Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απορια που εχει γινει εμμονη!


Recommended Posts

Κοριτσάκι μου, τί κάνεις...Πού χάθηκες βρε εσύ;;;Καιρό έχουμε να άκούσουμε νέα σου..Καλωσόρισες στην πατρίδα...;) ;)

Μην ανησυχείς Franita μου..Είναι το μπεμπάκι σου...Όσο μεγαλώνει τόσο εντονότερες θα είναι οι κινήσεις του..Μη βάζεις άσχημες σκέψεις στο κεφάλι σου..όλα θα πάνε καλά!

Κι εγώ έχω πιέσεις χαμηλά εδώ και καιρό, αλλά δεν είναι τίποτα..Με εξέτασε ο γιατρός μου, έκανα κι εξετάσεις κι όλα είναι καλά..Μάλλον από τις κινήσεις των μωρών μας θα είναι...

Ωστόσο, αν θες να ηρεμήσεις εντελώς, επισκέψου το γυναικολόγο σου και ζήτα του να σε βάλει σε καρδιοτοκογράφο..Εκεί φαίνεται αν έχεις συσπάσεις ή όχι...Δεν έχω κάνει ποτέ (σε 2 εβδομάδες θα μπω πρώτη φορά στον καρδιοτοκογράφο), αλλά μου έχει πει η μαία μου ότι είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να δεις τι γίνεται με το νινάκι σου...

Πάντως, επειδή κι εγώ είχα τις ίδιες ανησυχίες με σενα πριν λίγο καιρό, σε διαβεβαιώ ότι είναι όλα στο μυαλό σου...Μη φοβάσαι!Όλα θα πάνε καλά!

Φιλάκια πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αγαπητη franita μην ανησυχεις και μην εχεις αγωνια, αφου και οι γιατροι σου σε βρισκουν καλα δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα. οσο για τις κινησεις ειναι το μωρο σου και οσο παει θα το αισθανεσαι κ πιο πολυ. δεν θα σε αφηνει σε υσηχια το ζουζουνι σου! οσο για τις συσπασεις που θα αργησουν ακομη αν συνοδευονται απο πονο εστω στο ελαχιστο να κοιταζεις την ωρα κ αν σε ξαναπιασει να ξανακοιταξεις την ωρα και να τηλεφωνησεις αμεσως στο γιατρο σου για να σε καθοδηγησει.

ολα ευχομαι να πανε καλα, και με εναν πονο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Frans xalarose !!to morakh einai kale!! alla afou eisai ellada den kaneis 1 episkepsei ston giatro sou kai na tou ekfraseis oles ths apories pou exeis! tora pou exeis akoma xrono phgene kai an krhthei aparetiti na kaneis kai ekei thn eksetasei!!

Ante kai se perimenoume piso....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita

Αφου δεν εχεις αλλα συμπτωματα μαλλον προκειται για εμμονη ιδεα :dry:

Ζητα απο τον γιατρο σου να ελεγχει συχνα τον τραχηλο για να coolαρεις

Αφου εχεις αυτο το αγχος οτι θα γεννησεις προωρα φροντισε επισης να ξεκουραζεσαι αρκετα Μπορεις να φωναξεις τη μανουλα σου να αναλαβει το νοικοκυριο (να ηρεμησειλιγο και η αδερφουλα σου):laugh:

:laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita μου, μην ανησυχεις!! ολα καλα θα πανε!! αφου σε διαβεβαιωνουν οι γιατροι βρε κοπελα μου!!!;)

μα τι ανεγκεφαλος κοσμος υπαρχει!! καθεσαι και λες τετοιες βλακειες σε μια εγκυο γυναικα???:angry: μη δινεις σημασια στο καθε κακεντρεχη ξερολα, γλυκια μου!!! και μη ξαναφησεις ΠΟΤΕ και κανεναν να σου αναπτυξει τις θεωριες του!!:angry: αφου αυτοι ειναι ηλιθιοι και δεν σεβονται τη κατασταση σου, να τη κανεις με ελαφρα πηδηματακια!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κορίτσι μου μην ακους τίποτα!!!πάντα έρχονται οι καλοθελητές και οι καταστροφολόγοι και σου γεμίζουν το κεφάλι με άχρηστες και πολλές φορές υπερβολικές ιστορίες τρόμου, και εκέι που είσαι μεσα στη καλή χαρά, ξαφνικά σου μπαίνουν χίλιες ιδέες:angry: :angry: :angry:

Να ηρεμήσεις και να εμπιστευτείς τον γιατρό σου και να μη δίνεις σημασία σ'αυτήν την ηλίθια οπως πολύ σωστά είπες.

Τους χαιρετισμούς μου και καλή λευτεριά!!:) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

FRANITA γειά σου. Εγώ από τον 5ο μήνα είχα αυτά που περιγράφεις σαν συμπτώματα. Ο γιατρός μου φώναζε και γενικά ήταν πολύ αυστηρός (φοβόταν τον πρόωρο τοκετό, λόγω και του ότι είναι δίδυμα). Αυτό που μου έλεγε συνέχεια ήταν σπίτι, ξεκούραση κλπ. (τα γνωστά). Κι εγώ άργησα να καταλάβω πώς είναι οι συσπάσεις ή αν είναι τα μωρά. Πάντα όλα αυτά συνοδεύονταν με συχνοουρία την οποία είχα από τους πρώτους κιόλας μήνες. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΤΟΜΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ και ψάχνοντας στο internet, διάβαζα πως αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόωρο τοκετό. Τελικά : σε 6 ημέρες μπαίνω στον 9ο μήνα αισίως. Και μάλιστα με δίδυμα που κανείς δεν πιστεύει ότι φτάνουν μέχρι το τέλος... Πάντως σημαντικό είναι να ξεκουράζεσαι. Γενικά θα δείς ότι οι συσπάσεις θα γίνουν πιο συχνές πρός το τέλος της εγκυμοσύνης. Πιστεύω όλες οι γυναίκες το παθαίνουν αυτό. Και το πιο σημαντικό ΜΗΝ ΤΑΥΤΙΖΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, κάθε εγκυμοσύνη είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά. Να είσαι θετική ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita kalimera sou...

Prwton_min akous kanenan.MONO ton giatro sou...

Deutero_tha akouseis polla apo pollous kai diafora,giauto min anxwnesi kali mou...

O kwsmos leei polla kai upervoles...:blink: :blink: :blink:

Trito_Apolause tin egkumwsini sou agapi mou xwris fovies...

Kai kali eleftheria na exeis...:)B):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...