Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ...ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ


Recommended Posts

Καλή χρονιά και τα καλύτερα σε όλες!

Για μένα το 2009 ξεκίνησε με απογοήτευση αφού τις πρώτες μέρες αδιαθέτησα αν και περίμενα κάτι να κάνει ο Άγιος Βασίλης και για μάς!Το πρόβλημα είναι ότι αφού κλείσαμε(όχι αισίως!)τους δέκα μήνες προσπαθειών πλέον είμαι τόσο απογοητευμένη που δεν έχω κουράγιο για άλλες προσπάθειες...εχω πειστεί ότι μιά από τα ίδια θα είναι και η επόμενη.

Πάντως λέμε να ξεκινήσουμε τις εξετάσεις γιατί δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο άπραγοι!

Περιμένω τη θετική σας ενέργεια γιατί με έχει πάρει λίγο από κάτω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αρχικα δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να σε παιρνει απο κατω:(

Πηγαινε για τις εξετασεις κανε κι ενα διαλλειματακι πες στον εαυτο σου και στον συντροφο σου off για λιγο καιρο Μπορει αυτο να δρασει θετικα στη σχεση σας και να "ανεβεις" λιγακι. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ με την Apis!!! Κι εγώ στον 11ο μήνα τα κατάφερα με τον αντρούλη μου!!! Και αφού είχαμε πει να κάνουμε ένα διάλλειμα από τις προσπάθειες... Σκέψου ότι όταν έμεινα έγκυος, ούτε την πρώτη μέρα της τελυταίας μου περιόδου δεν είχα συγκρατήσει... Κατά προσέγγιση βγάλαμε Π.Η.Τ. με τη γιατρό μου... ;)

Χαλάρωσε λίγο κι απολαύστε τον έρωτά σας και τα ...χειμωνιάτικα γούτσου γούτσου χωρίς άγχος!!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΛΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ..ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΑ,ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ...ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ...ΕΓΩ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλίκη μου καλησπέρα!

Θα σου μιλήσω για την δική μου περίπτωση που νομίζω θα σου δώσει πολύ κουράγιο.Εμείς προσπαθούσαμε 1,5 χρόνο για παιδάκι,ξεκινώντας πρίν τον γάμο μας.Σήμερα είμαι 8εβδομάδων και περιμένω διδυμάκια!Είχα απογοητευτεί και εγώ,αλλά μετά ξανασηκώθηκα στα ποδια μου και είπα ότι θα γίνω μαμα!:) Αν το κάνετε εξετάσεις σε κάνει να αισθάνεσαι πιο ασφαλής και πιο σίγουρη(και γιατι όχι,μπορεί να σε χαλαρώσει κιόλας)τότε κανε χωρίς δευτερη σκέψη!Ευχομαι σύντομα ένα μωράκι να φέρει γλυκιά αναστάτωση στην ζωή σας!Φιλια:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ.ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.

ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταλαβαίνω απόλυτα την απογοήτευσή σου γιατί πέρασα κι εγώ τα ίδια. Μπορεί αυτό που θα σου πω να σου φανεί κοινότοπο αλλά πίστεψέ με είναι μία μεγάλη αλήθεια... Το άγχος και η απογοήτευση είναι ο χειρότερος εχθρός στις προσπάθειές σας, ενώ η ηρεμία και η αισιοδοξία ο καλύτερος σύμμαχος. Το πιθανότερο είναι να μην χρειαστείτε καν ιατρική συνδρομή, αν αποβάλετε το άγχος σας.:) Όταν η ιδέα μίας εγκυμοσύνης γίνεται εμμονή, το άγχος και η ψυχολογική πιεση μας κυριεύει ασυνείδητα και τότε ο οργανισμός μας και ο εγκέφαλός μας από μόνος του θεωρεί τον εαυτό του ακατάλληλο για μία εγκυμοσύνη. :S Αντίθετα όταν είμαστε ήρεμοι το σώμα μας είναι προετοιμασμένο και φυσικά κατάλληλο για να υποδεχθεί μία εγκυμοσύνη. Μην αγχώνεσαι σαν να ήρθε η συντέλεια του κόσμου.:unsure: 9 μήνες δεν είναι δα και τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για να απογοητευόμαστε. Υπολόγισε κατά προσέγγισε τις γόνιμες μέρες σου και κάνε σεξ όσο πιο συχνά μπορείς (κατά τη διάρκεια και πριν)!!!:silly: Είμαι σίγουρη πως μέσα στη νέα χρόνια το όνειρο σας θα γίνει πραγματικότητα. Μην απελπίζεσαι ηρέμησε , σκέψου θετικά και σύντομα θα γίνεις μανούλα :) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Exei toooooooso dikio i Aroma

kai ta ypoloipa koritsia...

Kai egw eimai stin 9 ebvomada

kai synallava se "agones" meres

otan mou eipan ((meta apo mia epemvasi))

oti tha mou parei xrono!!!

Vlepeis? Xalarwse! Ksexna to!

Kane agkalitses alithines

((kai oxi skopimes!!!))

kane erwta oooso antexeis

kai xairesai...!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ax se katalabainw. emeis eimaste stous 8 mines prospa8eiwn k exw arxisei na apogohteuomai... skeftomai na paw sto giatro na kanw e3etaseis...alla lew mipos einai nwris gia kati tetoio k na sunexisw tis prospa8eies ligo akoma? den 3erw ti na kanw eilikrina:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ALIKI MOY SE KATALABAINW !!!K EGW PROSPATHOUSA PANW APO XRONO K DEN MPOROUSA.. STO TELOS APOGOHTEYTIKA K TA PARATHSA EIPA I=OTI NA GINEI THA GINEI:( K EKEI POY DEN TO PERIMENA EMEINA EGKYOS:P K TWRA ME TO KALO PERIMENW TO ZOUZOUNAKI MOY.TELIKA OTAN STAMATHSA NA TO SKEFTOMAI HRTHE:cheer: :cheer: OXI AXGOS

XALARWSE K EIMAI SIGOYRH OTI OLA THA SOU PANE MIA XARA....;) ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ.ΟΥΤΕ Σ' ΕΜΕΝΑ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΗΡΘΕ Η ΜΑΓΙΚΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ.ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα σε ολες

ειμαι νεα στο φορουμ αλλα προσπαθώ και εγω καιρο και με αγγιξε το θεματακι σου, λοιπον θα σου πουν για το αγχος, ξερω τι σκεφταισε.."μα τωρα εχω αγχος, δεν ειχα απ'την αρχη, αλλες πιανουν στον 1ο-2ο μηνα εγω γιατι εφτασα εδω και αγχωθηκα?" ολοι θα σου πουν οτι φταιει το αγχος, και κυριως ατομα εκτος του site και ατομα που δεν εχουν ασχολιθει και το χουν ακουσει καπου...σε μενα αυτο δεν λειτουργησε οπως θα επρεπε, μου αυξησε το αγχος και με εκανε να αισθανομαι ενοχες...γιαυτο εχω να σου πω τα εξης...μη διαβαζεις τα "προβληματικα" θεματα στο site και γενικως μη ψαχνεις πιθανα προβληματα στο internet, αυτο στο λεω γιατι η αγνοια των πιθανων προβληματων σε κραταει σε αποσταση απο αρνητικες σκεψεις. Ακόμη, εμπιστευσου εναν ή δυο το πολυ, αλλα καλυτερα εναν, γιατρο και ακολουθησε τις συμβουλες του, ξεκινα τις εξετασεις και θα δεις οτι οσο θα βλεπεις θετικες εξετασεις το αγχος θα μειώνεται, τελος ασχολεισου με τον εαυτο σου, αν εχεις παραπανω κιλακια πχ βαλε σκοπο να τα χασεις, αν θες γυμναστικη ξεκινα, αν τιποτα απ'τα δυο βαλε εναν στοχο και ξεκινα να τον δουλευεις, ετσι θα αποκτησεις εναν αλλο στοχο καθημερινα...με λιγα λογια τραβηξε μακρια την σκεψη σου...και κυριως μην ακους οσους σου λενε οτι φταιει το αγχος...δεν φταιει το αγχος και κυριως δε φταις εσυ ή καποιος αλλος, μερικα πραγματα χρειαζονται δουλειτσα και ψαξημο και το αγχος απλα ενισχθει το προβλμα, γιαυτο πρεπει να το μειώσεις οσο μπορεις...καλη συνεχεια...στα λεω για να τα ακουω και γω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλη μου Αλικη γεια σου!Ειμαι η Κωνσταντινα κι εγω στην αναμονη για ενα μωρακι....Σε καταλαβαινω απολυτα οπως και ολες οι κοπελες εδω μεσα που μπορει να κανουν και προσπαθειες πολυ περισοτερο καιρο απ οτι εσυ,οποτε ειναι καλο να τις ακουσεις σε οτι εχουν να πουν.Εγω δεν θα πω κατι διαφορετικο,διωξε το αγχος ηρεμησε, δεν ειναι τιποτα απλα ισως η διαδικασια να σε εχει κανει να το σκεφτεσαι συνεχεια και να σε εχει στην τσιτα...διανυεις μια πολυ ομορφη περιοδο και αμα μεινεις εγκυος θα ολοκληρωθει...απολαυσε την με ηρεμια και ολα θα ερθουν μονα τους...βεβαια να κανεις και εξετασεις για να εισαι σιγουρη οτι οργανικα δεν τρεχει κατι....

Μην σε παιρνει απο κατω ολα θα πανε καλα!το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου το 2009 να σου φερει αυτην την ευλογια σπιτι σου!!!!με το καλο και γρηγορα να εχεις καλα νεα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ενας καινουριος χρονος βρισκεται μπροστα μας και πρεπει να τον αντιμετωπιζουμε με ονειρα κι ελπιδα...δεν πρεπει να απογοητευεσαι και να στεναχωριεσαι και στο λεω αυτο εγω που ειμαι ο πλεον αγχωδης ανθρωπος.ειμαι κι εγω στην ιδια θεση με εσενα και με μεγαλυτερο χρονο προσπαθειων.ομως ειπα μεσα μου να βγαλω το αγχος και με ενα χαμογελο να προχωρησω μπροστα...κανε κι εσυ το ιδιο.χαμογελα,ονειρεψου,διωξε αρνητικες σκεψεις κι κρατα μονο την θετικη σου ενεργεια...και το μωρακι που επιθυμεις θα ερθει χωρις να το καταλαβεις....ευχομαι σε ολες μας οτι καλυτερο για τον καινουριο χρονο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aliki kalispera kai kali xronia sou euxomai.

Tha sou po kai ego tin diki mou istoria kai elpizo na sou doso kouragio kai na stamatiseis na apogoitevesai.

Prospathousame 10 mines gia paidi, ego den eixa stathero kiklo me apotelesma na min xero katholou pote prepei na to kanoume pio entatika. Tous protous 6 mines eixa frikarei, meta omos katalava pos me to zori den erxete kai xalarosa... tora eimai 1 mina kai kati....

Kai ego tin idia simvouli tha sou doso... iremise, xalarose, pate ena taxidaki oi dio sas, prospathise na apovaleis kathe eidous arnitiki energeia apo pano sou kai ola tha pane kala. Kat'arxin tha deis pos kai esi tha eisai kalitera psixologika.

H lexi "prospathoume" den einai sosti... den tha prospathite gia tipota. Apla tha kanete erota kai tha to apolamvanete kai pistepse tha erthei kai to paidaki!!!

Na min stenaxoriese katholou...;)

Sou euxomai olopsixa sintoma na sas erthei ena ugiestato moraki

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

aliki κοριτσι μου μην απογοητευσαι κ μη το βαζεις κατω στο λεει μια κοπελα που οχι απλως προσπαθησε παρα πολυ για να φτασει ως εδω που ειναι σημερα,αλλα κ πιο ανχωδης απο σενα.....σιγουρα ολες μας οταν προσπαθουμε να μεινουμε εγκυες κ δε μας καθεται αρχιζουμε κ βαζουμε διαφορα στο μυαλο μας,το κακο ομως ειναι πως κ οι συγγενοις που θελου το καλο μας κ καλα μας δημιουργουν πιο πολυ ανχος κ στρες με αποτελεσμα να μας φορτωνουν ψυχολογικα.η συμβουλη μου προσπαθησε να κανεις πραγματα που σ'ευχαριστουν κ χαλαρωσε ολα θα γινουν στην ωρα τους..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αλικη γεια κ απο μένα!

κγω θα σου πω τα ίδια με πολλες κοπέλες κ ισως σου φανουν κοινότυπα αλλα πιστεψε με είναι αληθινα γιατι κ γω πριν αρκετούς μήνες ήμουν στη θεση σου.εμεις προσπαθουσαμε περίπου 6 μήνες, ξερω οτι θα μου πεις δεν ήταν πολυς ο καιρος. οκ συμφωνω αλλα πρεπει να σου πω οτι εγω ειχα αγγιξει τα όρια της υστερίας...Καταρχάς, νόμιζα οτι θα μείνω αμέσως έγκυος και εφόσον δεν έγινε αυτό μου πήρε αρκετό καιρό να αποδεχτώ οτι ετσι είναι.¨ακουγα παντού για εγκυμοσύνες κ πίστευα οτι δεν θα μου συμβει ποτέ κ μενα,με ολα τα κορίτσια που μιλούσα στο μαμυλαντ τις είχα πρηξει κ μου λεγαν κανε υπομονή κ θα ρθει μόνο του.Ημουν πολυ ανυπόμονη και δύσπιστη...για να μην φλυαρώ άλλο, μετα απο 5 περίπου μήνες εμμονής, καταφερα να το αποδεχτώ κ να πω οτι αφου ετσι θελει ο Θεος ας γίνει ετσι και αν περνουσε ακομα λίγος καιρός θα κάναμε εξετάσεις.Τελικά οντως ήρθε οταν εκείνο ήθελε...στον μηνα που δεν μέτρησα μέρες και που το βγαλα αληθινά απ το μυαλο μου...Τωρα μπήκα στον 6ο μήνα και δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη......Ελπίζω να σου δωσα λιγο κουράγιο,κ να σε σίγουρη οτι σε λίγο καιρό θα τα λες κ εσυ αυτά σε άλλες κοπέλες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΓΩ ΑΛΙΚΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ,ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ,ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣ!ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΠΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.ΟΛΕΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΓΚΥΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΩΡΑΚΙΑ..ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ(ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ 45 ΜΕΡΕΣ!!)ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΑΓΧΩΘΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΣΕΝΑ,ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟΛΥΤΑ..ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ Αλίκη θα σου πω να το δεις εγωϊστικά και με χαμόγελο!!!

Όπως το βλέπω εγώ τώρα δηλαδή (μετά από 3 χρόνια)!και πλέον το διασκεδάζω, όσο αστείο και αν σου φαίνεται!!!

Είμαι πλέον σίγουρη ότι θα κάνω παιδάκι, και αν δεν έρθει αυτόν τον μήνα, θα έρθει τον άλλον, αν δεν ερθει τον άλλο θα έρθει τον επόμενο, κλπ!

Πάντως παιδάκι θα κάνουμε όλες!!!!

Αυτό να έχεις στο μυαλό σου, και να πας να κάνεις τις εξετάσεις σου!

Δεν θα σου πω να μην έχεις άγχος, αυτό θα σου φύγει κάποια στιγμή από μόνο του (εμένα με νευρίαζαν όσοι μου έλεγαν να μην έχω άγχος, θαρρείς και ήταν στα χέρια μου να το αλλάξω...)

Θα σου πω όμως να μην περάσεις το άγχος στον άντρα σου! ο.κ?

Φιλάκια κορίτσι μου, καλή σου επιτυχία!

Σου εύχομαι ο χρόνος να μην σε τυρρανίσει και να σου δώσει αυτό που λαχραράς, γρήγορα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα σου πω και εγω οτι τα εχω περασει αυτα...αγχος ,στεναχωρια ολα μαζι...εμεινα εγκυος τον μηνα που το ειχα ξεχασει ,τον μηνα που ειπα στον εαυτο μου ..ασε να περασει το καλοκαιρι και βλεπουμε...και χαρηκα τις στιγμες ,τοτε ηρθε...εγω προσπαθουσα 1 χρονο για μωρο,ειχα πολυκυστικες...και καθολου σταθερο κυκλο...οταν πηγα στο γιατρο μου εδωσε κατι χαπια για ωορρηξια και θα με παρακολουθουσε για να βρει την γονιμη...και τοτε θα ερχομασταν σε επαφη...τον πρωτο μηνα δεν εγινε γιατι ειχαμε και οι δυο αγχος...τον δευτερο ομως ειπια τα χαπια για ωορρηξια και δεν πηγα να μου βρει τις μερες....και εμεινα...τοτε που χαιρομουν με τον αντρα μου τις στιγμες....οποτε η συμβουλη μου ειναι να πας σε ενα γιατρο να δεις μηπως υπαρχει κανα προβληματακι και αν δεν υπαρχει να περνας ωραια και να μην το εχεις στο μυαλο σου συνεχεια..θα ερθει οταν αυτο θελει...φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τη συμπαράσταση. Μου είπατε όλα αυτά που θα έλεγα κι εγώ στον ευατό μου ...αν ήμουν πιό ψύχραιμη!

Χάρηκα τόσο με την εγκυμοσύνη της μπεμπούλας και κατάλαβα ότι θέλει υπομονή, κάποια στιγμή θα έρθει η σειρά και σε μας τις υπόλυπες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...