Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΡΙΑ


DINA R.

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!

Προχτές πήγα στον γυναικολόγο μου για να δούμε τι θα κάνουμε με το θέμα των πολυκυστικών ωοθηκών μου και γενικότερα να συζητήσουμε το θέμα της σύλληψης. Μου είπε ότι έχει γίνει ωορηξία και ότι αν μέχρι τέλος του μήνα δεν αθιαθετήσω, πιθανότατα να υπάρχει εγκυμοσύνη (πράγμα που το εύχομαι). Από την άλλη μου είπε ότι, αν αδιαθετήσω τελικά να κάνω μια εξετάση σαλπιγγογραφίας και ο σύζηγος ένα σπερματοδιάγραμμα. Έρχομαι να ρωτήσω, αν καμιά από εσας γνωρίζει την διαδικασία της σαλπιγγογραφίας και αν πονάει, γιατί έχω ακούσει διάφορα.

Το καλό βέβαια είναι(δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο)ότι η μήτρα μου και οι ωοθήκες μου είναι φυσιολογικές.

Σας ευχαριστώ............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΠ' ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΝΟΥΝ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ Κ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ Κ ΕΓΩ?

ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΝΕΙ SEX ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ?:side:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απ'ότι ξέρω και απ΄ότι μου έχει πει ο γιατρός μου, η καθημερινή συνέρευση αδυνατίζει το σπέρμα, δηλαδή δεν είναι τόσο δυνατό και γι' αυτό τον λόγο καλό είναι η επαφή να γίνεται ανά μέρα ή ανά δύο μέρες...

Ελπίζω να σε βοήθησα:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ποναει λιγο γι αυτο ρωτησε το γιατρο σου αν μπορεις να παρεις υποθετο depon απο την προηγουμενη νυχτα Εμενα μου το προτινε ο ιδιος ο γιατρος και ηταν καλυτερα

Καλα αποτελεσματα σου ευχομαι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γενική αίματος, γενική ούρων, τοξόπλασμα, ηπατίτιδα, ΤSH (θυροειδή)κάποιες βιοχημικές ακόμη που ακόμη και τώρα που τις έχω κάνει ούτε που κατάλαβα τι είναι. Ελπίζω να βοήθησα....

Όσο για το σπέρμα είναι αλήθεια οτι αδυνατίζει, εμάς μας το είπε ο ουρολόγος, επειδή ο άντρας μου είχε μικρό αριθμό μας είπε να προσπαθούμε κάθε δυο τρεις μερες. Αλλά ούτε πολλές μέρες ανάμεσα σε κάθε επαφή πρέπει να περνάνε γιατί τα σπερματοζ. ψοφούν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sas koritsia!ti kanete?exoume kairo na ta poume..loipon 8a i8ela na rwtisw kati.eixe kamia sas melagxolia meta tis gonimes meres i akoma kai tis gonimes?de ksero apla niw8w poli perierga.eimai melagxoliki kai niw8w paraksena.de mporw na to prosdiorisw.8a perimeno apantisi sas:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalhspera !! ego tha apanthso sto 2 erothma..giati gia to proto apo oti ksero einai analoga ton organismo...oso gia to 2 erothma NAI!! o adras oso pio syxna kanei sex toso pio adynamo sperma exei!! se prospathies egymosynhs kala einai h erothkh synebresh na ginete me diafora 3-4 hmeron ..oste na einai to sperma dynato!!!(emena etsi mou eixe pei o giatros)...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

DINA R ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΟΡΜΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ.

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ?

ΤΙ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΕΙΣ?

ΚΑΙ ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΟΥ?

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ!!

ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΑΣ ekoliou ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΩΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ.

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ;) ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα:laugh:

Να σου απαντήσω στο ερωτημά σου...Είμαι 29 χρονών και ο σύζηγος 31 και προσπαθούμε σχεδόν 1 χρόνο για παιδί. Υπάρχει ιστορικό πολυκυστικών ωοθηκών, οπότε όπως καταλαβαίνεις ο υπολογισμός των γόνιμων ημερών είναι δύσκολος. Κολποσκόπηση έχει γίνει και η μήτρα και ωοθήκες είναι φυσιολογικές, έχει γίνει εξέταση προλακτίνης (αν θυμάμαι σωστά το όνομα), η οποία ήταν φυσιολογική. Και από εκεί και πέρα ο γιατρός πριν μου δώσει οποιαδήποτε αγωγή μου είπε να γίνει από εμένα μια σαλπιγγογραφία και από τον άντρα μου ένα σπερμοδιάγραμμα, για να δει ότι όλα είναι φυσιολογικά ή όχι. Ελπίζω να σε κατατόπισα...

Α! και κάτι άλλο...Το ερώτημα για την συχνότητα των ερωτικών επαφών και για τις εξετάσεις του προγεννητικού ελέγχου, δεν ανήκει σε εμένα αλλά στην lesaki, οπότε καλύτερα να απαντάτε σε εκείνη.:cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lesaki εμενα την πρωτη φορα που εμεινα εγκυος ηταν αχνη η γραμμη αλλα απεβαλα την δευτερη ομως παλι αχνη ηταν και πηγαν ολα καλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Dina!!!

Και εμένα η ίδια απορία με την Foteini μου δημιουργήθηκε όταν διάβασα την δημοσίευσή σου.

Εγώ έχω κάνει σαλπιγγογραφία. Θα σου συνιστούσα ένα πράγμα μόνο.

Ας κάνει πρώτα ο σύζυγός σου το σπερμοδιάγραμμα που είναι ανώδυνη διαδικασία και αν αυτό βγει καλό, τότε προχώρησε εσύ σε σαλπιγγογραφία.

Καλή σας επιτυχία!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...