Μετάβαση σε περιεχόμενο

Rosemary

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  1756
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  40

Rosemary last won the day on 19 Ιουλίου 2018

Rosemary had the most liked content!

6 Ακόλουθοι

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

7057 προβολές προφίλ

Rosemary's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1.3k

Βαθμός Δημοφιλίας

 1. Είμαι περίπτωση γυναίκας που είχα αίμα κ νόμιζα ότι ήταν περίοδο αλλά τελικά ήταν αποβολή! Επίσης είχα αίμα κ ήταν αιμορραγία κ πέρασα την κύηση ξάπλα. Όμως σε μια καμία περίπτωση δεν είναι ίδιο με περιόδου! Εννοώ ότι ναι, οκ μπορεί να υπάρξει αιμορραγία, αλλά δε θα ειναι σταθερή κάθε μήνα τις ημέρες που περιμένεις περίοδο έτσι ώστε να θεωρήσει μια γυναίκα ότι τους τελευταίους μήνες που έχεις περίοδο, μπορεί να είσαι έγκυος! Η αιμορραγία στην κύηση, μπορεί να είναι ακατάσχετη, ή να είναι κάποιες σταγόνες.. Δεν είναι περίοδος αυτό κ δε μοιάζει. Μία περίπτωση που μια περίοδος μπορεί να μπερδευτεί, ειναι σε μια βιοχημικό κύηση. Μια κύηση Δηλ που δεν πρόλαβε καθόλου να προχωρήσει ο αποβάλλεται κοντά στις ημέρες περιόδου! Οπως κ να έχει καλύτερος σύμβουλος είναι ο γιατρός σου! Με το καλό να ορίσει αν προσπαθείς!
 2. Μπορείς να δοκιμάσεις να δώσεις νερό κ από κανονικό ποτηράκι (χωρίς καλαμάκι κ στομεια). Πολλά παιδάκια το προτιμούν!
 3. Εσύ με δύο παιδιά γιατί δεν κοιμάσαι μου λες????
 4. Εγώ θα προτείνω κάτι άλλο! Επειδή τα της εγκυμοσύνης τα βρίσκεις λίγο πολύ κ σε ίντερνετ κλπ, είναι μια καλη ευκαιρία αυτήν την περίοδο (μιας κ μετά δε θα υπάρχει τόσος χρόνος) να διαβάσεις σχετικά με την διαπεδαγωγηση των παιδιών, την διατροφή, τον θηλασμό, την συγκοιμηση με ένα βρέφος κλπ! Μία πολύ καλή ομάδα αν έχεις Facebook είναι αυτή της ενσυναισθησης με πλούσια επιστημονικά αρχεία! Με το καλό!
 5. Αποκλείεται ρητά κ κατηγορηματικα! Το λέει η επιστήμη! Η βιολογία! Μάλλον είναι κάποια παραπάνω κιλά λόγω καραντίνας (πολλές τα πήραμε)! Τρομερή παραπληροφορηση το περίοδος κ εγκυμοσύνη!
 6. Rosemary

  Γειά!

  Έχεις δίκιο φίλη! Θα είναι υπέροχα κ σε ένα χρόνο, θα παίζουν κ τοσο ωραία μεταξύ τους, που παίζει να έχεις κ ελεύθερο χρόνο!!
 7. Rosemary

  Γειά!

  Ναι! 41η γέννησα! Για πες, πώς είναι η ζωή με 2?? Εγω τολμώ να πω πως προς το παρόν δεν σκέφτομαι δεύτερο..! Βέβαια αν έρθει, θα είναι δώρο για την μικρή μας..!
 8. Rosemary

  Γειά!

  Καλά είμαι κι εγώ κορίτσια! Ξεκούραστηκα μπορώ να πω αυτές τις ημέρες κ πλέον έχω επιστρέψει στη δουλεια! Η μικρή μου Diwni γενηθηκε αρχές Μαρτίου..! Εχει γίνει ολόκληρο κορίτσι τώρα κ συζητάμε πώς πέρασαμε στον γιατρό κ τέτοια! Να είστε καλά όλες βρε κορίτσια!!
 9. Rosemary

  Γειά!

  @Love1988@katerinant95 @Lini @Minime @elena @Fainareti @Stelvan @Λευτέρης @Vivi.Nik. @OLY10@Diwni @peacock @KONSTANTIA @karen @misofeggaro @ditaki @Cecilaki @love30 Πωπωωωω, σίγουρα ξεχασα καποιες...! Ήθελα απλά να πω ένα γεια ρε κορίτσια! Με κάποιες από την ομάδα που είχαμε φτιάξει με τα μωρά του 2018 μιλάμε σχεδόν καθημερινά! Οι υπόλοιπες εύχομαι να είστε όλες καλά, να έχετε δύναμη κ κουράγιο! Φιλιά ηλεκτρονικές φίλες!! Έτσι απλά επειδή σας θυμήθηκα!
 10. Antelope, νομίζω ήταν ο άνω στην θηλή..! Καλέ, θα σου περάσει, γιατί να κόψεις τον θηλασμό?
 11. Γειά σου κ να σου ζήσει! Είναι καλύτερο φυσικά να βγάζεις με το χέρι πάρα με θηλαστρο. Πόσο μηνων ειναι το μωρό σου?
 12. Δες λίγο κ το πιάσιμο της θηλης α είναι σωστό. Επίσης μήπως να θηλαζεις με τον κλασικό τρόπο? Μια το ένα στήθος, μια το άλλο? Γιατί αυτό το κάνουν αυτές που έχουν υπερπαραγωγή. Μπόρει να μην γεμίζει καλά το στήθος ή να πίνει λιγότερο επειδή δυσκολεύεται να το ρουφήξει...
 13. Αλλά μόλις διάβασα ότι τα μωρά από μαμάδες που έχουν υπερπαραγωγή παίρνουν πολύ βάρος, οπότε άκυρο το σενάριο επιστημονικής φαντασίας!
 14. Αυτό εννοώ. Αν πχ από τα 7 λεπτά θηλασμού τα 5 παίρνει νερουλό γάλα?. Φυσικά μια σύμβουλος είναι ειδική να απαντήσει. Μια γυναικα μπορείς να έχει για διαφόρου; λόγους υπερπαραγωγή. Ορμονικους πχ. Αρα από τα 7 λεπτά που θηλάζει, τα 5 να πίνει πιο αραιά... Τώρα όμως καθώς σου γράφω σκέφτομαι ότι αν πεινούσε το παιδί, θα θηλάζει περισσότερο..
 15. Εγώ θα σου πρότεινα να μιλήσεις με έναν σύμβουλο θηλασμου. Η' έναν παιδίατρο που είναι κ σύμβουλος. Άκου λίγο το μπορεί να γίνεται. Αν έχεις πχ υπερπαραγωγή ή αν το παιδί πιπίλαει πολύ κλπ, παράγεις περισσότερο γάλα απ' όσο χρειάζεται το μωρό σου. Το γάλα που θηλάζει το παιδί τα πρώτα λεπτα είναι το νερουλό (αυτό που τα ξεδιψαει) κ έπειτα έρχεται το λιπαρό (αυτο Δηλ που δίνει κ το βάρος). Αν λοιπόν εσύ έχει περισσότερο γάλα στο στήθος απ όσο χρειάζεται το παιδί, ίσως να μην φτάνει στο λιπαρό ή τέλος πάντων να πίνει λίγο από αυτό. Βέβαια το πιο πιθανό σενάριο είναι να είναι έτσι το σκάρι του αλλά στη θέση σου θα πήγαινα σε μια πιστοποιημενη συμβουλο, να με καθοδήγησει. Τα χρήματα που δίνεις είναι όσα μια επίσκεψη παιδιάτρου.
×
×
 • Προσθήκη...