Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επιτέλους!


Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα! Στις 20.30 έχω ραντεβού με το γυναικολόγο μου! Είναι η πρώτη φορά που θα δω το μωράκι μου! Εστω το σάκο! Είμαι στην 7η βδομάδα οπότε μπορει να ακούσω και καρδούλα;; Νιώθω απίστευτα χαρούμενη αλλά και αγχωμένη παράλληλα! Εχω ανάγκη να ακούσω από το γιατρό ότι το μωράκι μου τα πάει περίφημα! Μέχρι εκείνη την ώρα θα είμαι μες στην τσίτα!!!!!! Θα σας πω τα νέα μόλις γυρίσω! Ελπίζω ευχάριστα ...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΥΤΕ ΚΑΚΟ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΑΡΓΑ, ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑ ΚΑΛΑ.ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα eva_25, όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς! καλά ότν θ ακούσεις για πρώτη φορά την καρδούλα του αυτόν τον ήχο δεν θα τον ξεχάσεις ποτέ!!! να κάνεις οτι σε συμβουλεύει ο γιατρός σου και σου εύχομαι να χαρείς αυτό το διάστημα της εγκυμσύνης όσο πιο τρυφερά και αγαπησιάρικα μπορείς!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalh epituxia euxomai kai ola na pane kala mexri to telos!!

einai apisteuta sunais8hmata kai pou 8a to deis kai pou 8a to akouseis!!

pisteuo oti sigoura 8a to akouseis! ego to eix akousei proth fora 6 evdomadn kai 6 hmerwn!! ta pio teleia erxontai se ligo me thn auxenikh diafaneia pou vlepeis ena oloklhro kai plhres sxhmatismeno moraki!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!! ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ 6Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΛΛΕΤΑΙ ΑΡΑ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το καλο....σημερα σιγουρα θα την ακουσεις...και εγω 6 εβδομαδων την ακουσα....απιστευτα θα νιωσεις....περιμενουμε νεα...φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Ευάκι!!

Σου εύχομαι μία καλή εγκυμοσύνη!!!Μην αγχώνεσαι και προσπάθησε να απολαύσεις αυτές τις στιγμές γιατί είναι μοναδικές!!!

Θα περιμένουμε νέα σου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kαλησπερα eua 25 εγω πιστευω πως σημερα θ'ακουσεις την καρδουλα του κ εγω στην 7 εβδομαδα την ακουσα...;) περιμενουμε νεα σου φιλακια:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Ευα μου!

Ειναι πολυ ωραιο που θα ακουσεις το μωρακι σου γιατι ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα!!!Να εχεις πιστη και να μην αγχωνεσαι καθολου κατα την διαρκεια της ομορφης αυτης περιοδου που διανυεις!

Απολαυσε την κανε οτι πρεπει και ολα θα πανε κατ ευχην!με το καλο!!

Θα περιμενουμε να μας πεις πως πηγες και τι ενιωσες!!!

φιλακια:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια γύρισα!

Λοιπόν, έκανε τον υπέρυχο από την κοιλιά και όχι διακολπικά! Μου είπε καλύτερα να μην πιέσουμε από κάτω εκτός κ αν δε φαινόταν!

Φαινόταν όμως!!!!!!!!!!!!!!!

Μου έδειξε τους παλμούς του! Δεν τους ακούσαμε! Δεν έκανε καν κουβέντα γι'αυτό κ ούτε κ εγω! Τα ξέχασα όλα! Εβλεπα την καρδούλα του να χτυπάει σαν τρελή κ έκλαιγα από ευτυχία! Τί ευτυχία Θεε μου! Τί συναίσθημα....!

Οι παλμοί του ήταν 177 στην πρώτη μέτρηση και 180 στη 2η! Πολύ καλά μου είπε! Μου έδειξε που βρίσκεται το κεφαλάκι του τα χεράκια και τα ποδαράκια του! Αμυδρά όλα αυτά έτσι; Ισα ισα που ξεχώριζες τα άκρα! Μας είπε ότι ήταν με το κεφαλάκι κάτω! Από τότε κάθε φορα που θυμάμαι τι σκηνή κλαίω! Ακόμα και τώρα που σας γράφω! Είναι απερίγραπτο συναίσθημα! Σας άκουγα τόσο καιρό αλλά δε μπορούσα με τίποτα να νιώσω αυτό που νιώθω τώρα! Κορίτσια! Ζω για κείνο!!! Το λατρεύω το μωράκι μου! Το μόνο που θέλω είναι να ναι καλά αυτό!!! Είμαι ευτυχισμένη!!

Ευχομαι σε κάθε γυναίκα σ' αυτόν τον κόσμο να νιώσει αυτο το θαύμα! Αυτή την ευλογία! ! !

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια για όλες!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντε μπραβο κοπελα μου!!!

Ειδες ολα καλα λοιπον!!!!

Που να το δεις να παιρνει μορφη και να μεγαλωνει....

Και οταν νιωσεις τις πρωτες κινησεις του....

Τι ομορφα συναισθηματα!!!

Με το καλο σου ευχομαι!

Αληθεια με το γαμο τι αποφασισατε τελικα?

Φιλια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχομαι και γω με την σειρα μιυ να σου πανε ολα τελεια να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και με το καλο να το κρατησεις στην αγκαλια σου γερο και δυνατο....φιλια πολλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ;;ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας.....!!!!

Lovie μαλλον για μετά τη γέννα λέμε! Θελω να είμαι όσο πιο ήρεμη μπορώ, να μη διακινδυνεύσω τίποτα! Ασε που το σπίτι δε θα είναι έτοιμο με τίποτα (Χτίζεται ακόμα).. Δεν ξέρω τίποτα.... δε με νοιάζει τίποτα εκτός από το νινί μου! Ας κλεισουμε το 3ο μήνα αισίως και βλέπουμε... !!!!

Jovanna γιατί τον κόβεις για γιο;;;;;!!! Πες μου γιατί κ εγώ από τη πρώτη στιγμή που έμαθα ότι είμαι εγκυος ένιωθα ότι αγοράκι ειναι!Και όλοι βασικά για μπέμπη έχουν προαίσθημα! Εγώ πάλι πάντα κόρη ήθελα αλλά τωρα δε με απασχολεί καθόλου το φύλο! Πες μου όμως!!!!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eυα και με μενα συνεβη το ιδιο!!!

Παντα συμπαθουσα ιδιαιτερα τα κοριτσακια και ηθελα να κανω κοριτσακι

Οταν εμεινα εγκυος δεν με ενοιαζε καθολου το φυλο αλλα ειχα προαισθημα οτι θα βγει αγορακι!!!

Τελικα η διαισθηση μου επεσε εξω και περιμενω τη μπεμπα μου σε λιγες μερες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ που πήρα ένα newborn πάντως μου φάνηκε πολύ μικρούλι..δεν ξέρω..κάτσε να δούμε και την πρόβλεψη του γιατρού για τα κιλά του μωρού, ίσως εκεί ξεκαθαρίσει το θέμα!
    • Ναι ναι κι εγώ αυτό θα κάνω! Θυμάμαι και η ξαδέρφη μου όταν πηγαίναμε στο σπίτι με αυτά τα σεντονάκια αγκαλιάς μας το έδινε το μωρό!
    • Καλό μήνα σε όλες!! 🌺🌺🌺 Μωρέ εγώ επειδή φοβάμαι μην κάνω βλακείες από μόνη μου γι αυτό ρωτάω πάντα ότι δεν ξέρω! Αλλά βλέπω ότι και σε τόσο σημαντικά θέματα υπάρχουν διάφορες απόψεις και πολύς κόσμος μπερδεύεται.. Εσύ που το έχεις σπουδάσει το αντικείμενο σγρ ξέρεις καλύτερα!
    • @Kate1992@Θέτις Κ. πολλά πολλά συγχαρητήρια κορίτσια μου με το καλό!!! Καλούς διπλασιασμούς και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη μ' ένα γερό μωρό στην αγκαλιά! Kate μου εγώ ενημέρωσα την κοπέλα που μου φτιάχνει τα νύχια γιατί υπάρχουν υλικά που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει σε εγκυμονούσες και ΌΛΑ πάνε μια χαρά μέχρι τώρα που είμαι 23+5! Ο γιατρός μου μου είπε ότι απλά θέλει μπαίνοντας στον 7ο να είναι καθαρά χωρίς κανένα υλικό! Θέτις μου πραγματικά προσεύχομαι για σένα αυτόν το μήνα! Ήρθε για να μείνει κορίτσι μου αυτήν τη φορά! Θα περιμένουμε τη χοριακή σου!
    • Έχετε αναφέρει πολλά θέματα και βαριέμαι να κάνω ξεχωριστή παράθεση στο καθένα! 1ον... όσον αφορά το σκυλί, γατί, πουλί και όποιο άλλο κατοικίδιο έχει ο καθένας, επειδή σπούδαζα κτηνιατρική... είναι λάθος να τα απομακρύνεις! Μετά μπορεί να σου βγουν προβλήματα στις συμπεριφορες και του ζώου και του παιδιού! Αν ο παιδίατρος λέει κάτι τέτοιο για ένα ζώο που είναι "καθαρό" και περιποιημένο (εμβόλια, αποπαρασειτώση και καθαρισμό) να αλλάξετε παιδίατρο!!!  2ον... εγώ ακόμα εκτός απο κάτι λίγα φορμάκια που μου έχουν φέρει διαφόρων μεγεθών απο ένα κοριτσάκι που μεγάλωσε πια... δεν έχω αγοράσει τίποτα και όπως έχω ξανά πει... ούτε πρόκειται πριν τον 7ο. Κατά τη γνώμη μου θα χρειαστούμε αρκετά ζιπουνάκια (~15) και καμιά 10αριά φορμάκια. Τουλάχιστον έτσι έχω διαβάσει και μου έχουν πει στα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει μέχρι στιγμής! 3ον... τελικά μάλλον έχω πολλή ευαίσθητη κοιλιακή χώρα που την αισθάνομαι συνέχεια την μπουμπού!!!😂 Βέβαια ακόμα είναι πολύ ακανόνιστες και οι ώρες και οι κινήσεις... Μετά τις 27 εβδομάδες αποκτούν μοτίβο! Καλημέρα και καλό μήνα κορίτσια μου!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...