευχαριστημένη ... που σημαίνει ότι αν το ξαναπιάσω θα πρέπει να κάνω έρευνα απ' την αρχή. Πφ...μπέρδεμα. Εσύ σε ποιον ήσουν; Αν θες μου λες.
    • Εξαιρετική η πρόταση σου, το δοκίμασα και έχει φτιάξει ένα εκπληκτικό πρόγραμμα που μπορείς άνετα να το ακολουθήσεις. Τώρα θα βγάλω και για το σύζυγο, γενικά έχει και λίγα παραπάνω κιλακια οπότε πρέπει να χάσει.  Να λες να μην έρθει, ποτε δε ξέρεις από που θα έρθει το καλό νέο!! 
    • Κορίτσια μου με σώζετε σας ευχαριστώ, το είχα μεγάλο άγχος. Μέχρι τότε θα σας ξαναρωτήσω να μου δώσετε τα φώτα σας.!!! @annie! Εσύ που μένεις Θεσσαλονίκη;;; Εμείς θα μείνουμε Ωραιόκαστρο! Κορίτσια κάναμε υπέρηχο οι παλμοί ήταν 126. Είναι καλοί για 6 εβδομάδα και πέντε μέρες; Ο γιατρός ειπε όλα καλά πάντως δωξα τω Θεώ 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...