Μετάβαση σε περιεχόμενο

θελω μωράκι.....


militsa

Recommended Posts

γειά σας είμαι καινούργια και θα ήθελα να μου λύσεται κάποιες απορίες γιατι σας παρακολουθω καιρο και βλέπω ότι είστε πολυ ενημερωμένοι όλοι σας...

1 ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ? ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?

2 ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ? ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΣΥΜΒΆΙΝΕΙ?

3 ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΩ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΙΔΙ?

4 ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΘΕ 35 ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ..

1.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ.

2.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ

ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Κ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Κ ΕΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ.

3.ΕΙΧΑ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΧΑΠΙΑ Κ ΕΜΕΙΝΑ

ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΓΚΥΟΣ.ΔΗΛ.ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ!

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΣ ΕΝΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ,

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ....ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Μιλίτσα! Καλως ήρθες στο Mammy!

1. Έχει συμβεί σε μια φίλη μου και γενικά ξέρω πως συμβαίνει. Τώρα όσον αφορά τη συχνότητα δεν ξέρω να σου πω.

2. Αυτό συμβαίνει σίγουρα. Μου'χει συμβεί κι εμένα και το διαπιστώσαμε με υπέρηχο στις μέρες που κανονικά θα'πρεπε να'χω ωορρηξία. Το πόσο συχνά συμβαίνει είναι καθαρά θέμα οργανισμού, ορμονών και καταστάσεων. Θέλω να πω η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Φαντάζομαι πως ένα τεστ ωορρηξίας θα σε βοηθήσει σε αυτό.

3. Οι πολυκυστικές ωοθήκες είναι ένα πρόβλημα που παιδεύει πολλές γυναίκες. Υπάρχουν πολλές που τα καταφέρνουν χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες, ενώ άλλες πρέπει να ακολουθήσουν κάποια θεραπεία για να πετύχουν εγκυμοσύνη.

4. Αν ο κύκλος σου είναι σχετικά σταθερός, έστω και στις 35 μέρες, αυτό είναι καλό. Κάποιες γνωστές μου με πολυκυστικές ωοθήκες έχουν περίοδο κάθε 2-3 μήνες..

Αν έχεις υποψία ότι είσαι έγκυος, να κάνεις μια εξέταση β-χοριακής σε μικροβιολογικό εργαστήριο, έτσι ώστε να πάρεις έγκυρο αποτέλεσμα.

Ακόμα κι αν δεν είσαι έγκυος, καλό είναι να βρεις έναν καλό γιατρό, να σε εξετάσει, να σου πει τι εξετάσεις πρέπει να κάνεις και γενικά να σε παρακολουθεί.

Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εξαρτάται σε ποια μέρα είσαι. Αν δείξει θετικό, τότε σίγουρα είσαι έγκυος, ενώ αν δείξει αρνητικό ΔΕΝ είναι 100% σίγουρο ότι δεν είσαι. Εγώ πχ είχα 2 μέρες καθυστέρηση και έδειξε αρνητικό και μετά από 2-3 μέρες έδειξε θετικό. Και μια φίλη μου με αρκετές μέρες καθυστέρηση χρειάστηκε να κάνει 3 τεστ μέχρι να της βγει θετικό!

Σου είπα για τη χοριακή γιατί είναι η πιο αξιόπιστη εξέταση. Κοστίζει γύρω στα 20-25 ευρώ (ανάλογα και που θα την κάνεις) δηλαδή λίγο παραπάνω από τα τεστ του φαρμακείου.

Έχεις καθυστέρηση; Σε τι φάση είσαι;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΚΑΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΙΣ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ...ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 7 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ....ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΠΕΡΙΕΡΓΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΝΟ ΧΑΜΗΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εντάξει, πολλά μπορεί να σημαίνει αυτό. Μπορεί απλά να'χεις κρυώσει, μπορεί να είχες σύλληψη αλλά να μην προχώρησε, μπορεί απλώς να έτυχε να'χεις πολύ αίμα.. μπορεί να'χεις κάποια κύστη.. πολλά μπορεί!

Όταν λες πάρα πολύ αίμα, εννοείς ότι συνήθως δεν έχεις τόσο πολύ; Πως θα το χαρακτήριζες; Διπλάσιο από το συνηθισμένο;

Έχεις κάποιο γιατρό που σε παρακολουθεί; Δεν τον παίρνεις ένα τηλέφωνο στο κινητό να σε συμβουλεύσει; Γι'αυτό είναι οι γιατροί..

Από το να κάνουμε υποθέσεις και να'χεις τις αμφιβολίες σου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗΛΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΣΙΓΚΛΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ.....

ΓΙΑ ΜΕΝΑ 1 ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ

2 ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΝΧΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ.....

3 ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

4 ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΓΕΥΤΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΙΜΑΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΙ ΒΡΕΦΟΣ.....ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΧΟΣ!!!!ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ΑΥΤΗ Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΛΙΤΣΑ........ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.....ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ Σ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ.....

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΙΑΣΕΙ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΓΚΥΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙ ΠΑΙΔΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ με τη Βαλεντίνα..

Πάντως, αν ήσουν έγκυος από τον περασμένο μήνα, δε θα'χες κάποιες ενδείξεις;

Πχ συχνοουρία, ευαισθησία στην όσφρηση, στήθος πρησμένο.. κάτι!

Και κάτσε βρε παιδάκι μου.. η στάση του γιατρού σου μου κάνει εντύπωση! Και γιατί στο λέω: όταν είχα την αποβολή και είχε αρχίσει η αιμορραγία, ο γιατρός μου, μου έδωσε κάποια φάρμακα, μου είπε να κάθομαι ξαπλωμένη και είπε να κάνω χοριακές με απόσταση 3 ημερών η μία από την άλλη, γιατί έχει περιπτώσεις γυναικών που είχαν απίστευτη αιμορραγία και τελικά γέννησαν παιδιά! Αυτό οι γιατροί το χαρακτηρίζουν επαπειλούμενη αποβολή και δεν οδηγεί πάντα σε αποβολή.

Και παρ'όλο που τελικά απέβαλα, η χοριακή ήταν 300+. Δηλαδή αν πχ ήσουν έγκυος από τον περασμένο μήνα (όχι αυτόν που διανύουμε), τότε πρέπει να'χεις πολύ ανεβασμένη χοριακή που σίγουρα θα δείχνει σε τεστ εγκυμοσύνης.

Τώρα βέβαια σε αγχώνω περισσότερο με αυτό που σου λέω, αλλά..

Έχεις τεστ στο σπίτι; αν έχεις, κάνε ένα να δεις τι θα δείξει. Αν δείξει θετικό, πάρε οπωσδήποτε το γιατρό σου τηλ. να σου πει τι να κάνεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ!!!!!ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΑΛΙΑ!!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ..ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ...ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

militsa ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....

ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΩΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ....

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ (ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΟ ΑΙΜΑ) ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ.... ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ "ΒΡΕ ΛΕΣ?" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.... (ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΣ...)

ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΗΘΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΩΝ Η ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ.... ΜΠΟΡΕΙ ΔΛΔ ΝΑ ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΩΑΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΤΖΟΥΦΙΑ"...:( Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΣΤΗ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΕΦΕΡΕ Η CRAZY...

Η ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΕΙΠΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΧΝΑΜΕ: ΕΛΕΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΝΤΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.....

ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.... ΞΕΡΕΙΣ...;)

ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ....

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "ΕΠΙΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ" ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ "ΚΑΤΣΕΙ" ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ....:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοιτα η κουνιαδα μου ειχε κανονικα περιοδο για 2 μηνες..εγω εχω πολυκυστικες και ειχα περιοδο καθε 45 μερες..κι ομως εχω παιδακι...απο τον δευτερο μηνα ηρθε,οταν βρηκα τον καταλληλλο γιατρο,γιατι πριν ειχα μπλεξει με ηλιθιους...μην αγχωνεσαι,αν εχεις μια υποψια κανε μια χοριακη ,θα δειξει σιγουρα..αλλιως ο γιατρος ειναι ο μονος αρμοδιος να σου λυσει την απορια..καλη επιτυχια οπως και να χει.φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Militsa kali epityxia

opws kai na'xei!!!

1)Prepei na exoume giatro pou na

empistevomaste

2)prepei na ginetai swstos kai

oloklirwmenos elegxos (eksetaseis)

prin tin syllipsi!!!

Meta, isws einai arga!

Euxomai na pane ola kala

kai to Mammy einai edw!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Militsa καλοσόρισες και εσύ στην mammyland.!:laugh: Είμαι η dina και είμαι και εγώ καινούργια. Αρχικά εύχομαι καλή χρονιά και να αποκτήσεις το bebe που επιθυμείς. Είμαι και εγώ στην ίδια κατάσταση με εσένα...Προσπαθώ και εγώ για ένα μωράκι αλλά έχω και εγώ πολυκιστικές ωοθήκες που δυσκολεύει λίγο τα πράγματα στην σύλληψη. Έxω ακούσει και διαβάσει ότι πολλές γυναίκες με τέτοιο πρόβλημα έχουν καταφέρει και έχουν συλλάβει άμεσα. Άλλες βέβαια όπως εγώ δυσκολευόμαστε γιατί ίσως μας ξεφεύγουν οι γόνιμες μας μέρες.:dry: Όμως αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το συζητήσεις με τον γιατρό σου και να ξεκινήσεις κάποιες εξετάσεις. Να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται καθόλου άγχος γιατί έχει αποδειχθεί, ότι είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας για την σύλληψη. Χαλάρωσε και απολαυσέ το.:P

Τέλος θέλω να σου πω ότι ΝΑΙ υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις γυναικών που έχουν περίοδο μέχρι και τον 4ο μήνα αλλά με αραιή ποσότητα αίματος. 'Εχει συμβεί στην μητέρα μου όταν ήταν έγκυος στην αδερφή μου. Οπότε όλα είναι πιθανά ακόμα και τα πιο απρόβλεπτα!!!:cheer:

DINA

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως ήρθες militsa,

η απάντησή μου, από όσα έχω ακούσει, και στις τρεις ερωτήσεις σου είναι "ναι"!

Είμαι σίγουρη ότι γρήγορα θα μας πεις τα ευχάριστα νέα σου!!!

Σου έυχομαι ότι καλύτερο!!:)

Και μην ξεχάσεις να κάνεις προγεννετικό έλεγχο, πριν ξεκινήσεις εντατικά τις προσπάθειες για παιδί (γι' αυτό άλλωστε λέγεται και ΠΡΟγεννετικός;)

Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...