Μετάβαση σε περιεχόμενο

lydaki

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  50
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

6 Neutral

Σχετικά με lydaki

 • Ιδιότητα
  Advanced Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Μακάρι κοπέλα μου!!!!Στο εύχομαι!!!!?
 2. Άντε ωραία!!!! Μακάρι να έπιασε το σπορακι αυτές τις μέρες!!!!?Όντως πολύ περίεργος!!!!Για να μας παιδεύει και να μας βασανίζει!!!!? Εγώ καλά είμαι.....τώρα είμαι και εγώ μάλλον στις γόνιμες γιατί έχω καποια υγρά και έχω και κάποια πονακια.....Αλλά λόγω ιώσεων και όλο αυτό με την αδερφή μου μέχρι στιγμής δεν κάναμε τίποτα ?!!!!
 3. Καλησπέρα κορίτσι μου!!!!Σε έχω ξεχάσει τελείως όμως!!!!τρέχαμε με γαστρεντερίτιδα όλοι οικογενειακώς και είχαμε και την αδερφή μου στο νοσοκομείο και δεν πρόλαβα να δω τίποτε!!!!Είχες καμια εξέλιξη???
 4. Καλησπέρα κορίτσι μου!!!!τι έγινε???
 5. Αν θυμάμαι καλά τις ορμονικές τις έκανα εφόσον ήμουν έγκυος.Οταν πάω σπίτι θα δω τις εξετάσεις και θα σου πω σίγουρα .
 6. Οκκκκκ.....εγώ καλά είμαι!!!!Η ροή κανονικοτατη..... Συνεχίζει μόνο καφέ??
 7. Καλημέρα!!!!Τι έγινε τελικά????
 8. Ίσως να φταίει ο καιρός....Ίσως κάποια ίωση....Τι να πω......Το επόμενο τεστακι θετικότατο κορίτσι μου να είναι!!!!
 9. Καλησπέρα κορίτσι μου....Τι έγινε τελικά??
 10. Δεν μου το είπε κανένας...Ξέρω ότι πιάνεις έτσι παιδί....Έχω εξάλλου ένα παιδάκι και έτσι το πιάσαμε και εμείς μάλλον.....Απλώς ενημέρωσα ότι δεν έκανα ελεύθερα τελείως......Η απορία μου ήταν τα συμπτώματα που είχα,όχι αν πιάνω παιδί έτσι....?
 11. Μακάρι να έρθει γρήγορα το θετικο!!!!Πάντως ήταν πολύ περίεργα τα συμπτώματα αυτά!!!!Πρώτη φορά μου συνέβησαν!!!!Να περνάς καλά και γρήγορα με μωράκι!!!!!?
 12. Μακάρι να μην σου έρθει!!!στο εύχομαι ολόψυχα,!!! περιμένω νέα σου όμως!!!Μη με ξεχάσεις!!!!???
 13. Τελικά αδιαθετησα κανονικότητα!!!!Δεν πειράζει!!!!! Αναμονή για τα δικά σου νέα!!!?
 14. Εγώ δε νομίζω να είμαι πάντως.... σήμερα έχω λίγο πόνους περιόδου..αλλά ακόμη καθαρή είμαι...Θα δούμε!!! Φιλάκια ?καλή μας επιτυχία!!?
 15. Καλημέρα ? Όχι δεν το έχω αυτό!!!Εάν δεν αδιαθετησω σήμερα θα κάνω ένα τεστ αύριο το πρωί!!! Σήμερα σηκώθηκε και η μικρή μου μαζί με εμένα και δεν μπόρεσα..αύριο όμως θα κάνω!!!!Εννοείται πως θα σε ενημερώσω!!!!μακάρι να έχεις και εσύ ένα θετικότατο τέστ!!!!! Γιατί δεν κάνεις ένα όμως αύριο το πρωί που δείχνει πριν την καθυστέρηση?Εγώ στην μικρή είχα κάνει 10 μέρες πριν και έδειξε!!!Εγώ έχω ήδη αγοράσει της hometest που δεν δείχνουν τόσο γρήγορα και για αυτό θέλω να περιμένω την καθυστέρηση!!!εσύ όμως μπορείς να κάνεις!!!Νομίζω το predictor Early είχα πάρει τότε!!!
×
×
 • Προσθήκη...