Μετάβαση σε περιεχόμενο

Thunder

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  105
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

73 Excellent

Σχετικά με Thunder

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Thunder

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  Κορίτσια μου... κι εγώ νιώθω πως αν με πιάσει από τη μύτη κάποιος θα σκασω. Νιώθω γελοία που πίστεψα σε όλα αυτά τα συμπτώματα κι έβαλα και τον σύντροφο μου στο ίδιο τρυπακι. Ήμουν τόσο μα τόσο σίγουρη!!! Δεν ξέρω πως θα διαχειριστώ αυτές τις ημέρες της αναμονής από την προσπάθεια στο αποτέλεσμα. Όσο με παρακολουθεί ο γιατρός και όσο έχουμε τις επαφές μέχρι τώρα πάντα είμαι αισιόδοξη ή έστω χαρούμενη!! Μετά όμως... αρχίζουν τα δύσκολα!! Και αυτός ο μήνας ήταν γεμάτος καρδιοχτύπια με τις χοριακες που πήγα κι έκανα... δεν θα το ξανακάνω αυτό το πράγμα στον εαυτό μου!!! Τουλάχιστον καταλαβαίνουμε η μια την άλλη εδω μέσα... έρχεται η περίοδος και τρώμε μαζί τα χαστούκια 😱! Παρατηρώ πως έχω παρατησει το σπίτι μου και τις δουλειές μου και όλα αυτά επειδή είχε κολλήσει το μυαλό μου!! Τέλος!! Δε θα χάσω την υγεία μου μέχρι να κάνω παιδάκι!! Ούτε κι εσεις!! Κι οι περισσότερες έχουμε χρόνο!! Πολύ μάλιστα! Ας απολαύσουμε το παρόν!!
 2. Thunder

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  Δεν ξέρω αλλά δεν ελπίζω τίποτα... αρχισε σήμερα λίγος πόνος στο στήθος που έχω πάντα πριν την περίοδο και γι αυτό πηρα απόφαση να πάω να την κάνω... για να μην παιδεύω άλλο το μυαλό μου. Ναι πάμε στο καινούριο θέμα!!!
 3. Thunder

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  Κορίτσια μου!! Έκανα σήμερα τη χοριακούλα 26η μέρα του κύκλου μου. Πήγα με σιγουρια για θετικό και πήρα ένα ωραιοτατο αρνητικό! 1,20 η τιμή!! Είμαι και επίσημα κατά φαντασία έγκυος!!! 😂😂 τι να πω... next time!!
 4. Thunder

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  Καλά θα το κανείς @Jesabell! Ένα διαλειμμα από γιατρούς κι εξετάσεις δεν κάνει κακό!!
 5. Thunder

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  @Tokyo αν μπορείς ξαναμπές την Παρασκευή 😂😂😂😂😂 καλημερα κορίτσια!! Σήμερα στα Χανιά έχει ήλιο επιτελους!!
 6. Thunder

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  Κι εγώ όταν είχα κάνει πέρσι βιταμίνη d μου λέει η μικροβιολόγος η βιταμίνη d σου είναι καλή! Λέω ωραία!! Δεν θα έπρεπε να ήταν καλή;; Όχι λέει, απλά όλη η Ελλάδα έχει έλλειψη!
 7. Thunder

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  Καλησπέρα!! Καλώς μας ήρθες!!
 8. Thunder

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  Συμφωνώ κι εγώ πήγα τρελαμένη από το άγχος και δεν ήταν τπτ!!!!!! Μόνο ο κολποδιαστολέας που πάντα με ενοχλεί!!
 9. Thunder

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  Σε ευχαριστώ! Ναι, τις έχω περάσει τις 10 μέρες όποτε είμαι αισιόδοξη!!
 10. Thunder

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  Καλημέρα κορίτσια! ☺️ Το αποτέλεσμα της χοριακης μου είναι 4,30 άρα αρνητικό! Δεν πτοούμαι καθόλου όμως γιατί πιστεύω στα συμπτώματα (αν και σήμερα ξεπρηστηκε το στηθος) και γνωρίζω πως είναι νωρίς οπότε θα την επαναλάβω όταν πρέπει. Πιστεύω πως θα πάνε καλά τα πράγματα!! Σας ευχαριστώ πολύ!!
 11. Thunder

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  Έχω ένα ευχάριστο! Κάθε βράδυ τελευταία μετράω τη θερμοκρασία μου! Πάντα ήμουν το περισσότερο μέχρι 36,6! Απόψε έχω 36,8!! Επίσης εδώ και καμποση ώρα με έχει πιάσει συχνοουρία!!
 12. Thunder

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  Μαααα!! Τη μια την έκανα 7 παρά και την άλλη 10 παρά!! Πιστεύω πως θα μου πουν κανένα 5αρι.. κι εγώ αυτό σκέφτηκα!
 13. Thunder

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  Με τόσες ευχές δε μπορεί!! Θα γίνει το θαύμα!!!
 14. Thunder

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  Όχι, τη ρώτησα αλλά δεν ήθελε να μου πει! Πάντως αυτά τα πονάκια που είχα στη δουλειά σαν περιόδου που είπε και η @Mantarini δε θυμάμαι να τα ξανά είχα τόσες μέρες πριν την περίοδο! Ήταν λες και μου ερχόταν εκείνη ακριβώς την ώρα!
 15. Thunder

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  Μακάρι @Natacha αν και η κοπέλα μου είπε ότι ουσιαστικά δεν θα υπάρχει διαφορά στα αποτελέσματα που θα πάρω αύριο. (Τότε γιατί μου ξαναπήρε αίμα;;)
×
×
 • Προσθήκη...