Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ψάχνω γιατρό στην Έλενα


Ann1

Recommended Posts

Γεια σας. Είμαι η Αννιτα..ειμαι στον 6ο μήνα και θέλω να γεννήσω στην Έλενα αλλα δεν γνωρίζω κάποιο καλο γιατρό για να τον εμπιστεύομαι , θα μπορούσατε να μου συστήσετε κάποιο καλο γιατρό που να ξέρετε απο δική σας εμπειρία οτι μπορώ  να τον εμπιστεύομαι;;;;; περνανε η μέρες και αγχώνομαι ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

    Γεια σου @Ann1!

   Δεν μπορω να σε βοηθησω κ πολυ αλλα θα σου πω τα εξις:

   Εγω εχω τον γιατρο μου ο οποιος ομως ξεγενναει στο Ιασω. Αποφασισα ομως να γεννησω στο Ελενα το οποιο το θεωρω απο τα κορυφαια. Εφ 'οσων λοιπον εχω ηδη γιατρο που θα με παρακολουθει μεχρι τελους εκλεισα στον 7,5 μηνων ραντεβου με τα εξωτερικα (εκει δε διαλεγεις τον γιατρο-μονο στα απογευματινα μπορεις να διαλεξεις που πληρωνεις κ 60 ευρω). Απο τοτε με παρακολουθει η ιδια ομαδα (σου κλεινουν αυτοι τα επομενα ραντεβου). Δεν αγχωνομαι γιατι εχω ετσι κι αλλιως τον γιατρο μου αλλα θελω να υπαρχει κ ενας φακελος στο Ελενα!

  Επισης σου προτεινω να παρεις τηλ στο Ελενα να κανονισεις για μαθηματα τοκετου!! Ειναι φοβερα, τελειως οργανομενα κ απιστευτα εξυπηρετικοι ολοι!! Αν χρειαστεις κατι αλλο, ρωτα με!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...