Μετάβαση σε περιεχόμενο

jazz

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  771
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  1

Βαθμός Δημοφιλίας

370 Excellent

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με jazz

 • Ιδιότητα
  Gold Member

Στοιχεία Προφίλ

 • Περιοχή
  Θεσσαλονίκη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

2697 προβολές προφίλ
 1. jazz

  ERA TEST

  Κορίτσι μου γλυκό,!!!! Σ' ευχαριστώ ❤️. Θά σου έστελνα μήνυμα, με πρόλαβες.. Μετά από δύο αποτυχημένες έμβρυομεταφορες με δοτρια θα το κάνω κι αυτό και βιοψία για φλεγμονές!!
 2. jazz

  ERA TEST

  Αλήθεια? Θα την ρωτήσω. Ευχαριστώ πολύ Λιτσακι μου!!
 3. jazz

  ERA TEST

  Να σου ζήσουν και να σε γεμίζουν ευτυχία!!! Μπορείς να μου εξηγήσεις πως σε βοήθησε η εξέταση? Σε βλαστοκυστες 5 ημερων πχ εγώ παίρνω 5 γεμάτες μέρες προγεστερόνη και έμβρυομεταφορά κάνουμε την 6η μέρα.
 4. jazz

  ERA TEST

  Καλησπέρα! Είναι κάποια κοπέλα που έκανε το ΕΡΑ ΤΈΣΤ και βρεθηκε μετατοπισμενο παράθυρο εμφύτευσης?? Κι αν ναι , μετά είχε πετυχημένη έμβρυομεταφορά??
 5. jazz

  Ιδιωτική ιυοθεσια

  Ίσως μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιον δικηγόρο που ασχολείται γενικά με υιοθεσίες. Δεν γνωρίζω να σας συστήσω κάποιον δυστυχώς. Εμείς μόλις εγκριθηκαμε από την πλατφόρμα υιοθεσιών anynet, και τώρα θα περιμένουμε όσο χρειαστεί.. σίγουρα είναι πολύ γρήγορη η διαδικασία μέχρι να ολοκληρωθεί η αίτηση σου κλπ αλλά για να πάρεις παιδί στο σπίτι και μάλιστα μικρό οι πιθανότητες είναι ελάχιστες δυστυχώς!! Και φυσικά άγνωστο το πότε!!! Εύχομαι γρήγορα να έχετε αυτο που τόσο επιθυμείτε!
 6. jazz

  Αnti Xa

  Συγχαρητήρια αγαπούλα!!!!❤️❤️❤️❤️
 7. Εγώ πάω για Ιανουάριο αν όλα πάνε καλά!!!!😘😘😘καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν!!!
 8. Το 4 δείχνει την ημέρα που έγινε η βλαστοκυστη; Είναι δηλαδή πρώιμες βλαστοκυστες 4ων ημερων???
 9. Με το καλό.. σαν ποιότητα γράφει μόνο : πολυ καλή.. δηλαδή δεν έχει την κλασική αξιολόγηση 5ΑΑ ή 5ΑΒ
 10. Φωτογραφία στην έμβρυομεταφορά!!
 11. Ευχαριστώ!!Στην επόμενη ετ τώρα... η πρώτη απέτυχε δυστυχώς..
 12. Είναι κάποια κοπέλα που έκανε πρόσφατα έμβρυομεταφορά στο embryolab στην Θεσσαλονίκη?? Θα ήθελα να μάθω πως χαρακτηρίζουν τα έμβρυα στο χαρτί που δίνουν μαζί με την φωτογραφία
 13. Ναι βρε κουτό, δεν έχει σημασία σε ποια μέρα του κύκλου θα είσαι αφού κάνεις τεχνητό κύκλο με σικλακουρ.. τώρα θα μπορούσε με 10αρι ενδομήτριο να σε ξεκινήσει αύριο προγεστερόνη και να πας ετ Πέμπτη, αλλά για μια μέρα τι να κάνουμε.... Υπομονή
 14. PRP μάλλον εννοεί η @karen.. έγχυση πλάσματος από το αίμα σου μετά από επεξεργασία.. υπάρχει και το prp ωοθηκών για όσες έχουν χαμηλό απόθεμα ωαρίων..
 15. Γλυκούλα μου!! Σ' ευχαριστώ!! Όλα θα πάνε καλά .. όποτε έχεις χρόνο πάρε με ή γράψε μου να μου πεις αν και πως προχωρησες
×
×
 • Προσθήκη...