Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δοιαρια Απο Δόντια;


Recommended Posts

Καλησπέρα! Θα ήθελα την πολιτιμη γνώμη σας.ο μικρός μου είναι 13 μηνών πριν 6 μερες περίπου ξεκίνησε να κάνει τα κακά του πιο μαλακά ( σαν κρέμα ) κ είχε κ πολλές κενώσεις την μέρα περίπου 7-8. Και εκείνη την μέρα κ δεκατα.Ο Γιατρος μου είπε να του κάνω δίαιτα μήπως είναι καμια ίωση 2-3 μερες λοιπόν του έδωσα γάλα αριωμενο ζυμαρικά και άνθος ορυζης κ μόνο μπανάνα κ Μήλο. Έκανε 1-2 κενώσεις την μέρα με τη δίαιτα αλλά κ αυτά σαν κρέμα. Σήμερα παλι μετά απο τόσες μερες κ χωρίς να του εχω δώσει άλλο φρούτο χωρίς λαχανικό έκανε παλι μέσα σε 4 ώρες 4 φορές παλι με την μορφή κρεμας κ την μια φορά είδα κ κάτι σαν βλένες μέσα. Ο Γιατρος μου είπε να συνεχίσω έτσι άλλες 2-3 μερες κ να δούμε. Μπορεί λέει κ να είναι δόντι. Έχει 5 δοντακια αλλά έβαλα το χέρι μου κ δεν πιάνω κάτι καινούργιο. Ξέρετε να μου πείτε αν εσάς είχαν τα παιδάκια σας τέτοιο θέμα με τα κακακια τους; Μπορεί να είναι απο δόντι; Ανησυχώ μήπως είναι τίποτα άλλο πιο σοβαρό.να πω ότι πολλές φορές μέσα στην πάνα διακρίνω πολλά μαύρα και σαν ψιλοκομμένο άνηθο. Πολυ περίεργο πράμα αυτό ξέχασα να το πω στο γιατρο. Κ τέλος να πω ότι αυτές τις μερες έχει πολυ γκρίνια είναι πολυ ανήσυχος κατα τα αλλα καλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 10 months later...

καλησπέρα ρωτα τον γιατρο σου να κανεις την εξεταση για αδενο ιο ή ροτα ιο . που το πιο πιθανο ειναι να ειναι απο δοντακια!!! εμενα εκανε διαροια απο δοντια αλλα οχι τοσο συχνα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...