Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ


valia2

Recommended Posts

Γεια σας,ειμαι 4,5μηνων κ μολιςχ8ες βραδυ με επιασε πονοδοντος, δεν εδωσα σημασια τωρα ομως πριν ενα μισαωρο με επιασε αρκετος πονος τι λετε 8α μου επιτρεψει ο γυναικολογος να παω σε οδοντιατρο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera valia mou..kala eisia??

emena otan proto piga sto giatro me edose ena xarti me ti prepei k ti oxi..k tin episkepsi sto odontiatro mou tin epetrepsa mias k theloun k ayta frontida..alla esi epeidi ponas pare tin to giatro sou k rota ton an epitrepetai na pareis xapia..perastika

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΕΝΕΣΗ ΜΕ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ.ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου ποσο σε λυπαμαι...το ειχα περασει και εγω ...οδοντιατρ θα σου επιτρεψει να πας αρκει να μην χρειαστει ακτινογραφια δοντιου...τοπικη ενεση επιτρεπεται δεν εχει καμμια σχεση με το μωρο μου ειχε πει η οδοντιατρος μου,οπως επισης δεν κανει να παρεις και αντιβιωση...παρε κανενα ντεπον αναβραζον μηπως περασει για λιγο...το ντεπον επιτρεπεται...περαστικουλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα!

Όταν ήμουν 11 εβδομάδων έσπασε το δόντι μου!!!! Εκεί αναγκαστικά πας στον οδοντίατρο. Η ίδια η οδοντίατρος, αρνήθηκε να κάνει ακτινογραφία. Βγάλαμε το σπασμένο κομμάτι και έκανε ένα σφράγισμα. Βέβαια έκανε ένεση αλλά τίποτα που να βλάπτει το έμβρυο.

Το δόντι θα το φτιάξω αφού γεννηθεί το παιδί.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βάλια2 η κουμπάρα της αδελφής μου μέχρι τώρα που είναι 8 μηνών πηγαίνει κ παρακολουθεί τα δόντια της σε έναν πολύ καλό οδοντίατρο γιατί με την εγκυμοσύνη, το πρώτο πράγμα που είναι ευαίσθητο, είναι τα δόντια.

Πρέπει να πάς στον οδοντίατρο κ αν θέλεις έχω την διεύθυνση του γιατρού αυτού γιατί πάω κ εγώ να σου την δώσω να πάς κ εσύ.

Πές μου να ξέρω ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Βαλια!Ειναι σημαντικο να φροντιζουμε τα δοντια μας σε αυτη τη φαση!Εγω απο την αρχη της εγκυμοσυνης ειχα και εχω προβλημα με την ουλιτιδα οποτε δεν θα μπορουσα να μην επισκεπτομαι τον γιατρο!Το συζητησα και με τον γιατρο μου και μου συνεστησε να παω χωρις κανενα προβλημα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ απόλυτα με την lovie. Η οδοντική κ στοματική υγεία είναι από τα πρωταρχικά θέματα υγείας που πρέπει να προσέχουμε. Τα δόντια βρίσκονται στο κεφάλι, και στο κεφάλι όλα τα αγγεία κ νεύρα και τα "κέντρα" που ρυθμίζουν όλες τις λειτουργίες του οργανισμού μας. Επειδή από τα δόντια λοιπόν ξεκινούν πολλά κ τα δόντια (ξαναλέω) είναι στο κεφάλι, καλό θα είναι να τα προσέχουμε πρώτα εκείνα κ μετά κ όλα τα υπόλοιπα επάνω μας.

Δεν είμαι οδοντίατρος, ούτε κάτι σχετικό. Απλά επειδή έχω κάνει ορθοδοντική και έκανα αρκετές θυσίες για ένα καλό αποτέλεσμα(είχα βάλει σιδεράκια μικρή, έτσι κατάλαβα πως τα δόντια μου είναι η πρώτη εικόνα που αντικρίζει κάποιος που συνομιλώ μαζί του, είτε είναι θέμα αισθητικής, είτε υγιεινής, είναι ένα από τα σημαντικότερα αγαθά που τα προσέχω πολύ. Μιλάμε πάω τακτικά για καθαρισμό, έχω κάνει κ λεύκανση κ κάνω κ οδοντικό τσεκ-απ συχνά.

Κάποιες μπορεί να με βρουν υπερβολική, αλλά είμαστε κ γυναίκες βρε κορίτσια κ τα ωραία δόντια είναι κ θέμα αισθητικής....

φιλιά σε όλες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Valia2 kalispera kai apo mena...

O dikos mou giatros , epitrepei oles tis ergasies

ston odontiatro! Kane tou til, na se kateuthinei,

kai perastika sto donti!!!

P.M: stin enotita "kapnisma" dianazw oti

eisai ligwn evdomadwn, kapoio lathos;;;

Episis exw apantisei kai sto mail sou...

Kalo apogeuma...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Βάλια μου τι θέμα έθιξες τώρα....Εγω είμαι 6 μιση μηνών και έχω κουφάλα στο δόντι..Το συζήτησα με το γυναικολόγο μου και μου εόπε οτι άμα επείγει να πάω-αρκεί το σφράγισμα να μην ειναι απο μια ουσια,που δεν την θυμάμαι τώρα,αλλιώς αν δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα να πάω μετα την εγκυμοσύνη..Το ζήτημα ειναι οτι δεν θέλω να πάω γιατι ήδη στην αρχή (2 μηνών)πήρα αντιβίωση για ουρολοίμωξη και δεν θέλω να καταπονήσω άλλο το μωρό...Ενα βραδι ξύπνησα απ τους πόνους στο δόντι..και τι να κάνω..έβαλα τσίπουρο πάνω για να το κάψω..μου πέρασε ο πόνος αλλα τελικά έκαψα τα ούλα μου.:unsure: :unsure: :unsure: Ενας άλλος τρόπος επίσης ειναι να πάς στο φαρμακείο και να πάρεις γαρύφαλο να βάλεις..Αλλα αμα σε ποναει πολύ πηγαινε οδοντίατρο αρκει να τον ενημερώσεις οτι εισαι έγκυος για να δει τι θα σου βάλει πάνω.Φιλάκια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...