Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019


Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Bellaki είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!!  Μετά από 8 χρόνια θετικοοοοοοό 

8 χρόνια σας πήρε bellaki εεε? Τώρα θα τα κάνετε μαζεμένα όμως? 

Καλημέρα κορίτσια!

@γιωτα22 καλή επιτυχία!

@nikona Τους έκλεισε τους 9 μήνες ο μπόμπιρας εάν δεν κάνω λάθος? 4 ή 5 Απριλίου δεν είχε δώσει καταληκτική ημερομηνια ο γιατρός?

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η nikona είπε:

Ναι @Magaiver μου, τους εκλεισε εχθες. Δεν θελει να βγει ακομη. Κ δεν δινει κ κανενα σημαδι. 

Καθυστερεί επίτηδες για να κανει θεαματική έξοδο!!! Είναι μεγάλος σε μέγεθος?

Κορίτσια να κάνουμε μια μαντεψια πότε θα θελήσει να βγει ο nikonομπόμπιρας? Εγώ κάνω μαντεψια για τέταρτη-πεμπτη, όχι νωρίτερα..

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Magaiver είπε:

Καθυστερεί επίτηδες για να κανει θεαματική έξοδο!!! Είναι μεγάλος σε μέγεθος?

Κορίτσια να κάνουμε μια μαντεψια πότε θα θελήσει να βγει ο nikonομπόμπιρας? Εγώ κάνω μαντεψια για τέταρτη-πεμπτη, όχι νωρίτερα..

Κοριτσια καλημερα!!!Μολις πηρα την χοριακη και ειναι 432!!!Ειμαι εγκυος!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η γιωτα22 είπε:

Κοριτσια καλημερα!!!Μολις πηρα την χοριακη και ειναι 432!!!Ειμαι εγκυος!!

ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!!!! Μπράβο Γιώτα μου. 

Πωπω κορίτσια μπράβο. Τί χαρά είναι αυτή!!!!!

Έχουμε γεμίσει εγκυούλες. 

Κορίτσια συνεχίστε την προσπάθεια. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!!!!!![smilie=love9.gif]

Δημοσίευση

Γειά σας.... Βλέπω πως είστε όλες αρκετά έμπειρες και καλοπροαιρετες... Αυτό με ώθησε να γράψω κι εγώ!! Είμαι 35 χρόνων και το πρόβλημα είναι του συζύγου μου που έχει 99% ακίνητα σπερματοζωαρια. Καναμε 1η εξωσωματική τον Νοέμβριο και ενώ έπιασε (έμεινα έγκυος!) δυστυχώς παλλινδρομησε κι έκανα απόξεση ? Τώρα, σε φυσικό κύκλο, έκανα εμβρυομεταφορα 2 κατεψυμενων και είμαι στην 8η μέρα, σήμερα, και από το πρωί έχω αίμα!! Είναι κόκκινο, δυστυχώς!!!! Η β-χοριακη είναι για την Δευτέρα,όμως έχω απογοητευθεί πλήρως! Νιώθω ότι έχω περίοδο... Αποτύχαμε πάλι, λέτε;;;;; Έχετε αντίστοιχες εμπειρίες;;; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! 

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Αντεεεε τωρα για μηνα Απριλιο εχουμε χοριακη για @Katriniki με το καλο !!

Νιιιιιι το άλλο Σάββατο!!! Ας είναι και για μένα τυχερός αυτός ο μήνας βρε κορίτσια!!μια χαρά μας έχει πάει μέχρι τώρα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η γιωτα22 είπε:

@Μπεμπελουκα,σ ευχαριστωωωω παρα πολυ!Ευχομαι ολα να μας πανε καλα με την βοηθεια του θεου!!!

@γιωτα22 ??????μίλησες με συντονίστρια ?

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η γιωτα22 είπε:

Ναι μιλησα με συντονιστρια κ μετα με μαια.Μου ειπαν Δευτερα να ξανακανω χοριακη,προγεστερονη,οιστραδιολη κ TSH.  

Και εγώ τα έκανα σήμερα περιμένω αποτελεσματα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...