Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΡΙΑ


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΜΕ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΤ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΓΕΝΝΑΩ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα! Και εγώ Φεβρουάριο γεννάω. Ρώτησα παιδίατρο και μου είπε με κουβερτούλα,(όχι βαμβακερή) γιατί θα κρυώνει και από κάτω καλό είναι να έχεις ένα σεντονάκι βαμβακερό, ώστε να μην έρχεται σε άμεση επαφή με την κουβέρτα. Εννοείται ότι θα φοράει μακρύ φορμάκι ύπνου και η θερμοκρασία δωματίου θα πρέπει να κυμαίνεται ανάμεσα σε 20-22 βαθμούς,υπό τέτοιες συνθήκες. Τώρα που το ανέφερες πήρα την πρώτη κουβερτούλα του κρεβατιού της μπέμπας. Αχ έχουμε ξετρελαθεί!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marimar pote gennas??????ego 20-02..k go de ksero me tri prepei..kouberta lene,,emena me aresei k o sakos alla einai epikindino lene...ap oti ksero einai oti i thermokrasia domatiou tou prepei na einai statheri k to bradi na mi einai anamena ..de tha ksepagiasei omos????:ohmy:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΙΜΑΡ ΚΙ ΕΓΩ ΦΛΕΒΑΡΗ ΓΕΝΝΑΩ (ΠΗΤ 15/02/2009) ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ. ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΜΑΛΛΙΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ.

ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΨΩΝΙΑ!!!!!!!!!!!!:woohoo:

ΦΙΛΙΑ!!!!!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επειδη το εχω περασει ..γεννησα μαρτιο...του βαζεις φανελακι που πιανεται απο κατω και απο πανω ενα φορμακι με τα ποδαρακια μεσα...απλωνεις μια κουβερτα καλη ,οχι βαμβακερη,απο πανω ενα σεντονακι..και το φασκιωνεις ..οπως εκαναν οι γιαγιαδες μας.αυτο το κανεις και για να ειναι πιο ζεστα αλλα και για να ειναι ισιο το κορμακι τους..απαραιτητη προυποθεση να ειναι σταθερη θερμοκρασια δωματιου στους 22/23 βαθμους...στην πραξη ειναι πολυ ευκολα τα πραγματα ..θα δεις..με το καλο και με ενα πονο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...