Μετάβαση σε περιεχόμενο

"ΣΧΟΙΝΑΚΙ" ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ????


Recommended Posts

Γλυκια μου παρεουλα ο μικρουλης μου (5 1/2 μηνων) εχει το σχοινακι που εχουμε κατω απο την γλωσσα μεχρι μπροστα μπροστα και στην ουσια του τραβαει την γλωσσιτσα κατω. Καθε φορα που προσπαθει να βγαλει φωνουλες, η οταν κλαιει το βλεπω οτι σιγουρα τον ενοχλει. Ο παιδιατρος μου ειπε οτι καλο ειναι να το κοψουμε και ετσι ρωτησε η ξαδερφη μου , που δουλευει στο Νοσοκομειο Παπαγεωργιου Θεσσαλονικης, και αυτα τα αναλαμβανει λεει παιδοχειρουργος και οτι κανονικα επρεπε ηδη να εχει κοπει και κανονισαμε ραντεβου για την Πεμπτη 12 του μηνος.

Εαν εχει καποια μανουλα παρομοια εμπειρια θελω να μου πειτε εαν πονεσε πολυ το μωρακι , σε τι ηλικια το κανατε και βασικα πως ειναι δυνατον ενα μωρακι να μπορεσει να κατσει ακινητο για να το κοψουν.

Εχω αγχωθει παρα πολυ....βοηθηστε με παρακαλω....

Επεξεργάστηκε από stasa_mich
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσι μου δεν γνωρίζω κάποιο περιστατικό απλα ηθελα να σας ευχηθω να πανε ολα καλα! Το κάνουν χωρις μεθη αυτό? ? Θα καταλαβαινει δλδ το παιδι? Ευχομαι να αποκτησεις δυναμεις για να τις μεταφερεις στο μωρό σου! Καλη σας επιτυχία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

της αδελφης μου το μωρο με αναλογο θεματακι σε ηλικια 5 μηνων αντιμετωπιστηκε απο παιδοΩΡΛ προ 2 ετιας στο παιδων! απλη διαδικασια..μην φοβασαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απο οτι μου ειπαν θα ψεκασουν απλα τοπικα για να μην πονεσει αλλα θα ειναι ξυπνιο οποτε εκει ειναι και το αγχος μου. Πως ειναι δυνατον να κατσει ακινητος. Παντως ευχαριστω για τις ευχες σας! Οσο πλησιαζουν οι μερες αγχωνομαι....δεν θελω να πονεσει η ψυχουλα μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 year later...

καλησπέρα ο καλύτερος γιατρος γι αυτα ειναι ο κος Κουδουμνακης που ειναι ΩΡΛ. εμας ο μικρός μας ειχε γεννηθει με μια μικρή σχισμη πισω στην σταφυλη κοινώς σχιστία. με 2-3 ραμματα που του εκανε εγινε τελειο!! δεν καταλαβαμε ουτε εγχειρηση ουτε τιποτα! σε καταλαβαινω απολυτα εγω μεχρι να κανουμε την επεμβαση που εγινε περυσι οταν ηταν ο μικρός μου 3 ειχα να κοιμηθώ καλα 3 χρονια!!μην στεναχωριεσαι !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...