Μετάβαση σε περιεχόμενο

απογοητευση


Recommended Posts

γεια σας κοριτσια και παλι,ξερω οτι μπορει να σας εχω κουρασει...:blush: ειμαι χαλια διοτι αρχισαν οι πονοι περιοδου και εχω απογοητευτει γιατι ειχα μια ελπιδα για κατι θετικο:( ,αλλα τιποτα διοτι αρχισαν τα σκασμενα να κατεβαινουν :angry: και στενοχωριμαι.ξερω οτι γρηγορα θα συνερθω και θα αρχισω ξανα τις προσπαθειες:) .ειστε οι μονες που μπορω να μιλησω και να πω αυτο που αισθανομαι τετοια ωρα και επισης δεν θελω να φαινομαι στον αντρα μου ποσο στενοχωριεμαι για να μην απογοητευται και αυτος.χαιρομαι που εχω βρει αυτην υπεροχη παρεα και μπορω να μοιραζομαι μαζι σας αυτα που αισθανομαι και αυτα που με προβληματιζουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλη μου memi.. η ατιμη η απογοητευση :angry: ...Δεν εχω αρχισει ακομα τις προσπαθειες για να το βιωσω και εγω..Ευχομαι το καλο νεο να ερθει πολυ πολυ συντομα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΜΙ.ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΑΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΝ ΕΝΝΑΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ.ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ 100% ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΓΧΥΖΟΜΟΥΝ ΠΟΥ ΑΡΓΟΥΣΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΗΜΟΥ ΑΔΙΑΘΕΤΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ!!ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΗΡΘΕ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΜΕΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ +.ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΟ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!ΦΙΛΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

memi καλημέρα!

Δε θέλω να σου αυξήσω τις ελπίδες, απλά να σου πω όμως ότι οι περισσότερες κοπέλες νοιώθουν συμπτώματα περιόδου, ακόμα κι όταν είναι έγκυες.

Για παράδειγμα, όταν έμεινα έγκυος πρώτη φορα κι επειδή δεν πήγαινε το μυαλό μου, επί μια βδομάδα είχα όλα τα συμπτώματα, πόνους, πρήξιμο και τα σχετικά κι έλεγα τώρα θα'ρθει και τώρα θα'ρθει και δεν ερχόταν! Και μου'χε σπάσει και τα νεύρα... Να φανταστείς κάθε βράδυ έβαζα ταμπόν για να μην έχω κανένα νυχτερινό "ατύχημα"! :P

Στο λέω για να το'χεις στα υπ' όψιν και να φροντίζεις να μην κάνεις κάτι "κακό" πριν αδιαθετήσεις οριστικά. Πχ μην πάρεις κάποιο φάρμακο κλπ.

Εύχομαι να μην σου έρθει ποτέ αυτή η περίοδος! ;):)

Αλλά και να'ρθει αυτή.. δε θα'ρθει κάποια από τις επόμενες. να'σαι σίγουρη! ;):) :) :*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Memi mou kalimera...

Min apogwiteusai...

Mporei ki na eisai egkuws...

Polles kopelles niwthoun to idio san pwnoi periodou ki wmos einai egkuws...

Egw memi mou eixa 2 mines periodo enw eimoun egkuws me ton Kwstantino mou...

Ates makari na eisai agapi mou...:) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

memi mou...min stenaxwriesai sigoura tha petixeis ayto pou theleis...fisika kai oso mporeis na min deikseis tipota ton antrouli sou giati an ton agxwseis kai auton...tha einai san na pirobolaei asfaira...kali epitixia:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Memi mou

kalimera...

Ypomoni kai thetikes skepseis...!

Tha erthei, pou tha paei;;; isws argisei ligo

alla tha fytrwsei sporaki...

Sigoura!!!

Xamogela kai prospathise

na xareis oles tis agkalitses me ton antra sou...

Min exeis tipota "allo" sto myalo sou...!

Me to kalo!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕΜΙ ΜΟΥ..ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ...ΑΝ ΟΧΙ , ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...