Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019


Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Glyka88 είπε:

Γεια σας κορίτσια είμαι καινούρια  στο φόρουμ και θα ήθελα όλοι την θετική  σας ενέργεια..ειμαι στην 3 ημέρα εμβριομεταφορας και περιμένω... έχω ξανά κάνει 2 φορές αλλά  τίποτα.... εύχομαι  αυτήν την χρόνια να είναι η χρόνια μας.......

Καλη επιτυχια....!!!!τουτη η φορα θα ειναι η τελευταια!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η jazz είπε:

@Ν_S @Πιου-πιου πως είστε κορίτσια??? Πώς αισθάνεστε; Καλή επιτυχία σε όσες ξεκινάνε.. @Eleni73 να έχεις υπέροχα νέα για τα εμβρυακια σου αύριο!!! @Magaiver η σκέψη μου είναι μαζί σου... @nikona μου...έτσι σε αναφέρω ??? γιατί είσαι πάντα δίπλα σε όλες, να απαντήσεις , να λύσεις απορίες και να ενθαρρύνεις οποία το χρειάζεται.. παρόλο που πέρασες απέναντι. Όσο καθόμουν έγραφα συχνά, τώρα προλαβαίνω μόνο να διαβάζω τα νέα σας και να γράφω λιγότερο. ?????

@jazz αγαπημένη..... βράζω στο ζουμί μου μέχρι την άλλη Δευτέρα!

Αχ βρε κορίτσια....αν δεν είχα και εσάς....

 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η nikona είπε:

@jazz μου σε ευχαριστω.

Κι εσυ ομως, περασες παλι μια αποτυχια και εισαι εδω να ενδιαφερεσαι για τα κοριτσια. Πώς εισαι;;; Αδιαθέτησες?

Να ευχηθω στα καινουρια κοριτσια της παρεας καλη επιτυχια!!!καλωσήρθατε στην παρεα!

@Πιου-πιου μου πώς πας? @Ν_S εσυ?

@Eleni73 ελενιτσα θα περιμενουμε αυριο τα νεα! Με το καλο!

@Magaiver μου καλη επιτυχια αυριο!!! 

@nikona αγαπημένη και εσύ.....

Κλωσσαω.....ελπίζω!

Άντε να δούμε τι θα γίνει την άλλη Δευτέρα!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Magaiver είπε:

@nikona ναι πραγματικά πόσο καλό κορίτσι η @jazz ! Δεν εγκατέλειψε παρόλο το πλήγμα που δέχτηκε τις τελευταίες μέρες! 

Θα σας στειλω φυσικά νέα από το μέτωπο... Έρχεται γεμάτη εβδομάδα με χοριακες και γονιμοποιησεις! Μακάρι να γράφουμε μόνο ευχάριστα!

@Magaiver σου στέλνω.....όλη την θετική ενέργεια Μου!!!!?

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η sokola4 είπε:

@Kokotsalo Νομίζω ότι όλες για το τι θα γίνει μετά ανησυχούμε!! Υπομονή και θα τα καταφέρουμε. Τι ειδικότητα έχεις;

Επειγοντολογος....εχεις δικιο οτι λες για το ιδιο λογο ανησυχουμε....ας ελπισουμε οτι τωρα θα ειναι η τυχερη φορα μας και ας μας βοηθησει και ο θεουλης....βλεπω καθημερινα τοσα πολλα μεσα στα επειγοντα  που πραγματικα πολλες φορες σκεφτομαι οτι ...θα τα καταφερω!!!! Υπαρχει τοσο πονος εκει εξω που αυτη η προσπαθεια μας θα πρεπει να δινει κουραγιο και ελπιδα!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Γεια σας κορίτσια. 

@nikona, @jazz ευχαριστώ που με σκέφτεστε. Τζαζ χαίρομαι που νιώθω ότι είσαι καλύτερα. 

Καλά είμαι κορίτσια μια χαρά. Ε αρχίζει το άγχος σιγά σιγά, όσο πλησιάζουν οι μέρες. 

@Glyka88 καλώς ήρθες. 

Εύχομαι μόνο ευχάριστα να έχουμε αυτή τη βδομάδα και πάντα. 

Περιμένουμε τη @Magaiver μας πρώτα από όλα. Να είναι όλα καλά εύχομαι.  

 

@Πιου-πιου  πως εισαι?  Ποτέ θα πας για χοριακη?

Εγώ 25/2 Κατά τις 9 στο Ιασώ!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Magaiver είπε:

@nikona ναι πραγματικά πόσο καλό κορίτσι η @jazz ! Δεν εγκατέλειψε παρόλο το πλήγμα που δέχτηκε τις τελευταίες μέρες! 

Θα σας στειλω φυσικά νέα από το μέτωπο... Έρχεται γεμάτη εβδομάδα με χοριακες και γονιμοποιησεις! Μακάρι να γράφουμε μόνο ευχάριστα!

Καλη επιτυχια και απο μενα!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ν_S είπε:

@Πιου-πιου  πως εισαι?  Ποτέ θα πας για χοριακη?

Εγώ 25/2 Κατά τις 9 στο Ιασώ!!!

Έλα βρε κορίτσι. Και εγώ βράζω στο ζουμί μου. Κοντεύει να ξεχειλίσει το καζάνι. Χαχαχαχα.

Εγώ πάω την Τετάρτη. Μου φαίνονται ατέλειωτες οι δύο ημέρες που έμειναν. 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Papadakis είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου !!! Σου εύχομαι ολόψυχα να είναι η τυχερή σου !!!!!

Σε ευχαριστώ  πολύ κοπέλα μου....Μακαρι όλες να γίνουμε  μανουλες......

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Kokotsalo είπε:

Καλη επιτυχια....!!!!τουτη η φορα θα ειναι η τελευταια!!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου το θέλω πολύ..οπως όλες μας...ευχομαι του χρόνου να μιλάμε  για τα μπεμπέ μας

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Πιου-πιου είπε:

Γεια σας κορίτσια. 

@nikona, @jazz ευχαριστώ που με σκέφτεστε. Τζαζ χαίρομαι που νιώθω ότι είσαι καλύτερα. 

Καλά είμαι κορίτσια μια χαρά. Ε αρχίζει το άγχος σιγά σιγά, όσο πλησιάζουν οι μέρες. 

@Glyka88 καλώς ήρθες. 

Εύχομαι μόνο ευχάριστα να έχουμε αυτή τη βδομάδα και πάντα. 

Περιμένουμε τη @Magaiver μας πρώτα από όλα. Να είναι όλα καλά εύχομαι.  

 

Καλός σας βρήκα  κορίτσια μου..

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια.Τί κάνετε;Να καλοσωρίσω και τις καινούργιες κοπέλες,καλή επιτυχία  εύχομαι.Οι υπόλοιπες πώς είστε;Magaiver τί γίνεται,έχουμε κανένα νέο;Πιου-πιου διάβασα ότι έφτασαν οι μέρες για τη χοριακή,εύχομαι ένα τριψήφιο νούμερο.Εγώ κορίτσια εχθές αδιαθέτησα και αύριο έχω ραντεβού για υπέρηχο και αιματολογικές,ξεκινάω και άλλη διέγερση αν βέβαια ο κύκλος είναι καλός.Ο Νίκας δε μου έβγαλε ακόμα τα αποτελέσματα,μου είπε σήμερα στο τηλέφωνο ότι χάλασε το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο,είναι δυνατόν;Ελπίζει να το φτιάξει σύντομα,αλλά μου είπε ότι έχει βελτιωθεί το δείγμα από το περσινό,όμως η φλεγμονή δεν έχει υποχωρήσει,θα χρειαστεί κι άλλη θεραπεία,θα μου πει ακριβώς στο πόρισμα.Δεν υπάρχει αυτή η ταλαιπωρία,περιμένω τώρα το πόρισμα,ελπίζω σύντομα να το στείλει και να μιλήσουμε για τη θεραπεία.Έτσι λοιπόν αποφάσισα να κάνω και13η ωοληψία,ελπίζω ο αριθμός να είναι και τυχερός,ότι μαζέψω όφελος θα είναι.Ελπίζω μόνο να μη χρειαστεί επανεξέταση,δε θα το αντέξω.

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια ειμαι κ εγω καινουργια κ παρακολουθω την συζητηση σας καθως στον κυκλο τ μαρτιου θα ξεκινησω τηνδιαδικασια της εξωσωματικης!!! να ευχηθω καλη επιτυχια σε ολες κ το 2019 να πλημμυρισει χαρες τα σπιτια μας!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου! Εγώ σήμερα πήγα για ωοληψία. Τόσο καιρό έκανα διέγερση σε τροποποιημένο φυσικό κύκλο.Ενώ φαινόντουσαν στον υπέρηχο 4 ωοθηλάκια τελικά μόνο ένα ωάριο μου πήραν αρα 50/50 η πιθανότητες αν γονιμοποιηθεί. Αύριο θα μάθω και είμαι λίγο αγχωμένη! @Magaiver μου πως είσαι εσυ; πήγες για υπέρηχο σήμερα;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η marillia είπε:

Και γω ξεκινάω στην περίοδο του Μαρτίου!!Καλή μας επιτυχία,Καλή συνέχεια σε κάποιεςκ με θετικά αποτελέσματα όσα κορίτσια αναμένουν!!

Μαζί μαριλια!!!άντε καλή αρχή κ καλό τέλος να έχουμε.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Και γω ξεκινάω στην περίοδο του Μαρτίου!!Καλή μας επιτυχία,Καλή συνέχεια σε κάποιεςκ με θετικά αποτελέσματα όσα κορίτσια αναμένουν!!

ωωω τελεια μαζι..... μονο π εγω θα κανω σε 2 φασεις την εξωσωματικη λογο πολυκυστικων για ν μην παθω υπερδιεγερση!!!! ευχομαι ολα ν μας πανε καλα ειναι η πρωτη μ προσπαθεια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο σας κοριτσι μου βλεπω εχετε μπει σε προγραμμα εσεις. Εγω τωρα προσπαθω να δουλεψω λιγο θηλαστρο μηπως αυξησω την παραγωγη γιαυι βλεπω αποτελεσμα. Ομως μαλλον πρεπει να προσεξω λιγο τη διατροφη μ γιατι χθες προχθες π εφαγα φασολακια μαλλον τον ενοχλησαν κι αυτον. Το χω γαιδουρησει τελειως με τη διατροφη κοριτσια. 
    • Αxου μπραβο @Maria98 περαστικα σας ολα πηγαν μια χαρα με τη μπουμπου δοξα τω Θεω. Εμεις οσο ελειπες περασαμε λιγο δυσκολα με τα μπεμπινια μας γιατι εχουν λιγο γκρινιτσα. @Diwni μου ολες τα ιδια περναμε οπως το λες και ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο ειδικα για τις πρωταρες γιατι ωρες ωρες απελπιζομαι. Παντως ρε κοριτσια αλλαζει πολυ γρηγορα το μωρο και εμφανισιακα αλλα και στη συμπεριφορα, το κλαμα κλπ. Του παιρνω το μπιμπερο για να τον ρεψω ενδιαμεσα στο γευμα και παταει κλαματα σαν να μου λεει μη με κοβεις πταν τρωω βλαμμενη🤣. 
    • Αχ τώρα το είδα. Κι εγώ μετά από βιοχημική είχε αλλάξει ο επόμενος κύκλος μου. Άρα μπορεί να ήταν αυτό, μπορεί και εγκυμοσύνη με καθυστερημένη σύλληψη. Τι έγινε τελικά;
    • Εγώ το βλέπω για θετικό πάντως σίγουρα θα δείξει καλύτερα σε 1-2 μέρες αλλά πιστεύω πως είναι + αν και δεν έχω δοκιμάσει τα one step  Περιμένουμε το επόμενο με αγωνία ! 🥰
    • Ρε σεις κατατοπιστε με λίγο, στα 3 σε 1, ένα είναι το καρότσι, ένα είναι το κάθισμα για το αυτοκίνητο (με το οποίο το παίρνουμε από την κλινική μετά τη γέννα;) και ένα είναι η καλαθουνα που μπαίνει στο καρότσι από νεογέννητο μέχρι 6 μηνών περίπου; Χωρίς την καλαθουνα αυτή όμως το μωρό πώς θα μπει νεογέννητο στο καρότσι;   
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...