Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η bebe2 είπε:

Πραγματικά ατελείωτος όμως μπαστακοθηκε και δεν έλεγε να φύγει ! 

Μπεμπεκούλι κράτα γερά. Θα αλλάξει το γούρι με εσένα και τη μπλουμπλού, δε γίνεται κορίτσια πρέπει το Νοέμβρη να πάρουμε το αίμα μας πίσω.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Μπεμπεκούλι κράτα γερά. Θα αλλάξει το γούρι με εσένα και τη μπλουμπλού, δε γίνεται κορίτσια πρέπει το Νοέμβρη να πάρουμε το αίμα μας πίσω.

Χτες πέρασα από ένα μαγαζί με βιολογικά και είδα λέει ένα φυτό που διώχνει τη γρουσουζιά και σε βοηθάει να πετύχεις το στόχο.απηγανος λέγεται αλλά δε ξέρω τι το κάνουν το τρώνε ή το βάζουν στο σπίτι;

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Βρε θα το πάρουμε σίγουρο το έχουμε ;)❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Χτες πέρασα από ένα μαγαζί με βιολογικά και είδα λέει ένα φυτό που διώχνει τη γρουσουζιά και σε βοηθάει να πετύχεις το στόχο.απηγανος λέγεται αλλά δε ξέρω τι το κάνουν το τρώνε ή το βάζουν στο σπίτι;

https://meygeia.gr/merikes-magikes-chrisis-tou-apiganou/ 

Περίπλοκο φυτό 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η bebe2 είπε:

Δεν έχω κήπο να το φυτεψω.θα πάω να πάρω ένα φυλλαράκια να το έχω μαζί,ελπιζω να μη μυρίζει άσχημα κ λένε τι μυρίζει έτσι.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Eleni73 είπε:

ΩΩΩΩ Καλημέρα αρχικά και εύχομαι να προχωρήσουν και τα δύο ... έχω κάνει 2 φορές χωρίς μέθη το θεωρώ τραγικό και δεν θέλω να το ξανακάνω ΠΟΤΕ ,,,, φαντάζομαι τώρα και την δική σου εμπειρία!!!!! Τουλάχιστον να σε ανταμείψει το αποτέλεσμα και χαλάλι!!!! Πολλή Πολλή θετική ενέργεια κι από εμένα!!!!!

Βασικά όλες μου τις ωοληψίες χωρίς τις κάνω και εκτός από το τσίμπημα που είναι στιγμιαίο δεν έχω πονέσει! Σήμερα ήτανε όμως!!! Τέσπα πάει πέρασε τώρα, ίσως να είναι για καλό να δούμε

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Irini13i είπε:

Καλημέρα κορίτσια πριν μια ώρα βγήκαν τα αποτελέσματα της χοριακης αρνητική και πάλι .τελικά σκέφτομαι πολύ σοβαρά τη δωρεά ωαρίων γιατί τα δικά μου δεν είναι καλα λόγω μεγαλύτερης ηλικίας οωθηκων όπως μου είπε η εμβρυολόγος.καλη τύχη σε σας εύχομαι !!!

Ειρήνη μου, νομίζω ελάχιστες γυναίκες που εχουν κανει εξωσωματική δεν έχουν νιώσει την αποτυχία και μεσα σε αυτές είμαι και εγώ. Σε νιώθω πολύ καλά λοιπόν.

Εισαι 34 και πιστεύω οτι έχεις τα περιθώρια να προσπαθήσεις με δικά σου ωάρια. Αν πάλι θεωρείς οτι δεν θες να το περάσει όλο αυτό αλλη μια φορά, τότε πάσο να προσπαθήσεις με δανεικά.

Προσωπικά θα σου πω ότι έχω στο ιστορικό μου τρεις εγκυμοσύνες απο τις οποίες μια παλλινδρόμηση του ενός δίδυμου εμβρύου στα 29 μου, μια παλλίνδρομη εγκυμοσύνη στα 36 μου και καπάκι μια επιτυχημένη εγκυμοσύνη στα 36 μου.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Kat-Cat είπε:

καλά @bebe2 όσες παντρευτήκαμε περνάμε τα ίδια είτε ένα χρονο παντρεμένες είτε 5. Το μυστικό τελικά ειναι να μη παντρεύεσαι. Θα σε ρωτάνε για πάντα πότε θα παντρευτείς και το θέμα παιδιού δε θα το θίγουν.

@satya να σε ρωτήσω γιατί κάνεις την ωοληψία χωρίς μέθη αλήθεια? επίσης στο φυσικό κύκλο μαζεύεις σε 2-3 κύκλους πχ αυγουλάκια/εμβρυάκια (καλώς εχόντων) και μετά προχωράς εμβρυομεταφορά? Ή κανεις ωοληψία και αν γονιμοποιηθεί κανεις απευθειας εμβρυομεταφορά αυτού του ενός?

@Kat-Cat Ναι όλες μου τις ωοληψίες, με ενοχλεί πολύ η μέθη και για 1-2 που παίρνουν από εμένα κάθε φορά δεν αξίζει. Στο φυσικό μάζεψα στο 1ο κέντρο που ήμουν σε 8 κύκλους και μάζεψα 3 καλές βλαστοκύστες χωρίς επιτυχία στην ετ  και σε αυτό το κέντρο που είμαι τώρα άλλους 8 και έχω μαζέψει 4 γονιμοποιημένα και 1 βλαστοκύστη που είχα στο άλλο κέντρο και την μετέφερα. Οπότε θα βάλουμε τα καλύτερα

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Δεν έχω κήπο να το φυτεψω.θα πάω να πάρω ένα φυλλαράκια να το έχω μαζί,ελπιζω να μη μυρίζει άσχημα κ λένε τι μυρίζει έτσι.

Στο τέλος με τα γούρια και τα φυλαχτά θα χρειαστούμε βαλίτσα ;)

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Πιου-πιου είπε:

@satya, περαστικά κορίτσι μου. Είσαι ήρωας πραγματικά! Όλες τις ευχές μου να προχωρήσουν τα εμβρυάκια σου. Τους έχω εμπιστοσύνη, με τόσα που κάνεις για αυτά, δε θα σε απογοητεύσουν. Αχ βρε κορίτσια πραγματικά νομίζω ότι ώρες - ώρες είμαστε όχι απλά ήρωες, αλλά super ήρωες με υπερφυσικές δυνάμεις. Δηλαδή τώρα σοβαρά ποιός τα αντέχει όλα αυτά οικειοθελώς κιόλας;

Ναι πραγματικά νομίζω πολλά μπορούμε να αντέξουμε! Και το ότι το θέλουμε τόσο πολύ νομίζω μας δίνει μεγαλύτερη δύναμη! Φιλιά

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η satya είπε:

@Kat-Cat Ναι όλες μου τις ωοληψίες, με ενοχλεί πολύ η μέθη και για 1-2 που παίρνουν από εμένα κάθε φορά δεν αξίζει. Στο φυσικό μάζεψα στο 1ο κέντρο που ήμουν σε 8 κύκλους και μάζεψα 3 καλές βλαστοκύστες χωρίς επιτυχία στην ετ  και σε αυτό το κέντρο που είμαι τώρα άλλους 8 και έχω μαζέψει 4 γονιμοποιημένα και 1 βλαστοκύστη που είχα στο άλλο κέντρο και την μετέφερα. Οπότε θα βάλουμε τα καλύτερα

Satya τώρα ή δεύτερη προσπάθεια σου θα είναι;εννοώ δεύτερη εμβρυομεταφορά;

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Πιου-πιου είπε:

Και εγώ 10 Νοεμβρίου υπολογίζω. Θα είμαστε μαζί δηλαδή. 

@antzy9, @Πιου-πιου κι εγώ 12-15/11 περιμένω και ξεκινάω προετοιμασία για κατεψυγμένα! Άντε να περάσουν οι μέρες....

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η satya είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Ωοληψία σήμερα σε φυσικό, πήρανε 2 ωάρια και αύριο περιμένουμε την εξέλιξη, εαν προχωρήσει έστω και 1 είμαστε σε καλό δρόμο για ετ! Εντωμεταξύ δεν κάνω μέθη και έσπασε ένα αγγείο και πλημμύρισα με αίμα. Τον πόνο που τράβηξα επειδή μου πιέζανε την ωοθήκη να σταματήσει δεν λέγεται, κόντεψα να λυποθυμήσω!

Στον φυσικό κύκλο δεν κάνουν μέθη;;; Τι έχουν τραβήξει αυτά τα κορμιά μας με όλα αυτά... θα περιμένουμε νέα για την εξέλιξή τους κορίτσι μου!!! Εύχομαι να τα καταφέρουν κ τα 2!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Irini13i είπε:

Καλημέρα κορίτσια πριν μια ώρα βγήκαν τα αποτελέσματα της χοριακης αρνητική και πάλι .τελικά σκέφτομαι πολύ σοβαρά τη δωρεά ωαρίων γιατί τα δικά μου δεν είναι καλα λόγω μεγαλύτερης ηλικίας οωθηκων όπως μου είπε η εμβρυολόγος.καλη τύχη σε σας εύχομαι !!!

Λυπάμαι Ειρήνη μου... 4 χοριακές είχαμε αυτό τον μήνα κ όλες αρνητικές.... Δύναμη για την επόμενη προσπάθεια κ εύχομαι να είναι κ η τυχερή σου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η jazz είπε:

@antzy9, @Πιου-πιου κι εγώ 12-15/11 περιμένω και ξεκινάω προετοιμασία για κατεψυγμένα! Άντε να περάσουν οι μέρες....

Χαμός θα γίνει τον Νοέμβριο!!!! Άντε σιγά σιγά να χοντρένουμε!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η satya είπε:

ααα, καταλαβα, γιαυτο εισαι και συνηθισμενη στον πονο. Αν ερθει η ωρα να γεννησεις σε βλεπω χωρις επισκληριδιο ετσι που εισαι σκληραγωγημενη!!! χιχιχι. Καλη επιτυχια ευχομαι να βαλετε τα καλυτερα και να ρθουν να γινουν ωραια μωρακια

Δημοσίευση

Πως είστε κορίτσια?Εύχομαι σύντομα να έχετε ευχάριστα!!Να σας πω μια απορία μου?Χτες πήγα στον γιατρό μου για να συζητήσουμε για σπερματέγχυση!!Θα κάνω μια ένεση το πρωί για 10 μέρες για παραπάνω ωάρια!!Κάναμε υπέρηχο να δούμε τι παίζει!!Χτες ήμουν 30 μέρα του κύκλου!!Εγώ νομίζω αύριο περιμένω περίοδο γτ είχα πόνους ωορρηξία κ υγρά στην μέση του κύκλου!!Κ μου είπε παίζει να έχει γίνει ωορρηξία άλλα μπορεί κ όχι κ να έχω μια επαφή ακόμα!!Εν τω μεταξύ ποτέ δν είχα κύκλο 45 μέρες!!Και σκέφτομαι τώρα που θέλω να ξεκινήσω ενέσεις κ την σπερματέγχυση τώρα με θα με πάει πίσω?

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Πως είστε κορίτσια?Εύχομαι σύντομα να έχετε ευχάριστα!!Να σας πω μια απορία μου?Χτες πήγα στον γιατρό μου για να συζητήσουμε για σπερματέγχυση!!Θα κάνω μια ένεση το πρωί για 10 μέρες για παραπάνω ωάρια!!Κάναμε υπέρηχο να δούμε τι παίζει!!Χτες ήμουν 30 μέρα του κύκλου!!Εγώ νομίζω αύριο περιμένω περίοδο γτ είχα πόνους ωορρηξία κ υγρά στην μέση του κύκλου!!Κ μου είπε παίζει να έχει γίνει ωορρηξία άλλα μπορεί κ όχι κ να έχω μια επαφή ακόμα!!Εν τω μεταξύ ποτέ δν είχα κύκλο 45 μέρες!!Και σκέφτομαι τώρα που θέλω να ξεκινήσω ενέσεις κ την σπερματέγχυση τώρα με θα με πάει πίσω?

βασικα το αν περιμενεις περιοδο το βλεπει κυριως απο το ενδομητριο. Δε σου ειπε κατι γιαυτο?αν εισαι πχ στη μερα που περιμενεις κανονικα θα πρεπει να ειναι αφρατο οποτε καταλαβαινει αν προκειται να αδιαθετησεις. Εμενα παντα απο εκει το καταλαβαινε.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Kat-Cat είπε:

βασικα το αν περιμενεις περιοδο το βλεπει κυριως απο το ενδομητριο. Δε σου ειπε κατι γιαυτο?αν εισαι πχ στη μερα που περιμενεις κανονικα θα πρεπει να ειναι αφρατο οποτε καταλαβαινει αν προκειται να αδιαθετησεις. Εμενα παντα απο εκει το καταλαβαινε.

Πως είσαι κορίτσι μου?Οχι δν μου είπε κάτι κ ούτε κ γω ρώτησα!!Μόνο μου είπε ααα βλέπω ωάριο σήμερα επαφή!!Κ λέω τιιιιιιι??Είμαι 30 μέρα του κύκλου!!!Κ μου απάντησε μπορεί κ να έχει γίνει ωορρηξία αλλά για σιγουριά να έχεις μια επαφή!!Κ περίμενω με αγωνία να δω πότε θα αδιαθετήσω γτ 2 μέρα του κύκλου ξεκινάω ενέσεις!!Κ όχι τίποτα αλλά φοβάμαι τόσο αργά μην γίνει κανένα κυστικό!!!Αχχ αχχχ αχχχ!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η marillia είπε:

Πως είσαι κορίτσι μου?Οχι δν μου είπε κάτι κ ούτε κ γω ρώτησα!!Μόνο μου είπε ααα βλέπω ωάριο σήμερα επαφή!!Κ λέω τιιιιιιι??Είμαι 30 μέρα του κύκλου!!!Κ μου απάντησε μπορεί κ να έχει γίνει ωορρηξία αλλά για σιγουριά να έχεις μια επαφή!!Κ περίμενω με αγωνία να δω πότε θα αδιαθετήσω γτ 2 μέρα του κύκλου ξεκινάω ενέσεις!!Κ όχι τίποτα αλλά φοβάμαι τόσο αργά μην γίνει κανένα κυστικό!!!Αχχ αχχχ αχχχ!!!

καλα ειμαι!!! Εδω τα ιδια και ηρεμια. Χμμμμ προφανως για να μη σου σχολιασε το ενδομητριο και να ειδε ωαριο ισως να μην ηταν τοσο φουσκωμενο ακομα. Μπορει να χεις μια μικρουλα καθυστερηση αυτη τη φορα. Εγω πχ εχω υπερ σταθερο κυκλο οπως ξερεις και εχουμε πει, ε, μια φορα τον ιουνιο ξαφνικα ηρθε 10 μερες μετα. Πρωτη μου φορα εκανα 10 μερες μετα ωορρηξια (γιατι ειχα παει στο γιατρο), Ειναι αυτες οι βλακειες που σε αποπροσανατολιζουν. Ευχομαι καλη εποτυχια στη σπερματεγχυση να μας ενημερωσεις γενικα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kat-Cat είπε:

καλα ειμαι!!! Εδω τα ιδια και ηρεμια. Χμμμμ προφανως για να μη σου σχολιασε το ενδομητριο και να ειδε ωαριο ισως να μην ηταν τοσο φουσκωμενο ακομα. Μπορει να χεις μια μικρουλα καθυστερηση αυτη τη φορα. Εγω πχ εχω υπερ σταθερο κυκλο οπως ξερεις και εχουμε πει, ε, μια φορα τον ιουνιο ξαφνικα ηρθε 10 μερες μετα. Πρωτη μου φορα εκανα 10 μερες μετα ωορρηξια (γιατι ειχα παει στο γιατρο), Ειναι αυτες οι βλακειες που σε αποπροσανατολιζουν. Ευχομαι καλη εποτυχια στη σπερματεγχυση να μας ενημερωσεις γενικα.

Χαίρομαι που είσαι καλά κ ήρεμη!!!Είδες η άτιμη!!3 χρόνια προσπαθώ για παιδί τώρα βρήκε να μου κάνει νερά!!!Κ μάλιστα Παρασκευή αποφάσισα για σπερματέγχυση χτες πήγα στον γιατρό!!Δν πρόλαβα να πολυ σκεφτώ κ αγχωθώ!!Λέω αύριο να κάνω ένα τεστ,δν πιστεύω βέβαια ότι θα είμαι!!Αλλά ήμουν τόσο σίγουρη ότι έκανα νωρίτερα  και μου τα μάσησε κ ο γιατρός!!Ευχαριστώ πολύ!!!Λίγη αγωνία μόνο για την ένεση έχω να μάθω μόνη να την κάνω!!!

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Χαίρομαι που είσαι καλά κ ήρεμη!!!Είδες η άτιμη!!3 χρόνια προσπαθώ για παιδί τώρα βρήκε να μου κάνει νερά!!!Κ μάλιστα Παρασκευή αποφάσισα για σπερματέγχυση χτες πήγα στον γιατρό!!Δν πρόλαβα να πολυ σκεφτώ κ αγχωθώ!!Λέω αύριο να κάνω ένα τεστ,δν πιστεύω βέβαια ότι θα είμαι!!Αλλά ήμουν τόσο σίγουρη ότι έκανα νωρίτερα  και μου τα μάσησε κ ο γιατρός!!Ευχαριστώ πολύ!!!Λίγη αγωνία μόνο για την ένεση έχω να μάθω μόνη να την κάνω!!!

μην αγχωνεσαι καθολου με την ενεση, θα κανεις την πρωτη και οι αλλες θα ναι παιχνιδι. Μα ειδες η ατιμη λες και το ξερε, ετσι να σε νευριασει. Ευχομαι να μη χρειαστει να κανεις σπερματεγχυση, και να εισαι εγκυουλα. Οπως και να χει θα το πετύχεις όμως. Με τον εναν ή τον αλλο τρόπο που θα παει ρε παιδια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...