Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια αν κ δεν ειμαι απο αυτό το θέμα σας παρακολουθώ καμιά φορά κ ηθελα να πω συγχαρητήρια για τις εγκυμοσύνες σας! Μπήκα μετα απο μερες στο φορουμ κ βλέπω εγκυμοσύνη στο θεμα που έμπαινα (με τις υποψήφιες που το παλεύουμε κ βλέπουμε :-) ) εγκυμοσύνες κ εδώ! Τι χαρουμενα νεα! Καθε μια κοπέλα που τα καταφέρνει με τον ενα ή τον άλλο τρόπο είναι κουράγιο κ ελπίδα για όλες!

Πολλα συγχαρητήρια κ ο,τι καλύτερο για όλες μας! Να έχετε ενα γερό μωράκι στην αγκαλιά σας σύντομα!

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Ν_S είπε:

Κορίτσια και εμένα στο Ιασώ δεν μου το έδωσαν. Έκανα χαμό....Και μου έδωσαν κάτι χαρτιά τα οποία έλεγαν ότι ανάλογα με την επιλογή του γιατρού.....κτλ

Τι εννοείς ?Γιατί δεν στο έδωσαν ??κοίτα να είσαι ήρεμη !!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η sansa είπε:

Τελικά ωοληψία την Πέμπτη,αύριο την ovitrelle.Εντάξει μ¨αυτή την ένεση δεν υπάρχει,ολόκληρο σίριαλ.Εγώ δουλεύω το βράδυ και μου την έβαλαν 22.45,πρέπει να πάρω αναγκαστικά αναρρωτική και την ημέρα της ωοληψίας να πάω άυπνη,γιατί θα έχω σχολάσει στις 5 το πρωί.Κάθε φορά μαλώνουμε για το χειρουργείο.Το πρωί στο κέντρο μου είπαν την Τετάρτη ωοληψία,τους είπα και μου έδωσαν αναρρωτική και το μεσημέρι μου λένε άλλα.Εντωμεταξύ είχα πάρει τηλέφωνο στη δουλειά και τους είπα ότι θα λείψω και μετά το απόγευμα τους πήρα και τους είπα άκυρο.Αύριο αναγκαστικά αναρρωτική.Τί άγχος και αυτό βρε κορίτσια.

Don't panic @sansa τι παθαίνεις με αυτήν την ένεση ?ovitrelle

Δημοσίευση

@Ν_S κορίτσι μου δυστυχώς νομίζω δεν δίνουν πουθενά το φαρμακευτικό πρωτόκολλο. Μήπως το θυμάσαι η ίδια; 

Κορίτσια ποια περιμένουμε τώρα; 

@Zefi87 είσαι η επόμενη; 

Άντε κοριτσάκια καλές επιτυχίες σε όλες μας. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Sakira είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ σε όλες καλή επιτυχία να έχουμε????...θα ξεκινούσα πιο νωρίς αλλά είμαι στο έλενα εγω και τα δημοσια πασχα δεν κανουν..???

Πώς νιώθεις κορίτσι μου ???

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η nikona είπε:

@Μπεμπελουκα με την ovitrelle δεν παθαινουμε κατι. Απλα πρεπει να γινει συγκεκριμενες ωρες πριν την ωοληψια. Χρειαζεται μεγαλη ακριβεια στην ωρα. 

Την έκανα χθες βράδυ !ήταν η πιο μαλακή ένεση από όλες !δε πόνεσα .

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η zland είπε:

Συγχαρητηρια Mariapretty, με το καλο!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κ ανταποδίδω.. Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια τα καλύτερα. Να κυνηγάτε πάντα τα όνειρα σας κ να έχετε πίστη ο Θεός κανέναν δεν αφήνει!!! 

Σε όλες θα γίνει αυτό το δώρο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Την έκανα χθες βράδυ !ήταν η πιο μαλακή ένεση από όλες !δε πόνεσα .

Αντε αντε με το καλο! Δηλ αυριο εχεις ωοληψια; 

Βοηθαει να ωριμασουν τα ωαρια που βρισκονται μεσα στα ωοθηλακια. 

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Αντε αντε με το καλο! Δηλ αυριο εχεις ωοληψια; 

Βοηθαει να ωριμασουν τα ωαρια που βρισκονται μεσα στα ωοθηλακια. 

Ευχαριστώ πολυ αυριο στις 7 ...θες να μου πεις τι γίνεται ?στην ωοληψια ?

Δημοσίευση

Γλυκοπικρα τα σημερινά νέα.. 

@Kokotsalo ? Κουράγιο! Ήταν σκληρό με 4 βλαστοκυστες. Ελπίζω να σηκωθείς σύντομα! Ακούγεσαι δυνατή!

@Mariapretty κονγκρατς!!! Μας έφτιαξες την διάθεση σήμερα! Να πάνε όλα καλά!

@xrysanthi σούπερ η τιμή!!! Έτσι να συνεχίσει την άνοδο!

@sansa Sansούλα καλή επιτυχία! Μην αγχώνεσαι κι άλλο.. Έχεις περάσει πολλά. Στο ξενύχτι θα κολλήσεις? Ένα καλό εμβρυακι παρακαλώ ?

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Finally είπε:

Κορτιζόνη κ αντιπηκτικες..δεν είναι όμως αυτό το θέμα..το θέμα είναι ότι αρκέστηκε σε ένα " κάνεις καλά εμβρια" κ δεν ψάξαμε τίποτα . συγγνώμη αλλά αυτό το θεωρώ απαραδεκτο

Δηλαδή παλινδρομησαν λόγω των ανοσολογικων προβλημάτων που είχες? Αυτό σου είπε ο Τζεφερακος? Δεν έπαιρνες κορτιζόνη και σαλοσπιρ προληπτικά? Δεν σου είχαν δώσει από το γέννημα?

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Ευχαριστώ πολυ αυριο στις 7 ...θες να μου πεις τι γίνεται ?στην ωοληψια ?

Καλημερα Μπεμπελουκα. Δυστυχως δεν το ειχα εχθες για να σου απαντησω...τωρα θα εισαι ηδη εκει. Με το καλο να παρετε τα ωαριακια σου!

Θα περιμενουμε τα νεα σου!! 

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Mariapretty είπε:

Σ'ευχαριστώ πολύ Αχ μακάρι να μας πάμε όλα καλά μέχρι το τέλος!!!! Σε ποια μέρα είσαι? 

Καλημέρα!Ειμαι 26η μερα .Με πόνους περιόδου πολύ έντονους και με θερμοκρασία 36,8 κ 37 το πρωι...Εκανα χοριακή αλλα αρνητικη.Περιμένω να αδιαθετήσω.

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Πιου-πιου είπε:

@Ν_S κορίτσι μου δυστυχώς νομίζω δεν δίνουν πουθενά το φαρμακευτικό πρωτόκολλο. Μήπως το θυμάσαι η ίδια; 

Κορίτσια ποια περιμένουμε τώρα; 

@Zefi87 είσαι η επόμενη; 

Άντε κοριτσάκια καλές επιτυχίες σε όλες μας.

Καλημέρα, καλημέρα... Ναιιιιι... Πλησιάζουν οι μέρες.... Μακάρι να έχω κι εγώ ευχάριστα νέα!!! ???

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Magaiver είπε:

Δηλαδή παλινδρομησαν λόγω των ανοσολογικων προβλημάτων που είχες? Αυτό σου είπε ο Τζεφερακος? Δεν έπαιρνες κορτιζόνη και σαλοσπιρ προληπτικά? Δεν σου είχαν δώσει από το γέννημα?

Καλημερα Magaiver.... Σαλοσπιρ κ κορτιζόνη σου δίνουν μετά την εμβρυομεταφορα  η μετά τη θετική χοριακη ;;; εγώ μόνο προγεστερονη παίρνω τρεις φορές την ημέρα... 

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Zefi87 είπε:

Καλημερα Magaiver.... Σαλοσπιρ κ κορτιζόνη σου δίνουν μετά την εμβρυομεταφορα  η μετά τη θετική χοριακη ;;; εγώ μόνο προγεστερονη παίρνω τρεις φορές την ημέρα... 

Να τα ξεκινήσεις κορτιζόνη σαλοσπιρ κ μαγνησιο από την μέρα της εμβρυομεταφορας κ φιλισιν βοηθαει πολυ

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Mariapretty είπε:

Να τα ξεκινήσεις κορτιζόνη σαλοσπιρ κ μαγνησιο από την μέρα της εμβρυομεταφορας κ φιλισιν βοηθαει πολυ

Πολλά, πολλά συγχαρητήρια κ εύχομαι όλα να κυλήσουν όμορφα.... Ειμαι ήδη στην έκτη μέρα μετά την εμβρυομεταφορα κ δεν μου είχαν δώσει κάτι από το κέντρο παρά μόνο την προγεστερονη! 

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Kokotsalo είπε:

Κοριτσια μου καλημερα!!!δυστυχως κουλουρακι εγωωω...το ξερω απο χθες ....πηγα στο νοσοκομειο και μετρησα χοριακη απλα δεν σας ειπα κατι για να μην επηρεασω την @Mariapretty....με την οποια κραταγαμε επαφη πιο στενη ολες αυτες τις ημερες!!!καλημερα και παλι και ευχομαι σε ολες οσες προσπαθουμε....πιο ευνοϊκά αποτελεσματα στην επομενη προσπαθεια....ειμαι πολυ πολυ μπερδεμενη....

Κορίτσι μου, σε σκεφτομουν..Περίμενα να ακούσω ευχάριστα από σένα. Λυπάμαι για την εξέλιξη. Πιστεύω όμως να συνεχίσεις με πείσμα. Εύχομαι την επόμενη να έχεις και την τύχη με το μέρος σου! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η nikona είπε:

Καλημερα Μπεμπελουκα. Δυστυχως δεν το ειχα εχθες για να σου απαντησω...τωρα θα εισαι ηδη εκει. Με το καλο να παρετε τα ωαριακια σου!

Θα περιμενουμε τα νεα σου!! 

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια! 

@nikona μου!! Βλέπω ότι περιμένετε από μέρα σε μέρα να αγκαλιάσετε το μικρουλι σας!!!!! Με το καλό να ζήσετε αυτή την υπέροχη στιγμή..♥️♥️♥️♥️

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Zefi87 είπε:

Πολλά, πολλά συγχαρητήρια κ εύχομαι όλα να κυλήσουν όμορφα.... Ειμαι ήδη στην έκτη μέρα μετά την εμβρυομεταφορα κ δεν μου είχαν δώσει κάτι από το κέντρο παρά μόνο την προγεστερονη! 

Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου κ εσύ να έχεις μια τεράστια χοριακη.

Εγώ πάντως έπαιρνα κ παίρνω φιλισιν, μαγνησιο, κορτιζονη, σαλοσπιρ, ένεση για την πήξη του αίματος ivor κ κρέμα προγεστερονης.

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Mariapretty είπε:

Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου κ εσύ να έχεις μια τεράστια χοριακη.

Εγώ πάντως έπαιρνα κ παίρνω φιλισιν, μαγνησιο, κορτιζονη, σαλοσπιρ, ένεση για την πήξη του αίματος ivor κ κρέμα προγεστερονης.

Σ ευχαριστώ πολύ.... Αγχώθηκα τώρα που δε μου έδωσαν τπτ αλλά θέλω να ελπίζω κάτι θα ξέρουν... ??Καλώς ν απολαύσεις το πιο όμορφο ταξίδι!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια, θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο - σχετικό.  Έχω αναφέρει ξανά στο παρελθόν ότι από τότε που ξεκινήσαμε ελεύθερες επαφές 4 μήνες περίπου, το στήθος πρήζεται και πονάει από την ωορρηξία και μετά. Ανά διαστημα και πιο παλιά το πάθαινα αυτό μετά άλλαζε πάλι.  Γενικά έχω σχετικά μεγάλο στήθος και βαρύ. Είμαι τώρα κοντά στην ωορρηξία πάλι, και ήδη νιώθω τους αδένες στο πλάι του στήθους να πρήζονται. Νομίζω πως με γυροφερνει και κάτι σε κρύωμα, εν τω μεταξύ όλοι άρρωστοι είναι γύρω μου. Ίσως δηλαδή να εκδηλώνεται έτσι. Αλλά με έχουν πιάσει τα αγχωτικά μου, σταμάτησα να αγχώνομαι τοσο για το πότε θα έρθει το μπεμπέ και αγχώνομαι αν έχω τίποτα άλλο στο στήθος! Υπέρηχο έλεγα να κάνω αλλά τώρα πέρασαν οι μέρες και αν όλα πάνε καλά σε αυτόν τον κύκλο μπορεί να έρθει τελικά το μπεμπέ 🙏🏼 αν μου ρθει περίοδος ίσως κλείσω έναν να κάνω να μου φύγει το άγχος.  Εσείς γενικά παρατηρείτε καθόλου αν πρήζονται οι αδένες περιμετρικά του στήθους σας ανά διαστήματα; Να μου φύγει και μένα το άγχος! 
    • Όχι δεν του πάω κόντρα αύξησα την τροφή στον μικρό απλά δεν επιμένω μέχρι να σκάσει. Αν δυσανασχετεί σταματάω, αγορακι είναι έχει χρόνια μπροστά του να παίρνει μπόι. 😂
    • Καλημέρα Κορίτσια 🩷 χθες είχα το καθιερωμένο ραντεβού με τον εμβρυομητρικο κ την παιδοκαρδιολογο…  ευτυχώς επιτέλους μετά από μήνες έχω καλά νέα!    η μεσοκοιλιακη επικοινωνία υπάρχει (αυτή η τρυπούλα στο χώρισμα της καρδιάς) αλλά δν μεγαλώνει έχει μικρύνει κιόλας άρα μου είπαν σίγουρα θα κλείσει είτε μέχρι να γεννήσω είτε τον πρώτο χρόνο ζωής του μωρού.    αλλά το πιο σημαντικό το άλλο πρόβλημα που είχαμε (στο αορτικό τόξο της καρδιάς) φαίνεται ότι δεν είναι σοβαρό. Υπάρχει ένας διαφορετικός σχεδιασμός στο τόξο (που ήταν κ η αιτία που είχαμε την προηγούμενη εικόνα) αλλά δεν υπάρχει στένωση αορτής και όλη η υπόλοιπη κατασκευή είναι εξαιρετική. Όταν γεννήσω θα γίνει υπέρηχος στο παιδί κ θα γίνει κ επαναληπτικός τον 1ο κ 3ο μήνα ζωής αλλά η γιατρός ήταν σίγουρη ότι δεν θα υπάρχει κανένα θέμα. Απλά έχει μια ιδιαιτερότητα κατασκευαστικά σε ένα σημείο του τόξου χωρίς να επηρεάζει όμως την λειτουργία της καρδιάς! 💪🏽   για το βάρος που ανησυχούσαμε γιατί είχε πέσει καμπύλες ευτυχώς έχει επανέλθει. Αλλά μου είπε ο γιατρός σ αυτό συνέβαλε κ το γεγονός ότι είναι πολύ ψηλό.  34+5 χθες κ το μέτρησε 2.600γρ ο γιατρός. Είναι πολύ ψηλό παιδί μου είπε αλλά επειδή κ ο πρωτοσ γιος μου είναι ένα παιδι πάρα πολύ ψηλό που ποτέ δεν μπόρεσε να μπει σε καμπύλες ανάπτυξης, μου  είπε ότι είναι κληρονομικό κ φαίνεται και ο γιος μου ο δεύτερος  να ακολουθεί τα ίδια βήματα (μάλλον πιο ψηλό είπε ο γιατρός κ από τον πρώτο γιο μου)  τρομαζωω γιατί ο πρωτος γιοσ είναι 2.5 χρονών κ έχει περάσει το 1 μέτρο ήδη κ φοράει ρούχα για 5-6 ετών παιδάκια αλλά εντάξει είναι γονίδια τι να κάνουμε 😆🤣 (από μένα δεν πήραν ούτε από το σόι μου, πήραν από τον άντρα μου άρα είναι δικαιολογημένο)!    Έκανα κ καρδιοτοκογραφημα όλα καλά κοιμόταν ως συνήθως 🥹😂  επόμενο ραντεβού την επόμενη πέμπτη στις 16/0στον γιατρό μου για καρδιοτοκογραφημα, υπερηχο κ εμβόλιο κοκκύτη! 
    • Πόσο θα ήθελα να σε πάρω μια αγκαλιά και να σου πω ότι αυτη η άχαρη περίοδος θα περάσει. Μακάρι να μπορούσες να δεις στο μέλλον, θα έβλεπες το παιδάκι σου να λιώνει για σένα και εσύ για αυτό! Όλες αυτές οι κακές σκέψεις θα είναι ένα άσχημο όνειρο! Όπως σου είπαν τα κορίτσια, κλισέ αλλά αληθινό, βγες μια βόλτα, κάνε ένα βήμα πίσω, βάλε τις ανάγκες σου ως προτεραιότητα και μόλις βρεις τον εαυτό σου μπες ξανά δυναμικά στο πανέμορφο μα δύσκολο και απαιτητικό ταξίδι της μητρότητας! Όλα θα βελτιωθούν σύντομα απλώς δεν το βλέπεις τώρα. Για όλα όσα σε ανησυχούν υπάρχει λύση, το μωρό σου θα μεγαλώσει υγιές και δυνατό. Και θα έχει δίπλα του μια μαμά που θα το λατρεύει και θα είναι και η ίδια καλά και χαμογελαστή. Πάρε το χρόνο σου, έχεις κ εσύ σημασία, μην το ξεχνάς αυτό! @evaioan διάβασα το μήνυμα σου και με έπιασαν τα γέλια εκεί που λες για τον παιδίατρο και τις καμπύλες! Τη μια ο παιδίατρος σου λέει μα μου, την άλλη ο γυναικολόγος ψελλίζει διάφορα, μήπως οι επαγγελματίες υγείας που έχεις επιλέξει δε σου ταιριάζουν; Δε φαίνεται να τους έχεις τρομερή εμπιστοσύνη! 😂Το λέω με πολλή αγάπη γιατί κ εγώ είχα μια ανάλογη εμπειρία που ο παιδίατρος πραγματικά με ισοπέδωσε με την πίεση να παχύνει το παιδί μου και όντως ζήτησα μια συμβουλή από κάποιον πιο ειδικό και τελικά ακολούθησα άλλες οδηγίες που ταίριαζαν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία μου. Απλώς επειδή οι γιατροί είναι επαγγελματίες και γνώμονα έχουν την επιστήμη τους και το καλώς έχειν τον ασθενών τους, ας μη βιαζόμαστε να τους απορρίπτουμε γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνουμε ζημιά αν κάνουμε του κεφαλιού μας. Φυσικά να μην καταπίνουμε αμασητα ό,τι μας λένε και εμείς ξέρουμε το παιδί μας καλύτερα από τον καθένα αλλά ας πράττουμε πάντα μέσα από το πρίσμα της καθοδήγησης επαγγελματιών υγείας που εμπιστευόμαστε. Το λέω χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, απλώς επειδή από το φόρουμ ενημερώνονται και νέοι, άπειροι γονείς, ίσως δεν είναι καλή ιδέα να φαίνεται ότι με τους γιατρούς υπάρχει κόντρα και διαμάχη, ενώ στην πραγματικότητα θα έπρεπε να είναι μια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας.  
    • Ναι, εμένα ήταν στα ύψη και χρειάστηκα το χαπάκι. Λένε ότι μερικές φορές ανεβαίνει από το άγχος και εγώ έχω πάρα πολύ άγχος σαν άνθρωπος 🤦‍♀️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...