Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ


KPAP

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ-ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ 8ΑΩΡΟ-ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ. ΕΝΩ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ.ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ.ΜΗΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ? ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ .ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ? ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ?ΕΙΜΑΙ ΑΝΙΔΕΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sou krap...na rotiso eisia egkios?

giati genika to stayropodi dwe kanei gia tin kikloforia tou aimatos..episis kanei k flebiti,,,

an eisia egkios de kanei giati to moro de exei xoro k de mporei na parei tin sosti thesi ...

oso gia to mproumita an de eisai egkios de peirazei...an eisai omos prepei na to kopseis

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΡΑΡ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΒΙΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ.:) ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΚΛΑΔΩΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΕΣΚΥΒΑ ΚΙΟΛΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ. ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΛΙΧΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΛΩΡΟ. ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΥΛΙΧΤΕΙ ΘΑ ΤΥΛΙΧΤΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΕΖΕΙΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ (ΣΕ ΠΙΟ ΜΗΝΑ ΕΝΝΟΩ) ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΕΝΙΩΘΑ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε καταλαβαινω....Κι εγω αντιμετωπισα την ιδια γκρινια επειδη βολευομουν σταυροποδι...

Εχει -λενε- να κανει με την κυκλοφορια του αιματος -να μην επιβαρυνονται πρηζονται τα ποδια της εγκυου.

Αλλα μηπως καποιος ξερει και κατι αλλο???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το σταυροποδι ξερω οτι εμποδιζει την κυκλοφορια του αιματος και κανει φλεβιτσες. Εμενα που με βολευει αυτη η σταση εχω παρατηρησει οτι στο ενα ποδι εκεινο που επιβαρυνω εχω κυτταριτιδα ενω στο αλλο οχι. Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο η συνδεονται αυτα τα δυο. Μπρουμυτα κοιμομουν και γω μεχρι καποιο σημειο γιατι μετα η κοιλια θες δε θες σε εμποδιζει. Αλλα η γιατρος μου ειπε οτι οσο μπορεις να κοιμηθεις μπρουμυτα καντο και μην αγχωνεσαι γιατι το μωρο ειναι προστατευμενο στο σακο του και δεν εχει αναγκη. Τωρα ομως που ειμαι στον 8 μηνα ουτε να διανοηθω να γυρισω μπρουμυτα γιατι ποναει. Εδω εμαθα να κοιμαμαι ανασκελα που παλια ουτε με σφαιρες να τα καταφερω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ 27 ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑΖΩ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ 7, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ.ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΑΠΛΩΣΩ ΑΝΑΣΚΕΛΑ Η ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ, ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΝΤΑ ΞΥΠΝΑΩ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ.ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΖΩ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συνηθίζουν να το λενε απο παλια αυτο ιδίως οι μεγαλυτερες γυναικες και καλά πως μπλεκεται το μωρο με τον λώρο. ¨Οταν το ειχα πει εγώ τοτε του γιατρου μου ειχε βαλει τα γελια. Η κόρη μου βεβαια γεννηθηκε μπλεγμένη αλλα δεν πιστευω με τιποτα οτι οφειλεται σ αυτο. Κ εγώ οσο για το μπρουμυτα το εκοψα οταν δυσκολευομουν πια να παρω ανασα ετσι κ ετσι αναγκαστικά κοιμομουν στο πλαι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ KPAP μου σε καταλαβαίνω απόλυτα! Κι εγώ βολεύομαι στις ίδιες ακριβώς στάσεις...Αν και στο γραφείο μου, μου έχουν φέρει αυτή τη βλακεία που ακουμπάς τα ποδιά για να είναι ψηλά (υποπόδιο λέγεται νομίζω), εγώ όλη την ώρα κάθομαι σταυροπόδι ή οκλαδών πάνω στο ένα μου πόδι. Κι εμένα όλοι μου λένε ότι δεν κάνει, αλλά εγώ έτσι βολεύομαι..Και προφανώς και η μπεμπούλα μου..Αλλιώς δε θα με κλωτσούσε;;όταν δε βολεύεται, με ταράζει στις κλωτσιές...

Όσο για τον ύπνο,όσο κι αν προσπαθώ να κοιμηθώ στο πλάι, το πρωί που ξυπνάω είμαι συνήθως μπρούμυτα..Βέβαια, κάποια βράδια η μπουπού μου με κλωτσάει, γιατί προφανώς την πιέζω πολύ και γυρίζω στα πλάγια...Ήδη έχει αρχίσει να μη με βολεύει ο ύπνος μπρούμυτα, αλλά πιστεύω ότι όταν η κοιλίτσα μου δε θα μου το επιτρέπει πλέον, θα το κόψω εντελώς..

Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ το μπρουμητα το περασα και εγω αλλα το εκοψα...απο την αρχη σχεδον γιατι δεν εκανε να πιεζω το μωρο....καλα περασα 9 μηνες χωρις να ευχαριστηθω υπνο.....οσο για το σταυροποδι λενε οτι δεν κανει για την κυκλοφορια ...δεν το αντιμετωπισα....υπομονη λιγοι μηνες ειναι θα περασουν....φιλακια και με το καλο το μωρο σου.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αποτι βλεπω ολες το ιδιο προβλημα εχουμε!Και μενα με πρηζανε μην καθεσαι σταυροποδι χωρις να εχουν μια εξηγηση να μου δωσουν!

Ενα εχω να σου πω!Να καθεσαι και να κοιμασαι οπως σε βολευει για να εισαι ξεκουραστη!Οσο περναει ο θα δεις οτι δε θα σε βολευει πια το σταυροποδι ουτε και το να κοιμασαι μπρουμυτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...