Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Παρασκευή πρωί @Papadakis ελπίζω να πάνε όλα καλά !!!έστειλα mail και στο γιατρό !από σένα πήρα θάρρος και πήγα σήμερα να ξέρεις !!

Χαχαχαχαχ και δικαιώθηκες..... καλά έκανες ... δεν υπηρεχε καμία περίπτωση σήμερα να ήταν μηδέν και την Παρασκευή θετική ..... 

συγχαρηστηρια !!! Θα πάνε όλα καλά ... είσαι σε πολύ καλά χέρια και να μείνεις εκεί σε όλη την διαρκείας της εγκυμοσύνης σου .. εμένα δυστυχώς δεν με ανέλαβε και είδες τι έπαθα ;;; και πως τρέχω και δεν φτάνω ......

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@nikona μου σε ευχαριστώ !!Όλα καλά σε όλες μας !!πες μου κάτι μιας και έχεις εμπειρία την κύηση από ποια στιγμή την μετρούν ?εφόσον είναι εξωσωματική .

Οπως στις κανονικες κυησεις, με βαση την τελευταια περιοδο. Σε μενα που εγινε με φρεσκα. 

Δεν ξερω αν αλλαζει κατι με τα κατεψυγμενα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Papadakis είπε:

Χαχαχαχαχ και δικαιώθηκες..... καλά έκανες ... δεν υπηρεχε καμία περίπτωση σήμερα να ήταν μηδέν και την Παρασκευή θετική ..... 

συγχαρηστηρια !!! Θα πάνε όλα καλά ... είσαι σε πολύ καλά χέρια και να μείνεις εκεί σε όλη την διαρκείας της εγκυμοσύνης σου .. εμένα δυστυχώς δεν με ανέλαβε και είδες τι έπαθα ;;; και πως τρέχω και δεν φτάνω ......

δεν σε ανέλαβε ??ωω μην μου λες τέτοια @Papadakis του το είχες πει ?

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η sokola4 είπε:

@Μπεμπελουκα μου τι ευχάριστα νέα!!! Συγχαριτήρια!!!! Εύχομαι και στις υπόλοιπες κοπέλες που περιμένουν χοριακές να είναι θετικές!❤❤❤❤

@sokola4 σε όλες καλή επιτυχία !!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Οπως στις κανονικες κυησεις, με βαση την τελευταια περιοδο. Σε μενα που εγινε με φρεσκα. 

Δεν ξερω αν αλλαζει κατι με τα κατεψυγμενα. 

@nikona οκ !!αν και μου φαίνεται λίγο κουλό για τις εξωσωματικής !

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@nikona οκ !!αν και μου φαίνεται λίγο κουλό για τις εξωσωματικής !

Μπεμπελουκα μου ναι βάσει τελευταίας περιόδου δηλαδή μας δίνουν και εμάς συν 2 εβδομάδες. Απλά σε εμάς υπολογίζουν χωρίς αμφιβολία τις ημερες κύησης αφού ξέρουν ακριβώς και τις μετράνε ακριβώς. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Μπεμπελουκα μου ναι βάσει τελευταίας περιόδου δηλαδή μας δίνουν και εμάς συν 2 εβδομάδες. Απλά σε εμάς υπολογίζουν χωρίς αμφιβολία τις ημερες κύησης αφού ξέρουν ακριβώς και τις μετράνε ακριβώς. 

@Πιου-πιου πιάνουν τη 1η μέρα η την τελευταία μέρα της περιόδου?

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@Πιου-πιου πιάνουν τη 1η μέρα η την τελευταία μέρα της περιόδου?

1η μέρα πιάνουν την πρώτη μέρα περιόδου. Αλλά ουσιαστικά αφού ξέρουν την ημερομηνία σύλληψης μπορεί να προστεθούν ή να αφαιρεθουν κάποιες μέρες ανάλογα πότε έγινε η ωοληψια. Αν θέλεις να τα υπολογίσεις googlaρε ivf pregnancy calculator θα τα βγάλει ακριβώς έτσι όπως τα βγάζουν οι γιατροί. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Πιου-πιου είπε:

1η μέρα πιάνουν την πρώτη μέρα περιόδου. Αλλά ουσιαστικά αφού ξέρουν την ημερομηνία σύλληψης μπορεί να προστεθούν ή να αφαιρεθουν κάποιες μέρες ανάλογα πότε έγινε η ωοληψια. Αν θέλεις να τα υπολογίσεις googlaρε ivf pregnancy calculator θα τα βγάλει ακριβώς έτσι όπως τα βγάζουν οι γιατροί. 

@Πιου-πιου μου σε ευχαριστώ πολυυυ

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

δεν σε ανέλαβε ??ωω μην μου λες τέτοια @Papadakis του το είχες πει ?

Θα σε όταν ο γυναικολόγος που σε στέλνει είναι γνωστός του Δνε σε αναλαμβάνει .... εσενα θα σε αναλάβει μην αγχώνεσαι !!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Magaiver είπε:

@Nektarinaki_love πολύ καλό το νούμερο της χοριακης!!! Όλα καλά πάνε? Η οιστραδιολη τι δείχνει στην εγκυμοσύνη? Δηλαδή πως βοηθάει την κύηση?

Ευχαριστώ πολύ Magaiver μουυ!η οιστραδιόλη απ ότι ξέρω,βοηθάει στη μήτρα να κρατάει καλά το κυημα..σαν την προγεστερόνη..δεν πρέπει δλδ στην εγκυμοσύνη να είναι χαμηλή..έχει να κάνει με το ενδομήτριο..αυτά ξέρω..θα ρωτήσω και τον γιατρό όταν ξανα πάω να μου τα πεί αναλυτικά..

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η nikona είπε:

Γιατι 4 papadakis? Παντα κατι βλεπατε; ή προληπτικα; και το μονο δηλαδη θεματακι που βρισκατε ηταν οι συμφυσεις; μία φορα βρηκατε συμφυσεις; ή επανηλθαν; 

Γιατί η ζημιά ήταν τεράστια ..... και κάθε φορά που μου έκανε όλο και κάτι διόρθωνε ... βέβαια την τελευταία που μου την έκανε τον Δεκέμβριο ήταν τελείως καθαρή την έκανε πιο πολύ για να βοηθήσει την εμφύτευση !!!αλλα τζίφος ..... 

εχω αγχωθει παραααα πολύ με την περίοδο και φοβάμαι ότι τελειώνει .....

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

Θα σε όταν ο γυναικολόγος που σε στέλνει είναι γνωστός του Δνε σε αναλαμβάνει .... εσενα θα σε αναλάβει μην αγχώνεσαι !!!!!

@Papadakis αυτός σου πρότεινε το γιατρό που σε επέβλεπε στην εγκυμοσυνη ?

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@Papadakis αυτός σου πρότεινε το γιατρό που σε επέβλεπε στην εγκυμοσυνη ?

Όχι .... αυτός ήταν ο γυναικολόγος μου από την αρχή ... δεν προτείνει ποτέ από όσο ξέρω !!!αλλα μετά του ζητούσα απεγνωσμένα να με αναλάβει αλλά δεν δεχόταν .... μέρα την ιστορία μου την ξέρετε 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

Καμία ρε κορίτσια δεν έχει κάτι να πει για τις ημέρες περιόδου !!!!!:(((( ;;;;;;

λετε να τελειώνει ;;;; να μην προλάβω ;;;;

Δεν τελειώνει έτσι η περίοδος καλή μου ! Μην αγχώνεσαι ! Μπορεί να είναι το άγχος που τα  κάνει όλα αυτά!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

Καμία ρε κορίτσια δεν έχει κάτι να πει για τις ημέρες περιόδου !!!!!:(((( ;;;;;;

λετε να τελειώνει ;;;; να μην προλάβω ;;;;

Εμένα παλιά η περίοδος κρατούσε 6 μέρες!!Εχώ τώρα 3 χρόνια που κρατάει 4 μέρες!!Κ οι δύο είναι με αίμα!!Το είπα στον γιατρό μου κ δν τον ανησύχησε!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Littleme είπε:

Δεν τελειώνει έτσι η περίοδος καλή μου ! Μην αγχώνεσαι ! Μπορεί να είναι το άγχος που τα  κάνει όλα αυτά!

Αρχικά σε ευχαριστώ που απάντησες !!!παντα είχα λίγη περίοδο από τότε που μου ήρθε αλλά τώρα μόνο δυο μέρες την Τρίτη δεν φοράω τίποτα να φανταστείς .... 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

Όχι .... αυτός ήταν ο γυναικολόγος μου από την αρχή ... δεν προτείνει ποτέ από όσο ξέρω !!!αλλα μετά του ζητούσα απεγνωσμένα να με αναλάβει αλλά δεν δεχόταν .... μέρα την ιστορία μου την ξέρετε 

Ελπίζω να με κρατήσει δεν θέλω άλλον 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...