Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΛΙΚΟΙ


Sisy

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΚΟΛΙΚΩΝ?

ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ?ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ?

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΥΠΝΟΥ Η ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ SISY.ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ.ΤΗΣ ΕΔΙΝΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΤΗΣ ΜILUPA ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΓΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΛΕΥΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΙΚΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΒΟΗΘΑΕΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΙΣΙ ΜΟΥ,ΟΤΑΝ ΕΚΛΑΙΓΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ

ΗΤΑΝ ΣΠΑΡΑΧΤΙΚΟ Κ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΙΠΛΩΝΟΤΑΝΕ!

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ

ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΤΟΥ Κ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΝΑΝ

ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΖΑΜΕ 2 ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ

Κ ΗΡΕΜΟΥΣΕ!

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ

ΕΔΩΣΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΕΔΕΙΝΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙ Κ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ!

Α!Κ ΤΟΥ ΕΒΑΖΑ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΤΑΝΕ!

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ Κ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΑΣΑΖ

ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ!

ΡΩΤΗΣΕΚ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΟΥ!

ΦΙΛΙΚΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σιση μου καλησπερα! θα το καταλαβεις καλη μου γιατι αν το μωρο σου ειναι ταισμενο αλαγμενο και συνεχιζει να κλαιει εντονα και να μαζευει τα ποδαρακια του προς την κοιλια μαλλον ειναι κολικοι καλο ειναι να του δινεις τσαγακι μαραθο και μασαζ στην κοιλια.ειναι λιγο δυσκολη περιοδος αλλα θα περασει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΙΣΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΛΑΙΕΙ ΣΠΑΡΑΧΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΦΙΓΓΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΙΚΟΙ. ΕΜΑΣ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ BABY GRIPE WATER ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ. ΕΜΕΝΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΗΡΕΜΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΜΟΥ, (Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΜΟΥ) Ή ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΒΑΖΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΜΟΥ) ΚΑΝΕ ΜΑΛΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΖΑΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟΣΠΟΡΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΟΥΠΑ!

Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΤΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΑ.

ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΟΝΟΙ..

ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΣΠΑΡΑΧΤΙΚΑ!!

ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΔΕΥΩ..ΤΙΠΟΤΑ!!

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ, ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΑΙ!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΞΥΠΝΙΑ!

ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ..

ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΠΟΝΟΥΣΕ ΠΟΛΥ, ΑΕΡΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ?

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ..ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sisy μου εμείς βρήκαμε σωτηρία σε ένα διάλυμα που λέγεται Nurse Harvey's. Μας το πρότεινε ο παιδίατρος μας καθώς και πολλοί φίλοι μας που αντιμετώπισαν τα ίδια με τα μωράκια τους. Βέβαια μας είπε ο παιδίατρος ότι πρέπει πρώτα να κλείσει τον 1ο μήνα η μπουμπού μας και να της το χορηγήσουμε. Ρώτα τον παιδίατρο σου.

Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου σισσυ....τα περασαμε και εμεις αυτα....δραμα ...υποφερουν τα καημενα:( ....εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει να του δωσω το κιντερτε........τιποτα.........ο μικρουλης μου ηρεμησε οταν του εδωσα χαμομηλακι....οταν ειπα στην παιδιατρο οτι του εδωσα μου ειπε καλα εκανες..........γιατι δεν μας το προτεινουν ομως ...μηπως για να προωθησουν διαφορες εταιριες........δωστου χαμομηλακι βρε δεν παθαινει τιποτα..........φιλακια και υπομονη........οταν ποναει καρατα το μπρουμυτα στα χερακια σου για να του πιεζεις την κοιλιτσα.....ηρεμουν λιγο......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και μενα η μπεμπα μου τσιριζε και μαζευε τα ποδαρακια της οταν την επιαναν συνηθως το βραδυ κατα τις 9 ηταν και την διναμε παναντολ σιροπι με προτροπη του παιδιατρου μας φυσικα και την εβαζα ζεστα πανακια στην κοιλια της τα ζεστανα στα ματια τησ κουζινασ και τα βαζα στην κοιλιτσα τησ νομιζω καναν δουλεια και αν δινεις ξενο γαλα παρε αυτα που δεν εχουν λακτοζη μεσα γιατι αυτο φερνει τους κολικους φικια και υπομονη τα περασαμε και μεις................

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sxetika me tous kolikous akoma kai simera den uparxei kapoia eksigisi gia to ti akribos einai.

Genika pantos ta mvra pou thilazoun exoun ligotera ponakia kai i apopsi mou einai oti i lisi gia thn periodo kolikwn einai mia ....

para polu agkalitsa! i agkalia einai to mono meros kai i moni stasi pou ta mvrakia hremoun.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΑΝΥΣΗΧΗ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΟΛΙΚΟΙ..ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΟΝΟ!!ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΚΛΑΙΕΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΕΙΝΑΣΕΙ. ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΩ ΝΑ ΦΑΕΙ - ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ-ΤΡΩΕΙ-ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ-ΗΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ???

ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ (ΕΙΝΑΙ 2 1/2 ΜΗΝΩΝ)ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πάντως Σισυ και κολικοί να είναι, που δεν νομίζω αφου ειναι 2.5 μηνών το παιδάκι σου, υπομονή και αγκαλιά μου είπε και μένα η γιατρός.

Ενας μεγάλος γιατρός λέει είπε για τους κολικούς " Κι αν όλοι στο σπίτι έχουν εξανληθεί, και αν δημιουργήθηκε αυλάκι στο σπιτι απο το πέρα δώθε, τότε μπείτε όλοι στο αυτοκίνητο. Οι κολικοί δεν θα περάσουν, αλλα τουλάχιστον θα έχετε κάνει μια ωραία βόλτα!!" :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ δεν είχα τον πόνο και τα καφέ που λες αλλά αισθανόμουν ένα βάρος και είχα συχνοουρία! Μακάρι να είναι κορίτσι μου συμπτώματα και να δεις ένα μεγάλο νούμερο χοριακής!!!
    • @marinamanoulitsa 😯😯😯😯😯 ναι μωρή τρελα!!!! Back2back με πιστη και επιμονή!!!! Έτσι θ ναι κ με σένα @Θέτις Κ. μου!!!! Απορώ γτ δν έκανες χοριακη!!!!  Εγώ χθες το βραδύ στον ύπνο μου ένιωσα δυο σφάχτες δυνατούς πολύ πολύ χαμηλα στη κοιλιά , κέντρο! Σήμερα το πρωί ειδα καφέ στο σκούπισμα και έχω ακόμα στο σκούπισμα καφέ! Τη κοιλιά τη νιώθω σαν μουδιασμένη σαν πιασμένη ν πω, και βαριά! Δν έχω κατι άλλο από συμπτώματα! Δν ξέρω καν αν αυτά μπορούν ν θεωρηθούν συμπτώματα ! Είμαι 10η 11η μέρα ΜΤΩ ! Είδωμεν 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🙏🙏🙏🙏
    • Άντε καλέ που θα το βγάλεις έξω το σκύλο!!! Να βγουν αυτοί!
    • Κορίτσια σας παρακολουθώ αλλά δεν γράφω πλέον…μπήκα απλά να πω κι εγώ τη δικη μου εμπειρία π είμαι διαφορετική από των άλλων κοριτσιών.Εγω έχω είδε ουσίες θήκες κ δεν έπιανε το μωρό με τπτ..πως να μπορέσει άλλωστε;οι μαίες στο μαιευτήριο ήταν υπέρ των ψευδοθηλων η δικη μου κατά…χρησιμοποίησα θήλαστρο π με εσωσε…έβγαζα γάλα,ηξερα πόσο πίνει και παραδόξως επειδή με είχαν πιάσει κ τα ψυχολογικά μ τους πρώτους μήνες δεν μ άρεσε καθόλου η άμεση επαφή με το στήθος.Συνεπως συνέχισα έτσι..έκανα μεικτή διατροφή..κ τώρα σταμάτησα..έχω λίγο γάλα κατάψυξη θα πιει μέχρι και 8 μηνών..Προσωπική μου γνώμη είναι ότι υπάρχει μια κάποια ταλαιπωρία με τον αποκλειστικό θηλασμο στον ύπνο στο πρόγραμμα κλπ..εμένα έτρωγε από νεογέννητη κάθε 3,5-4 ώρες και από 34 ημερών κοιμαται όλη νύχτα..η μαία κ έλεγε αμ τρώει καλά κοιμαται και καλά..εμένα ετυχε να με βολέψει πολύ το θήλαστρο κ αν το είχα χειριστεί διαφορετικά τους πρώτους μήνες θα είχα περισσότερο γάλα αλλά δεν την πάλευα γενικότερα.Η καθεμία κάνει αυτό που της ταιριάζει να ξερεις,,,εμένα με ξένιζε πολύ η ερώτηση π μ έκαναν πάντα γτ ήταν το πρώτο πράγμα που ρωτουσαν:θηλάζεις;λες κ αν δεν θηλάζω τι έγινε δλδ;..κάνε ότι σε ευχαριστεί και σε βολεύει…τα φιλιά μου… @Elli13 δεν κατάλαβα εννοείς από 6 μηνών να της δίνω μόνη της το κουτάλι;μπράβο,σε όποιον το πετυχαίνει αλλά εννοείται εγώ τουλάχιστον την ταΐζω..μ φαίνεται αδύνατον να πιάσει το κουτάλι από 6 μηνών..μάλλον θα γίνεται αλλά εγώ δεν.τωρα θέλει να πιάσει το κουτάλι που  είμαστε 7,5 κ επειδή έχουμε τη βάπτιση την άλλη εβδομάδα δεν θελω να της κάνω κάποια αλλαγή..μετά από εκεί θα αρχισω  κομμάτια…
    • Τις βλέπω τις βλέπω!! Μα πόσο νωρίς έδειξε το τεστ απίστευτο. Να κάνεις και άλλα τις επόμενες μέρες και αναμένουμε τα νεότερα ευχάριστα!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...