Μετάβαση σε περιεχόμενο

@#%^$^*(**&^%^$$% Αίμα, μα σήμερα???


Recommended Posts

Καλησπέρα και χρόνια πολλά

Και ναι, είναι γεγονός, είδα για πρώτη φορά αίμαι και εγωωωωωωωωωω.

Είμαι στην 10 εβδομάδα, αλλάζω μήνα βέβαια σήμερα, (είχα τελευταία περίοδο 20/10) και το καλό είναι οτι δεν πονάω. μόνο κάτι ψιλές σουβλιές.

Είδα πριν δυο ώρες καφε στο σερβιετάκι μου, και όταν κατούρησα και σκουπίστηκα, είδα ροζ προς κόκκινο και λίγες βλέννες. Πήρα τον γιατρό μου, και ξεκίνησα προγεστερόνη 2 πρωι 2 μεσημέρι 2 βράδυ..

Αντε να δούμε ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα αιμα αποκολληση ηταν ανευ σημασιας

και τωρα καθε φορα που αλλαζα μηνα εως και την 14 εβδομαδα εβλεπα αιματακι

νομιζω κοριτσακι μου δεν ειναι τιποτα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλη μου μην στεναχωριεσε ειναι συνηθες φαινιμενο το αιμα στην εγκυμοσυνη ειδικα οταν αλλαζεις μηνα , βεβαι πολλοι γιτροι δεν το θεωρουν αληθινο.Συνηθως η αιμορογια ειναι λιγη και οφειλετε σε μερικη αποκολληση του πλακουντα και οι σουβλιες μπορει να ειναι οι συσπασεις της μητρας βεβαι καλο ειναι που σου εδωσε προγεστερωνη αλλα πρεπει να μεινεις λιγο ξαπλα μονο τουαλετα να πηγαινεις και αν δεις οτι πονας στο γιατρο.Το σημαντικοτερο ειναι να εισαι ηρεμη και ψυχραιμη εγω ειχα 2 φορες αιμα μια στον 4 μηνα και μια στον 6 εκατσα απο 10 μερες στο κρεβατι ειχα μερικη αποκολληση .Πρεπει να ακους τ γιατρο σου και του χρονου τη πρωτοχρονια θα χορεψεις μαζι με το μωρο σου . να σια καλα και μην στεναχωριεσε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Domenica mou kalimera!!!

Kane ligo ypomoni kai tin epomeni

prwroxronia tha "peraseis" kalytera,

me to bebe sou agkalitsa!!!!!!!!!!!!!!

Mia aporia exw: me teleutaia periodo

20/10 pws allazeis mina 1/1?

Rwtaw giati eimai kai egw 7 evdomadwn

kai exw mperdeutei poly...

Ola tha pane kala!!!

Kali xroniaaaaaaa...!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην ανησυχείς, συνήθως δεν πρόκειται για κάτι ... ανεπανόρθωτο! Εχω δει εγώ σταγονίτσες μέχρι τώρα, κάθε φορά αγχωνόμουν, τρελεαινόμουν και τελικά τίποτα δεν έγινε! Κάθε 26 ημέρες έβλεπα σταγονίτσες μέχρι τον 6ο μήνα, ήταν η αλλαγή κάθε κύκλου και αν και ο γιατρός ποτέ δεν παραδεχτηκε οτι ισχύει αυτό, δεν μου είπε σε τι οφείλεται!!! Ολα καλά τα έβλεπε στον υπέρηχο!:cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχομαι να σου πανε ολα καλα.. Μην στεναχωριεσαι. Ξεκουρασου οσο μπορεις. marimari καποιοι γιατροι υπολογιζουν την αλλαγη του μηνα με βαση την τελευταια περιοδο σου + 10 μερες. Εγω με ΤΕΡ 29/4 αλλαζω μηνα καθε 9 του μηνα γιατι 29/4 + 10 μερες= 9 Μαιου. οποτε μου εδωσε ημερομηνια μεχρι τις 9/2. Αλλοι προσθετουν 7 μερες, άλλοι 5 μερες ειναι αναλογα στο γιατρο. Παντως μηνας και βδομαδες δεν συμβαδιζουν και μενα με ειχε μπερδεψει λιγο αυτο στην αρχη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΣΤΗΝ 11 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑ,ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΥΧΟ,ΣΕ 2 ΣΗΜΕΙΑ ΚΙΟΛΑΣ.ΕΚΑΤΣΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ Η ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλη χρονια domenica μην ανυσηχείς!Και γω στην αρχή ειδα καφέ αιμα πολύ λιγο.Ειχα μια μικρή αποκόλληση και πήρα προγεστερόνη.Δεν ειναι τιποτα1Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας...

Απο χθες που ξεκίνησα την προγεστερονη, δεν ειδα ξανα αιμα, και πριμ κανα διωρο ειδα καφε. Μονο καφε. Τωρα πάλι που πηγα, λιγότερα.

:angry:

Καλού κακού εχω κλεισει για υπερηχο σε ενα διαγνωστικο πολύ κοντα στο σπίτι μου. Δεν το ειπε ο γιατρός μου, αλλά θελω να το δω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Domenika kai

Papaki

sas euxaristw gia tis apantiseis!

Pragmati kai egw me teleutaia periodo

stis 13 , allazw mina stis 20 . . .

Ara mou prosthese 1 evdomada emena.

Euxaristw poly kai sas euxomai

ME TO KALO

kai sas , kai se mena , kai se ola ta koritsia!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επειδή δεν υπήρχε καμία περίπτωση να καθήσω στα αυγά μου, μέχρι τις 20 που είναι να κάνω την αυχενική διαφάνεια ή στις 21 που έχω ραντεβού με τον γιατρό μου, μόλις γύρισα απο την Ευρωδιάγνωση που έκανα (στην ουσία τον πρώτο) υπέρηχο του μωρού.

Λέω τον πρώτο, γιατι ο πρώτος πρώτος έγινε "στην ζούλα" σύμφωνα με τον γιατρό μου, κρυφά, στο Αττικό, ένα πρωί, μόνο και μόνο για να ακούσουμε καρδιά και να δούμε οτι είναι ενδομήτρια η κύηση. Και όλα πράγματι ήταν καλά. Δεν πήρα εκτύπωση όμως, ο άντρας μοτ δεν ήταν μέσα, και πήγε να πεθάνει:lol:

Λοιπόν, στο θέμα μας, αν και έχω ακόμα λίιιιιιγο πολύ λίγο καφε στο σκούπισμα, και συνεχίζω την προγεστερόνη, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! Είδα και 2 χεράκια και 1 κεφάλι!!!! Αλήθεια!!!!! Αρα μάλλον είναι απο την αλλαγη του μήνα. Η ξάπλα ξάπλα ομως κορίτσια!!!!

Ευχαριστώ πάαααρα πολύ για το ενδιαφέρον!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ DOMENICA!! KΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.:woohoo: ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.. ΚΑΤΣΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΖΕΨΕΙΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΦΙΛΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...